FAQ  •  Registracija  •  Login

5A. liga mladih

<<

mr.100%

Novi član

Post 07 tra 2014, 17:28

Bitka se nastavlja jos nista nije gotovo cak je i drugo misto postalo ugrozeno,ali bilo kako bilo evo prognoze...

KOLibri(ći)-Subovci-1(mislim da i opušteni Libri nemogu izgubit ovu utakmicu,nekako sam mišljenja da subovci nemaju snage za dva poluvremena ili u drugo namjerno ulaze spuštenih gaća...neznan Dado prosvjetli me!)

Komin-Hdz -2(valjda su svjesni toga da će in komin doć na bod ako ne dobiju i tako in ugrozit drugo misto iako imaju tekmu manje,virujen u njih nekako su mi postali dragi...dobro su momci i ne negovorin to samo zato da se mi priblizimo kominu nego iskreno!)

T&J(užasi)-el Camino-1(toliko ste me naljutili i izgubili sve moje simpatije nedolaskom da bi van bilo bolje i da se u subotu ne pojavite,Arturo malo je rec da san iznenadjen i uvredjen)

I još za kraj da se dotaknem ZELENOG STOLA i pozoven sve ekipe da igraju fer i pošteno sve do kraja jer su došle naznake da prvaci namjeravaju pustit Kominu,i zato pozivan da na tu utakmicu koja se igra kolo iza dođemo u šta većem broju i da taj krajnje nesportski potez ako ne ništa popratimo zvižducima,KOLibri(ći) ugledajte se na Il Victuma ako neželite navuć bijes na sebe i uvridit ljude koji su jednako kao i Komin platili ligu i imaju šansu za rang više...HVALA!!!

SPORTSKI POZDRAV!
<<

Librić

Novi član

Post 07 tra 2014, 17:33

K.O. LIBRI - MBA 11:5

Subotnjom pobjedom smo i teoretski osigurali naslov prvaka, hvala svim protivnicima na fer i korektnoj igri, nadan se da će tako bit i do kraja. Bilo bi dobro da ozbiljno svatimo i finiš sezone ali vidit ćemo koliko će to bit moguće s obzirom budu li igrali igrači s manje minutaže, s obzirom na izostanke, a i samu činjenicu da smo već osigurali naslov pa je moguća pojava manjka motiva. Uglavnom to je sad manje bitno, okrićemo se liga kupu i utakmici protiv Liverpoola.
GMŠT !
<<

Librić

Novi član

Post 07 tra 2014, 17:37

mr.100% napisao:Bitka se nastavlja jos nista nije gotovo cak je i drugo misto postalo ugrozeno,ali bilo kako bilo evo prognoze...

KOLibri(ći)-Subovci-1(mislim da i opušteni Libri nemogu izgubit ovu utakmicu,nekako sam mišljenja da subovci nemaju snage za dva poluvremena ili u drugo namjerno ulaze spuštenih gaća...neznan Dado prosvjetli me!)

Komin-Hdz -2(valjda su svjesni toga da će in komin doć na bod ako ne dobiju i tako in ugrozit drugo misto iako imaju tekmu manje,virujen u njih nekako su mi postali dragi...dobro su momci i ne negovorin to samo zato da se mi priblizimo kominu nego iskreno!)

T&J(užasi)-el Camino-1(toliko ste me naljutili i izgubili sve moje simpatije nedolaskom da bi van bilo bolje i da se u subotu ne pojavite,Arturo malo je rec da san iznenadjen i uvredjen)

I još za kraj da se dotaknem ZELENOG STOLA i pozoven sve ekipe da igraju fer i pošteno sve do kraja jer su došle naznake da prvaci namjeravaju pustit Kominu,i zato pozivan da na tu utakmicu koja se igra kolo iza dođemo u šta većem broju i da taj krajnje nesportski potez ako ne ništa popratimo zvižducima,KOLibri(ći) ugledajte se na Il Victuma ako neželite navuć bijes na sebe i uvridit ljude koji su jednako kao i Komin platili ligu i imaju šansu za rang više...HVALA!!!

SPORTSKI POZDRAV!

Krive naznake su došle do tebe, savjetova bi ti da se ostaviš tih kafanskih priča i gledaš svoju ekipu. Nemamo namjeru pustit nikome, a kamoli Kominu. Igrat ćemo pošteno pa šta bude, možemo i izgubit ali pustit nećemo sigurno. U to budi siguran i ti i svi ovde.
GMŠT !
<<

mr.100%

Novi član

Post 07 tra 2014, 17:40

Živi bili pa vidili....valjda ste svjesni toga da se sa tribina sve vidi,tako da ako bude kužine bit će i ljutih i uvrijedjenih ljudi...
<<

duje1950

Novi član

Post 07 tra 2014, 17:51

Hahaha ovaj mr. 100% je smijesan. Imas dobre igrace,ali nazalost ne snalaze se na travi. I volia bi da ostanete 5 i da neudete u 4 ligu jer ima nekih najava da bi ove sezone mogle opet 4 ekipe ic jer neke odustaju.
Tvoje znanje je jako malo u vezi malog nogometa i blo bi ti pametnije da vise slusas neke svoje igrace na klupi. I vi iz T&J ste primjer da niste klapa prava i aj uz Vas moze u istu recenicu stat i Komin cisto zato sta cesto minjaju igrace.
<<

Librić

Novi član

Post 07 tra 2014, 18:11

mr.100% napisao:Živi bili pa vidili....valjda ste svjesni toga da se sa tribina sve vidi,tako da ako bude kužine bit će i ljutih i uvrijedjenih ljudi...

Baš će nas jako zabrinit ljuti i uvrijeđeni ljudi s tribina, ja mislin da danima nećemo moć zaspat.

I protiv vas i protiv MBA smo loše ušli u utakmicu i moga se desit poraz, ka šta je to i moguće protiv Komina.

A ja znan da mi utakmicu pustit nećemo, pa me lagano zaboli ona stvar šta će se mislit i pričat okolo da je bila kužina. Ovaj grad je ionako poznat po tome da su svi pripametni i da svi sve znaju bolje od drugih.
GMŠT !
<<

mr.100%

Novi član

Post 07 tra 2014, 18:14

Duje vidin da ti se većina postova svodi na vriđanje svih ekipa tako da ovo neću uzest preosobno...isto tako meni je ovo prva sezona u voditeljskoj fotelji i normalno je da se ne smatram velikin voditeljom šta i nisan,a i mogu ti reć i da kad mislim da je neko u pravu da ga i poslušan(bija to igrač ili navijač)...a šta se tiče toga da nismo klapa da si to stavija prije 2 tjedna složija bi se ali se desija Marinero(na našu sreću) i odjedanput svi dišemo ka ekipa,čak smo bili i na dva team-buildinga od tada...borba za treće još traje i ako se bude igralo pošteno na tvoju nesreću bit ćemo sigurno 4 ako ne i treći :wink:
<<

ssKomin 2012

Novi član

Post 07 tra 2014, 18:17

:D
Zadnja izmjena: ssKomin 2012; 08 tra 2014, 17:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

mr.100%

Novi član

Post 07 tra 2014, 18:23

Librić napisao:
mr.100% napisao:Živi bili pa vidili....valjda ste svjesni toga da se sa tribina sve vidi,tako da ako bude kužine bit će i ljutih i uvrijedjenih ljudi...

Baš će nas jako zabrinit ljuti i uvrijeđeni ljudi s tribina, ja mislin da danima nećemo moć zaspat.

I protiv vas i protiv MBA smo loše ušli u utakmicu i moga se desit poraz, ka šta je to i moguće protiv Komina.

A ja znan da mi utakmicu pustit nećemo, pa me lagano zaboli ona stvar šta će se mislit i pričat okolo da je bila kužina. Ovaj grad je ionako poznat po tome da su svi pripametni i da svi sve znaju bolje od drugih.

Protiv nas ste imali sriće(startali bez Kreše) i to puno sriće(ozljedia se Piko) i naše gluposti(penal,crveni i gol)...šta nam nedaje nikako opravdanje niti osporava vašu pobjedu,čestitam još jednom....

Protiv Mba ste mogli izgubit jedino da ste se makli ustranu :shock: :D od 5 golova šta ste primili 4 van idu na dušu golmana(koji je tu utakmicu bija kriminalan)

A ja se iskreno nadam da nečete puštat i da čete se trsit bar 70% ko do sada,pa i ako bude poraz ja ću se prvi dignit i :clap:
<<

ss komin 2012

Novi član

Post 08 tra 2014, 17:56

Volimo kad se o nama prica i nismo umisljeni radi toga.
T&J je ljubomoran na nas jer smo puno lipsi od njih.
I da prekinemo ova glupa medijska naklapanja priznajemo da je pao dogovor da Libri ce nam pustit utakmicu,a mi cemo njima odma nakon utakmice isporucit 2 gajbe pive i 100 grama bilog. :lol:
Mr.100% ako oces mozemo se i stobom dogovorit da izljecis kompleks zvan SS Komin. :D :D :D :D :D :D :D :D
<<

forzafiume

Novi član

Post 08 tra 2014, 17:56

Ovo je cirkus....bilo kako bilo evo prognoze za iduce kolo:
EL CAMINO - TOM I JERRY 2 (Ako imaju iti malo mozga i zelje da uvate 3,4 misto ovo moraju dobit uvjerljivo,El camino je pocea i ne dolazit tako da je ovaj par dosta izvjestan)

K.O. LIBRI - SUBOVCI hend. -8,5 ... 1 (sve osim pobjede sa 9 razlike bilo bi iznenadenjemda se i dotaknem te utakmice kojusvi spominju protiv Komina,ostale ekipe imale ste sansu da dobijete gemištare i da budete u situaciji da popijete 2-3 gajbe pive mukte radi jedne utakmice,niste uspili,njihovo je oce li puštat utakmicu ili nece,mada mislim da ce to odradit sportski do kraja,ako izađu i u tzv šarenom sastavu i budu ozbiljni dobit ce komina 3,4 razlike,a ako dode čoki covik ce doc bacit termin utrpat 5,6 golova namistit 7,8 i poslat komina da se muski potuce sa MBA I TIJ za 3 odnosno 4 misto)

Komin - HDZ 2 (Ovisi ko im dode,ali po meni su puno bolja ekipa,i ovom pobjedom ce osigurat to 2. misto koje nikad nije bilo upitno,komin ce bodove morat potrazit negdi drugo,meni osobno je taj komin pa u ocima za 70 posto nakon poraza od ispod pele 6 0...svaka cast peli,ali ozbiljne ekipe to dobijaju.

prognoza za kraj sezone 1.libri
2.hdz
3.mba
4. tij
5.komin

Pozdrav
<<

juresorla

Novi član

Post 08 tra 2014, 18:43

forza fiume probušit ćemo ti gume!
<<

mr.100%

Novi član

Post 08 tra 2014, 21:59

ss komin 2012 napisao:Volimo kad se o nama prica i nismo umisljeni radi toga.
T&J je ljubomoran na nas jer smo puno lipsi od njih.
I da prekinemo ova glupa medijska naklapanja priznajemo da je pao dogovor da Libri ce nam pustit utakmicu,a mi cemo njima odma nakon utakmice isporucit 2 gajbe pive i 100 grama bilog. :lol:
Mr.100% ako oces mozemo se i stobom dogovorit da izljecis kompleks zvan SS Komin. :D :D :D :D :D :D :D :D

:crazy: :clap:
<<

DrugCkalja

Član

Post 08 tra 2014, 22:19

mene je i cijelu prošlu sezonu kopkalo šta ss u kominu znači... a ko je ljepši tu to bi se dalo pregovarat :D
<<

patka

Novi član

Post 08 tra 2014, 22:59

komin ce i s pobjedon i bez pobjede protiv kolibrica bit 3. tako da se bzvze svađate,bilo kako bilo vazno je da se dokazalo sjor garryu i 5 b lizi koja je liga bolja..bilo kako bilo ,ide prognoza:

tij-el camino 1 na iskustvo,martic ce opet dat gol dva
hdz-komin x2 kominu se vraca trumbic pa se time i izgledi komina povecaju
kolibrici-subovci 1 dođe li coki,bit ce 23 0

mba-slobodan,srica za njih jer u koprvinici bi i moja baba dobila

marinero -tamaris 2 ,tamaris daleko najbolja ekipa u obe lige

krtica-corpo 2 ,krtica u uzleta ali corpo kvalitetniji

sutikva-united 1 sustikva ce dobit 5,6 razlike
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014