5A. liga mladih
5A. liga mladih, sezona 2013/2014
Naše lokve su ušle u 4 ligu a svima šta ostaju u petoj želin da borba za viši rang bude šta zanimljivija.Terene Fesb-a je u najam uzeja Franko Bogdan i odma diga cjenu a oće li dignit i razinu usluge to ćete sami morat pratit i karat se sa savezon (he,he,he samo je jedan Vinnie).U dvorani ipak ima uvik tople vode posli utakmice a i WC-i su pristojni.I najvažnije da uvik posli utakmice moš popit ladno piće (pivo) jer je šank uvik otvoren.
Petaši pozdrav i sritno!!!
vestra turpe napisao:Naše lokve su ušle u 4 ligu a svima šta ostaju u petoj želin da borba za viši rang bude šta zanimljivija.Terene Fesb-a je u najam uzeja Franko Bogdan i odma diga cjenu a oće li dignit i razinu usluge to ćete sami morat pratit i karat se sa savezon (he,he,he samo je jedan Vinnie).U dvorani ipak ima uvik tople vode posli utakmice a i WC-i su pristojni.I najvažnije da uvik posli utakmice moš popit ladno piće (pivo) jer je šank uvik otvoren.
Ne je.. me da su lokve u 4 ligi?! Ooo pa onda ova 5 liga vise nije zanimljiva...
Nisan ovca da me čoban vodi!
KO Libri je nova ekipa ove godine u ligi pa bi bija red da se predstavimo. Kostur ekipe čine igrači bivšeg MG Športa koji je igra ligu prije par godina, plus još par pojačanja iz Olive i Domusa. I Subovaca.
Danas startali s pobjedom protiv vrlo neugodnog Tom & Jerrya s 5:2 uz dobru igru s obje strane.
U ime cile ekipe želim protivnicima puno sriće u daljnjem natjecanju uz naravno fer i korektnu igru.
Sportski pozdrav !
Danas startali s pobjedom protiv vrlo neugodnog Tom & Jerrya s 5:2 uz dobru igru s obje strane.
U ime cile ekipe želim protivnicima puno sriće u daljnjem natjecanju uz naravno fer i korektnu igru.
Sportski pozdrav !
prognoza ovog kola je:
28.09.2013. 14:00 KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI MBA 1 poznata licaa s malonogometnih turnira
28.09.2013. 14:55 EL CAMINO MLADEŽ HDZ-A 2 samo hrabro samo desno
28.09.2013. 15:55 DŠR KMAN TOM I JERRY 2 "instinkt"
28.09.2013. 16:50 SS KOMIN SUBOVCI 1 pobjeda u prvom kolu nije slucajnost
pisma za ovo kolo http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TSDlI#t=62
28.09.2013. 14:00 KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI MBA 1 poznata licaa s malonogometnih turnira
28.09.2013. 14:55 EL CAMINO MLADEŽ HDZ-A 2 samo hrabro samo desno
28.09.2013. 15:55 DŠR KMAN TOM I JERRY 2 "instinkt"
28.09.2013. 16:50 SS KOMIN SUBOVCI 1 pobjeda u prvom kolu nije slucajnost
pisma za ovo kolo http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... TSDlI#t=62
2.kolo
KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI - MBA 1
-"libri" po meni favoriti za naslov
MLADEŽ HDZa - EL CAMINO 1
-El Camino su mi kakvi god bili simpatičniji od HDZa, ali ekipa koja u jednoj utakmici primi 11 komada očito triba poist još puno pure...
DŠR KMAN - TOM I JERRY 2
-mislim da su kvalitetniji...
SS KOMIN - SUBOVCI 1
-Komin po meni konkurira za prva 2 mjesta
-"libri" po meni favoriti za naslov
MLADEŽ HDZa - EL CAMINO 1
-El Camino su mi kakvi god bili simpatičniji od HDZa, ali ekipa koja u jednoj utakmici primi 11 komada očito triba poist još puno pure...
DŠR KMAN - TOM I JERRY 2
-mislim da su kvalitetniji...
SS KOMIN - SUBOVCI 1
-Komin po meni konkurira za prva 2 mjesta
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Doša je i prvi poraz, možda ranije nego se očekivalo ali jebiga. U teškim uvjetima za igru bolje se snašla ekipa MBA i zasluženo nas dobila. Bili smo bez dva standardna igrača ali to nan nije i ne smi bit opravdanje. Zasluženo smo izgubili.
Okrićemo se suboti i Subovcima, te se nadamo povratku na pobjednički kolosijek.
Okrićemo se suboti i Subovcima, te se nadamo povratku na pobjednički kolosijek.
GMŠT !