FAQ  •  Registracija  •  Login

5B. liga mladih

<<

stimac

Novi član

Post 13 tra 2014, 21:00

Vidim barba garry na forumu, ali ne pise nista, kad ono komentar da je united izgubija od sutikve, sad mi je jasno zasto ne pise nista....evo ja cu cestitak sutikvi kad vec garry nece, ocito sirovica danas nije ima svoj dan
<<

podbradak

Novi član

Post 14 tra 2014, 09:34

marinero - tamaris 3 : 6

mislim da je toliko na kraju završilo...sasvim zasluženo s igrom i pokušajima kombinacije...i primjet jedan - ova utakmica je bila lipa prilika sucima da dodile koji žuti za glumu..jelte kad već imamo zvjezde
đir, a ne ljubav
C.M. 2011
<<

KLUPA1

Novi član

Post 14 tra 2014, 10:47

MARINERO- TAMARIS 3:6
Čestitke momcima obje ekipe na odličnoj utakmici!!
Tamaris zasluženo odnio pobijedu i zbilja će nam biti žao ako otiđu u 4 LIGU
... Mislim da je utakmicu odlučilo dva momenta
1. duža klupa tamarisa
2.ozljeda Davora pri kraju prvog poluvremena ( mislim da je sudac tu mogao svirati faul ij penal kod rezultata 2:0... :( )
suđenje... suci su po mom mišljenju sudili najbolje šta su znali i ako je bila koja greška uvjeren sam da nije bila namjerna .. bravo momci!! )

MARINERO ide dalje do zadnjeg kola biti sjena tamarisu..
<<

netkotamo

Član

Post 14 tra 2014, 14:35

ETIRI-SAMO ZABAVA 1:6

od prve pa do zadnje minute totalna dominacija ,moram priznat da sam ocekiva jaci otpor kvalitenog etirija.
neznam razloge njihove bljede igre al sam super zadovoljan nasom predstavom .
jos par komentara ,zalim sta corpo nije izdrzao protiv krtice ,ima bit da su drugo poluvrijeme otisli kuci :D , i derbi dana marinero-tamaris ,odlicna utakmica ,na trenutke na rubu sportske igre (to pripisujem velikoj zelji obe ekipe),suci su bili kriminalni :twisted: pa je i to dizalo tenzije ,sve u svemu tamaris zasluzeno iako ce uvik ostat pitanje sta bi bilo da je marinero ima dulju klupu.
SAMO ZABAVA
<<

E4

Član

Post 14 tra 2014, 17:20

ETIRI- SAMO ZABAVA. 1-6

Nakon odlicne partije protiv sutikve di smo se vratili i dobili utakmicu ova utakmica je od prve minute bila jednosmjerna steta nije nam strano podbaciti cak i nasi sa tribina su mi javljali da to nije to cestitke zabavi bolji su to su dokazali u obe utakmice ove sezone vrlo kompaktna momcad
Mi i dalje imamo vrlodobru polusezonu i tako bi je trebali privest kraju pokusati ostati na 5 mjestu ako bude moguce

Pozdrav i cestitke zabavi na glatkoj pobjedi
Etiri 4ever
<<

zapadnaobala

Novi član

Post 14 tra 2014, 19:00

14.04.2014 16:55 (zaostala utakmica 25. kola) F.C. UNITED - RIVA - Mojshopping.com 2:2
<<

stimac

Novi član

Post 15 tra 2014, 22:54

Ljudi moji zar je to moguce?! Barba garijeve trupe nisu uspile nakon sutikve dobit ni rivu, mislim da je vrime za smjenu izbornika
Zadnja izmjena: admin; 16 tra 2014, 10:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Nema potrebe za neposrednim citiranjem posta.
<<

rene.higuita

Novi član

Post 27 tra 2014, 18:39

Krtica-Tamaris 4:5 odlicna utakmica,gol za poraz primili 30sek prije kraja..steta.. tamarisu cestitke momci su najbolji i zasluzeno idu ligu vise..
<<

netkotamo

Član

Post 27 tra 2014, 19:12

posto smo doanas bili slobodni nisam upucen u rezultate ,ima li iko volje ili moran cekat sutra do podne :) !!!
forum je skroz zaspa
SAMO ZABAVA
<<

tonino

Novi član

Post 27 tra 2014, 20:24

geo pars dobija zaru bez borbe
fc united -Tika Taka 2-4
da je dobro nije, ali uvik može bolje!!!
<<

E4

Član

Post 27 tra 2014, 23:28

Ispod pele- Etiri 1-3

Gubili nesvakidasnjim golom naseg golmana vratili se i dobili utakmicu cestitke ispod pele na fer i korektnoj utakmici falilo im je par igraca ali su isto odigrali cvrstu utakmicu

Ali moram se osvrnit na utakmicu Uniteda
Neshvatljivo mi je da cijelu utakmicu igraju sa igracem manje pogotovo 2 poluvrime. Naime taj decko sirovica se doslovno setao po terenu i toliko nezinteresirano igrao da je to bilo gadljivo za gledat dok se njegovi suigraci gaze i muce da vrate utakmicu u egal lik samo setai nece da izajde vani i pusti nekoga tko bi pretrcao barem 5 metara za momcad. Inace mislim da je odlican igrac koji bi mogao igrati i u vecim ligama ali mu je pristup prema utakmici i suigracima KATASTROFALAN.
United se ne mora pojavljivati na terenu sljedeca dva kola jer ce izgubit obe utakmice ako im ovaj igrac bude igrao . Mucno je bilo za gledat jednog takvog igraca da evidentno potkopaje svoju momcad.

Inace nemam obicaj komentiratini cesto niti druge ekipe sto se mene tice ovo je njihova interna stvar koju moraju rjesiti izmedju sebe
Gerrya znam dugi niz godina i prvi put sam ga vidija nemocnog i predanog prije kraja utakmice sto i nije njegov obicaj .zasto? Kako? Neznam

Jos jednom nemam obicaj komentirati igrace i ekipe ali ovo danas mi se toliko zgadilo da sam morao. Igram mali balun godinama nikad ovako sto nisam vidio STRASNO
Etiri 4ever
<<

E4

Član

Post 27 tra 2014, 23:33

Usput moram priznat da je tik taka odigrala odlicnu utakmicu sa iskljucenim igracem i bez zamjene.

Sljedece kolo mi igramo sa tika takom nama fale dva igraca zbog kartona njima isto cini mi se mogla bi bit opet golijada od 15ak golova ( nadam se da nece) ha ha ha ha
Etiri 4ever
<<

ervin bulku

Član

Post 28 tra 2014, 00:08

sutikva dobila rivu 7:3 ili nesto slicno
<<

KLUPA1

Novi član

Post 28 tra 2014, 10:41

TAMARIS-KRTICA 5:4
Ovim putem čestitam u svoje i u ime MARINERA momcima iz TAMARISA na osvojenom prvenstvu 5B lige... Momci su zasluženo prvaci i želim im sreću u daljnjem natijecanju 4 lige!!

MARINERO .. mi smo odigrali odličnu sezonu uz dosta dosta uspona i padova.. idemo odigrati ova dva kola i potvrditi drugo mjesto..
iduću sezonu UZ NOVO IME napadamo prvo mjesto i spremamo sportsku osvetu našim krvnicima SAMO ZABAVA.. :) .. JEDINA EKIPA KOJA NAS JE DOBILA OBIJE UTAKMICE!!!!
<<

Susque

Novi član

Post 02 svi 2014, 20:20

Ekipa Corpo Morto moli momcadi koje igraju od 14 50 pa nadalje da ako mogu s nama promijene termin, isto tako molim ekipu Jel Neces ako ikako moze, ako neke ekipe pristanu da zamjene termine s nama jer necemo bit u mogucnosti pojavit se.... Hvala Unaprijed !
" Guraj MNK Neslanovac " !!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014