5B. liga mladih
, nemam sad vrimena, kasnije cu nesto napisat, samo kratko- da me ne biste uzeli na zub itd., odmah u startu se ispricavam za malo nespretne rijeci i nazivi "strucnjaci" i "pizdarije", to je bila samo mala provokacija da i ovaj forum malo zivne mada je daleko najaktivniji od svih.. nisam zelia nikoga uvrijediti i isprika jos jednom koji su se osjetili uvrijedjeni, zajebajem se.. i na stranu sad i rezultati i kvaliteta ekipa i sve to skupa, meni u ovoj ligi je od svega najbolje znate sta- medjusobno slaganje i postovanje, dobra atmosfera bez animoziteta izmedju samih ekipa, svatko voli dobit da se razumimo, ali nema podmetanja nogu i u ovoj ligi je jako istaknut fair play sto je za svaku pohvalu, priznavanje auta, vracanje baluna protivnicima ili cak i ne pucanje akumuliranih jer je sudac falia i krivo dosudia faul.. nebitno ciji sam simpatizer (ovlas sam samo proletia tvoj komentar jer sam u prisi), ali drago mi cut pismu iz svlacionice Sutikve nakon pobjede ili vidit nakon zestoke utakmice pune prekrsaja, akumuliranih, sudackih gresaka na obe strane - da obe ekipe stisnu ruku jedni drugima bez ijednog ruznog pogleda, a kamoli upucene rijeci. Netkotamo, Cluzo.. ostali, isprika jos jednom ako sam se malo krivo "odrazia", nije bilo zle namjere.. ipak sam ja Red John pa moram malo
Ma i necu vise pisat na ovu temu, isa sam malo pecnut, nije ni bitno ciji sam simpatizer, nego samo to, glupo mi je komentirat samo na osnovu rezultata ako nisam gleda utakmicu jer ko zna sta se sve dogadjalo i moglo dogodit jer rezultat zna bit varljiv i ne realan pokazatelj, a isto tako prognozirat tj. neku ekipu degradirat jer su im se poklopila 2-3 losija rezultata.. bitno je u kakvom sastavu dodju, kakvo je sudjenje.. svasta nesto, a uvjeti su takvi kakvi jesu, netko se dobro snalazi, netko ne, ali u krajnjoj liniji svima je isto, kome ne pase treba se prilagodit.. ako dodjes u Japan i pricas rvacki ne razumi te nitko kurca.. osim fan cluba Hajduk u Tokiu. Sve u svemu HŽV!!!
P.S. Imamo nesto zajednicko, pisanje u WC- u.. prije snop novina u ruku, a sad mobitel, prakticnije je osim u jednom, ako nestane papira novine mozes iskoristit
P.S. Imamo nesto zajednicko, pisanje u WC- u.. prije snop novina u ruku, a sad mobitel, prakticnije je osim u jednom, ako nestane papira novine mozes iskoristit
RED JOHN napisao:Necu komentirat nijednu utakmicu niti prognozirat iduce kolo, malo cu se osvrnut na one koji to rade.. nije mi jasno kako mozete komentirat nesto ako uopce niste gledali niti znate razvoj situacije i sve faktore koji su utjecali na odredjenu utakmicu i u konacnici krajnji rezultat.. nego dat svoje "strucno" misljenje na osnovu onoga sta procitate tj. kojim je rezultatom utakmica zavrsila..,
prvo pozdravljam svakog novog člana foruma, drugo zamjeraš drugima ono što i sam radiš, komentiranje bez po tebi saznanja o svim relevantnim činjenicama ilikako ti kažeš faktorima. možda neki a znam puno njih sa ovog foruma koji prate većinu utakmica umn ali na kraju krajeva to nije toliko ni bitno jer je ovo zamišljeno kao razbibriga i nitko se od ovoga neće "obogatiti".
RED JOHN napisao: a druga stvar, prognozirat nesto sta se tek triba dogodit na osnovu onog sta sam prije navea (s obzirom na zadnja 2 kola i slicne gluposti). Evo Blatine su sad izgubile 0-12 znaci sljedecu ce 0-15, ili Moze Bolje je podcijenia Sutikvu bla bla.. serete pizdarije, Blatine su ok ekipa i ovisno s kakvim kadrom dodju mogu igrat ravnopravno sa svima (glupo su i od Coxa izgubili na izdisaju utakmice), a Moze Bolje nije podcijenia Sutikvu nego je Sutikva bila BOLJA i zasluzeno dobila. Ova liga uopce nije pravo mjerilo snage nijedne ekipe jer to i nije futsal, on se igra u dvorani na parketu..
ljudi ovjde koliko ja pratim prognoziraju na osnovu iskustva i ponekog znanja o ekipama, kao što sam i prije rekao ima dosta njih koji prate ne samo svoje već i ostale lige tako da nisu neupućeni i ne oslanjaju se samona osnovu izvještaja sa utakmica. nije split toliko velik da se ne zna ništa o pojedinim ekipama i igračima, a gledajući kako si ti postavio stvari koje su lige onda mjerilo jer bez obzira gdje se igra igra se po modificiranim futsal pravilima, dakle ni ono u dvorani na parketu nije pravi futsal kako ti kažeš već je ovo kao što i sam naziv udruge kaže "mali nogomet" ili prilagođeni futsal.
RED JOHN napisao: neke od ekipa koje su cak u gornjem dijelu tablice pa cak i u vrhu na parketu nemaju izgleda ni protiv prosjecne ekipe koja je iole uigrana i moze trcat, a neki koji su ovdje nisko bi puno bolje prosli na parketu, vecem terenu i brzoj podlozi. S ovim sam se malo osvrnuo i na malu raspravu u kojoj je sudjelovao i veleuvazeni Frafo, je li 5. liga jaca od 4. itd.. pa je zakljucak bio da nitko iz 5 lige ne moze igrat ni 4. Istina je da vecina ekipa ne bi mogla jer nema kvalitetu i da im savrseno pase spori i kratki teren, ali da bas nitko ne moze je bedastoca... u par ekipa participiraju pojedinci cak i veci dio momcadi cine igraci koji su prosli od 1. splitske do 1. Hmnl i igranje na ledu im je draze nego na kupusistu 5. lige. BB Cox s jos 2 solidna igraca i 100% pristupom bi osvojia i 1. splitsku, a u petoj moze izgubit i od Corpo Morto.. tako npr. i u 3. ligi ima ekipa koje su smijesne, ma i u drugoj..
ova prva konstatacija mi je malo nelogična jer prije govoriš kako ekipe koje igraju na travi nisu mjerilo kvalitete, a sad spominješ da bi neke bile pri vrhu. malo sam se pogubio u praćenju tvojih misli. inače ovo je amaterska liga počevši od 1 pa sve do 5b i nastavivši do veteranskih liga. tako da uvik ima pojedinaca koji će iskočit kao uostalom i u profesionalnom nogometu ili ako oćeš bliže u profesionalnom futsalu, ali na kraju krajeva nogomet pa tako i futsal i na kraju krajeva ovaj naš "mali nogomet" je kolektivna igra u kojem pojedinačna kvaliteta može značiti ali isto tako nije ključna.
RED JOHN napisao: i da zavrsim (bogme sam se raspisa), nimalo Vam nije cudno da u kupu petoligas izbaci ekipu iz 1. lige, i to prosjecsn petoligas tipa UT.. izbace ih zato sta se oni osjecaju tu ka doma i jedino tu mogu dobit jer to je idealno misto di David moze dobit Golijata, a ovi koji su definitivno mnogostruko kvalitetniji se na terenima Fesba osjecaju ka "Stipe u gostima". Sagledajte sve relevantne faktore i cinjenice pa onda komentirajte i prognozirajte. Ovo je samo moje misljenje, a vec sam rekao sta mislim o misljenju
evo i ja sam se raspisa ali ću isto poentirati... drago mi je da si izrekao svoje mišljenje ali nisi ostalima koji također imaju svoje mišljenje ostavio prostora za isto. opusti se uživaj u igri zajebaji one koje si pobjedio ovaj tjedan i smišljaj kao da pobjediš one koji su te pobjedili prošli tjedan. razmišljaš o stvarima koje na kraju krajeva ne možeš promjeniti jer su stav pojedinaca koji nisu djeca i teško ih je oblikovati. uživaj u stvarima koje te čine sretnim i ne zamaraj se previše, pa čak ni sa ovom mojom replikom...
živija mi crveni johne
"I'm saint, not a sinner
I'm soul, not a river"
jaf
I'm soul, not a river"
jaf
Sve 5 jafast, ali mislim da si i ti sad pre pre doslovno i preozbiljno shvatia moj komentar i ocito nisi procita sta sam naknadno napisa, ali nije ni bitno..
Vidim da sam falia sta sam uopce ista pisa i vjerojatno bi se svaki moj sljedeci komentar doceka na noz pa makar i ne reka nista netocno, vagala bi se i secirala svaka ric ili bi se izvlacilo iz kontesta i stvarale nepotrebne tenzije.. zato cu ja lipo odmah to zaustavit i zakljucit moje daljnje komentiranje bilo cega jer vidim da je krenulo u krivom smjeru. Svejedno, sve najbolje svima za predstojece blagdane i nadalje.. Red Johna su ionako uhvatili (najgora epizoda od svih), pa bolje da suti. Sportski pozdrav
Vidim da sam falia sta sam uopce ista pisa i vjerojatno bi se svaki moj sljedeci komentar doceka na noz pa makar i ne reka nista netocno, vagala bi se i secirala svaka ric ili bi se izvlacilo iz kontesta i stvarale nepotrebne tenzije.. zato cu ja lipo odmah to zaustavit i zakljucit moje daljnje komentiranje bilo cega jer vidim da je krenulo u krivom smjeru. Svejedno, sve najbolje svima za predstojece blagdane i nadalje.. Red Johna su ionako uhvatili (najgora epizoda od svih), pa bolje da suti. Sportski pozdrav
Dragi moji mladi prijatelji,ne dozvolite da se situacija zaoštri,najbolja smo liga u gradu,to je sigurno.Na nijednoj ligi nema nakon odigranih utakmica toliko pozitivne zafrkancije kao na ovoj do juče i mojoj ligi.Ja sam se odavno prestao javljati sa komentarima osim svake sezone na početku ali sada kada više nisam voditelj(zadnja 2 kola)Boce Seniors možda koji put i ja napišem poneki komentar ali isključivo u dobroj namjeri.
Stojte mi dobro i guštajte u malom balunu što duže možete.
Pozdrav svim forumašima ali i svim ostalim igračima V B lige!!!!!
Stojte mi dobro i guštajte u malom balunu što duže možete.
Pozdrav svim forumašima ali i svim ostalim igračima V B lige!!!!!
red johne repliku sam pisa prije nego sam pročita šta si ti i nekotamo u međuvremenu pisali, a tvoje nisam predoslovno shvatio već onako kako sam i napisao guštaj i ne dozvoli da ti ičiji upisi pokvare stanje uma i zajebanciju. kao šta sam i reka ovo je samo dobro druženje svih onih koji vole balun. stoj mi dobro i nemoj mučat reci šta ti je na duši a meni ako nije pravo ću ili preskočit ili replicirat sa nekim svojim mišljenjem ili viđenjem, uostalom zato i služi forum. aj do skorog pisanja i čitanja uz sportski pozdrav
"I'm saint, not a sinner
I'm soul, not a river"
jaf
I'm soul, not a river"
jaf
13.12.2015. 11:00 SPLIT TOMMY B VICTA - 2... na neko iskustvo
13.12.2015. 11:55 ETIRI CIUDAD DE BLATINE - 2... na žute, samo da ih bude više od 5
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - 1... po meni bolji, al trebat će se potrudit
13.12.2015. 13:50 GEO PARS SUTIKVA 2012 - 1... Geo čvrsta ekipa i uz koncentraciju bi tribali dobit
13.12.2015. 14:50 CORPO MORTO B.B. COX - bar ćemo pit
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA NESLANOVAC - 1... kad se pije nek se i pojede!
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD TIKA TAKA - x... da ne bude da san zapostavia X (iako prednost dajen gostima)
13.12.2015. 11:55 ETIRI CIUDAD DE BLATINE - 2... na žute, samo da ih bude više od 5
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - 1... po meni bolji, al trebat će se potrudit
13.12.2015. 13:50 GEO PARS SUTIKVA 2012 - 1... Geo čvrsta ekipa i uz koncentraciju bi tribali dobit
13.12.2015. 14:50 CORPO MORTO B.B. COX - bar ćemo pit
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA NESLANOVAC - 1... kad se pije nek se i pojede!
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD TIKA TAKA - x... da ne bude da san zapostavia X (iako prednost dajen gostima)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
Puno san gleda, malo se sićan evo šta znan:
Etiri dobia Blatine 5-0 (čestitke ex-krempijevcu na hattricku)
Japirko dobia Može bolje
Sutikva protiv Gea sa pomlađenin sastavon očekivano napadala, igralo se na obe strane, pojma neman koliko je završilo
Mi protiv Coxa odigrali kako smo mogli, bilo je grešaka, bilo je borbe. Zapamtit će neke naše igrače njihovi strijelci Odigrano korektno. Idemo dalje. Pilo se. Dosta.
Zabavu napunia neslanovac, ne znan kako, šta se dogodilo sa zabavon. Nije bilo golmana, razumin da se svašta zbog toga primilo, al šta je bilo prema naprid danas??
Bravo za neslanovac svakako, odlično su odigrali!
Etiri dobia Blatine 5-0 (čestitke ex-krempijevcu na hattricku)
Japirko dobia Može bolje
Sutikva protiv Gea sa pomlađenin sastavon očekivano napadala, igralo se na obe strane, pojma neman koliko je završilo
Mi protiv Coxa odigrali kako smo mogli, bilo je grešaka, bilo je borbe. Zapamtit će neke naše igrače njihovi strijelci Odigrano korektno. Idemo dalje. Pilo se. Dosta.
Zabavu napunia neslanovac, ne znan kako, šta se dogodilo sa zabavon. Nije bilo golmana, razumin da se svašta zbog toga primilo, al šta je bilo prema naprid danas??
Bravo za neslanovac svakako, odlično su odigrali!
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
Prognoza 13.kola i pogođeno 12.kolo
ciro_immobile napisao:13.12.2015. 11:00 SPLIT TOMMY B VICTA
-x2, stvarno ne znam sta bi ovdje odigrao jer obe momcadi puno osciliraju sa igrama iz kola u kolo...na racun imena i iskustva prednost victi...
13.12.2015. 11:55 ETIRI CIUDAD DE BLATINE
-1, prednost etiriu samo na racun proslog kola...
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO MOŽE BOLJE - C.B. 1700
-1, 3 razlike u korist japirka...
13.12.2015. 13:50 GEO PARS SUTIKVA 2012
-1, jos virujen "geu" da su bolja momcad...
13.12.2015. 14:50 CORPO MORTO B.B. COX
-2, 6 razlike u koristi cox-a...
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA NESLANOVAC
-x2, guraj "neslane"...
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD TIKA TAKA
-2, prednost "tiki" kvalitetnija su ekipa iako moze tu bit svega...
Lipi moji ko sta vidite, cilo 12.kolo pogođeno, pa bi se osvrnia kako i kad pises "pizdarije" ispadne nesto dobro (posveceno onome koji ce se prepoznati u ovome, nije potrebno spominjanje imena, odnosno nadimke)...momcino sve pet moram te malo podbost i ti si nas
20.12.2015. 11:00 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 B.B. COX
2, nema tu komentara, vise od 3 razlike...
20.12.2015. 11:55 SAMO ZABAVA UZALUDAN TRUD
1, nakon izgubljenih 3 boda na "neslanim" ovdje ce sa golmanom uzet sva tri prema mojim ocekivanjima...
20.12.2015. 12:55 VICTA SUTIKVA 2012
1x, ne virujen "sutikvi" ni kad igraju u predbozicno vrijeme...
20.12.2015. 13:50 PV JAPIRKO CORPO MORTO
1, vise od 3 razlike...
20.12.2015. 14:50 SPLIT TOMMY B GEO PARS
x2, "geo" iskusni, bolji al zato "tommy" spremni, ipak mala prednost "geu" iako moga bi i "iks" uletit...
20.12.2015. 15:45 TIKA TAKA NESLANOVAC
2, proslo kolo su svi kontra "neslanih" igrali pa ste falili, bas me zanima sta cete ovo kolo odigrat...
20.12.2015. 16:45 ETIRI BOCA SENIORS
1x, mala prednost "etiriu" jer mi se cine kvalitetnija ekipa, al isto mi smrdi na neki "iks"...
12. kolo - komentar
13.12.2015. 11:00 SPLIT TOMMY B 1 : 4 VICTA - ovo je bia futsalerski okršaj dvije futsalerske ekipe ,ipak iskusnija Victa do punog pljena .
13.12.2015. 11:55 ETIRI 5 : 0 CIUDAD DE BLATINE - etiri bolja klapa kao i u prognozi
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO 8 : 3 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - kvaliteta na strani Japirka ,realna pobijeda
13.12.2015. 13:50 GEO PARS 4 : 0 SUTIKVA 2012 - prvo poluvrijeme dobar otpor Sutikve ,drugo su malo popustili .
13.12.2015. 14:50 CORPO MORTO 2 : 8 B.B. COX
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA 2 : 8 NESLANOVAC - jak udarac za nas ...mislili smo da ćemo lakše bez golmana . Svaka čast Neslanima nadigrali su nas u svakom segmentu i sve naše mane iz prošlih kola su iskoristili . Nažalost da se igralo još koje poluvrijeme mislim da bi rezultat bio poražavajuč za nas , uglavnom dobra poruka za preostala dva kola NEMA LAGANIH UTAKMICA , idemo probat zaključit godinu u doborm raspoloženju i isprat gorak okus ovog poraza . Još jednom čestitke Neslanovcu.
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD 0 : 3 TIKA TAKA - kriza ut-a se produbljuje ,ipak Tika je po meni i bila favorit pa ispada realno
13.12.2015. 11:55 ETIRI 5 : 0 CIUDAD DE BLATINE - etiri bolja klapa kao i u prognozi
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO 8 : 3 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - kvaliteta na strani Japirka ,realna pobijeda
13.12.2015. 13:50 GEO PARS 4 : 0 SUTIKVA 2012 - prvo poluvrijeme dobar otpor Sutikve ,drugo su malo popustili .
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA 2 : 8 NESLANOVAC - jak udarac za nas ...mislili smo da ćemo lakše bez golmana . Svaka čast Neslanima nadigrali su nas u svakom segmentu i sve naše mane iz prošlih kola su iskoristili . Nažalost da se igralo još koje poluvrijeme mislim da bi rezultat bio poražavajuč za nas , uglavnom dobra poruka za preostala dva kola NEMA LAGANIH UTAKMICA , idemo probat zaključit godinu u doborm raspoloženju i isprat gorak okus ovog poraza . Još jednom čestitke Neslanovcu.
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD 0 : 3 TIKA TAKA - kriza ut-a se produbljuje ,ipak Tika je po meni i bila favorit pa ispada realno
SAMO ZABAVA
13.12.2015. 11:00 SPLIT TOMMY B 1 : 4 VICTA - victa se defnitivno uigrala i bit ce tezak protivnik svima
13.12.2015. 11:55 ETIRI 5 : 0 CIUDAD DE BLATINE - mislia san da ce blatine mozda do bodova, al s njima se nikad ne zna, najgori za prognozu
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO 8 : 3 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - ocekivano
13.12.2015. 13:50 GEO PARS 4 : 0 SUTIKVA 2012 - isto bi reka ocekivano za GEO al ne prelagano
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA 2 : 8 NESLANOVAC - najvece iznenadjenje kola svakako, bez obzira sta samo zabavi nije igra golman, neslanovac u uzletu i steta za njih sta ce sad pauza djeuju dosta samouvjereno a samo zabava bez ljutnje al zasluzili su nakon par tisnih kola negdi prosut bodove iako po meni i dalje jedini koji mogu na kraju bit isprid COX-a
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD 0 : 3 TIKA TAKA - ocekivano ipak je tika bolja ekipa, a za UT dobro da je pauza
13.12.2015. 11:55 ETIRI 5 : 0 CIUDAD DE BLATINE - mislia san da ce blatine mozda do bodova, al s njima se nikad ne zna, najgori za prognozu
13.12.2015. 12:55 PV JAPIRKO 8 : 3 MOŽE BOLJE - C.B. 1700 - ocekivano
13.12.2015. 13:50 GEO PARS 4 : 0 SUTIKVA 2012 - isto bi reka ocekivano za GEO al ne prelagano
13.12.2015. 15:45 SAMO ZABAVA 2 : 8 NESLANOVAC - najvece iznenadjenje kola svakako, bez obzira sta samo zabavi nije igra golman, neslanovac u uzletu i steta za njih sta ce sad pauza djeuju dosta samouvjereno a samo zabava bez ljutnje al zasluzili su nakon par tisnih kola negdi prosut bodove iako po meni i dalje jedini koji mogu na kraju bit isprid COX-a
13.12.2015. 16:45 UZALUDAN TRUD 0 : 3 TIKA TAKA - ocekivano ipak je tika bolja ekipa, a za UT dobro da je pauza
13. kolo - prognoza
20.12.2015. | 11:00 | MOŽE BOLJE - C.B. 1700 | : | B.B. COX | 2 |
sve osim hendikepa trenutno bi bilo iznenadjenje | |||||
20.12.2015. | 11:55 | SAMO ZABAVA | : | UZALUDAN TRUD | 1 |
mozda malo vise utisno al i dalje sve osim hendikepa trenutno iznenadjenje | |||||
20.12.2015. | 12:55 | VICTA | : | SUTIKVA 2012 | 1 |
ipak mala prednost poslozenoj victi | |||||
20.12.2015. | 13:50 | PV JAPIRKO | : | CORPO MORTO | 1 |
upada u kategoriju sa prva dva kola | |||||
20.12.2015. | 14:50 | SPLIT TOMMY B | : | GEO PARS | 2 |
prednost geu na iskustvo | |||||
20.12.2015. | 15:45 | TIKA TAKA | : | NESLANOVAC | x2 |
najzanimljiviji par ovo kolo al prednost mala neslanovcu | |||||
20.12.2015. | 16:45 | ETIRI | : | BOCA SENIORS | 1 |
etiri favorit al moze boca do bodova |
13. kolo - prognoza
20.12.2015. | 11:00 | MOŽE BOLJE - C.B. 1700 | : | B.B. COX | 2 |
20.12.2015. | 11:55 | SAMO ZABAVA | : | UZALUDAN TRUD | |
20.12.2015. | 12:55 | VICTA | : | SUTIKVA 2012 | 1 |
mislim da je Victa favorit | |||||
20.12.2015. | 13:50 | PV JAPIRKO | : | CORPO MORTO | 1 |
Japirko dosta kvalitetniji od Corpa | |||||
20.12.2015. | 14:50 | SPLIT TOMMY B | : | GEO PARS | 2 |
iskustvo Geo parsa presudno | |||||
20.12.2015. | 15:45 | TIKA TAKA | : | NESLANOVAC | 1x |
Nesalni su u seriji ,skalp protiv nas je sigurno jak motiv ipak mislim da će Tika pružit dostojan otpor | |||||
20.12.2015. | 16:45 | ETIRI | : | BOCA SENIORS | 1 |
Etiri bi po kvaliteti trebao ovo dobiti |
SAMO ZABAVA