FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 26 tra 2016, 13:33

Kavalir napisao:Pridruzujem se čestitkama za Albatros na osvojenom naslovu.

Moram reagirati na komentar interniste gdje ću se u jednom dijelu složiti s njim ali u drugom ne.Slažem se sa Internistom u vidu toga da mi stvarno nije sportski ako ekipa ne prihvati odgodu ali samo u slučaju ako ta ekipa koja prihvaća odgodu može doći u planiranom sastavu i u 11,12 ili 13 sati u istom onom kao i u 14 sati u ovom slučaju.
Stvar u kojoj se ne bih složio je ta da bi laički rečeno Lokve isprašile tur Albatrosu.To je jedno previše podcjenjivačko razmišljanje i nije u redu prema momcima koju su cijelu godinu konstantni i koji imaju samo 1 poraz u sezoni.Druga stvar koju mogu iščitati iz ovih zapisnika je ta da Albatros utakmicu u punom sastavu nije odigrao ima više od 2 mjeseca.Žao mi je što nismo mogli gledati utakmicu kada bi obje ekipe bile komplentne ali bez obzira na to ja bih i u takvom slučaju tipovao na Albatros jer su po mojem mišljenju bolja i kvalitetnija ekipa od D.D.K Lokvi koji su ove sezone pokazali dosta uspona i padova i jednu nekonstantu u svojoj igri.
Čestitke Lokvama na finalu ožujskog kupa ali ako ćemo već uspoređivati kvalitetu samih igrača jedne i druge ekipe,recimo samo da 70 posto ALbatrosovih igrača nemože ni igrati Ožujsko kup jer ih većina sudjeluje u velikom ili malom nogometu od 3.HNL odnosno 2.HMNL,a i sam poredak na tablici osvajača naslova i šestoplasirane momčadi lige i 21 bod razlike govori puno više.
Mišljenja sam kada bi se naprimjer organizirao zamišljeni sustav igranja do 4. pobjede,da u ovoj lizi jedinog pravog konkurenta bih vidio u G.K.Bačvice koji su izuzetno kvalitena skupina pojedinaca koja mogu učiniti puno toga kada hoće,a mišljenja sam da će na kraju i uzeti 2. mjesto.

Sportski pozdrav!

Samo da kratko odgovorim kao predstavnik Lokava. Ne želim pričati o odgodi, to svakome na svoju dušu. No, ne čini mi se da baš dobro pratiš konstantu pojedinih ekipa jer onda bi primjetio da su Lokve u drugom dijelu sezone (pa čak i malo ranije) skroz druga momčad za razliku od prvog dijela. I igrački i rezultatski. U zadnjih 11 utakmica imamo 10 pobjeda, uključujući pobjede nad Kmanom,Z.Soli,Bačvicama,Librima...itd. A u zadnjih devet kola imamo 9 pobjeda a imali bi i desetu da smo mogli protiv Albatrosa biti kompletni jer smo ih dobili i prvi put i to bez pola današnje prve momčadi. U drugom dijelu sezonu Albatros je do utakmice s nama skupio 28, a Lokve 27 bodova. Toliko o usponima i padovima. A što se tiče igranja na Ožujsko kupu tamo ne smiju nastupiti igrači 1. i 2. HMNL lige tako da bi momčad Albatrosa mogla nastupiti bez problema. Bez ljutnje, morao sam ovo napisati da bi ti pojasnio činjenice koje si očigledno zanemario.
<<

landy

Novi član

Post 26 tra 2016, 18:05

Ozujsko kup je masu drugaciji od ovog sta mi igramo tj. futsala. Turnir se igra 2x 10min sporke igre i sa balunom peticom, teren je osjetno manji, mozes igrat sa golmanom koliko te volja puta,,,,, A momci iz Albatrosa tamo ne bi mogli igrat kompletni jer ne sme tu igrat ni igraci iz velikog baluna (1. i 2. liga sigurno, ne znan za 3.). Meni je za sta zbog izostanka vise igraca Lokvi je izosta pravi derbi, al da bi neko nekog razguzia nije sportski rec pogotovo kad je rijec o prvaku lige.
<<

internista

Novi član

Post 26 tra 2016, 18:48

Eto ja opet tvrdin da bi ih Lokve "razguzile"...:-)
<<

Kavalir

Novi član

Post 26 tra 2016, 22:11

Poštovani forumaši svatko ima pravo na svoje mišljenje i daleko od toga da ima ljutnje.Ipak gospodine Vinnie ja i dalje stojim iza svog mišljenja i po meni je Albatros kvalitetnija ekipa od Lokvi kao i od ostatka lige i mislim da su zasluženo tu gdje jesu ali to je samo moje mišljenje svatko ima pravo na svoj sud.

Sportski pozdrav!
<<

VeldinKaric

Novi član

Post 08 svi 2016, 18:41

Albatros lokve su derbi ko i barcelona espanyol danas, a rezultat bi bia taman ko i s ove utakmice. U utakmici u kojoj albatros moze osigurat sebi naslov, šanse za pobjedu lokava su bas kao i kvota danas na espanyola (41).
<<

the foot

Novi član

Post 30 svi 2016, 19:08

LJETNA LIGA SPINUT (gornji teren na gusara pokraj procaffe-a)
-liga ce pocet za desetak dana
-za prijavu 15 ljudi maksimalno
-igra se 4+1
-placanje 150kn po kolu (za svaku ekipu)
-igrat ce se suboton i nediljon u vecernjin terminima iza 7h
-nagrade(pehari i medalje) za najboljeg strijelca,igraca i golmana

-za prijavu ili bilo kakvu dodatnu informaciju javit se na br. 092/225-9208 Dalibor Strize
<<

FRAFO

VIP član

Post 31 svi 2016, 09:49

OSVRT NA SEZONU

Sezona je gotova i vrijeme je za kratku analizu. Po mome mišljenju, liga je bila znatno slabija nego prošle sezone, a dokaz tomu je i Albatrosovo osvajanje lige bez neke ozbiljnije konkurencije. Realno, ALBATROS je opravdao očekivanja i došao do naslova, ali dobar dio sezone su se pokazali itekako ranjivim što ostale ekipe nisu znale iskoristiti. Kao ugodno iznenađenje pokazale su se ekipe GRADSKI KOTAR BAČVICE i DŠR KMAN koje će se vjerojatno pridružiti u 3.ligi. Za mene su i DDK LOKVE jako ugodno iznenađenje; prije 2.godine su ispali iz 4.lige, ali ekspresno su se vratili i u nešto pojačanom sastavu konkurirali za visoki plasman.
Za ZRNO SOLI i KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI se može reći da su podbacili, jer oni su vjerojatno računalo na jedno od mjesta koje vode u 3.ligu.
Ni na dnu nije bilo velikih iznenađenja: ISPOD PELE i JEL NEĆEŠ smo više-manje otpisali već na početku sezone, a ispadanje FC UNITED nije nikakvo iznenađenje s obzirom da im se sve vrti oko jednog igrača... Doduše, uoči sezone sam prognozirao ispadanje ERICSSONA, ali ipak su oni znatno iskusnija ekipa...
Sljedeće sezone bi liga mogla biti još slabija, ali zato nikad izjednačenja.
Sportski pozdrav!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2015/2016