FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 18 lis 2015, 18:52

Bačvice - Andora 4:3
Vrlo dobra utakmica s obe strane, rastrčani, dosta šansi. Bačvice za nijansu bolji, mi standardno ne iskorištavamo izrađeno.
Možda je s tribine izgledalo drugačije, al u ovakvoj utakmici mi je bilo gušt i izgubit :D
Dvornik...since 1474
<<

Zlatne_Godine_1

Novi član

Post 21 lis 2015, 17:26

Bol Split - CB Albatros : 2-2

Pravi derbi, pun čvrstih duela i prilika, Albatros glatko dobio prvo poluvrijeme, ali smo ih trkom, agresivom i željom razbili u drugom poluvremenu. Nakraju smo imali i realnu šansu dobiti sa igračem više zadnjih 2 minute, ali nebi bilo zasluženo da smo dobili. Svaka čast golmanu Albatrosa koji je obrania bombu sa 5 m u zadnjim minutama.

Pozdrav.
<<

Zlatne_Godine_1

Novi član

Post 25 lis 2015, 19:53

Bol Split - Hops Split : 2-0

Prava muška, tvrda utakmica, za gledatelje predosadna, a za nas izuzetno važna. Pobjedili i tako potvrdili formu, veseli što nismo opet primili gol. Tjedan pauze, pa Ispod Pele.

Pozdrav.
<<

internista

Novi član

Post 05 stu 2015, 12:52

Zlatne_Godine_1 napisao:Bol Split - CB Albatros : 2-2

Pravi derbi, pun čvrstih duela i prilika, Albatros glatko dobio prvo poluvrijeme, ali smo ih trkom, agresivom i željom razbili u drugom poluvremenu. Nakraju smo imali i realnu šansu dobiti sa igračem više zadnjih 2 minute, ali nebi bilo zasluženo da smo dobili. Svaka čast golmanu Albatrosa koji je obrania bombu sa 5 m u zadnjim minutama.

Pozdrav.

Razbili ih u 2.pol.,trkom,željom,agresivom!
Imali šansu dobit ali ne bi bilo zasluženo???
Aj dogovori se sam sa sobom...
<<

FRAFO

VIP član

Post 19 stu 2015, 10:29

ISPOD PELE - CB ALBATROS -------- 2
-zicer kola. Albatros je do sada opravdao ulogu favorita za naslov, iako daleko od toga da briljiraju. Očekujem minimalno 6 komada u mreži Pele
HOPS SPLIT - ZRNO SOLI ------------ 2
-očekujem pobjedu Zrna Soli, iako im neće biti lako. Hops je u prošlom kolu pokazao kako zna biti jako neugodan...
BOL SPLIT - DŠR KMAN -------------- 1X
-derbi kola. Na jedvite jade sam dao minimalnu prednost Bolu, ali mislim da bi ovdje lako moglo biti X
PIVNICA KARLO - FC UNITED ------- 1
-derbi začelja. Prednost dajem Pivnici koja ipak ima previše iskustva da bi gubila ovakve utakmice.
DDK LOKVE - ANDORA --------------- 2
-malu prednost dajem Andori...
JEL NEČEŠ - G.K. BAČVICE --------- 2
-Bačvice su po meni puno bolje i očekujem njihovu sigurnu pobjedu
K.O. LIBRI - ERICSSON N.T. --------- 1
-ovo bi trebao biti zicer. Gemištari su već previše kiksali i trebaju im pobjede da se približe vrhu.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

forzafiume

Novi član

Post 24 stu 2015, 02:07

10.KOLO

Kolo u ¸13:00 h otvaraju FC UNITED I ERICSSON:po svemu sudeci ovo bi mogla biti i 2 putnika u nizi rang natjecanja,united se prosle godine provukao ali ove godine cini mi se da im to nece poci za nogom ,s druge strane ERICSSON je zalutao u ovu ligu i vratit ce se na travnatu podlogu - fc UNITED - ERICSSON 1 (malo konkretniji u napadackom dijelu)

14:00h = PIVNICA KARLO - BAČVICE 2 : Pivnica Karlo u prvih nekoliko kola pokazala da može biti neugodna ekipa ali nisu gradili na tome nego su se jednostavno raspali i sada su jedni od kandidata za nizu ligu,šta bi bila senzacija kad bi se tamo našla kada je to vec rezervirano za ove dvije ekipe poviše.Bačvice solidna ekipa, doveli su nekoliko igrača velikog nogometa i mislili osvojit ligu,neide to tako,solidna ekipa ništa više od toga. Što se same utakmice tiče ocekujem pobjedu bačvica ne zato šta su oni nešto posebno dobri vec zato šta je pivnica ipak malo lošija od njih.

15:00 h = LIBRI - BOL SPLIT 1 : Utakmica koja bi za Libri mogla biti i prekretnica sezone,ukoliko ostvare pobjedu priključuju se u borbu za 3. mjesto ,po meni na početku sezone sam ih vidia odma uz bok albatrosu u borbi za naslov ,ali neocekivano los start bacia ih je u poziciju da bi se zadovoljili i 3. mistom,šteta poraza od zrno soli.BOL jedna neugodna ekipa,čvrsta i borbena ali napadački sterilna,njihova pozicija ove sezone će se kretati od između 4. i 5. mjesta. Prognoza za utakmicu POBJEDA LIBRIJA, ali na kredit, više zbog pojedinaca.

16:00 h = JEL NEĆEŠ - ANDORA 2: Jel nećeš stavljam u isti koš sa unitedom i ericssonom,jednostavno nije to kvaliteta za ovaj rang natjecanja,loši i pojedinačno i timski , nezgodan poraz od il victuma u kupu od 15 0 sigurno je ostavia traga mislim da će i oni teško do opstanka,ANDORA simpatična ekipa za sredinu ljestvice sve poviše 7. mista na kraju sezone za mene je ugodno iznenađenje.

17:00 h = HOPS - LOKVE 1 : HOPS igra na momente,pokazali su da znaju bit neugodni ali isto tako da mogu izgubit od svakoga,u ovom kolu sigurno će im nedostajati ponajbolji igrač Šarić ali dovoljno za pobjedu protiv blijedih i neuvjerljivih lokava bi trebali imati.

18:00 h = ALBATROS - ZRNO SOLI 1 : Albatros je dosada više manje ipak opravdao status favorita ovogodišnjeg izdanja 4. lige , ostavili su sve što je valjalo od prošle sezone i pojačali se sa nekoliko vrlo kvalitetnih igrača za ovu razinu natjecanja,ali i oni imaju prostora za napredak jos podosta.ZRNO SOLI me ugodno iznenadilo. Prije početka sezone vidio sam ih ipak iza Albatrosa i Librija ali oni jedini uz Albatros još nemaju poraz i to treba respektirat.Jako dobra sezona za njih ,bez obzira na ishod u ovome kolu ,imaju dobre šanse plasirati se u viši rang. Što se tiče same utakmice,ona bi mogla odrediti jesenskog prvaka i samim time ulog je velik ,prednost dajem Albatrosu mislim da su individualno ipak jači ,a to bi moglo presuditi u nedjelju,no nemojte lako otpisivati zrno soli, u nekom ludom scenariju sposobni su iznenaditi.

19:00 h = ISPOD PELE - KMAN 2 :Ispod pele simpatična ekipa ,borbena,fer ekipa standardno kao i svake sezone provlače se i ostaju u 4. lizi mislim da ce to ponoviti i ove godine,individualna kvaliteta koju posjeduje VELIMIROVIC bit ce dovoljna za očuvanje četvrtoligaškog statusa,KMAN je iznad svih očekivanja ove sezone .Vjerovatno se ni oni sami nisu nadali da ce nakon 9.kola zaostajati samo 1 bod za vodećim dvojcem ,doveli su NIKOLU PAVIĆA u svoje redove ,igrača Split tommya i sa njim bi mogli izboriti 4. poziciju.Što se tiče utakmice pobjeda kmana nebi trebala doći u pitanje.

Pozdrav!
<<

Tutu Lacombe

Novi član

Post 03 pro 2015, 17:06

Mislin da će na polusezoni DŠR KMAN bit prvi!
Dobit će i ZRNO SOLI i C.B. ALBATROS!
<<

internista

Novi član

Post 06 pro 2015, 22:15

DDK Lokve - Albatros 4 : 2 (1:1)...
<<

RED JOHN

Novi član

Post 08 pro 2015, 20:57

Forza United
<<

landy

Novi član

Post 21 sij 2016, 22:45

Forum 4.lige je uvik bia jedan od posjecenijih a ove godine mrtvilo.
Ovom prilikom cestitam Albatrosu na jesenskom naslovu al puno teze su dosli do njega nego sta su to mnogi ocekivali. DSR Kman je hit lige i sa Pavicem jedino oni mogu ugrozit Albatrosa. Zrno Soli i Gemistari u borbi za 3.misto, odma do njih su Bol Split i Bacvice. Mislin da iz lige sigurno ispadaju Jel neces, Ispod Pele te ili Ericsson Nikola Tesla ili FC United.
JEL NECES - DSR KMAN 2
KO LIBRI - GK BACVICE 1X
PIVNICA KARLO - ALBATROS 2
BOL SPLIT - DDK LOKVE 1
ISPOD PELE - ZRNO SOLI 2
HOPS SPLIT - ERICSSON NT 1
ANDORA - FC UNITED 1
<<

internista

Novi član

Post 26 sij 2016, 15:18

Dobar si,
od 7, falija si 4... :D
<<

internista

Novi član

Post 26 sij 2016, 15:49

Kako smo svjedoci već duže vrijeme da se nažalost ne kažnjavaju svi jednako, molio bi da pogledate detalje koji su se dogodili između 07,30 minute i 12,30 minute video zapisa.Osobno me nije briga o kojim igračima i kojim momčadima se radi ali volio bi da mi neko objasni zašto se za neku uvredu na račun službenih osoba dobije nekoliko utakmica ili za neku gestu koja se karakterizira napadom na službene osobe dobije od 3 do 6 mjeseci? Dok u ovom videu se vidi niz disciplinskih prekršaja (napad na protivničkog igrača,udaranje nogom sudca,vandalizam za zapisničkim stolom,vrijeđanje službenih osoba i ostalih igrača,prijetnje fizičkim obračunom,maltretiranje svih prisutnih...itd.) i onda se sve ovo skupa kazni sa 3 mjeseca neigranja.Još čujem da je bilo toga još po tribinama i da je trajalo tijekom cijele utakmice? Pa me čisto zanima zašto pravda nije jednaka za sve?
https://youtu.be/X6WsA-S0K8k
<<

cluzo

Novi član

Post 26 sij 2016, 19:16

Slazen se u potpunosti s interntistom, smijesna odluka, ovo ispod godine dana se nema o cemu uopce pricat. Vidit cemo oce li se mozda prominit odluka s obziron da postoji snimka svega.
<<

internista

Novi član

Post 26 sij 2016, 23:20

Nažalost ne vjerujem.
Izgleda da i u udruzi postoje svete krave kao što postoje i dežurni krivci.
Za ovoga je Velimirović mala beba ali on se rugao sucima a to je svetogrđe.A ako napadneš i maltretiraš bilo koga osim službenih osoba to nije bitno.
Da mi je samo vidit izvještaje službenih osoba s te utakmice?
<<

cluzo

Novi član

Post 27 sij 2016, 13:14

Iskreno ne znan uopce momka sa snimke niti znan spomenutog Velimirovica, mogu samo rec da ovo sta je na snimci nije ispod bar do kraja kalendarske godine. Sta se tice momka nista protiv njega osbono, neman pojma mozda je ima uzasan dan ili nesto, bitno je samo sta se dogadjalo i sta se na snimci vidi.

A to da se neko stiti iz nekih razloga neman pojma nisan primjetia al ako je stvarno doslo do toga, zalosno.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2015/2016