FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

Mnk Solta

Novi član

Post 21 stu 2013, 12:09

Postovani,

pricekao sam nekoliko dana da vidim da li ce netko od ekipa trece lige ili iz saveza mozda prokomentirati izjavu gosp. „Fabia“.

Na zalost, igraci koji putuju u Split sa nekog otoka usko su vezani za plovidbeni red trajekta ili katamarana. To je jednostavno tako i takvim igracima skidam kapu jer uz sve svoje tjedne obveze (koje naravno svi imamo) dolaze ponovno subotom u Split na utakmice te vrijeme koje potrose od dolaska na utakmicu do povratka kuci je najcesce oko 8 sati i tako vec 12 godina, sto nikako nije zanemariva cinjenica. Na osnovu toga, smatram da je fer i posteno od saveza, te se ovim putem zahvaljujem savezu, a i naravno svim drugim ekipama na ovoj „povlastici“ ako se to moze tako gledati.

Vas komentar gosp. Fabio da otocke ekipe igraju otocke lige nije na mjestu…tako bi onda (karikiram) splitsku ligu mogli igrati samo splicani, a koliko je takvih. Uzmite za primjer odgodjeno kolo 02.11., kada je vecina igraca (ekipa) zatrazila odgodu kola jer su htjeli otici na neko svoje selo, misto, otok ili neki drugi grad, sto je i razumljivo. Smatram da ne treba raditi nikakvu podjelu i razliku izmedu igraca na bilo kakvoj osnovi! Sto se tice prijave od 6-7 igraca u Splitu… pa Vi ste svjedok da ni to nije dovoljno…rekli ste da bi trebali prijaviti 48 igraca, a druge strane trazite odgodu zbog toga sto Vasi igraci igraju HMNL. Mislim da je Vas najveci problem unutar momcadi i da to morate sto prije rijesiti izmedju sebe a ne kriviti savez i otocke ekipe za osobni neuspjeh…pa na koncu niste uspjeli u 6 kola sastavit momcad.

Ne zelim nikome nista lose i nadam se da ce Vam ozdravit svi igraci i sto prije se vratiti na teren.

Sportski pozdrav svim ekipama!

MNK Solta
<<

DrugCkalja

Član

Post 22 stu 2013, 00:41

neće nitko da komentira jer je stav svih manje više isti, jednima takva situacija odgovara a drugima ne, bilo bi kulturno se dogovorit svaki put a ne bit licemjer i kad nama odgovara onda može a kad nam ne odgovara onda ne može, zbog toga je Fabio ljut, i to sa pravom. kriteriji su u pitanju i nije to samo u 3oj tako.
<<

EKO

Novi član

Post 22 stu 2013, 08:36

Fabio, kad vidim koliko places zbog toga sto u 6 kola nisi osvojio niti boda, dođe mi da odgodim utakmicu s tobom u neki termin kada mi ne možemo doći, tako da mozes konacno osvojiti pokoji bod (makar to bilo i bez borbe)...

ajde, kad budes dogodine igra 4. ligu, sigurno ce ti udruga izlazit u susret (ukoliko i tada ne bude neka otočka ekipa), jer ipak si ti institucija po pitanju stand-up komedije...

Bog & E.U.
Zadnja izmjena: EKO; 22 stu 2013, 18:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Fone

Član

Post 22 stu 2013, 12:52

S obzirom da mi je Nevera nakon Šolte druga otočka ekipa za koju nastupan, moran dodat nešto na ovu temu. Ljudi koji tamo žive izgube po ure do trajekta (ako ne žive u Supetru ili Rogaču), pa 45 minuti drndanja u brodu, pa još 20 min do dvorane ako ih neko ne skupi. I onda tako nazad, još imaju ubit vrime do povratnog trajekta. To ispada praktički pola dana. I sad ti ljudi svejedno imaju volje dolazit na Splitske lige, u krajnju liniju bavit se sporton i družit s nama, al ne, ko ih jebe nek igraju otočke lige!? Život na otoku nije baš lagodan ka u gradu, i nemaju ljudi sve na pladnju ka i mi ode, pa ne znan zašto je problem da in se izađe u susret sa satnicama. Imamo i mi u ekipi 2 igrača koji igraju HMNL a nikad radi njih nismo minjali satnicu. Gospodinu Fabiu bi poručia da svoje termine korigira sa Udrugon, a kad igra s nama slobodno se može javit i probat dogovorit termin, a ne da se prozivaju ekipe po forumu za nepotizam. Sutra igramo u upravo sa Lobby barom, neka bolji pobjedi.
<<

torres19

VIP član

Post 22 stu 2013, 17:11

Fone napisao:S obzirom da mi je Nevera nakon Šolte druga otočka ekipa za koju nastupan, moran dodat nešto na ovu temu. Ljudi koji tamo žive izgube po ure do trajekta (ako ne žive u Supetru ili Rogaču), pa 45 minuti drndanja u brodu, pa još 20 min do dvorane ako ih neko ne skupi. I onda tako nazad, još imaju ubit vrime do povratnog trajekta. To ispada praktički pola dana. I sad ti ljudi svejedno imaju volje dolazit na Splitske lige, u krajnju liniju bavit se sporton i družit s nama, al ne, ko ih jebe nek igraju otočke lige!? Život na otoku nije baš lagodan ka u gradu, i nemaju ljudi sve na pladnju ka i mi ode, pa ne znan zašto je problem da in se izađe u susret sa satnicama. Imamo i mi u ekipi 2 igrača koji igraju HMNL a nikad radi njih nismo minjali satnicu. Gospodinu Fabiu bi poručia da svoje termine korigira sa Udrugon, a kad igra s nama slobodno se može javit i probat dogovorit termin, a ne da se prozivaju ekipe po forumu za nepotizam. Sutra igramo u upravo sa Lobby barom, neka bolji pobjedi.

Ekipa lobby bar je isto s otoka samo oni to ne naglašavaju jer su samozatajni.Naime oni su iz Otoka jednog malog dalmatinskog živopisnog njesta kraj Sinja.Kako se stvara ugođaj prid utakmicu morat ću je doć pogledat jer su tenzije dignute .
Nadam se da će suci dorasti zadatku i neće podleć pritisku.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Fone

Član

Post 24 stu 2013, 13:04

Nevera - Loby bar 7:3. Napokon smo došli svi na utakmicu, i odma se to vidi na rezultatu, a nije mi stvarno jasno kako Loby nema još nijedan bod...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 24 stu 2013, 16:35

Eko, za tebe sam institucija u svakom pogledu. Fone, zasto Lobby nema bodova? Jer prvih 5 kola nije ima ko igrat, a kad ima onda je to skup pojedinaca koji imaju kvalitetu, ali ne kolektivnost i uigranost jer radi ozljeda i problema se nisu imali kad ni uigrat pa i izgube u 5 minuta utakmicu koju vode 6:1 ka protiv Kacunara. Izgubi se volja, samopouzdanje i to je to. Nema veze, ima u zivotu i puno vecih problema, balun je gust, ali je lose kad prestanes gustat i samo se zivciras. Mene osobno je sram kad vidim koje igrace imam na papiru, a koji smo na tablici. Ovim putem se ispricavam svim otockim ekipama i onima koji su se nasli uvrijedjeni, nisam mislia nikoga vridjat nego sam bia malo ljut i deprimiran pa onda u afektu kazes i sta ne mislis. Oni koji me osobno poznaju, znaju da ja nisam pokvarena osoba i da nikom ne zelim zlo. Isprika jos jednom. Neveri cestitke na pobjedi mada ne znam kako je bilo jer nisam bia na utakmici zbog bolesti, ali ne sumnjam da je zasluzeno
F-OFF!!!
<<

Fone

Član

Post 29 stu 2013, 01:33

13:40 GRADSKA BILI 9 - 2 puno bolje su ušli u sezonu
14:35 ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR UDRUGA BOĆARA BRANITELJA - 2 potvrdit će da su najbolji u ligi
15:35 LOBBY BAR SPLIT PISMON ZVATI - 1 lobby je odigra dobro prošlo kolo, spremni su za prve bodove
16:30 F.C. KAVANA CLUB KACUNAR - 1 - kacunar nisan gleda još, pa tipujen na kolege iz 4. lige
17:30 MILNA MNK ŠOLTA - x otočki derbi će završit miroljubivo
18:25 ANTIPIROS NEVERA C.B. ALBATROSS - 2 - uvik na svoje
19:25 MERTOJAK ANDORA - x mladost protiv iskustva = x
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 30 stu 2013, 20:44

Bili9 - Gradska 8:6
Boćari - Hvar 4:0
Lobby - Pismon zvati 8:6
Kavana - Kacunar 3:1
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

Fone

Član

Post 01 pro 2013, 00:36

Nevera - Antipiros 7:5. Vodili 6:1, pa primili 4 komada zaredon, i doveli dobivenu utakmicu u neizvjesnu završnicu, na kraju ipak zaslužena pobjeda.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 03 pro 2013, 16:24

Aj fala k... nesto smo i dobili mada se jedva krpamo. Ne smetaju meni otocke ekipe, dapace, neka ljudi igraju nego mi je zasmeta macehinski odnos udruge prema nama i odbijanje odgode utakmica jer mi se dogodilo da imam 6-7 ozljedjenih igraca. Za igrace koji igraju 1. i 2. HMNL ste me krivo razumili, tu ne trazim nista, ali odgovor to nije nas problem i registriraj jos igraca je u najmanju ruku nekorektan. Oni koji nisu gledali znaju da smo jednu izgubili bb, a momci iz Gradske mogu potvrdit da svakome izadjemo u susret, kad smo igrali protiv njih, u zakazanom terminu njih ne bi bilo i mi bi dobili, ali smo pristali igrat kad su trazili, njih 12, a mi s 2 ipo covika, ali nismo tili predat, igrali smo s igracem manje, izgubili visoko, s voditeljem na branci, a golman igra..nebitno, ne trazim alibije, ali odgovor registriraj jos igraca i nije nas problem nema veze s vezom, pa ni u zapisnik ne moze stat 48 igraca. Mislim da nije fer jer prije je bilo ako se uredno dostavi ljecnicka dokumentacija i da odredjen broj igraca zbog bolesti ne moze igrat da se utakmica odgodi, odjednom druga pravila pa mi nije bas bistro.
F-OFF!!!
<<

Fone

Član

Post 05 pro 2013, 17:10

07.12.2013. 13:40 ANDORA F.C. KAVANA CLUB - x iskusna andora će zahuktat mlade kavandžije
07.12.2013. 14:35 MNK ŠOLTA ANTIPIROS - x moglo bi i 0:0 bit
07.12.2013. 15:35 KACUNAR ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR - 2 zlatan gazi dalje
07.12.2013. 16:30 LOBBY BAR SPLIT MERTOJAK - 1 u prošlon kolu je fabio krenia u seriju
07.12.2013. 17:23 NEVERA C.B. ALBATROSS PISMON ZVATI - 1 planiramo zapivat Bralića posli utakmice
08.12.2013. 18:35 BILI 9 MILNA - 2 jebeno, mala prdnost milni
08.12.2013. 20:40 UDRUGA BOĆARA BRANITELJA GRADSKA - 1zicer kola
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 07 pro 2013, 12:28

13:40 ANDORA F.C. KAVANA CLUB 2
14:35 MNK ŠOLTA ANTIPIROS 1
15:35 KACUNAR ZLATAN OTOK SV. NEDILJA HVAR x
16:30 LOBBY BAR SPLIT MERTOJAK 2
17:23 NEVERA C.B. ALBATROSS PISMON ZVATI 1

18:35 BILI 9 MILNA x
20:40 UDRUGA BOĆARA BRANITELJA GRADSKA 1
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

Fone

Član

Post 07 pro 2013, 20:47

Nevera - pismon zvati 5:0. Zaslužena pobjeda, protivnik predefanzivno orjentiran, ne bi in par mlađih igrača naškodilo da mogu i naprid bit opasniji.
<<

torres19

VIP član

Post 07 pro 2013, 21:22

Fone napisao:Nevera - pismon zvati 5:0. Zaslužena pobjeda, protivnik predefanzivno orjentiran, ne bi in par mlađih igrača naškodilo da mogu i naprid bit opasniji.

Da in nisi probija bunker onim lipim golom pitanje je šta bi bilo ,Lukin je opasan i lukav ko Šuker.
Sad san tek vidija da imate himnu kluba prejako,one slike Postira me vratile u mladost di san lita provodija(stari se).
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014