FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

lampard

Novi član

Post 20 sij 2014, 22:13

Kad nitko nece evo ja cu:
18.01.2014.|13:40|F.C. KAVANA CLUB|MERTOJAK
Kavana klub Sretno i spretno iskoristila pogreske mertojacke obrane i indisponiranost mertojackog golmana,dobra obrana i brze kontre su odlican stil igre koji kavana prakticira cijelu sezonu
|18.01.2014.|14:35|PISMON ZVATI|MNK ŠOLTA|
Nakon vodstva uvijek cvrstih soltana pismom zvati sa novim pojacanjima uspijeva uzeti bod i sigurno ce imati bolje rezultate nego u prvom dijelu sezone
|18.01.2014.|15:35|ANTIPIROS|UDRUGA BOĆARA BRANITELJA
Antipiros nije predstavljao ozbiljniju prijetnju vodecoj ekipi lige koja po meni u drugom dijelu sezone moze prosuti bodove samo protiv ekipa nevere i mertojaka koji igraju najnepredvidljiviji nogomet u 3 ligi
|18.01.2014.|16:30|MNK BOL|LOBBY BAR SPLIT|
Nakon sto su dva puta vodili po tko zna koji put ove sezone lobby ne uspijeva okruniti vodstvo i uzeti bodove ako tako nastave izgleda da cemo ih ubuduce gledati u nizem rangu nadam se da ce don fabio naci recept ua pobjede a ne kao goluza prokockat dobivene utakmice
|18.01.2014.|17:30|MILNA|KACUNAR|1x2|
Rezultat ne pokazuje razliku u kvaliteti ovih dviju ekipa jer ona nije tolika kacunar zbog manjka igrackog kadra ne uspijeva doci do pobjede i kada vodi( kao protiv mertojaka ) milna napada prva4 mjesta i mozemo ocekivazi vise ovakvih njihovih visokih pobjeda
|18.01.2014.|18:25|NEVERA C.B. ALBATROSS|BILI 9
Nevera se pobjedom priblizila 3 mjestu bili 9 gubi drugu utakmicu u nizu i polako gubi prikljucak za vodecim dvojcem valjda ce imati dovoljno snage da izbore plas
man u visi rang
|18.01.2014.|19:25|GRADSKA|ANDORA|
Nisam pogledao ovu utakmicu ali kao i uvijek utakmice gradske sigurna oklada vise od10.5golova
<<

DON FABIO

VIP član

Post 22 sij 2014, 17:09

Da, po ko zna koji put ove sezone smo vodili i na kraju izgubili u zadnje 2 minute. To sta se dogodilo da se ozlijedi dosta igraca i da neki rade takav posal di ne znaju kad ce bit gotovi sad je glupo spominjat. Od respektabilnog rostera ne samo za rmtrecu ligu, dogodilo se to sta je, ne da ne treniramo nego se jedva skupimo 4 za ligu odigrat (jednu smo i izgubili bez borbe jer nas nije bilo, a da budem posten nisam puno ni trazia odgode utakmica, a kad jesam dobia bi odjebanicu). S 4 igraca je tesko igrat idobivat, a znalo se dogodit da nam golman igra. Tesko je uzgurat 30 minuta bez zamjene s 4 top igraca, a kamoli di mi drugo poluvrime neki doslovno padnu u nesvist, ali nema veze, mi bi cupali do kraja koliko mozemo. I kao takvi smo znali vodit ove vodece ekipe po 3-0 i izgubit u zadnje 2-3 minute, da ne spominjem Kacunar i 6-1 5 minuta do kraja i opet izgubimo. Nema to veze ni s Goluzom ni Cervarom niti da su moji igraci neznalice. Nestane snage i koncentracije, pa te malo i "srica" pomazi i jbg. Mnk Bol nije skup levata, vodili smo i u zadnje dvi minute izgubili. Nazalost tu moram spomenut i suce i to bas ine u koje imam povjerenja i mislia sam da nece zasrat utakmicu, jesu, ali valjda nije namjerno. Bol ima 4 faula prvo poluvrime 5 minuta, naprave 2-3 ocigledna i nema petog. Drugo poluvrime skupe 4 faula u 6 minuta i do kraja nema petog, odjednom su igrali balet, ma daj..Kod 2-1 za nas svira nam penal di igrac Bola napuca mog igraca s 30 cm udaljenosti u ruku, moj stoji ukipljen s rukama uz tijelo, di ce s njima, otpilat ih? Ne da nije ima namjeru igrat rukom nego s 30 cm ovaj kolinom napuca balun u njega i svira nam penal, koji ja sam sebi ne bi svira i sta nema veze s penalom, ali ga je svira i 2-2. Iza toga promasimo par vrhunskih sansi (imali su i oni, ali manje), golman im cuda obrani i umisto da zabijemo primimo iz neke polukontre povratnu s korner crte, a 4 na praznu branku. I moram istaknut fair play ponasanje igraca Mnk Bol koji su 4 puta minjali sucevu odluku, ovaj s metra ne vidi da je aut za nas ili da nije korner, momci bi nam sami vratili balun. Svaka cast! To sta ja nakon utakmice primam cestitke tipa bile ste bolji, svaka cast skoro svsko kolo, sta mi to znaci? Na kraju se sve svede na tri boda njima, a nama nevjerica i upitnici iznad glave jer imamo 5 sugavih bodova. Nema veze, neki su nas vec otpisali (ma i ako ispadnemo nije smak svita), ali ima jos igre i utakmica, mozemo izgubit sve do kraja, ali da cemo se predat i skinut gace nema sanse. Nama je sasvim svejedno s kim igramo, meni osobno, mi smo febelo zadnji, ali eto npr sve te prve ekipe na tablici, i takve kskvi jesmo bez zamjene, je li nas ko razbia i nadigra bez obzira na rezultat. Ako je neka slobodno kaze, ja sam mozda previse subjektivan pa se ispricavam ako jesam.
F-OFF!!!
<<

lampard

Novi član

Post 23 sij 2014, 09:51

25.01.2014.13:40BILI 9:ANTIPIROSx2
Bili 9 moraju prekinuti negativan niz ukoliko zele odrzati prikljucak sa prve dvi ekipe.Mertojak,nevera i milna vrebaju i sigurno ce antipiros imati veliku podrsku.Ako ostali igraci podrze grgu i vedrana moguca je raspodjela bodova
25.01.2014.14:35MNK ŠOLTA:NEVERA2
Otocki derbi u kojem ocekujem mnogo golova s obzirom da solta unatoc izvrsnom golmanu prima puno a nevera predvodjena najboljim strijelcem lige igra odlicno nova tri boda su zagarantirana
25.01.2014.15:35LOBBY BAR SPLIT:F.C. KAVANA CLUB1
S obzirom da je don fabio jedini koji je dao osvrt na moj komentar za proslo kolo navijat cu za njega samo molim te drugi put molim malo krace pa mozda i netko drugi osim mene procita tvoj osvrt(sala mala fabio).Kavana ima odlicnog vratara i vidi se da su to prijatelji koji zajedno cine odlicnu ekipu ali lobby mora uzet bodove
25.01.2014.16:30KACUNAR:GRADSKA1
Ako kacunar dodje sa barem jednom zamjenom jandrek braca babic i drustvo ne bi trebali imati problema protiv da se slobodno izrazim bezgolmanske gradske.Ako gradska pronadje golmana ne da nece ispast iz lige nego ce bit medju prvih 7 ekipa a onaj sto im sada brani bi im bio odlican sidrun
25.01.2014.17:30UDRUGA BOĆARA BRANITELJA:MILNA1x
Vec sam ranije rekao da jedine ekipe koje ce uzeti puni plijen bocarima su mertojak i nevera ali ako milna odigra kao protiv bola i ako budu u punom sastavu neki nerjeseni rezultat je lako moguc.
25.01.2014.18:25ANDORA:MNK BOL1
Bol je bolja ekipa koja je ispadanjem iz druge lige promjenila igracki kadar na bolje i andora je jednostavno losija ekipa.U jednoj utakmici je sve moguce tako da u ovoj utakmici trazimo koeficijent koji ce povecati dobit.Naprid ANDORA
25.01.2014.19:25PISMON ZVATI:MERTOJAK2
Pismom zvati lagano ali sigurno izlazi iz zone ispadanje i bez respekta igraju protiv bilo koga.Mertojak mora pobijediti tako da ocekujem dobru utakmicu.tipovat cu na pobjedu mertojaka jer ako sam dobro vidio najbolji strijelac pismom zvati kokan ima zabranu igranja.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 23 sij 2014, 11:49

Sorry Lampard, a i ostali na poduzem postu. A ne znam ima li jos sta lose da se namisti. Bolje da mucim jer vise nisam siguran. Sta je god moglo krenit naopako je krenilo i dogodilo se, da je bar na rate nego sve odjednom (puste ozljede, bidni Babaja, vrhunski igrac i momak se gadno razbolia, posal, pegule od rezultata..). I ono malo sta nas je ostalo stvorila se bila nezdrava atmosfera, najvise uzrokovana frustracijama zbog poraza. Kako cemo trenirat kad nas se jedva skupi za utakmicu. Zokic je lani bia prvi strijelac lige, sad je pa u formi, bude iscrpljen i situacije koje on rijesava golom u 3 sekunde sad od nemoci iskomplicira, ne zabije gol nego kontra i mi primimo, a on se ne moze vratit, kratka klupa i jbg. Mi svaku utakmicu idemo na pobjedu pa cemo i u subotu. Kavana je mlada, uigrana, nelosa ekipa, prvi dio su nas dobili 3-0. Cisto, glatko, rutinski, jel da? Tako bi i ja mislia da procitam rezultat. Necu elabofirat jer ce se krivo protumacit. Ajme, opet sam se uzbalia :lol: :lol: :lol:
Mi svaku utakmicu idemo na pobjedu, ali mozda nas momci rasture, zasluzeno dobiju i ja cu im prvi cestitat na tome, samo molim Boga da ne bude opet -WTF???? Zadnji smo na tablici, ali daleko prvi po glupo izgubljenim utakmicama, a za primit golove na nacin sta ne bi moja mater i baba, e to smo usavrsili, experti. Sami sebi zakompliciramo zivot i primimo golove iz vlastitih gresaka da ne znas bi li se smija ili plaka. Ali sad je bar pozitivna atmosfera u svlacionici i nadam se da nas nece bit samo 4. Doooooobrooo usutit cu :mrgreen:
F-OFF!!!
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 24 sij 2014, 10:26

Zašto su odgođene ove 2 utakmice? I jel se sukladno tome micu svi termini unazad il?
Dvornik...since 1474
<<

Fone

Član

Post 24 sij 2014, 12:16

Nevera - Šolta odgođena jer Šoltani kolektivno sudjeluju u humanitarnoj akciji u Zagrebu: http://www.dalmacijanews.com/Magazin/Vi ... ndric.aspx . Pohvalno, eto, ko je u stanju nek pomogne.
<<

FRAFO

VIP član

Post 24 sij 2014, 19:27

15.KOLO

BILI 9 - ANTIPIROS ------------------------------------------------------------------ 1
-"Bajda boys" su bolja momčad, iako znaju dosta oscilirati... Ipak očekujem njihovu pobjedu koja bi ih održala na 3.mjestu
LOBBY BAR SPLIT - FC KAVANA CLUB ---------------------------------------------- 2
-Dinkovi "fenjeraši" nisu toliko slabi koliko tablica pokazuje, ali ukoliko se nešto ozbiljnije ne promijeni teško će se išćupati sa dna. Kavana prosječna momčad i ništa više od toga, s dobrim golmanom i jednim igračem koji odskače kvalitetom.
UDRUGA BOĆARA BRANITELJA - MILNA ------------------------------------------- 1
- "boćari" nastavljaju pobjednički niz, iako im je Milna sposobna pružiti dobar otpor
ANDORA - MNK BOL ----------------------------------------------------------------- 2
-Bol je uz "boćare" najkvalitetnija momčad lige i ne bi trebali imati problema protiv prosječne Andore
PISMON ZVATI - MERTOJAK --------------------------------------------------------- 2
-nakon prošlotjednog poraza Mertojaku je potrebna pobjeda kako bi ostali u utrci za 3.mjesto, a "pivači" su protivnik po mjeri iako su u posljednje 4 utakmice neporaženi (3 pobjede i 1 remi) i to treba respektirati...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Zmaj

Novi član

Post 25 sij 2014, 14:03

BILI 9 - ANTIPIROS ------------------------------------------------------------------ 1-Bili su odlicna ekipa pa ću posolit uživo :D

LOBBY BAR SPLIT - FC KAVANA CLUB ---------------------------------------------- 1X-ne uđe li kavana 100% u utakmicu moga bi Lobby do bodova

UDRUGA BOĆARA BRANITELJA - MILNA ------------------------------------------- x2-nek se zahukta malo :D Milna je jedna od rijetkih ekipa u ligi koja se može nadat nečemu protiv boćara

ANDORA - MNK BOL ----------------------------------------------------------------- 2-Bolji su,a i bude li ulazia tiket uvik mi se može koja greškica potkrast :D

PISMON ZVATI - MERTOJAK ---------------------------------------------------------1X-pisma u dobroj formi,Mertojak zna imat problema s motivacijom protiv uvjetno rečeno slabijih ekipa
<<

lampard

Novi član

Post 25 sij 2014, 15:02

Zmaju moj slaba ti je prognoza mertojak je siguran ko kuca broj 11 i broj 9 sa po 2 gola ruse"pjesnike" a ako ces solit uzivo trpaj na andoru znas da parovi koji su u specijalu uvijek izlaze naopako.
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 25 sij 2014, 15:39

Zmaju sinoc si pijan svašta obecava a sad tipuješ protiv sebe?!? :o
Dvornik...since 1474
<<

Fone

Član

Post 25 sij 2014, 20:30

Rezlutati?
<<

DON FABIO

VIP član

Post 25 sij 2014, 22:29

Lobby bar- Kavana club 4-4
Ni ovaj put nismo okrunili bolju igru i vodstvo i uzeli cijeli plijen nego samo bod. Gubili 1-0, a onda okrenuli vise individualnom kvalitetom pojedinaca nego uigranoscu jer ne treniramo na 3-1, samo malo ubrzali igru i elegantno okrenuli. Golove smo primili po starom dobrom obicaju i u minuti s 3-1 na 3-3 ( moram priznat i mojom velikom greskom jer sam uvea momka koji je novi, manje kvalitetan i od straha izgubia dva- tri baluna i oni zabiju lagane golove. I onda pocne show. Dakle 3-3 i oni imaju 4 faula. Ante Zokic nije no name igrac i lani je bia prvi strijelac lige,ali nije kriv Zokic nego "SUCI", jedan od njih je velika zvijerka MIŠ, koji "obozava" Zokica i namjerno ga prca kad god nam sudi. Zoka kao zadnji prodje jedan na jedan i stvori visak i medjutim ovaj ga faulira, "LAV" ne sudi jer je peti, ali naravno ovome ostsne balun i zabije nam gol za 4-3. "Veliki" sudac, golman, a i vovik napravi duplo sranje. Drugi sudac je isto tako veliki bard zvan PO- PUŠIĆE, kojeg ja upitam sta radite? Naravno, ignorira me i okrece mi ledja, to mi je vec bila kap na rubu case jer bahate balavce ne trpim, pridjem k njemu i glasnije upitam koji k. izvodite? On mi se podrugljivo smije i sad cu te potirat na tribine bla bla. Pa je POPUŠIA. Da je netko drugi u pitanju ne bi nista, a la Miketek utd. koji ce se ispricat i rec oprosti greska, ali Puško nas je zna zakinit x puta, cak ne miskim namjerno nego sta ne zna,. Ne znas, ok, ali nemoj mi se bahatit slinjo.. Pa ja i Zokicu puka film na njegovo ponasanje i valjda ga je odgurno, ne znam, a ja sam mu zalipia jednu da mu je i mater zabolilo (kriv sam, priznajem, 33 g sam u balunu i nasilje nije nacin, ali jbg, sta je previse previse je). Ja na tribine Zokicu crveni. Imamo igraca manje i gubimo. Ali i takvi smo bolji i zabijamo gol za 4-4. Ni tu nije kraj. TIGAR svira njima 5 faul (koji nije ni upola onog kojeg je triba svirat, stiska se supcic), Milakovic prodje dvojicu i moram priznat da s tribina mi se i nije cinilo ka neki faul. Pucamo kazneni, golman obrani i odbije se Nizicu na metar od prazne branke i promasi.Kavana nije napravila ni š od sanse ni s igracem vise, a kasnije pogotovo (pricam o te zadnje 3-4 minute), Milakovic i Nizic ih sami izigraju i Niza falije mrtvaca. I u zadnjoj minuti, Milakovic sam igra simultanku i prolazi, ruse ga, ali LAV vise ne svira nista, a Pusko pogotovo i kraj. Ako je sta trulo u UMN to su suci. Poslije toga isto oni sude utakmicu Bocara i Milne 2-0, Bocari jesu dobri, ali dobiju vise sretno nego spretno. Nakon te utakmice se spustim do zapisnickog stola i pitam li trebam li sta potpisat, kakvu izjavu i da recem par rici "sucima" , ali smiren. Pitam Pusica je li zna zasto sam tako reagira i nisam ga mislia ni taknut nego se ispricat, naravno dodje i LEOPARD i ponasanje aj odjebi, smiju mi se u facu s visoka ka da sam ja imbecil kao covik i u smislu baluna, bahato i s visoka, tipa aj odjebi itd. Ja sam dobricina od covika i pomoc cu i neznancu, ali i gori od crnog vraga ako me neko jebe u zdrav mozak, pogotovo ako mi nije ni do kolina ni u cemu. Ne opravdavam sebe za svoje ponasanje i samaranje *****, nije to rijesenje i kriv sam, ali nekim ljudima jednostavno treba skresat krila pa i na takav brutalan nacin. Toliko sam bia ljut i divlji, a kad sam takav onda ne jebem ni Cro Copa 1%, da me nisu potezali i da nisu pobigli ka MIŠEVI jer su im jaja usla u supak od straha, bilo bi igore. Dva kreveta na Krizinama. Znam, falia sam, ispa sam divljak, kaznit ce me ko zna koliko, a ini ce i dalje dijelit "pravdu", ali da mi je bas jako zao, e pa laga bi. Ne virujem da cu vise pisat, ispricavam se neduznima kojima sam prouzrokova neugodnosti, a zaj mi je jedino toga sta sam vjerojatno izgubia nesto sta jako volim i u cemu sam cili zivot i znaci mi puno, nebitno bia prvi ili zadnji. Shit happens. Jbg, takav sam, strastven i temperamentan i ka kad se zaljubis osjetis "klik", ovo je bia "kvrc" i ode sve u Honduras.
F-OFF!!!
<<

Zmaj

Novi član

Post 25 sij 2014, 22:35

Lobby-Kavana 4-4- na 3-3 sudac ne sudi čisti faul za lobby primaju gol iz kontre,voditelj lobbya s pravom gubi živce dolazi do pizdarija,na kraju ipak uspjevaju dat gol za po meni pošteni x
Boćari-Milna 2-0- izjednačena utakmica na kraju ipak na stranu boćara
Bol-Andora 5-3-jedna od naših najboljih utakmica sezone,prelomilo se na 3-2 3 min do kraja...čestitke protivnicima
Pisma-Mertojak prvo poluvrime 1-0
<<

DON FABIO

VIP član

Post 25 sij 2014, 23:29

Zmaju, da tocno, cisti faul, ali ne 1 nego njima 5 i kazneni udarac. Nije bila kontra nego taj sta je napravia faul je uzasa sam na golmana i umisto 4-3 za nas, vjerojatno, jer bi bia akumulirani, a da nije bilo faula Zokic je prosa igraca i imamo visak, gol u dva dodavanja. Mis namjerno nije tia svirat i umisto 4-3 za nas, povedu oni. Da je sudia posteno bia bi akumulirani i svaki njihov sljedeci faul isto to, a sta se dogodilo? Ne jedna nego tri kardinalne greske NAMJERNO jer Mis obozava Zokica. Gol za 4-4 smo im zabili s 3 igraca jer je u tim pizdarijama kako kazes iskljucen i Zokic i ja. Dakle s igracem manje ne da nismo primili nego zabili gol, svira je 5 faul koji je cak po meni upitan (kompenzacija sta najvise mrzim), nismo realizirali za 5-4 i nakon toga su bila 2 cista faula na Milakovicu jer je jak na nogama i na balunu, stvori visak i ima ciste asiste za gol ili sam zavrsit, pada, ali ni Pusic ni Mis vise ne sude nista jer je bilo zadnjih 40 sekundi. Ma neka izgubim 15-0 ako je posteno nije me briga, cestitat cu boljem, ali ovo je bila lakrdija od sudjenja. Ma dobro i to, svatko moze falit, ali i sami znate kako se neki ponasaju kad obuku sudacku majicu, a sta je najzalosnije za to su placeni i to iz naseg dzepa.
F-OFF!!!
<<

Zmaj

Novi član

Post 25 sij 2014, 23:43

Sve stoji šta si reka,općenito mislim da je najveći problem kod sudaca UMN šta nakon 4 faula naglo minjaju kriterij i onda moraš ostat bez noge da ti svira akumulirani,šta je po meni skroz glupo jer je taj akumulirani šut kad golman izađe 3 koraka sa crte situacija za dat gol malo izglednija od kornera
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014