FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 08 pro 2013, 10:34

Kavana Klub - Andora 3:4

Kao i u kolu prije, opet spretno (sretno) dolazimo do 3 boda s golmanom igračem samo ovaj put bez zamjene i zadnju minut s igračem manje u polju. Utakmica korektna i iako je bila teška za sudit, suce se nije ni primjetilo.
Dvornik...since 1474
<<

Fone

Član

Post 17 pro 2013, 19:32

Jel samo meni glupo šta se igra ovaj vikend? Božić je u sridu, ljudi spajaju praznike, vrime je domjenaka, obiteljskih druženja i ostalih stvari karakterističnih za ovo doba godine. Jebate, nismo profesionalci da se u ove dane igra. Meni je ovo 6. sezona splitskih liga, ne sićan se da se vikend prije Božića igralo.
<<

VIK

Član

Post 17 pro 2013, 22:45

Fone napisao:Jel samo meni glupo šta se igra ovaj vikend? Božić je u sridu, ljudi spajaju praznike, vrime je domjenaka, obiteljskih druženja i ostalih stvari karakterističnih za ovo doba godine. Jebate, nismo profesionalci da se u ove dane igra. Meni je ovo 6. sezona splitskih liga, ne sićan se da se vikend prije Božića igralo.

slažem se 700%
bp
<<

VIK

Član

Post 17 pro 2013, 22:47

šalji dalje.i tako sam polunapit već danima.
bp
<<

delpiero

Član

Post 05 sij 2014, 14:24

Termin srida 20h, Spaladium arena(350kn-175 kn po momcadi). Ako ima momčad zainteresirana za trening utakmice sa Starim Placom-Adoreom javit se u inbox za dogovor.
<<

Fone

Član

Post 11 sij 2014, 21:03

Nevera - Milna 5:2. Otočki derbi tvrd ka i uvik, na kraju zaslužena pobjeda. Suci su dobro izdržali pritisak prepunih tribina.
<<

FRAFO

VIP član

Post 13 sij 2014, 19:30

POLUSEZONA

UDRUGA BOĆARA BRANITELJA je opravdala ulogu favorita i na polusezoni je vodeća momčad lige, imaju ponajbolji napad i daleko najbolju obranu lige. Samo bod manje ima MNK BOL i po meni su te dvije ekipe jedini kandidati za naslov i sigurni putnici u 2.ligu.
Slijedi BILI 9 koje sam i očekivao ovako visoko, MERTOJAK je doveo par pojačanja i ugodno su iznenađenje lige, NEVERA CB ALBATROSS i MILNA su više-manje ispunili moja očekivanja...
Na dnu su prikovani LOBBY BAR SPLIT i GRADSKA, ali daleko od toga da je sve riješeno. Gradskoj se zadnje kolo vratio Januzović (odmah pobjeda), ali trebaju obavezno dovesti golmana kako bi imali kakve-takve izglede za opstanak. Lobby Bar po meni sigurno nema ekipu za "fenjer", ali Dinko bi trebao poraditi na selekciji momčadi i računati samo na igrače koji će mu moći redovito dolaziti...
I za kraj, još uvijek pamtimo onih neponovljivih GRADSKA - NEVERA 3:28 !!! Zahvaljujući toj pobjedi Nevera je najefikasnija momčad lige, a Gradska je primila najviše golova od svih ekipa u UMNu. 28 golova primiti u jednoj utakmici je rekord koji će teško ikada biti nadmašen...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 16 sij 2014, 10:54

14.KOLO

FC KAVANA CLUB - MERTOJAK 2
-Mertojak za razliku od prethodne sezone puno ozbiljniji
PISMON ZVATI - MNK ŠOLTA 2
-"pivači" su potpuno promijenili momčad u odnosu na prošlu sezonu i ako se nisu pojačali u ovom prijelaznom roku, pred njima je grčevita borba za ostanak.
ANTIPIROS - UDRUGA BOĆARA BRANITELJA 2
-zicer kola. Očekujem pobjedu lidera od barem +6
MNK BOL - LOBBY BAR SPLIT 1
-i bez čak trojice suspendiranih Bol bi trebao uzeti bodove
MILNA - KACUNAR 1
-obje ekipe imaju po 2 suspendirana igrača, ali mislim da bi ovo Milna trebala dobiti
NEVERA CB ALBATROSS - BILI 9 1X
-derbi kola; minimalnu prednost dajem Neveri
GRADSKA - ANDORA 2
-prednost dajem Andori, ali ako se Gradska kvalitetno pojačala onda nije bez šansi...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 18 sij 2014, 12:50

Frafo, samo da se osvrnem na ono o nama tj skautiranju igrace. Jebeni naopaki splet okolnosti. Dovedeni su odlicni igraci plus oni koji su ostali. I ti i ostali znas da mi nismo skupina levata nego da tu ima kvalitetnih igraca koji igraju prvu i drugu hmnl, i oni su se trudili dolazit sta vise cak da Zokic ne ode igrat za Torcidu nego za mene. Sta se dogodilo, neki imaju tako radno vrime di ne znaju kad ce bit gotovi, takav posal, ali to je manji problem. Jere i Andrija mi se ozlijede dan prije prve utakmice i gotova sezona, Mata ili bolestan ili ga uvati posa, Babaja koji bi mi zlata vridia, covik se jebeno razboli, i takav bi dosa i na jednoj utakmici mu pozlilo i sta cu mucit covika, jos uvik je tu i ako bude imalo bolje doc ce bar 2 minute i da ne idem dalje. I za pegulu se uvik namisti sve zajedno i jedva skupim 4 covika. Znali smo igrat i sa 2 doslovno (moj zamjenik na branci, Markovic jedini zdrav, Mata s fibrom i snagom za 3 min, golman igra i trca za trojicu i Bruno koji drugo poluvrime je samo sta jer se nije moga islonit na nogu- pitaj momke iz Gradske, i jos mi njima disli kad im je pasalo jer kad smo tribali igrat njih ne bi bilo i 3:0 za nas, ali ja nisam takav, njih 12 nas 2 i dok Bruno nije izasa i ostali bez igraca mi smo tribali vodit 4 razlike, ali golman je ipak golman jbg., oni su se cudili i castili picem za fair play). I takve kakvi jesmo, bez zamjene, aj neka iko kaze da nas je zgazia i nadigra! Pogledaj zapisnike nasih utakmica, rezultat 2:5, 3:7 itd, ali kad su padali ti golovi? Dok imaju snage i koncentracije mi vodimo po 2, 3-0 i na kraju izgubimo. A koliko sansi promasimo zbog neuigranosti i nedostatka snage i umisto da damo primimo. Igra, posjed baluna, sanse, zaboravi se to, a ostane rezultat. Dzaba mi cestitke od Solte, Milne, Bili 9..bili ste bolji bla bla. Pamti se rezultat. Zadnje tri utakmice drugo poluvrime igram s covikom manje, bidan Ljubo od umora pada po terenu, samo stoji, a zadnju je i Zoka puka. 30 minuta ne mozes odigrat da si spreman ko CR 7. Kacunar smo vodili 6-1 i izgubili u zadnje 4 minute. Ma nije bitno, ovo nije alibi niti ista niti placem niti kukam nego gole cinjenice. Ako ispadnemo pa sta, igra se balun i u cetvrtoj ligi. Danas nam je Mnk Bol, mozda izgubimo 15-0, ali predat se sigurno necemo
F-OFF!!!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 18 sij 2014, 13:03

Dugo nisam pisa nista niti komentira te poraze da ne bi ispalo, a la ovoga kuka, place, svi mu krivi.. A sta cu pisat? Bili smo bolji, losi suci, nesrica, ma koga to briga. Rekli bi mi samo pogledaj tablicu i ne seri. Splet okolnosti, izgubia sam, nebitno kako, proguta to i cestita protivniku i idemo dalje. 99% ekipa bi se u takvoj situaciji raspalo, jer ni sponzor vise nece platit ni lipe, sami smo skupili nesto iako nemaju lipe u dzepu ka ni ja, ali igrat cemo pa sta bude makar boda vise ne uvatili. Nema predaje..
F-OFF!!!
<<

DrugCkalja

Član

Post 18 sij 2014, 19:41

svaka čast na stavu! inat!!
<<

garry

VIP član

Post 19 sij 2014, 23:06

DON FABIO napisao:Dugo nisam pisa nista niti komentira te poraze da ne bi ispalo, a la ovoga kuka, place, svi mu krivi.. A sta cu pisat? Bili smo bolji, losi suci, nesrica, ma koga to briga. Rekli bi mi samo pogledaj tablicu i ne seri. Splet okolnosti, izgubia sam, nebitno kako, proguta to i cestita protivniku i idemo dalje. 99% ekipa bi se u takvoj situaciji raspalo, jer ni sponzor vise nece platit ni lipe, sami smo skupili nesto iako nemaju lipe u dzepu ka ni ja, ali igrat cemo pa sta bude makar boda vise ne uvatili. Nema predaje..

Ma ne brini se Don Fabio,ne sekiraj se,igra lipi balun i u četvrtoj ligi a viruj mi i u 5B di ja vodim FC UNITED.SVUGDI JE LIPO I ZANIMLJIVO SAMO DA SE IGRA JER TO JE CILJ.Na kraju,viruj mi,znam šta govorim,atmosfera na FESBA je izvrsna,uvik ima puno navijača i ambijent je ludilo.
Pozdrav od stare kosti i drži se,držim ti fige.
<<

lampard

Novi član

Post 20 sij 2014, 14:27

Ajmo forumasi gdje su komentari za proslo kolo
<<

lampard

Novi član

Post 20 sij 2014, 15:20

A di su komentari za ovo kolo
<<

BobyThePoliceman