3. liga mladih
Pa to govori o kvaliteti i znanju sudaca. Prvi ili peti, ako je faul sviraj ga. U cemu je poanta, nebitno bi li mi dali gol iz tog akumuliranog, ali svaki sljedeci faul je akumulirani i oni su prisiljeni igrat "mekse", a ja imam par igraca koji su jaki tehnicari i lako prolaze jedan na jedan. Da stvar bude gora iz tog nesviranog petog faula mi primimo gol, ne iz kontre nego jer taj njihov igrac koji je napravia faul uzima balun i izlazi sam na golmana jer je Zoka slozen na parket, ispadne pizdarija i dobije i crveni, dakle visestruka steta na nasu stranu, a ne jedan nesvirani faul. I tadnju minutu- 40 sekundi moji igraci namjerno idu jedan na jedan jer imaju individualnu kvalitetu, ili ce proc i zabit gol, napravit visak i matnu situaciju ili je faul. i stvaraju visak i protivnici rade prekrsaje (2 evidentna na Milakovicu), ali su Proenca i Stark zaboravili kako se puse u ćukovac sta bi reka Šandor Romano. I proslu utakmicu protiv vas kod 2-1 za nas je sviran penal za vas koji ja sam sebi ne bi svira. Nizic stoji ko kip s rukama uz tijelo niti po metra od vaseg igraca i ne da nema namjeru igrat rukom nego samo stoji u bloku da vas igrac ne moze pucat na gol, ovaj pukne neki frnjok koji Nizica okrzne u ruku koju nije ni pomaka i strucnjak svira penal i to u biti i prelomi utakmicu jer pocnu radit zivci, bijes i koliko se sicam dali ste nam gol za 3-2 dvi minute prije kraja iz nekog povratnog baluna s korner crte jer je pala koncentracija, a cetvrti na praznu branku. Ispada ka da se boris s vjetrenjacama
F-OFF!!!
Zmaj napisao:Bol-Andora 5-3-jedna od naših najboljih utakmica sezone,prelomilo se na 3-2 3 min do kraja...čestitke protivnicima
Držali 2:2 do 27. minute i onda jedan odbijanac žešći i dolazi igracu na 2m od gola a Zmaj previše širi noge .
Uvodimo golmana igraca, čak i dajemo gol al nedovoljno za preokret. Protivnik zasluženo dobija (recimo naš 2. gol je pravi poklon bija), al mogli smo komodno još jednom odigrat x s kvalitetnijim protivnikom. Al šta je tu je, pristup je bija na razini pa nadoknađuje igračke nedostatak kvalitete
Dvornik...since 1474
25.01.2014.|13:40|BILI 9|ANTIPIROS(9-5)
Bili 9se vratilo svojoj navici pobjedjivanja ove sezone.Antipiros ipak nije dovoljno jak da uzme bodove ekipi koja igra brz i okomit mali nogomet,nisu imali rjesenje kod napada bilih9 i nisu znali reagirat na njihova zabadanja u sredinu,a i golman im nije vec dugo na nivou 3lige.
|25.01.2014.|15:35|LOBBY BAR SPLIT|F.C. KAVANA CLUB(4-4)
Lobby opet dobro otvara susret i nakon i nakon sto su gubili jedan razlike okrecu rezultat.Kavana u drugom poluvremenu koristi neprekidno medjusobno svadjanje ekipe lobija(svadjaju se onaj sta jedini ima suzeni dres da mu je uz tijelo i non stop napada svog igraca da zokicu zatvara prostor valjda je momak igra veliki balun do sada pa nezna kretnje) i preko odlicnog jurjevica dolazi do nerjesenog rezultata.Tada sudac radi cirkus jer ne svira 5-i prekrsaj nego kavana iz kontre povede.Do kraja lobby uspjeva izjednaciti ali i promasiti akumulirani za zasluzenu pobjedu.
|25.01.2014.|17:30|UDRUGA BOĆARA BRANITELJA|MILNA(2-0)
Milna odlicno ulazi u utakmicu sto rezultira sa par izglednih prilika koje golman bocara vise sretno nago spretno zaustavlja.Bocari preko dobrog tacija i po meni najboljeg igraca lige duje jelaske uzvracaju i smiruju igru.Koliko god dobrog donio toj ekipi toliko i lose zna odigrat izravni krivac kod prvog gola marinovic u pokusaju driblinga gubi loptu i milna gubi 1-0.Niti dolazak prvog golmana u drugom poluvremenu nije pomogao milni,bocari uz cvrstog dzeku u ubrani lako iznose balun kombiniraju ponekad se i prekombiniraju ali sasvim sigurno prvaci 3 lige ja vam vec sad cestitam.
|25.01.2014.|18:25|ANDORA|MNK BOL(2-4)Nikad nisam vidio bolju i razigraniju andoru.Bol je ozbiljno usao u utakmicu ali andora je imala bolje prilike i to okrunila vodstvom.Nakon toga bol na sricu pogotkom sa nekih 12metara(momak opalio spic nakon lose bicikle,jos je ostao u strani u koju je trebao otici obrambeni nakon te bicikle)i pogodio je za 1-1.Poveo je bol ali andora nakon greske obrambenog igraca koji je vracao golmanu loptu kad ovaj nije smio igrati s njom dolazi do izjednjacenja koje su prosuli zadnjih par minuta.oni koji su igrali uzivo i topali na andoru mogli su se ograditi koeficijent na pobjedu bola je pri vodstvu andore bio 1.60
|25.01.2014.|19:25|PISMON ZVATI|MERTOJAK|1x2|
Pismon zvati je pozrtvovnomigrom zasluzila bod koji je i uzela.Moram priznat da jedna od ekipa koje favoriziram u ovoj ligi je i mertojak ali objektivno jucer da vratar pivaca nije branio cuda mertojak dobiva utakmicu6-3.Gol koji su primili izravna je krivica njihovog igraca koji se na kraju iskupljuje pogotkom za izjednacenje.Nakon vodstva pivaci se zatvaraju i grcevito brane ali i uz dobre polukontre vrebaju drugi gol.mertojak konstantno prijeti 7 ili8 cistih sansi jedan na jedan golman pivaca izvrsno brani,da bi na kraju gol primi tek kad je branka ostala prazna.Imali su pivaci velike sanse za pobjedu nakon sto je mertojak ostao sa igracem manje ali samo zahvaljujuci jucer odlicnom golmanu kojeg cu sad pohvalit mertojak i pivaci dijele bodove.Izgleda da je zmaj bio u pravu najavio sam da ce mertojacki broj 11i 9 rjesiti stvar pa evo i osvrt na njihovu igru.Broj 11 brz hitar dobar dribling ali bez ideje nakon driblinga bez nekog dobrog suta i bez zavrsnice ocjena od 1do 5 3. Broj 9 odlican pregled igre asistencija za gol i sve mertojacke sanse su bile plod njegovog zadnje pasa ali spor bez agresivnosti u obrani bez udarca promasaj jedan na jedan i crveni karton sveukupna ocjene od 1 do 5 +2.
[/bet7]
Bili 9se vratilo svojoj navici pobjedjivanja ove sezone.Antipiros ipak nije dovoljno jak da uzme bodove ekipi koja igra brz i okomit mali nogomet,nisu imali rjesenje kod napada bilih9 i nisu znali reagirat na njihova zabadanja u sredinu,a i golman im nije vec dugo na nivou 3lige.
|25.01.2014.|15:35|LOBBY BAR SPLIT|F.C. KAVANA CLUB(4-4)
Lobby opet dobro otvara susret i nakon i nakon sto su gubili jedan razlike okrecu rezultat.Kavana u drugom poluvremenu koristi neprekidno medjusobno svadjanje ekipe lobija(svadjaju se onaj sta jedini ima suzeni dres da mu je uz tijelo i non stop napada svog igraca da zokicu zatvara prostor valjda je momak igra veliki balun do sada pa nezna kretnje) i preko odlicnog jurjevica dolazi do nerjesenog rezultata.Tada sudac radi cirkus jer ne svira 5-i prekrsaj nego kavana iz kontre povede.Do kraja lobby uspjeva izjednaciti ali i promasiti akumulirani za zasluzenu pobjedu.
|25.01.2014.|17:30|UDRUGA BOĆARA BRANITELJA|MILNA(2-0)
Milna odlicno ulazi u utakmicu sto rezultira sa par izglednih prilika koje golman bocara vise sretno nago spretno zaustavlja.Bocari preko dobrog tacija i po meni najboljeg igraca lige duje jelaske uzvracaju i smiruju igru.Koliko god dobrog donio toj ekipi toliko i lose zna odigrat izravni krivac kod prvog gola marinovic u pokusaju driblinga gubi loptu i milna gubi 1-0.Niti dolazak prvog golmana u drugom poluvremenu nije pomogao milni,bocari uz cvrstog dzeku u ubrani lako iznose balun kombiniraju ponekad se i prekombiniraju ali sasvim sigurno prvaci 3 lige ja vam vec sad cestitam.
|25.01.2014.|18:25|ANDORA|MNK BOL(2-4)Nikad nisam vidio bolju i razigraniju andoru.Bol je ozbiljno usao u utakmicu ali andora je imala bolje prilike i to okrunila vodstvom.Nakon toga bol na sricu pogotkom sa nekih 12metara(momak opalio spic nakon lose bicikle,jos je ostao u strani u koju je trebao otici obrambeni nakon te bicikle)i pogodio je za 1-1.Poveo je bol ali andora nakon greske obrambenog igraca koji je vracao golmanu loptu kad ovaj nije smio igrati s njom dolazi do izjednjacenja koje su prosuli zadnjih par minuta.oni koji su igrali uzivo i topali na andoru mogli su se ograditi koeficijent na pobjedu bola je pri vodstvu andore bio 1.60
|25.01.2014.|19:25|PISMON ZVATI|MERTOJAK|1x2|
Pismon zvati je pozrtvovnomigrom zasluzila bod koji je i uzela.Moram priznat da jedna od ekipa koje favoriziram u ovoj ligi je i mertojak ali objektivno jucer da vratar pivaca nije branio cuda mertojak dobiva utakmicu6-3.Gol koji su primili izravna je krivica njihovog igraca koji se na kraju iskupljuje pogotkom za izjednacenje.Nakon vodstva pivaci se zatvaraju i grcevito brane ali i uz dobre polukontre vrebaju drugi gol.mertojak konstantno prijeti 7 ili8 cistih sansi jedan na jedan golman pivaca izvrsno brani,da bi na kraju gol primi tek kad je branka ostala prazna.Imali su pivaci velike sanse za pobjedu nakon sto je mertojak ostao sa igracem manje ali samo zahvaljujuci jucer odlicnom golmanu kojeg cu sad pohvalit mertojak i pivaci dijele bodove.Izgleda da je zmaj bio u pravu najavio sam da ce mertojacki broj 11i 9 rjesiti stvar pa evo i osvrt na njihovu igru.Broj 11 brz hitar dobar dribling ali bez ideje nakon driblinga bez nekog dobrog suta i bez zavrsnice ocjena od 1do 5 3. Broj 9 odlican pregled igre asistencija za gol i sve mertojacke sanse su bile plod njegovog zadnje pasa ali spor bez agresivnosti u obrani bez udarca promasaj jedan na jedan i crveni karton sveukupna ocjene od 1 do 5 +2.
[/bet7]
GLEDAM JA SA TRIBINA IGRAJU LOBI I KAVANA,ENO MIS I PANDURA DVA TRAZE DONA FABIJA E MOJ DONE CRNI DONE SINE DONE STA URADI DONE.Evo imoj osvrt na jucerasnji mec:mis ne sudi prekrsaj don fabio napada suca gurajuci ga u jedan udarac u glavu.Nije to bilo tako jako kako fabio kaze jace je bilo njegovo deranje i lajanje.Ja cu ovdje stati u obranu suca prvo zato sto sam i sam sudac to mi je kolega,a drugo jer ono je nedopustivo.Po ovome sto citam fabio tebi je nogomet zivot a ako se ti onako odnosi prema zivotu to nije dobro ni za tebe ni za tvoju ekipu.Sudac je falija trazi izuzece pisi zalbe okupi sve ekipe koje ne zele da im taj didac dudi i zali sr ali nikad nikad nemoj udarat suca.Moga je isto tako igrac kavane rec da je bija faul sta nisi njega napa nije zadaca samo suca da igra bude fer to bi trbala bit zadaca i svih igraca na terenu.Fabio volim citat tvoje komentare svidja mi se zar kojom vodis ekipu ali nemoj radit klauna od sebe tuc neku drugu osobu mozes radi dice zene prijatelja a ne radi zabave fabio ti bi trebao znat i ovaj forum i liga inogomet sve se to svodi na zabavu.Neces ti izgradit karijeri stec postovanje upoznat curu u velikoj dvorani gripe.Ostavi se gluposti i nadam se da te nece kaznit puno.
Hvala na zeljama lampard, samo si krivo shvatia neke stvari. Nogomet je dio mog zivota, a ne zivot, a sta se tice cura i zena, ne brini ti za to, na Gripama ih sigurno nikad nisam trazia. Problem je ne toliko u greskama di smo drasticno visestruko osteceni, necu sad objasnjavat opet, nije problem ni ako sudac ni ne zna. Niti svi isto izgledamo niti svi sve isto znamo radit. Stvar je u ponasanju. Moje je bilo ruzno i neprimjereno i to sam vec reka, ali Pusicevo i Rogicevo...Ja sam tolerantan tip, fer i posten, volim dobit i da je govno, ali posteno, a sta se tice mog ponasanja i odnosa prema klincima od 18 godina do starih vukova iz UMN, nikad nikoga nisam krivo pogleda, a kamoli mu sta napravia, pa i onda kad bi mene neki uvridili ja bi kprostia brzo i zaboravia, i uvik sam za prijateljski odnos i zajebanciju pocev od igraca, sudaca do delegata. Ali ako sta mrzim to je bahato i prepotentno ponasanje, gledanje s visoka i omalovazavanje, ne mora mi ni rici rec, citam mimiku lica i geste. I dobro si napisa povise, suci naprave cirkus, u sekundi 3-4 lancane greske na nasu stetu, ali ja sam prvo prisa i samo pita zasto ne sudis faul kad je faul, prvi ili peti, ako je faul sviraj ga i zasto to radite? Em su zasrali sta me je ispizdilo, ali vrhunac je bila reakcija suca na moje pitanje, s omalovazavajucim osmjehom na licu i gestama odjebi budalo. Ako sta imam to je ponos i dostojanstvo i ne dam nikom da me ponizava i jos me tira na tribine ka da sam smece. Kriv si i jos se kurcis. I u pravu si, malo gurkanja i onda mi je poletila ruka jer je bilo previse i vise je bilo vike i dreke, a udarac vise guranje nego triska jer da sam puka kako mogu ne bi se dalje igralo. Kad si ljut u afektu svasta kazes i uglavnom i ono sta ne mislis pa tako i ja, iskreno ni ne sicam se sta sam mu reka. Nakon utakmice Bocara i Milne kad sam se smiria, spustim se do delegata da se ispricam i njemu i pitam tribam li sta potpisat i usput da se na neki nacin i Pusicu ispricam jer nisam divljak s planine i bez obzira sta me svojim ponasanjem uvridia, zelia sam izgladit stvari i stisnut ruku. Samo sam ga pita je li znas zasto se to dogodilo, jesi skuzia? Da je reka falili smo, falia si, ruka ruci i sve 5, ali me docekalo suprotno, tj ignoriranje i pogled ka da gleda u kantu govana i nakon minut dvi i provociranje. Naravno, ukljucia se i Mis koji je u biti i glavni krivac za sve jer je od njega pocelo jer on Zokicu ne bi svira faul ni da mu nogu otkinu ispred njega. I nista od pomirenja nego nastavak cirkusa, a udarac je bia smijesan, a kamoli jak. S Pusicem nisam ima neki prisniji odnos dok s Misom cak i prijateljski, znali bi se cut i na mobitel. Imam jednog rodjaka koji je ok momak, radi u policiji i kad obuce onu robu postane drugi covik. To nikad nisam razumia kod ljudi.
A sad da se zahvalim Misu i Pusicu na tome sta me jutros policija izvukla iz kreveta u 7 i 10 , uhitili me i mrcvarili par sati sta u Sucurcu sta na Bacvicama kao zadnjeg kriminalca, sta sam zavrsia na prekrsajnom sudu i sta me ceka novcana kazna plus dodaci tipa zabrane pristupa sportskim borilistima i sta cu se morat javljat u policiju kao zadnji huligan (valjda mi jos nece i kaznu zatvora odredit). Dok sam ja s bratom i rodjakom pija pivo i zajebava se i zaboravia na to, oni su zvali policiju da ih ja i moji cekamo i ko zna sta cemo im napravit, nisam ni zna da je bila policija jer sam otisa, a da njima radim sacekusu mi nije bilo ni u peti, ali i to je bilo malo pa su isli prijavit u policijsku postaju i od muve ne napravit slona nego cili cirkus pun slonova. Nisam niti zelia slusat tekst podnesene prijave. Nema veze, hvala im na tome, nije mi bas to silo, ali ja im oprastam. Nisi veliki covik ako imas 2 i 15, samo si visok. Mene se ne moraju bojat, necu im ja nista bez obzira u kakvo su me sranje uvalili. To vise govori o njima nego o meni.
A sad da se zahvalim Misu i Pusicu na tome sta me jutros policija izvukla iz kreveta u 7 i 10 , uhitili me i mrcvarili par sati sta u Sucurcu sta na Bacvicama kao zadnjeg kriminalca, sta sam zavrsia na prekrsajnom sudu i sta me ceka novcana kazna plus dodaci tipa zabrane pristupa sportskim borilistima i sta cu se morat javljat u policiju kao zadnji huligan (valjda mi jos nece i kaznu zatvora odredit). Dok sam ja s bratom i rodjakom pija pivo i zajebava se i zaboravia na to, oni su zvali policiju da ih ja i moji cekamo i ko zna sta cemo im napravit, nisam ni zna da je bila policija jer sam otisa, a da njima radim sacekusu mi nije bilo ni u peti, ali i to je bilo malo pa su isli prijavit u policijsku postaju i od muve ne napravit slona nego cili cirkus pun slonova. Nisam niti zelia slusat tekst podnesene prijave. Nema veze, hvala im na tome, nije mi bas to silo, ali ja im oprastam. Nisi veliki covik ako imas 2 i 15, samo si visok. Mene se ne moraju bojat, necu im ja nista bez obzira u kakvo su me sranje uvalili. To vise govori o njima nego o meni.
F-OFF!!!
ako je išta trulo u umn-u to su suci......
Fabio da prešutim ovo tvoje zapažanje ,značilo bi da se slažem s tobom.
Istina je skroz drukčija.
Ti nisi Guardiola ,a bogami nisam ni ja Paparesta.Samo šta bi ti tija da tebi sudi Collina e jebiga a ja bi tija sudit Messiju.
Gledan 1.HML ti suci nisu deset puta bolji od ovih naših, neki nisu ništa bolji, a plaćeni su deset puta više od nas.Ja sudin takvim neznalicama ,po nogometnim vještinama a i po futsal pravilima, a koji znaju klapat jezikom a glava im je šuplja ko moj bunar na selu.
I sad dogodilo se to ,da ka šta tvoj igrač falije praznu branku jer je čovik ,da je sudac možebitno nešto falija(nisam gleda).Jeli zato trul?Reci mi kakvo je ponašanje tvojih igrača konkretno prema sucima.Ja pouzdano znam da su dobri momci al kad igraju balun ne poštivaju uniformu suca i to šta on predstavlja a želiš da se tebe poštiva.Sam znaš relaciju Miša i Zokića ,znam i ja tu si ti kriv jer si triba tražit izuzeće a ako već nisi tražija onda znaš šta se može dogodit i to te nesmi isprovocirat ,vidija sam i ja kako se Zokić odnosi prema Mišu tako da je ljubav obostrana. Ako je sudac išta napravija šta se kosi s pravilima budi siguran da će ga delegat prijavit ,ja se ladin već dva tjedna jer me delegat prijavija ,po meni zbog pizdarije ali je bija u pravu ,a sad šta je to otišlo daleko to me stvarno žalosti ali ima tu puno nervoze i s vaše strane ne ide vas, loše stojite na tablici, stvarno nemate sriće, a uzroke tražite i u sucima ,šta nije dobro.
Fabio da prešutim ovo tvoje zapažanje ,značilo bi da se slažem s tobom.
Istina je skroz drukčija.
Ti nisi Guardiola ,a bogami nisam ni ja Paparesta.Samo šta bi ti tija da tebi sudi Collina e jebiga a ja bi tija sudit Messiju.
Gledan 1.HML ti suci nisu deset puta bolji od ovih naših, neki nisu ništa bolji, a plaćeni su deset puta više od nas.Ja sudin takvim neznalicama ,po nogometnim vještinama a i po futsal pravilima, a koji znaju klapat jezikom a glava im je šuplja ko moj bunar na selu.
I sad dogodilo se to ,da ka šta tvoj igrač falije praznu branku jer je čovik ,da je sudac možebitno nešto falija(nisam gleda).Jeli zato trul?Reci mi kakvo je ponašanje tvojih igrača konkretno prema sucima.Ja pouzdano znam da su dobri momci al kad igraju balun ne poštivaju uniformu suca i to šta on predstavlja a želiš da se tebe poštiva.Sam znaš relaciju Miša i Zokića ,znam i ja tu si ti kriv jer si triba tražit izuzeće a ako već nisi tražija onda znaš šta se može dogodit i to te nesmi isprovocirat ,vidija sam i ja kako se Zokić odnosi prema Mišu tako da je ljubav obostrana. Ako je sudac išta napravija šta se kosi s pravilima budi siguran da će ga delegat prijavit ,ja se ladin već dva tjedna jer me delegat prijavija ,po meni zbog pizdarije ali je bija u pravu ,a sad šta je to otišlo daleko to me stvarno žalosti ali ima tu puno nervoze i s vaše strane ne ide vas, loše stojite na tablici, stvarno nemate sriće, a uzroke tražite i u sucima ,šta nije dobro.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
fabiova reakcija je za osudu, bez obzira na "vruću" glavu.
šta se tiče suđenja (gledam redovito-neredovito sve lige mladih) ne bih se složio sa tezom o kvalitativnoj usporedbi sa onim iz hmnl. plaćanje je tu nebitna stavka (bar bi trebala biti) ili imaš drukčije kriterije torres kad je nešto bolje ili lošije plaćeno?
da bi dobio poštovanje (imenica!) moraš isto i ponuditi prije nego te (i unatoč) netko razuvjeri, jer tek onda možeš obavljati tako tešku i zahtjevnu dužnost kao što je suđenje sportskog natjecanja.
i tu se postavlja pitanje:TKO JE TU RADI KOGA?? pravi i kvalitetan sudac, je nevidljiv, ne ističe se i trudi se jednakim kriterijima osigurati pravedno i pošteno natjecanje. kad se neke relacije stave u pravi kontekst onda će biti više poštivanja (glagol!!!) i manje ili niti malo reagiranja disciplinskih komisija i kazni zbog reakcija "vrućih" glava.
ako je toliko poznata relacija miša i zokića zašto onda umn ne ragira preventivno??
šta se tiče suđenja (gledam redovito-neredovito sve lige mladih) ne bih se složio sa tezom o kvalitativnoj usporedbi sa onim iz hmnl. plaćanje je tu nebitna stavka (bar bi trebala biti) ili imaš drukčije kriterije torres kad je nešto bolje ili lošije plaćeno?
da bi dobio poštovanje (imenica!) moraš isto i ponuditi prije nego te (i unatoč) netko razuvjeri, jer tek onda možeš obavljati tako tešku i zahtjevnu dužnost kao što je suđenje sportskog natjecanja.
i tu se postavlja pitanje:TKO JE TU RADI KOGA?? pravi i kvalitetan sudac, je nevidljiv, ne ističe se i trudi se jednakim kriterijima osigurati pravedno i pošteno natjecanje. kad se neke relacije stave u pravi kontekst onda će biti više poštivanja (glagol!!!) i manje ili niti malo reagiranja disciplinskih komisija i kazni zbog reakcija "vrućih" glava.
ako je toliko poznata relacija miša i zokića zašto onda umn ne ragira preventivno??
Prvo i osnovno, ja sam sam reka da moja reakcija nije ispravna, ali je bila isprovocirana maximalno bezobraznim pinasanjem suca jer nije sveta krava kojoj se triba klanjat. Moja prva reakcija je bila pitanje zasto niste sudili faul i zasto to radite di me balavac pogleda i ignorira kao da smo bar po godinama zamijenili uloge. Drugo, vase sudacke place idu iz nasih voditeljsko igrackih dzepova i torres nemoj pizdit o postivanju, ja se mogu i ljutnit na koju tvoju odluku, ali ipak dobro znas kakav sam ja covik i kakav odnos imam s tobom i s mnogim drugima. Utakmicu protiv Bola su mi zasrali suci s kojima sam jako dobar, reka sam stari falia si, ali nema veze. Spimenut cu Miketeka lani di me jebeno zakine, vidi da je falia, dodje do klupe i svima se isprica, zasra sam jbg, stari nema veze samo sudi dalje. Ja nisam balavac i imam staza vise negi vi i znam da moja reakcija nije bila ispravna, dapace isa sam mu se i ispricat, a sta sam dobia? Trece, Mis nije ni triba sudit tu utakmicu nego je upa slucajno umisto nekog drugog, a o njegovom ponasanju (a smatra sam ga i prijateljem) necu ni rici trosit. Zokic je u biti dobricina i briga ga za Misa i konta, aj valjda me nece i ovi put drkat, ali Mis se na terenu ponasa ka serif. Ckalja je dobro reka tjpita, ko je tu radi koga? Da, to bi sve tribala bit zabava bla bla i je dok netko ne picne svirat vlastitu partituru. Ja ne amnestiram moje igrace koji ce nekad burno reagirat, ipak su i oni ljudi, ali je i cinjenica da se nekima debelo gleda kroz prste i uzivaju odredjene privilegije, nebitno ko. Bez obzira na zabavu, druzenje, prijateljstvo, TI SI PLACEN ZA TO I TADA JE TO TVOJ POSAO KOJI MORAS ODRADIT FER I KOREKTNO, nije bitno koja liga i za koliko para, uostalom nitko vas ne prisiljava da se prijavljujete u suce. Ma budi i los sudac i zakini me, ali ne radi to namjerno da budes centralna figura i k tome se jos bahatis kao da si sam oslobodia Hrvatsku. Ako jedan Jakov Taras ima postovsnja prema meni i ne stavlja se iznad mene, covik koji je ipak nekakvi ime u splitskom malom balunu ili Mikulic, Vodogaz, pa odakle pravo da se tako ponasa nekom ko se jos nije posteno ni obrija. Nazalost Mis mi je bia smisan i drag lik i smisan nadimak, a izgleda da mu je to u biti glavna karakterna crta, glumi lava, ali ipak samo mis. Svasta mi jos pada napamet, ali mi se ne da pisat, a OVO sta se potpisuje kao EKO cu totalno izignorirat. Ne kazem da ja sve znam niti da sam ja najbolji i najpametniji, imam more mana ka i drugi, ali osobnost i to da sam posten covik mi niko ne moze osporit, a uostalom osim sada se uopce nisam vadia na suce, za poraze smo si prvenstveno krivi mi sami, iz raznih razloga, uopce nije bitno. I uopce nije bitno da li ti je otac, mater, brat, prijatelj, kolega, ako je pogrijesia nemas ga sta amnestirat. Guzica je uvik guzica i da je okrenes naopako i stavis joj sesir, opet ce prdnut. Neka budem zadnji bez boda, ali nemoj me namjerno ostecivat i to visestruko i jos mi se smijat u facu kao idiotu. Ovo se ne odnosi na tebe Torres, a ni mnoge druge suce, ali da ima losih sudaca ima, i to je manji problem, veci problem je sta su neki od tih losih sudaca mali ljudi. Budi prvenstveno covik, fer i posten, ostalo je manje bitno pa da mi sviras i 5 nepostojecih penala. I da zavrsim, bdz obzira na sve JA NISAM TREBA TAKO REAGIRAT I NE OPRAVDAVAM SVOJ POSTUPAK NIMALO, ali nekad jednostavno dopizdi stalno okretat i drugi obraz ili ona ko tebe kamenom ti njega kruhom. I zasto ne trazim nikad izuzece nijednog suca? Pa zato sta sam idiot koji uvik gleda dobro u ljudima i ne pada mi napamet da netko moze radit takve stvari, a pigotovo ne od muve napravit slona nego cilo krdo ili jebeni cirkus.
F-OFF!!!
I moram priznat da se sa Ckaljinom izjavom slazem u sve i potpisujem sve od rici do rici pa i ono upuceno direktno meni. Da vas vecina rezonira kao on sad o ovom ne bi raspravljali. .Nemam vise sta nadodat, ima bi, ali mi se ne da i to sam ostavia iza sebe, a vi me slobodno nastavite pljuvat. Nije bitno sta je reka nego ko, misljenja su ka i supak, ima ga svatko pa ko sam ja da nekom brani da iznese svoje misljenje makar mi se ne svidjalo, a i svaka medalja ima dvi strane.
F-OFF!!!
DrugCkalja napisao:fabiova reakcija je za osudu, bez obzira na "vruću" glavu.
Druže čkalja ako si onaj koji mislim da jesi onda ti najbolje znaš da ja znam i mukte sudit iz zajebancije jer to volim ja ne potičem pitanje love da je i manja ja bi sudija jer to volim.u ovom se zadnjem postu slažem s fabiom u potpunosti jer znam kakav je čovik ,ako imaš normalni pristup i više je nego korektan ,samo triba znat da mi nesmimo objašnjavat svaku svoju odluku u toku utakmice pa makar i falili pa našta bi to ličilo kad bi ja nešto sudija i svaki put objašnjava ovo je zbog ovog pa igralo bi se uru ip po.istina je da ima i lošijih sudaca ali prvenstveno loših ljudi ,isto tako ima igrača koji simuliraju i ukrali bi ti iz očiju i više nisi siguran ko je pošten a ko nije jer ti pojedinci lažu u oči za jebeni aut na centru ,fabio je uvijek ali uvijek bija korektan i uvik mi je gušt njemu sudit ,a takvih ima još u ovoj ligi npr boby(andora) je ekstra pozitivan lik čudo koliko je korektan,ali ima i onih drugih di mi se kosa diže na glavi a najbitnije je bit pošten šta kaže don ne zlonamjeran jer ako ja vidim namjeru dok igram onda sam i ja lud.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
torres19 napisao:DrugCkalja napisao:fabiova reakcija je za osudu, bez obzira na "vruću" glavu.
Druže čkalja ako si onaj koji mislim da jesi onda ti najbolje znaš da ja znam i mukte sudit iz zajebancije jer to volim ja ne potičem pitanje love da je i manja ja bi sudija jer to volim.u ovom se zadnjem postu slažem s fabiom u potpunosti jer znam kakav je čovik ,ako imaš normalni pristup i više je nego korektan ,samo triba znat da mi nesmimo objašnjavat svaku svoju odluku u toku utakmice pa makar i falili pa našta bi to ličilo kad bi ja nešto sudija i svaki put objašnjava ovo je zbog ovog pa igralo bi se uru ip po.istina je da ima i lošijih sudaca ali prvenstveno loših ljudi ,isto tako ima igrača koji simuliraju i ukrali bi ti iz očiju i više nisi siguran ko je pošten a ko nije jer ti pojedinci lažu u oči za jebeni aut na centru ,fabio je uvijek ali uvijek bija korektan i uvik mi je gušt njemu sudit ,a takvih ima još u ovoj ligi npr boby(andora) je ekstra pozitivan lik čudo koliko je korektan,ali ima i onih drugih di mi se kosa diže na glavi a najbitnije je bit pošten šta kaže don ne zlonamjeran jer ako ja vidim namjeru dok igram onda sam i ja lud.
Ali busolu NESMIŠ IZGUBIT jer onda najviše gubiš ti i nemoš se oprat.
Ima loših sudaca ka šta ima loših igrača (i drugačijih na svakakve načine). Problem je šta je jako puno igrača i raspoređeni su od 1. do 5. lige i smatra se da su oni u prvoj bolji i vise znaju od onih u 5. Sudaca nema tolko i ocito nije moguce manevrirat jednako kvalitetno sa njima pa dolazi do svakakvih problema.
E sad kad se dogodi situacija na terenu kad su dva igraca razlicitih timova uvjereni da je balun bas tu njih (ili faul ili nesto) onda sudac donese odluku koja se jendome (ocito) svida a drugome ne. I do tog trena je sve sportski i normalno. Problem nastane kad se puno igraca, koji misle da je njihovo videnje u tom trenu "pravednije" od ostalih, pocne bahatit i provodoit svoju vrstu torture na terenu (najcesce prema sudcu, a nerijetko i prema igracima protivnickog pa nekad i svog tima). I sta sad? Sudac poteže kartone, igrač poteže prijave itd itd...
Poanta svega sta san reka je da ima igraca losih ka i sudaca, al je problem kad se nehumano odnose jedni prema drugima. Ne valja se bahatit (nikome), al ne valja ni nasrtat na sudce i igrace zbog bilokakvih situacija. Ne napadan nikoga, ne pravdan nikoga. Da je vise energije usmjereno u konstruktivna rjesavanja cila liga bi bila bolja, al obicno sve ode u destrutktivnom smjeru...
E sad kad se dogodi situacija na terenu kad su dva igraca razlicitih timova uvjereni da je balun bas tu njih (ili faul ili nesto) onda sudac donese odluku koja se jendome (ocito) svida a drugome ne. I do tog trena je sve sportski i normalno. Problem nastane kad se puno igraca, koji misle da je njihovo videnje u tom trenu "pravednije" od ostalih, pocne bahatit i provodoit svoju vrstu torture na terenu (najcesce prema sudcu, a nerijetko i prema igracima protivnickog pa nekad i svog tima). I sta sad? Sudac poteže kartone, igrač poteže prijave itd itd...
Poanta svega sta san reka je da ima igraca losih ka i sudaca, al je problem kad se nehumano odnose jedni prema drugima. Ne valja se bahatit (nikome), al ne valja ni nasrtat na sudce i igrace zbog bilokakvih situacija. Ne napadan nikoga, ne pravdan nikoga. Da je vise energije usmjereno u konstruktivna rjesavanja cila liga bi bila bolja, al obicno sve ode u destrutktivnom smjeru...
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
Jebiga Torres, i Papa mora na wc. Znas i sam da sam ja uvik za salu i zajebanciju i meni je drago kad mi ti sudis i cak i kad bi me zna malo spizdit, ja bi te na kraju utakmice uvatia za ruku ili gejovski za guzicu iz sprda. Naravno da se ne moze objasnjavat svaka odluka i dopustit svim igracima da glume voditelje, ja osobno sam alergican na to i mojima kazem, ja sam voditelj, vi igraci i radimo svako svoj posal i SVAKI PUT, prije utakmice ih upozorim da ostave suce na miru i ako mu nesto nije svira neka trci nazad branit gol, a ne stat i balit sa sucem jer ce jos dobit kontraefekt ili crveni. Ja sam takav kakav sam, nisam tip koji sidi na klupi i suti nego na kraju utakmice budem mokar isto ka i oni sta su igrali. Takav sam tip, temperamentan i strastven..Mozes mi rec da imam klempave usi, krive noge, da sam ruzniji od Joze Gaspara i Krznara skupa, ali ne i da sam glup ili govno od covika. Zasluzeno ili glupo ili kako god kad izgubim utakmicu u granicama normale ja prvo cestitam protivnicima, ne samo na terenu nego odem i u svlacionicu, cestitam na pobjedi i da ne zamire ako je bilo sta grubo.. Ima ih dosta koji to mogu potvrdit, ali nije mi namjera hvalit sam sebe jer je to onda pišo, kad te netko drugi pohvali to vec nesto znaci. Ponavljam po stoti put, bez obzira kakvo su sranje napravili, nisam ga smia dirat i falia sam i iako su me uvalili u debeka govna, evo ja se i Pusicu i Misu ispricavam tu pred svima. Jednostavno se nakupilo previse stvari odjednom i da me je posla u materinu ja bi se nasmija i smirija, da je reagira bilo kako drukcije ne bi bilo nista. Do tada mu nisam reka niti rici niti prigovoria na iti jednu odluku i sta je najgluplje on je manji krivac. Faul je bia metar isprid Misa, a ne Pusica i moja prva reakcija je bila samo pitanje u cudu, pa zasto ne svirate faul i zasto to radite. Ja sam malo grlatiji pa je izgledalo i zvucalo grublje nego sta je. Ja sam pocea igrat splitske lige od 1990 ili 1991 ne sicam se tocno i to odmah od vrha, bia sam klinac i moje je bilo da slusam i radim sta mi se kaze, respekt prema voditelju i suigracima, a suce nikad bisam krivo ni pogleda. U nogometu kao i u puno drugih stvari nema demokracije nego se mora postovat hijerarhija. Svoju ekipu imam od 1996, dakle ne od jucer i prosli smo od dna , betona, bure i vode do kolina do skoro vrha i koliko znam nijedan sudac, delegat, protivnicki igrac me ne vata za grlo kad me vidi u sve ove godine. Izmedju ekipa na terenu i sudaca mora postojat obostrano postivanje, ali rijetke su stvari u zivotu koje su idealne. Najgore je radit s ljudima jer sto ljudi sto cudi i istina je sta kaze Torres da osim sudaca lisih ljudi ima i igraca koji su takvi. Ranije sam oihvakia momke iz Bola koji su proslo kolo 4 puta vracali nama balun jer bi sudac falia, ali nazocia sam i obratnim primjerima, prvi mi napamet pada momak iz Grm i Tunja lani kad smo igrali koji meni ispred ociju izbije on balun u aut i sudac ne vidi i da balun njima, ja ga mirno upitam, pa zasto ne priznas da si ti zadnji igra (mulac od 19-20 godina, nema vise) mi odgovori, KO TI JEBE MATER, NE BI NI MRTAV! Mislim da je o tome dalje iluzorno raspravljat
F-OFF!!!
Samo da prokomentiram spornu odluku nakon koje je nasta kuršlus.
Faul je bija previše očit. Zadnji igrač Lobija ide 1 na 1 proc cuvara, ovaj ga ruši, uzima balun i ide 1 na 1 s golmanom. Nikakvog spora nema oko te situacije, tj. bar ne bi trebalo bit ljudima koji nastoje bit iole objektivni. Vidim da ima tu više razloga osim šta bi to bija 5. faul. Inace se ne bavim sucima, al ovo je bilo stvarno malo gadljivo.
Naravno, svi se slažu da to nije nikakvo opravdanje za postupke al eto, da bar oni koji nisu gledali utakmicu dobiju malo drugaciji pogled na incident.
Faul je bija previše očit. Zadnji igrač Lobija ide 1 na 1 proc cuvara, ovaj ga ruši, uzima balun i ide 1 na 1 s golmanom. Nikakvog spora nema oko te situacije, tj. bar ne bi trebalo bit ljudima koji nastoje bit iole objektivni. Vidim da ima tu više razloga osim šta bi to bija 5. faul. Inace se ne bavim sucima, al ovo je bilo stvarno malo gadljivo.
Naravno, svi se slažu da to nije nikakvo opravdanje za postupke al eto, da bar oni koji nisu gledali utakmicu dobiju malo drugaciji pogled na incident.
Dvornik...since 1474