4. liga mladih
Nemoj tako druže Gorane, preveliki si gospodin da bi si dozvolia tako nešto. Šteta poraza u kupu, veselia san se revanšu s Gradelašima. Ima bit da si se čuva za veliki derbi s Victumom, očekujem još jednu u nizu tvojih veličanstvenih partija i pobjedu uz hat-trik. Burna proslava golova se podrazumjeva, hehe
Pozdrav raja evo doso ja nazad nakon par dana van ljepe nase tocnije bijah tamo preko granice iz goranovih krajeva.
cujem da se drugovi oprostili od kupa ... stetaa
cujem da se drugovi oprostili od 3. lige ... stetaa
ima li jos koja steta koju sam propustio ?
cujem da se drugovi oprostili od kupa ... stetaa
cujem da se drugovi oprostili od 3. lige ... stetaa
ima li jos koja steta koju sam propustio ?
Spremajmo se kao da će sutra biti rat, a živimo kao da će sto godina biti mir !!!!!!!!!!!!!
13:00 KREMPIJ STARI PLAC - ADOREA 2
13:55 SIERRA LEONE D.D.K. LOKVE 1
14:55 PAPIĆ TOURS HOPS SPLIT 1
15:50 MIJO I DRUGOVI IL VICTUM 2
16:50 VIK EL CLASICO 2
17:45 LAVANDIN ZA UMIVANJE VOLE GRADELE 2
18:45 RADIČIĆ TRANSPORTI C.B. MIRABELLA 1
mislim da nakon današnjeg dana neće bit nikakvih promjena na pozicijama te da će se lavandin i službeno priključiti lokvama i krempiju, a i prva četvorka se neće mijenjati, te će i drugovi kao četvrti otić u viši rang sa prvom trojkom...
Ukoliko se i dogodi čudo pa lavandin iznenadi gradele, mislim da će onda i mirabella sasvim slučajno "iznenadit" radičića
13:55 SIERRA LEONE D.D.K. LOKVE 1
14:55 PAPIĆ TOURS HOPS SPLIT 1
15:50 MIJO I DRUGOVI IL VICTUM 2
16:50 VIK EL CLASICO 2
17:45 LAVANDIN ZA UMIVANJE VOLE GRADELE 2
18:45 RADIČIĆ TRANSPORTI C.B. MIRABELLA 1
mislim da nakon današnjeg dana neće bit nikakvih promjena na pozicijama te da će se lavandin i službeno priključiti lokvama i krempiju, a i prva četvorka se neće mijenjati, te će i drugovi kao četvrti otić u viši rang sa prvom trojkom...
Ukoliko se i dogodi čudo pa lavandin iznenadi gradele, mislim da će onda i mirabella sasvim slučajno "iznenadit" radičića
Pozdrav i tebi brate, falia si nam ovih dana al zna san da ćeš se vratit. A ka šta vidiš nisi propustia ništa posebno al zato danas skupa bodrimo našeg druga Gorana da pokaže ovima ko je boss. Triba zadnje kolo odigrat u velikon stilu u sjebat prvacima feštu. Vidimo se na tribini na standardnom mistu uz pivce, jel?
Slažen se i s ovin šta je idemo jako napisa, pogotovo ono u vezi zadnje dvi utakmice. Neće valjda Radičići dozvolit da pobjedi kužinavanje i Mirabela ispadne. Samo ne znan odakle ti ono da će 4 ekipe ić u 3.ligu. Dalje idu dvi ekipe a za ostalo tek ako neko odustane, a ja nemam nikakve informacije o tome.
Krempij - Stari Plac 1X2
Krempij će se tit oprostit od lige pobjedom, Plac je kvalitetniji al im je svejedno. Sve je moguće.
Sierra - Lokve 1X2
Sierra bolja, al Vinnie će tražit pobjedu za kraj. Ko zna može se i njima vratit za sve pegule ove sezone.
PapićI - Hops 1X2
Dvi podjednake ekipe
Mijo i Drugovi - Victum 2
Drug Goran se vraća i ne vidin kako ga iko iz Victuma može zadržat. Nekidan je kup odigra s po gasa, čuva se samo za ovu utakmicu tako da se prvacima ne piše dobro. Duja ka kuća uz hat-trik crvene šestice.
Vik - Clasico 1X2
Klasiko u zadnje vrime igra toplo-ladno, pa je i ovdi sve moguće.
Radičići - Mirabela 1X2
Radičići bolji al ako bude tribalo pustit će Mirabeli za gajbu pive.
Krempij - Stari Plac 1X2
Krempij će se tit oprostit od lige pobjedom, Plac je kvalitetniji al im je svejedno. Sve je moguće.
Sierra - Lokve 1X2
Sierra bolja, al Vinnie će tražit pobjedu za kraj. Ko zna može se i njima vratit za sve pegule ove sezone.
PapićI - Hops 1X2
Dvi podjednake ekipe
Mijo i Drugovi - Victum 2
Drug Goran se vraća i ne vidin kako ga iko iz Victuma može zadržat. Nekidan je kup odigra s po gasa, čuva se samo za ovu utakmicu tako da se prvacima ne piše dobro. Duja ka kuća uz hat-trik crvene šestice.
Vik - Clasico 1X2
Klasiko u zadnje vrime igra toplo-ladno, pa je i ovdi sve moguće.
Radičići - Mirabela 1X2
Radičići bolji al ako bude tribalo pustit će Mirabeli za gajbu pive.
Krempij - Stari plac 3:4
Borbena četvorka je izašla na teren i povela sa 2:0, plac se odma vratija jednin golon i do kraja utakmice napadaju i pobjeđuju uz 4 akumulirana (mi 3 oni 1, sve uzaludno ) i mnoštvo igranja rukama (valjda smo svi pomislili da se rukomet igra ). Mojoj ekipi danas sve čestitke jer su ostavili više organa na terenu, svima ostalima puno sriće dogodine!
Klasiko dobia Vika, Gradele tukle borbenog lavandina, lokve izgubile od sierre.
Borbena četvorka je izašla na teren i povela sa 2:0, plac se odma vratija jednin golon i do kraja utakmice napadaju i pobjeđuju uz 4 akumulirana (mi 3 oni 1, sve uzaludno ) i mnoštvo igranja rukama (valjda smo svi pomislili da se rukomet igra ). Mojoj ekipi danas sve čestitke jer su ostavili više organa na terenu, svima ostalima puno sriće dogodine!
Klasiko dobia Vika, Gradele tukle borbenog lavandina, lokve izgubile od sierre.
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
Poštovani,
ako već niste čuli, naš dragi član Udruge za mali nogomet Split, kolega, sudac, vratar i mnogima od Vas dugogodišnji prijatelj Joško Rogić Miš se ozbiljno razbolio. Naše misli i molitve su uz njega. Ponukani tim nepredviđenim i teškim događajem odlučili smo organizirati HUMANITARNI TURNIR NA MALE BRANKE koji će se održati sutra, u nedjelju, 11.5.2014. na terenima sportskog centra Sv. Duje (na cesti iz smjera Jokera prema Brdima kroz Kopilicu se skrene desno na semaforu kod Vatrogasaca i Prometove garaže) s početkom u 14h (trajanje turnira je predviđeno do 20:30). Cilj turnira je podrška našem dragom Grande Mouseu i pomoć njemu i njegovoj obitelji. Sav prihod (uplate za turnir, hrana, piće, donacije) donirat ćemo njemu i njegovoj obitelji. Budući da je broj ekipa na turniru već popunjen (32), pozivamo Vas ako imate volje i vremena da date podršku našem Misu, bilo financijski, bilo samo svojim prisustvovanjem sutrašnjem turniru. Hrana i piće bit će po simboličnim cijenama. I svi se skupa nadamo da će to biti jedno lijepo druženje kao podrška našem dragom Mišu.
Srdačan pozdrav
Kidan žile i prijatelji
ako već niste čuli, naš dragi član Udruge za mali nogomet Split, kolega, sudac, vratar i mnogima od Vas dugogodišnji prijatelj Joško Rogić Miš se ozbiljno razbolio. Naše misli i molitve su uz njega. Ponukani tim nepredviđenim i teškim događajem odlučili smo organizirati HUMANITARNI TURNIR NA MALE BRANKE koji će se održati sutra, u nedjelju, 11.5.2014. na terenima sportskog centra Sv. Duje (na cesti iz smjera Jokera prema Brdima kroz Kopilicu se skrene desno na semaforu kod Vatrogasaca i Prometove garaže) s početkom u 14h (trajanje turnira je predviđeno do 20:30). Cilj turnira je podrška našem dragom Grande Mouseu i pomoć njemu i njegovoj obitelji. Sav prihod (uplate za turnir, hrana, piće, donacije) donirat ćemo njemu i njegovoj obitelji. Budući da je broj ekipa na turniru već popunjen (32), pozivamo Vas ako imate volje i vremena da date podršku našem Misu, bilo financijski, bilo samo svojim prisustvovanjem sutrašnjem turniru. Hrana i piće bit će po simboličnim cijenama. I svi se skupa nadamo da će to biti jedno lijepo druženje kao podrška našem dragom Mišu.
Srdačan pozdrav
Kidan žile i prijatelji