25 sij 2014, 22:29 Postao/la DON FABIO
Lobby bar- Kavana club 4-4
Ni ovaj put nismo okrunili bolju igru i vodstvo i uzeli cijeli plijen nego samo bod. Gubili 1-0, a onda okrenuli vise individualnom kvalitetom pojedinaca nego uigranoscu jer ne treniramo na 3-1, samo malo ubrzali igru i elegantno okrenuli. Golove smo primili po starom dobrom obicaju i u minuti s 3-1 na 3-3 ( moram priznat i mojom velikom greskom jer sam uvea momka koji je novi, manje kvalitetan i od straha izgubia dva- tri baluna i oni zabiju lagane golove. I onda pocne show. Dakle 3-3 i oni imaju 4 faula. Ante Zokic nije no name igrac i lani je bia prvi strijelac lige,ali nije kriv Zokic nego "SUCI", jedan od njih je velika zvijerka MIŠ, koji "obozava" Zokica i namjerno ga prca kad god nam sudi. Zoka kao zadnji prodje jedan na jedan i stvori visak i medjutim ovaj ga faulira, "LAV" ne sudi jer je peti, ali naravno ovome ostsne balun i zabije nam gol za 4-3. "Veliki" sudac, golman, a i vovik napravi duplo sranje. Drugi sudac je isto tako veliki bard zvan PO- PUŠIĆE, kojeg ja upitam sta radite? Naravno, ignorira me i okrece mi ledja, to mi je vec bila kap na rubu case jer bahate balavce ne trpim, pridjem k njemu i glasnije upitam koji k. izvodite? On mi se podrugljivo smije i sad cu te potirat na tribine bla bla. Pa je POPUŠIA. Da je netko drugi u pitanju ne bi nista, a la Miketek utd. koji ce se ispricat i rec oprosti greska, ali Puško nas je zna zakinit x puta, cak ne miskim namjerno nego sta ne zna,. Ne znas, ok, ali nemoj mi se bahatit slinjo.. Pa ja i Zokicu puka film na njegovo ponasanje i valjda ga je odgurno, ne znam, a ja sam mu zalipia jednu da mu je i mater zabolilo (kriv sam, priznajem, 33 g sam u balunu i nasilje nije nacin, ali jbg, sta je previse previse je). Ja na tribine Zokicu crveni. Imamo igraca manje i gubimo. Ali i takvi smo bolji i zabijamo gol za 4-4. Ni tu nije kraj. TIGAR svira njima 5 faul (koji nije ni upola onog kojeg je triba svirat, stiska se supcic), Milakovic prodje dvojicu i moram priznat da s tribina mi se i nije cinilo ka neki faul. Pucamo kazneni, golman obrani i odbije se Nizicu na metar od prazne branke i promasi.Kavana nije napravila ni š od sanse ni s igracem vise, a kasnije pogotovo (pricam o te zadnje 3-4 minute), Milakovic i Nizic ih sami izigraju i Niza falije mrtvaca. I u zadnjoj minuti, Milakovic sam igra simultanku i prolazi, ruse ga, ali LAV vise ne svira nista, a Pusko pogotovo i kraj. Ako je sta trulo u UMN to su suci. Poslije toga isto oni sude utakmicu Bocara i Milne 2-0, Bocari jesu dobri, ali dobiju vise sretno nego spretno. Nakon te utakmice se spustim do zapisnickog stola i pitam li trebam li sta potpisat, kakvu izjavu i da recem par rici "sucima" , ali smiren. Pitam Pusica je li zna zasto sam tako reagira i nisam ga mislia ni taknut nego se ispricat, naravno dodje i LEOPARD i ponasanje aj odjebi, smiju mi se u facu s visoka ka da sam ja imbecil kao covik i u smislu baluna, bahato i s visoka, tipa aj odjebi itd. Ja sam dobricina od covika i pomoc cu i neznancu, ali i gori od crnog vraga ako me neko jebe u zdrav mozak, pogotovo ako mi nije ni do kolina ni u cemu. Ne opravdavam sebe za svoje ponasanje i samaranje *****, nije to rijesenje i kriv sam, ali nekim ljudima jednostavno treba skresat krila pa i na takav brutalan nacin. Toliko sam bia ljut i divlji, a kad sam takav onda ne jebem ni Cro Copa 1%, da me nisu potezali i da nisu pobigli ka MIŠEVI jer su im jaja usla u supak od straha, bilo bi igore. Dva kreveta na Krizinama. Znam, falia sam, ispa sam divljak, kaznit ce me ko zna koliko, a ini ce i dalje dijelit "pravdu", ali da mi je bas jako zao, e pa laga bi. Ne virujem da cu vise pisat, ispricavam se neduznima kojima sam prouzrokova neugodnosti, a zaj mi je jedino toga sta sam vjerojatno izgubia nesto sta jako volim i u cemu sam cili zivot i znaci mi puno, nebitno bia prvi ili zadnji. Shit happens. Jbg, takav sam, strastven i temperamentan i ka kad se zaljubis osjetis "klik", ovo je bia "kvrc" i ode sve u Honduras.
F-OFF!!!