4. liga mladih
Šteta! Da su se neki rezultati polopili, imali bi super uzbudljivo posljednje kolo. Ovako je dosta toga odlučeno, iako uzbuđenja neće nedostajati...
U borbi za 2.mjesto VOLE GRADELE su pobjedom protiv "drugova" napravili veliki korak prema 2.mjestu i po meni su 80% unutra. Bez obzira što zadnje kolo igraju protiv Lavandina kojem su bodovi nužni za ostanak u dvorani, realno je teško očekivati njihov kiks. Puno teže bi trebalo biti ekipi EL CLASICO protiv neugodnog VIKa... Ipak, očekujem da se poredak na tablici ne mijenja, dakle:
1. IL VICTUM
2. VOLE GRADELE
3. EL CLASICO
4. MIJO I DRUGOVI
5. VIK
6. RADIČIĆ TRANSPORTI
7. SIERRA LEONE
8. STARI PLAC ADOREA
U borbi za ostanak DDK LOKVE su se pridružile KREMPIJU, tako da sad tražimo još jednog putnika u 5.ligu.
"Papići" su pobjedom protiv Lokvi teoretski osigurali ostanak, jer imaju bolji međusobni omjer s Lavandinom. HOPSu je za osigurat ostanak potreban bod u zadnjem kolu s "Papićima" i mislim da će do njega i doći. CB MIRABELLA si je nizom slabih rezultata u zadnje vrijeme zakomplicirala situaciju, ali ne vjerujem da će ispasti. Moj dojam je da će LAVANDIN ZA UMIVANJE ostati tu gdje i je, jer "gradele" nisu ekipa za vađenje...
9. PAPIĆ TOURS
10. HOPS SPLIT
11. CB MIRABELLA
12. LAVANDIN ZA UMIVANJE
13. DDK LOKVE
14. KREMPIJ
U borbi za 2.mjesto VOLE GRADELE su pobjedom protiv "drugova" napravili veliki korak prema 2.mjestu i po meni su 80% unutra. Bez obzira što zadnje kolo igraju protiv Lavandina kojem su bodovi nužni za ostanak u dvorani, realno je teško očekivati njihov kiks. Puno teže bi trebalo biti ekipi EL CLASICO protiv neugodnog VIKa... Ipak, očekujem da se poredak na tablici ne mijenja, dakle:
1. IL VICTUM
2. VOLE GRADELE
3. EL CLASICO
4. MIJO I DRUGOVI
5. VIK
6. RADIČIĆ TRANSPORTI
7. SIERRA LEONE
8. STARI PLAC ADOREA
U borbi za ostanak DDK LOKVE su se pridružile KREMPIJU, tako da sad tražimo još jednog putnika u 5.ligu.
"Papići" su pobjedom protiv Lokvi teoretski osigurali ostanak, jer imaju bolji međusobni omjer s Lavandinom. HOPSu je za osigurat ostanak potreban bod u zadnjem kolu s "Papićima" i mislim da će do njega i doći. CB MIRABELLA si je nizom slabih rezultata u zadnje vrijeme zakomplicirala situaciju, ali ne vjerujem da će ispasti. Moj dojam je da će LAVANDIN ZA UMIVANJE ostati tu gdje i je, jer "gradele" nisu ekipa za vađenje...
9. PAPIĆ TOURS
10. HOPS SPLIT
11. CB MIRABELLA
12. LAVANDIN ZA UMIVANJE
13. DDK LOKVE
14. KREMPIJ
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
27.04.2014. 13:00 KREMPIJ STARI PLAC - ADOREA 2 ,iako nikome ne znace bodovi prednost Starom placu
27.04.2014. 13:55 SIERRA LEONE D.D.K. LOKVE 1 ,sierra može bit 6.(bolje nego 7.) ako RT izgubi, pa ce ic po tri boda
27.04.2014. 14:55 PAPIĆ TOURS HOPS SPLIT 2 ,ko ce bit 9. ili 10....
27.04.2014. 15:50 MIJO I DRUGOVI IL VICTUM X2 ,ne virujen da ce Il Victum igrat sa po snage,uglavnom nece izgubit
27.04.2014. 16:50 VIK EL CLASICO 2 ,Clasico mora dobit iako ne ovise samo o sebi,ali tri boda in tribaju pa šta bude
27.04.2014. 17:45 LAVANDIN ZA UMIVANJE VOLE GRADELE 2 ,ako clasico kiksa gradelama ova utakmica ne znaci nista(ali znaci lavandinu i mirabelli)
27.04.2014. 18:45 RADIČIĆ TRANSPORTI C.B. MIRABELLA 1X2 ,ako Mirabella dobije nemoze ispast,RT nemoze ni gori ni doli,pa zato 1X2
27.04.2014. 13:55 SIERRA LEONE D.D.K. LOKVE 1 ,sierra može bit 6.(bolje nego 7.) ako RT izgubi, pa ce ic po tri boda
27.04.2014. 14:55 PAPIĆ TOURS HOPS SPLIT 2 ,ko ce bit 9. ili 10....
27.04.2014. 15:50 MIJO I DRUGOVI IL VICTUM X2 ,ne virujen da ce Il Victum igrat sa po snage,uglavnom nece izgubit
27.04.2014. 16:50 VIK EL CLASICO 2 ,Clasico mora dobit iako ne ovise samo o sebi,ali tri boda in tribaju pa šta bude
27.04.2014. 17:45 LAVANDIN ZA UMIVANJE VOLE GRADELE 2 ,ako clasico kiksa gradelama ova utakmica ne znaci nista(ali znaci lavandinu i mirabelli)
27.04.2014. 18:45 RADIČIĆ TRANSPORTI C.B. MIRABELLA 1X2 ,ako Mirabella dobije nemoze ispast,RT nemoze ni gori ni doli,pa zato 1X2
Molim administratora da mi objasni zašto je uklonio moje postove u vezi Ožujsko kupa.Kao prvo ja bi bar imao kulture pa poslao poruku da su postovi takve vrste zabranjeni ili slično (ako jesu).Živimo u teškim vremenima kada su kotizacije pojedinih turnira ili liga otišle u nebo i većina nema novca za takvo nešto bez pomoći sa strane.Ja sam ponudio ekipama koje su voljne da se prijave u Makarsku na Ožujsko kup plaćene troškove puta,marende i pića.Gospodin koji organizira turnir u Makarskoj još nije uspio zatvoriti kostur a termin je pred vratima (cetvrtak).Na ovaj način je htio privući još poneku ekipu.Ja prvi nemam od toga nikakve koristi ali htio sam ovim putem obavjestiti ekipe da imaju priliku zaigrati u Makarskoj.I šta admin napravi?On jednostavno sve izbriše!Umjesto da pomognete ekipama i da vam bude stalo da se nogomet igra sto više i što ćešće (kao šta piše u statutu udruge),vi gledate samo sebe a za druge nemate sluha.U ovo Uskrsno vrijeme umjesto da se ponašate kao kršćani vi ste odabrali bit farizeji.
Lijep pozdrav,
Daniel Lolić
Lijep pozdrav,
Daniel Lolić
Kad si tako lijepo zamolio, red je i da ti odgovorim
Postovi su uklonjeni jer nemaju veze sa temama u kojima su postani. I nisu zabranjeni. Dapače. Prvi sam za promociju malog baluna na svim razinama.
Jedan te isti post koji reklamira turnir u Makarskoj (i neka ga reklamira, apsolutno svako ima to pravo) si stavio u sve teme od prve do zadnje lige mladih i veterana. Čemu teme i odvojeni forumi? Najbolje otvorit jednu temu i da svi pišu samo u njoj.
Dakle, prije nego što je jedan te isti post izbrisan iz tema u koje ne pripada, otvorio sam ti temu Ožujsko kup - Makarska 2014 pod forumom Turniri 2014.
Inače, to možeš i sam napraviti (otvoriti novu temu), a ukoliko imaš problema (ti ili bilo koji član) pošaljite mi poruku pa čemo vidit o čemu se radi.
Nadam se da je sada jasnije
Ukoliko nisi dobio poruku da ti je post premješten u novu temu, ja ti se ispričavam. Mislio sam da sustav automatski šalje poruku nakon premještanja posta.
Postovi su uklonjeni jer nemaju veze sa temama u kojima su postani. I nisu zabranjeni. Dapače. Prvi sam za promociju malog baluna na svim razinama.
Jedan te isti post koji reklamira turnir u Makarskoj (i neka ga reklamira, apsolutno svako ima to pravo) si stavio u sve teme od prve do zadnje lige mladih i veterana. Čemu teme i odvojeni forumi? Najbolje otvorit jednu temu i da svi pišu samo u njoj.
Dakle, prije nego što je jedan te isti post izbrisan iz tema u koje ne pripada, otvorio sam ti temu Ožujsko kup - Makarska 2014 pod forumom Turniri 2014.
Inače, to možeš i sam napraviti (otvoriti novu temu), a ukoliko imaš problema (ti ili bilo koji član) pošaljite mi poruku pa čemo vidit o čemu se radi.
Nadam se da je sada jasnije
Ukoliko nisi dobio poruku da ti je post premješten u novu temu, ja ti se ispričavam. Mislio sam da sustav automatski šalje poruku nakon premještanja posta.
Poruku nisam dobio ali to je manje važno.Nisam nepismen ali svakom je jasno da su postovi stavljeni na sto mista baš zato šta je "pet do podne" i bilo je u interesu da ih svi vide i da neka od ekipa to iskoristi.Nitko ne bi "umra" da su i ostali tu 2 dana.Pogotovo šta su aktivnosti na forumu malo "zamrle".Moje mišljenje je da je to bilo najbolje i najefikasnije (dalo je nekih rezultata).Ostale teme ionako malo ko čita.Nema veze,tebi svejedno hvala na trudu.Ja se ionako nikako otet dojmu da mi hrvati najviše guštamo "kad susidu crkne krava".A opet ,možda je to samo moj dojam!
Zadnja izmjena: admin; 22 tra 2014, 20:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: Nema potrebe za neposrednim citiranjem posta.
Razlog: Nema potrebe za neposrednim citiranjem posta.
vestra turpe napisao:Sierra in je pustila a zašto ne bi Gradele.Ionako sve ostaje na pujankama...
Ova liga nikako ne može bez kuhinje. Mirabela igra zadnju utakmicu s Radičićima. Ako Gradele puste Lavandinu, navijan da RT pusti Mirabeli. Al pustimo sad to, vraća se DrugGoran i napaljen je da Victumu zagorča proslavu naslova.