4. liga veterana
Ljudi, ja bi prekinija ovu raspravu. Možemo ovako u nedogled. Ja samo oću reć da nama nije bila namjera nepošteno dat gol (pa Tomić je na kraju da ispravi situaciju sam sebi da gol). A ovo šta se izgovorilo na terenu i izvan sa obe strane je bilo zbog nervoze i u afektu. Vinnie Jones-a pozivan da u subotu popijemo piće na šanku.
TJE napisao:Ljudi, ja bi prekinija ovu raspravu. Možemo ovako u nedogled. Ja samo oću reć da nama nije bila namjera nepošteno dat gol (pa Tomić je na kraju da ispravi situaciju sam sebi da gol). A ovo šta se izgovorilo na terenu i izvan sa obe strane je bilo zbog nervoze i u afektu. Vinnie Jones-a pozivan da u subotu popijemo piće na šanku.
Pivo nikad ne odbijam

bravo za dogovor
pa da nastavimo u istom tonu prepričat ću situaciju od prije par sezona:
2:1 za nas i dosuđen penal za protivnika.
vratar obrani a sudac svira ponovno izvođenje jer se vratar po njegovoj procjeni mica prije udarca.
protivnički igrač kod ponovljenog penala doda balun vrataru.
nije tija pucat a gube 2:1
mi nastojimo uvik priznat protivniku aut, korner i sl. pa kad ste već na piću dogovorite nešto u ovom stilu.
bit će nam svima veći gušt doć na balun.
ipak je to amaterska liga

pa da nastavimo u istom tonu prepričat ću situaciju od prije par sezona:
2:1 za nas i dosuđen penal za protivnika.
vratar obrani a sudac svira ponovno izvođenje jer se vratar po njegovoj procjeni mica prije udarca.
protivnički igrač kod ponovljenog penala doda balun vrataru.
nije tija pucat a gube 2:1
mi nastojimo uvik priznat protivniku aut, korner i sl. pa kad ste već na piću dogovorite nešto u ovom stilu.
bit će nam svima veći gušt doć na balun.
ipak je to amaterska liga
01.02.2014. | 09:00 | HEP PROIZVODNJA | : | IS DEUTSCHE | 2 |
Kriza lidera je prošlost | |||||
01.02.2014. | 09:55 | MIŠO LANČIĆ - COBRA SERVICE | : | KONOBA ŠPERUN | x |
Mali derbi, ostali su nam dužni dva boda od prošlog kola, 13 sekundi prije kraja dali su nam gol za 2:2. Ovaj put će bit puno teže. Šperun igra jednu od najboljih obrana i prima vrlo malo golova dok smo mi u krizi s realizacijom. Sutra bi i bod bija dobar. | |||||
01.02.2014. | 10:45 | MJESNA ZAJEDNICA LOKVE | : | H.Z. UNITED | 1 |
Skoro pa zicer | |||||
01.02.2014. | 11:40 | BATERIJA | : | VODOVOD I KANALIZACIJA | 2 |
Vik se nakon par kola pauze vraća odmoran šta može bit i dvosjekli mač | |||||
ODGOĐENO | TRŠĆANSKA VETERANI | : | MNK PROMET SPLIT | - | |
Jel neko zna tko je ovde tražija odgodu | |||||
SLOBODAN | EXPERT KONGRESNI SERVIS | : | - | ||
hep propustija uzet ponuđeno.
derbi kao i obično: tvrdo i napeto do kraja.
lokve ostale 3:2
baterija i vik 1:1 na poluvrimenu
promet je tražija odgodu jer su na sindikalnom izletu.
prije toga je hep tražija odgodu jer su bili na skijanju.
experata nema dovoljno pa se i za to dobije odgoda.
malo se ozren pogubija s kriterijima
derbi kao i obično: tvrdo i napeto do kraja.
lokve ostale 3:2
baterija i vik 1:1 na poluvrimenu
promet je tražija odgodu jer su na sindikalnom izletu.
prije toga je hep tražija odgodu jer su bili na skijanju.
experata nema dovoljno pa se i za to dobije odgoda.
malo se ozren pogubija s kriterijima

Ako je Promet dobija odgodu radi zajedničkog izleta to je OK jer taj se termin ne može minjat (tako je to kod izleta) i šteta da se ljudi ne zabave ako već mogu.A nitko neće umrit radi jedne utakmice.
Ako je HEP dobija odgodu radi skijanja to je i smješno i žalosno pogotovo u ovoj situaciji.Nek se oni skijaju a ako ih nema zna se kome idu bodovi.Oćemo li mi dobit (koji nemamo za skijanje i znači nam svaka kuna) odgodu na proliće kad budemo "tukli" prekovremene ure u firmi kad se otvori posa?
A ako je istina da experata nema dovoljno iz osobnog iskustva znam da se možda može prominit ura igranja ali ne i dobit odgoda.Tako da je i ovo smješno.
Ako me ko bude napada neka zna da sam izjavu Ševčenka uzeja zdravo za gotovo,a ako nije istina ISPRIČAVAM SE!
Ako je HEP dobija odgodu radi skijanja to je i smješno i žalosno pogotovo u ovoj situaciji.Nek se oni skijaju a ako ih nema zna se kome idu bodovi.Oćemo li mi dobit (koji nemamo za skijanje i znači nam svaka kuna) odgodu na proliće kad budemo "tukli" prekovremene ure u firmi kad se otvori posa?
A ako je istina da experata nema dovoljno iz osobnog iskustva znam da se možda može prominit ura igranja ali ne i dobit odgoda.Tako da je i ovo smješno.
Ako me ko bude napada neka zna da sam izjavu Ševčenka uzeja zdravo za gotovo,a ako nije istina ISPRIČAVAM SE!
Zadnja izmjena: admin; 01 vel 2014, 16:05; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Nema potrebe za neposrednim citiranjem posta.
slažem se vinnie
promet u redu jer ide cila firma
hep nije u redu šta je odgođena utakmica. da ne bi bilo zabune hep nije inzistira, samo su zamolili i iz udruge su im izašli u susret.
za experte isto nije u redu jer ako neko ima kaznu zbog kartona onda se zadire u regularnost.
promet u redu jer ide cila firma
hep nije u redu šta je odgođena utakmica. da ne bi bilo zabune hep nije inzistira, samo su zamolili i iz udruge su im izašli u susret.
za experte isto nije u redu jer ako neko ima kaznu zbog kartona onda se zadire u regularnost.
Zadnja izmjena: admin; 01 vel 2014, 16:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
SLOBODAN | TRŠĆANSKA VETERANI | : | - | ||
08.02.2014. | 09:00 | VODOVOD I KANALIZACIJA | : | H.Z. UNITED | 1 |
bez iznenađenja | |||||
08.02.2014. | 09:55 | HEP PROIZVODNJA | : | KONOBA ŠPERUN | 2 |
vrime je za prvu službenu pobjedu protiv trening partnera. doduše ne pita se samo nas ali ipak se tu radi o par sezona bez uspjeha ![]() | |||||
08.02.2014. | 10:45 | MJESNA ZAJEDNICA LOKVE | : | MNK PROMET SPLIT | 2 |
promet hvata priključak | |||||
08.02.2014. | 11:40 | BATERIJA | : | IS DEUTSCHE | 1 |
deutsche je sve manje uvjerljiv | |||||
08.02.2014. | 12:35 | MIŠO LANČIĆ - COBRA SERVICE | : | EXPERT KONGRESNI SERVIS | 1 |
obe ekipe bez pobjede u ovoj godini. ipak mala prednost domaćinu. |
SLOBODAN | HEP PROIZVODNJA | : | - | ||
15.02.2014. | 09:00 | TRŠĆANSKA VETERANI | : | MIŠO LANČIĆ - COBRA SERVICE | 2 |
mišo ulazi u seriju | |||||
15.02.2014. | 09:55 | IS DEUTSCHE | : | VODOVOD I KANALIZACIJA | x |
vodovod je motiviraniji | |||||
15.02.2014. | 10:45 | MNK PROMET SPLIT | : | BATERIJA | 2 |
baterija je bolja | |||||
15.02.2014. | 11:40 | KONOBA ŠPERUN | : | MJESNA ZAJEDNICA LOKVE | 1 |
ne mogu protiv sebe | |||||
15.02.2014. | 12:30 | EXPERT KONGRESNI SERVIS | : | H.Z. UNITED | 1 |