5B. liga mladih
5B. liga mladih, sezona 2013/2014
Sto se tice transfera cua san da je "Junajted" osta bez "pola ekipe" ( valjda je sirovica otisa u prvu ligu), a sto se tice kurana on je i prosle godine ima pozive da igra prvu ligu ali neznan sta nije isa. Sto se tice kameleona neki govore da su usli u ligu vise i prominili sponzora, a neki govore da su se raspali
ervin bulku napisao:Sto se tice transfera cua san da je "Junajted" osta bez "pola ekipe" ( valjda je sirovica otisa u prvu ligu), a sto se tice kurana on je i prosle godine ima pozive da igra prvu ligu ali neznan sta nije isa. Sto se tice kameleona neki govore da su usli u ligu vise i prominili sponzora, a neki govore da su se raspali
Bulku je bija dobar igrač,šteta što ga se hajduk rješija,ali to sad nema veze.
ako je kameleon osta 4. liga će biti prejaka i bolja možda od prva,zanimljivija mislim. a što se tiče transfera,valjda će biti nekih postova jer vidim da niko još ne trza na forum pa čak niti procjene rezultata ne daju
15.09.2013. 11:00 MNK ETIRI RIVA - Mojshopping.com x, obe čvrste ekipe
15.09.2013. 11:55 SUTIKVA 2012 TIKA TAKA 2, jednostavno bolji
15.09.2013. 12:55 SAMO ZABAVA JEL NEĆEŠ 2, iskustvo igranja, a i ime suparnika upućuje na to
15.09.2013. 13:50 COLPO MORTO BALLANTINES 2, mišo rješava sve dileme o pobjedniku
15.09.2013. 14:50 KRTICA GEO PARS 1x, mislim da su bolji
15.09.2013. 15:45 TORCIDA SOLIN ZARA 07 1, pretpostavljam da nešto vride ako će dolazit iz solina nediljon ujutro
15.09.2013. 16:45 F.C. UNITED ERICSSON NIKOLA TESLA 1, derbi prvog kola ali mislim da je united bolji
15.09.2013. 17:40 ISPOD PELE MARINERO 2,marineru otvoren put za prvaka bez kameleona i mirabele
naravno, ovo su procjene na račun prošle sezone i ne zna se ko još igra za koga,ko je di oša i doša
15.09.2013. 11:55 SUTIKVA 2012 TIKA TAKA 2, jednostavno bolji
15.09.2013. 12:55 SAMO ZABAVA JEL NEĆEŠ 2, iskustvo igranja, a i ime suparnika upućuje na to
15.09.2013. 13:50 COLPO MORTO BALLANTINES 2, mišo rješava sve dileme o pobjedniku
15.09.2013. 14:50 KRTICA GEO PARS 1x, mislim da su bolji
15.09.2013. 15:45 TORCIDA SOLIN ZARA 07 1, pretpostavljam da nešto vride ako će dolazit iz solina nediljon ujutro
15.09.2013. 16:45 F.C. UNITED ERICSSON NIKOLA TESLA 1, derbi prvog kola ali mislim da je united bolji
15.09.2013. 17:40 ISPOD PELE MARINERO 2,marineru otvoren put za prvaka bez kameleona i mirabele
naravno, ovo su procjene na račun prošle sezone i ne zna se ko još igra za koga,ko je di oša i doša
15.09.2013. 11:00 MNK ETIRI RIVA - Mojshopping.com 1
15.09.2013. 11:55 SUTIKVA 2012 TIKA TAKA 2 pratio sam tika taku i uvjeren sam da su bolji
15.09.2013. 12:55 SAMO ZABAVA JEL NEĆEŠ 1 ocekujem kvalitetnu ekipu a ne samo zabavu
15.09.2013. 13:50 COrPO MORTO BALLANTINES 2 mislim da je mišo poslozio dobru ekipu
15.09.2013. 14:50 KRTICA GEO PARS 1 unatoc odlasku najboljeg igraca imaju kvalitetu vise u ovom dvoboju
15.09.2013. 15:45 TORCIDA SOLIN ZARA 07 1 torca e torca o
15.09.2013. 16:45 F.C. UNITED ERICSSON NIKOLA TESLA 2 iskusna ekipa ericssona protiv oslabljenih "Đavola"
15.09.2013. 17:40 ISPOD PELE MARINERO x iako mislim da je marinero kvalitetniji mora biti i jedno iznenadenje
15.09.2013. 11:55 SUTIKVA 2012 TIKA TAKA 2 pratio sam tika taku i uvjeren sam da su bolji
15.09.2013. 12:55 SAMO ZABAVA JEL NEĆEŠ 1 ocekujem kvalitetnu ekipu a ne samo zabavu
15.09.2013. 13:50 COrPO MORTO BALLANTINES 2 mislim da je mišo poslozio dobru ekipu
15.09.2013. 14:50 KRTICA GEO PARS 1 unatoc odlasku najboljeg igraca imaju kvalitetu vise u ovom dvoboju
15.09.2013. 15:45 TORCIDA SOLIN ZARA 07 1 torca e torca o
15.09.2013. 16:45 F.C. UNITED ERICSSON NIKOLA TESLA 2 iskusna ekipa ericssona protiv oslabljenih "Đavola"
15.09.2013. 17:40 ISPOD PELE MARINERO x iako mislim da je marinero kvalitetniji mora biti i jedno iznenadenje
Evo sutrašnjim utakmicama 5.B lige započinju natjecanja u našoj udruzi. Puno je promjena u petim ligama; u 5.A ligi skupilo se jedva 8 ekipa, dok ih je u ovoj ligi čak dvostruko više i vjerujem da uzbuđenja neće nedostajati...
Teško je izdvojiti nekoga kao favorita za naslov, ali s obzirom na prošlogodišnje rezultate predviđam borbu između ekipa MARINERO i TIKA TAKA, a mislim da je ekipa RESTORAN TAMARIS SV.NEDILJA složila vrlo dobru momčad i vidim ih također kao kandidate za visok plasman... U gornjem dijelu tablice očekujem i ekipe FC UNITED i KRTICA koje su navodno oslabljene u odnosu na prošlu sezonu, dok su ekipe SAMO ZABAVA i STARI PUJANKAŠI I POMLADAK velika nepoznanica... Ostale ekipe ne vidim ni blizu vrhu, iako nakon nekoliko kola ćemo imati realniji uvid u snagu svih ekipa. Pozdrav
Teško je izdvojiti nekoga kao favorita za naslov, ali s obzirom na prošlogodišnje rezultate predviđam borbu između ekipa MARINERO i TIKA TAKA, a mislim da je ekipa RESTORAN TAMARIS SV.NEDILJA složila vrlo dobru momčad i vidim ih također kao kandidate za visok plasman... U gornjem dijelu tablice očekujem i ekipe FC UNITED i KRTICA koje su navodno oslabljene u odnosu na prošlu sezonu, dok su ekipe SAMO ZABAVA i STARI PUJANKAŠI I POMLADAK velika nepoznanica... Ostale ekipe ne vidim ni blizu vrhu, iako nakon nekoliko kola ćemo imati realniji uvid u snagu svih ekipa. Pozdrav
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
RIVA - ETIRI 2:2
kao sto je neko napisao tvrda utakmica otvaranje i nase otvaranje u grcu poveli 2:1 u pol. mada je moglo biti drukcije u nastavku odigrali puno puno bolji i konkretniji ali nismo uspijeli napraviti razliku od 2 gola koja bi nam vjerovatno donijela puni plijen ovako s obzirom na pripreme bez treninga i losiju fizicku spremu zadovoljan
mislim da je rezultat realan mada bih nama dao malu prednost iz razloga sto smo vodili izjednacena i fer utakmica
suci napravili po jednu pogresku na svakoj strani ( penal i crveni karton) ali mislim da su unatoc tome odsudili utakmicu dobro
cestitke rivi na fer igri pozdrav
kao sto je neko napisao tvrda utakmica otvaranje i nase otvaranje u grcu poveli 2:1 u pol. mada je moglo biti drukcije u nastavku odigrali puno puno bolji i konkretniji ali nismo uspijeli napraviti razliku od 2 gola koja bi nam vjerovatno donijela puni plijen ovako s obzirom na pripreme bez treninga i losiju fizicku spremu zadovoljan
mislim da je rezultat realan mada bih nama dao malu prednost iz razloga sto smo vodili izjednacena i fer utakmica
suci napravili po jednu pogresku na svakoj strani ( penal i crveni karton) ali mislim da su unatoc tome odsudili utakmicu dobro
Etiri 4ever
E4 napisao:RIVA - ETIRI 2:2
Dobra utakmica sa šansama na obje strane. Mi također možemo bit zadovoljni s obzirom da je početak sezone i da smo ostali neporaženi od po meni vrlo dobre ekipe. Po bod svakome je pravedan ishod ove utakmice. Za sudačke previde reć ću samo jedno..ni prvi ni zadnji put. Inače nama su falila dva standardna prvotimca iz prošle sezone plus nova 'zvučna' akvizicija koju smo uspili dovest u naše redove bez odštete haha . S njim ćemo dobit ono što nismo imali lani, igrača koji može napravit razliku...
Inače šta se lige tiče, po rezultatima prvog kola se čini da će bit zanimljiva i izjednačena. Trenutno nema smisla radit ikakve prognoze o favoritima. Znat će se više nakon nekoliko kola...
F.C. UNITED vs ERICSSON NIKOLA TESLA 2-2
Sta reci nije islo, cestitke ekipi Ericsson na FairPlay igri
https://www.facebook.com/pages/FC-Unite ... 1744084473
Sta reci nije islo, cestitke ekipi Ericsson na FairPlay igri
https://www.facebook.com/pages/FC-Unite ... 1744084473
Keane: "Cantona se ušeta na prepuni Old Trafford kao da posjeduje to jebeno mjesto."