Kavalir napisao:Pridruzujem se čestitkama za Albatros na osvojenom naslovu.
Moram reagirati na komentar interniste gdje ću se u jednom dijelu složiti s njim ali u drugom ne.Slažem se sa Internistom u vidu toga da mi stvarno nije sportski ako ekipa ne prihvati odgodu ali samo u slučaju ako ta ekipa koja prihvaća odgodu može doći u planiranom sastavu i u 11,12 ili 13 sati u istom onom kao i u 14 sati u ovom slučaju.
Stvar u kojoj se ne bih složio je ta da bi laički rečeno Lokve isprašile tur Albatrosu.To je jedno previše podcjenjivačko razmišljanje i nije u redu prema momcima koju su cijelu godinu konstantni i koji imaju samo 1 poraz u sezoni.Druga stvar koju mogu iščitati iz ovih zapisnika je ta da Albatros utakmicu u punom sastavu nije odigrao ima više od 2 mjeseca.Žao mi je što nismo mogli gledati utakmicu kada bi obje ekipe bile komplentne ali bez obzira na to ja bih i u takvom slučaju tipovao na Albatros jer su po mojem mišljenju bolja i kvalitetnija ekipa od D.D.K Lokvi koji su ove sezone pokazali dosta uspona i padova i jednu nekonstantu u svojoj igri.
Čestitke Lokvama na finalu ožujskog kupa ali ako ćemo već uspoređivati kvalitetu samih igrača jedne i druge ekipe,recimo samo da 70 posto ALbatrosovih igrača nemože ni igrati Ožujsko kup jer ih većina sudjeluje u velikom ili malom nogometu od 3.HNL odnosno 2.HMNL,a i sam poredak na tablici osvajača naslova i šestoplasirane momčadi lige i 21 bod razlike govori puno više.
Mišljenja sam kada bi se naprimjer organizirao zamišljeni sustav igranja do 4. pobjede,da u ovoj lizi jedinog pravog konkurenta bih vidio u G.K.Bačvice koji su izuzetno kvalitena skupina pojedinaca koja mogu učiniti puno toga kada hoće,a mišljenja sam da će na kraju i uzeti 2. mjesto.
Sportski pozdrav!
Samo da kratko odgovorim kao predstavnik Lokava. Ne želim pričati o odgodi, to svakome na svoju dušu. No, ne čini mi se da baš dobro pratiš konstantu pojedinih ekipa jer onda bi primjetio da su Lokve u drugom dijelu sezone (pa čak i malo ranije) skroz druga momčad za razliku od prvog dijela. I igrački i rezultatski. U zadnjih 11 utakmica imamo 10 pobjeda, uključujući pobjede nad Kmanom,Z.Soli,Bačvicama,Librima...itd. A u zadnjih devet kola imamo 9 pobjeda a imali bi i desetu da smo mogli protiv Albatrosa biti kompletni jer smo ih dobili i prvi put i to bez pola današnje prve momčadi. U drugom dijelu sezonu Albatros je do utakmice s nama skupio 28, a Lokve 27 bodova. Toliko o usponima i padovima. A što se tiče igranja na Ožujsko kupu tamo ne smiju nastupiti igrači 1. i 2. HMNL lige tako da bi momčad Albatrosa mogla nastupiti bez problema. Bez ljutnje, morao sam ovo napisati da bi ti pojasnio činjenice koje si očigledno zanemario.