KOLibri(ći)-Subovci-1(mislim da i opušteni Libri nemogu izgubit ovu utakmicu,nekako sam mišljenja da subovci nemaju snage za dva poluvremena ili u drugo namjerno ulaze spuštenih gaća...neznan Dado prosvjetli me!)
Komin-Hdz -2(valjda su svjesni toga da će in komin doć na bod ako ne dobiju i tako in ugrozit drugo misto iako imaju tekmu manje,virujen u njih nekako su mi postali dragi...dobro su momci i ne negovorin to samo zato da se mi priblizimo kominu nego iskreno!)
T&J(užasi)-el Camino-1(toliko ste me naljutili i izgubili sve moje simpatije nedolaskom da bi van bilo bolje i da se u subotu ne pojavite,Arturo malo je rec da san iznenadjen i uvredjen)
I još za kraj da se dotaknem ZELENOG STOLA i pozoven sve ekipe da igraju fer i pošteno sve do kraja jer su došle naznake da prvaci namjeravaju pustit Kominu,i zato pozivan da na tu utakmicu koja se igra kolo iza dođemo u šta većem broju i da taj krajnje nesportski potez ako ne ništa popratimo zvižducima,KOLibri(ći) ugledajte se na Il Victuma ako neželite navuć bijes na sebe i uvridit ljude koji su jednako kao i Komin platili ligu i imaju šansu za rang više...HVALA!!!
SPORTSKI POZDRAV!