5A. liga mladih
Naso se ckalja da prica o ljepoti pa ti izgledas covjece ko pitar naopako daj cuj odi ljepo kuci pogle se dobro u ogledalo I pokri she usima jer ih hvala Bogu Imas komad uha . I ostavi se ovoga foruma i sporta opcenito lopato :*
Spremajmo se kao da će sutra biti rat, a živimo kao da će sto godina biti mir !!!!!!!!!!!!!
vito ubojica
skrivaš se da te moram tražiti, ko i svaki mali miš... zamećeš trag ko i noge zmijico malena.
preozbiljan si za moju razinu komunikacije, a ako baš hoćeš: pitar-panj-kanta jupola zovi me kako hoćeš tebe može nadmašiti u 3 sporta po tvom izboru glatko (pojedinačno ili u timu), biraj medij (voda, zemlja ili zrak). kako si u prednosti pa si upoznao moju ljepotu uživo budi faca pa se predstavi, ne grizem... jako.
poklopio sam i veće lonce od tebe i prognoziram ti da ćeš biti doručak šampiona
preozbiljan si za moju razinu komunikacije, a ako baš hoćeš: pitar-panj-kanta jupola zovi me kako hoćeš tebe može nadmašiti u 3 sporta po tvom izboru glatko (pojedinačno ili u timu), biraj medij (voda, zemlja ili zrak). kako si u prednosti pa si upoznao moju ljepotu uživo budi faca pa se predstavi, ne grizem... jako.
poklopio sam i veće lonce od tebe i prognoziram ti da ćeš biti doručak šampiona
Ostavite mi druga Čakiju na miru, jerbo kad se on najuti mala će vam bit zemlja
Je da se lik petlja svugdi di mu i je i nije misto, ubiti neznan di bi mu tribalo bit misto jer su on i balun dva nespojiva pojma. To šta je malko ružan mu je prednost, protivnici ga ne uzimaju za ozbiljno a klempavim ušima bolje čuje kad mu kažnjeni voditelj urla s tribine
Je da se lik petlja svugdi di mu i je i nije misto, ubiti neznan di bi mu tribalo bit misto jer su on i balun dva nespojiva pojma. To šta je malko ružan mu je prednost, protivnici ga ne uzimaju za ozbiljno a klempavim ušima bolje čuje kad mu kažnjeni voditelj urla s tribine
rajo kao što rekoh nisam opasan po život samo dobro poklapam, i tu i tamo nekoga ugrizem a komentiram ono što mi odgovara. slobodno se viti javi pa možete oba zajedno doći na upoznavanje, vrijedi ista ponuda, bit će zanimljivije. kad bi znao za koga igraš mogao bih ti pomoći oko neke statistike sakatosti bilo pojedinačno ili skupno kao ekipi, pa dobiješ i popust neki.
a ne mogu te razumijeti kako možeš nekoga vrijeđati na osnovi izgleda, to je diskriminacija. "iznenađen sam i uvređen", štoviše nanosiš mi emotivnu bol. zločest si... šmrc ali sam opet ugodniji za oko od tebe
šta se tiče komunikacije sa voditeljem tu smo na telepatskoj razini, ono šta čuješ je samo varanje protivnika i ometanje glasnim vikanjem
u zadnje vrijeme fino ti i vito naiđete: nabijem te na čakiju...
a ne mogu te razumijeti kako možeš nekoga vrijeđati na osnovi izgleda, to je diskriminacija. "iznenađen sam i uvređen", štoviše nanosiš mi emotivnu bol. zločest si... šmrc ali sam opet ugodniji za oko od tebe
šta se tiče komunikacije sa voditeljem tu smo na telepatskoj razini, ono šta čuješ je samo varanje protivnika i ometanje glasnim vikanjem
Sathyanarayana Raju napisao:Ostavite mi druga Čakiju
@DrugCkalja
@Corleone
@Sathyanarayana Raju
Zamolio bih vas da se malo smirite i ne vrijeđate po forumu.
Pogotovo Corleone i Sathyanarayana Raju. Jedno je zezancija, ali ovo šta vi pišete prelazi svaku zezanciju i postaje vrijeđanje na osobnoj razini. A to niti je dozvoljeno, niti ide vama na čast.
Ponovi li se, biti ćete banirani.
@Corleone
@Sathyanarayana Raju
Zamolio bih vas da se malo smirite i ne vrijeđate po forumu.
Pogotovo Corleone i Sathyanarayana Raju. Jedno je zezancija, ali ovo šta vi pišete prelazi svaku zezanciju i postaje vrijeđanje na osobnoj razini. A to niti je dozvoljeno, niti ide vama na čast.
Ponovi li se, biti ćete banirani.