FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

FRAFO

VIP član

Post 07 lis 2013, 17:00

Re: Re:

BobyThePoliceman napisao:
FRAFO napisao:Mertojak se pojačao u odnosu na prošlu sezonu

Skoro pola ekipe im je novo (izuzev nekog sporadičnog pojavljivanja nekog od novih) i stvarno su dobro izgledali u subotu.

Pola ekipe??? Varaš se! Nova su im samo 2 igrača (Čukelj i Mišerda), svi ostali su igrali i prošle sezone, ali ova dvojica su im donijela vidljiv napredak.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 07 lis 2013, 18:34

Re: Re:

FRAFO napisao:
BobyThePoliceman napisao:
FRAFO napisao:Mertojak se pojačao u odnosu na prošlu sezonu

Skoro pola ekipe im je novo (izuzev nekog sporadičnog pojavljivanja nekog od novih) i stvarno su dobro izgledali u subotu.

Pola ekipe??? Varaš se! Nova su im samo 2 igrača (Čukelj i Mišerda), svi ostali su igrali i prošle sezone, ali ova dvojica su im donijela vidljiv napredak.

Sad si me natira da provjeravam točno :P

Vitas Stjepan (prošle sezone 3 nastupa)
Mijo Mišerda (prošle sezone 2 nastupa)
Domagoj Jakovčević (novo registrirani)
Marin Gospić (prošle sezone 5 nastupa)
Fabijan Čukelj (novo registrirani)
Dvornik...since 1474
<<

FRAFO

VIP član

Post 08 lis 2013, 07:03

Oprosti, ali mislim da sigurno znam više o ekipi Mertojak od tebe... To je kao da ja tebi idem govoriti o npr. ekipi Dvornik 14742904823628, sijećaš li se te ekipe? :D
Uglavnom, komentirali smo utakmicu protiv "boćara". Jakovčević nije uopće bio u zapisniku, Vitas i Gospić su igrali "sporadične uloge" kako ti to kažeš, a zna se koja dvojica su donijela napredak u kvaliteti. Svaki dan viđam momke iz ekipe i oni vrte glavom na ove tvrdnje kako je pola ekipe novo, jer time ispada da na neki način omalovažavaš doprinos "starosjedioca". Vjerujem da će se i netko od njih javiti...
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 08 lis 2013, 07:40

FRAFO napisao:Oprosti, ali mislim da sigurno znam više o ekipi Mertojak od tebe... To je kao da ja tebi idem govoriti o npr. ekipi Dvornik 14742904823628, sijećaš li se te ekipe? :D
Uglavnom, komentirali smo utakmicu protiv "boćara". Jakovčević nije uopće bio u zapisniku, Vitas i Gospić su igrali "sporadične uloge" kako ti to kažeš, a zna se koja dvojica su donijela napredak u kvaliteti. Svaki dan viđam momke iz ekipe i oni vrte glavom na ove tvrdnje kako je pola ekipe novo, jer time ispada da na neki način omalovažavaš doprinos "starosjedioca". Vjerujem da će se i netko od njih javiti...

Sve pratiš, sve pratiš... :P

Moj komentar u zagradama je vidim krivo shvacen. Odnosija se na to da pojavljivanje na nekoliko utakmica prošle sezone nekog od ovih šta ih proglašavamo novima ne računamo kad ih zovemo novima ove sezone, bez obzira na njihove uloge. Nažalost, do zadnjeg susreta s Mertojakom sve smo uredno gubili i sa i bez pojacanja i od dvi utakmice šta se Mišerda pojavija prošle godine jedna je bila protiv nas i mislim da nam je 3 gola da.
Šta se tice ostatka komentara, samo je istaknuto da su 4,5 igrača "novih" i da izgledaju vrlo dobro. Nisam ulazija u pojedinačne kvalitativne analize al mislim da se nema ko šta uvridit na te dvi gorespomenute činjenice :)
Dvornik...since 1474
<<

Arturo Vidal

Novi član

Post 08 lis 2013, 11:19

Kotramanovic im najvise znaci i bit ce zanimljivo vidjeti kako ce izgledati ekipa bez njega
<<

Fone

Član

Post 19 lis 2013, 17:41

Nevera - Ubb 2:7. Nakon šta su nas lani 2 puta dobili, tradiciju nastavljaju i ove godine. Ne bi reka da su toliko bolji, nego jednostavno zrelije igraju i zabivaju svoje šanse. Primili smo gol u prvu minutu, posli smo stisli, al jednostavno nije tilo uć, šta oni kažnjavaju. Čestiteke Boćarima, sigurno će u viši rang, posebno bi istaka njihovog golmana koji nas je po stoti put izludia.
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 20 lis 2013, 10:32

Šolta-Bili9 4-4
Kavana-Pismon Zvati 3-2
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

landy

Novi član

Post 06 stu 2013, 09:06

U ponediljak san dosa pogledat kakav se balun igra u 1.ligi, a kad ono zaostale utakmice 3.lige :crazy:
Prvo su Bili 9 dobili Neveru 9-7, utakmica vrhunska, ne bi je se sramila ni 1.liga. Puno golova, preokreta, zuti i crveni kartoni, ja bi i jednima i drugima da 3 boda za ono, gusta sam :clap:
I iducu utakmicu je bilo golova al sve u isti gol. Zlatan otok je razbia Mertojak, je da ovi nisu imali golmana al ne bi im ni on pomoga. Zavrsilo je 13-1
I onda su tribali igrat Andora i Milna. Ekipe se uredno zagrijaju iza gola, kad odjednom ovi iz Milne se skupili i otisli! Posli je neko na tribinama spomenia da im je jedan suigrac upravo poginia...
<<

FRAFO

VIP član

Post 14 stu 2013, 09:01

6.kolo

GRADSKA - FC KAVANA KLUB 2
-Gradska je zadnje 2-3 sezone postala lakrdija od ekipe...
MNK ŠOLTA - KACUNAR 2
-obje ekipe su vrlo dobro ušle u sezonu, a malu prednost dajem ipak kvalitetnijem Kacunaru
UDRUGA BOĆARA BRANITELJA - BILI 9 1
-zicer! "Boćari" su po meni glavni favoriti za naslov i uvjeren sam u njihovu pobjedu, dok "Bajda boys" igraju po sistemu toplo-hladno
PISMON ZVATI - ZLATAN OTOK 2
-"vinari" imaju jako dobru ekipu sastavljenu od igrača koji igraju hvarsku ligu i ako budu redoviti vidim ih kao ozbiljne kandidate za vrh.
NEVERA CB ALBATROSS - ANDORA 1
-očekivao sam više od Nevere, ali vjerujem da protiv prosječne Andore mogu do bodova
MILNA - MERTOJAK 1
-na žalost, s odlaskom Kotromanovića Mertojak se raspao i ukoliko se tu nešto ne promijeni opet će sezonu završiti u donjem dijelu tablice.
ANTIPIROS - LOBBY BAR SPLIT 1
-vjerujem u pobjedu Antipirosa, sasvim je nebitno da li će ona biti izborena na terenu ili bez borbe...
<<

DON FABIO

VIP član

Post 16 stu 2013, 13:06

Utakmica Antipiros- Lobby bar ce se igrat u utorak. Ovako, moram iznijeti jednu opasku, na pocetku lige je receno igra se po Bergeru, za sve vride ista pravila bla bla. Zanimljivo je to da mi igramo svako kolo zadnji ili predzadnji termin, da se sve stima po otockim ekipama koje usput uredno odgadjaju utakmice. Prvih 5 kola ja sam imao maksimalno 5 igraca, zadnje dvi utakmice, protiv Gradske je brania moj zamjenik, igra mi je golman i 3 igraca od kojih jedan s jednom nogom pa smo drugo poluvrime igrali s igracem manje, ali i tada smo izasli Gradskoj ususret i igrali termin koji njima pase i bilo ih je 12, inace u normalnom terminu bi mi dobili 3-0 bb, zadnje kolo protiv bocara nas nazalost nije ni bilo za pocet- razlog ozljede. Nazalost poklopilo nam se da nam se 7-8 igraca ozljedi na pocetku sezone. Pitam u savez sta moram ucinit i kad najavit da mi se odgodi utakmica? Dobijem odgovor da nijednu od tih utakmica NISAM MOGA ODGODIT JER NIJE NJIHOV PROBLEM STA SU MENI IGRACI OZLJEDJENI I DA REGISTRIRAM JOS IGRACA?! WTF? A zasto onda otocke ekipe ne registriraju 6-7 igraca koji su u Splitu pa ce moc dolazit igrat ili nek jednostavno igraju otocku ligu. Koliko bi ja to mora imat registriranih igraca, 48? Sad sam trazia promjenu termina, da igramo ranije jer oni koji bi mi mogli igrat igraju u HMNL i poklapaju se termini, ali ni to mi nije ucinjeno pa igramo u utorak. Bar mi svakome izidjemo u susret pa i na svoju stetu, ali nismo svi isti. Ocito ne vride ista pravila za sve. Imam 12 igraca i ako mi je 8 ozljedjeno i bolesno da ne mogu odgodit utakmicu, evala.
F-OFF!!!
<<

DrugCkalja

Član

Post 16 stu 2013, 14:26

DON FABIO napisao:Utakmica Antipiros- Lobby bar ce se igrat u utorak. Ovako, moram iznijeti jednu opasku, na pocetku lige je receno igra se po Bergeru, za sve vride ista pravila bla bla. Zanimljivo je to da mi igramo svako kolo zadnji ili predzadnji termin, da se sve stima po otockim ekipama koje usput uredno odgadjaju utakmice. Prvih 5 kola ja sam imao maksimalno 5 igraca, zadnje dvi utakmice, protiv Gradske je brania moj zamjenik, igra mi je golman i 3 igraca od kojih jedan s jednom nogom pa smo drugo poluvrime igrali s igracem manje, ali i tada smo izasli Gradskoj ususret i igrali termin koji njima pase i bilo ih je 12, inace u normalnom terminu bi mi dobili 3-0 bb, zadnje kolo protiv bocara nas nazalost nije ni bilo za pocet- razlog ozljede. Nazalost poklopilo nam se da nam se 7-8 igraca ozljedi na pocetku sezone. Pitam u savez sta moram ucinit i kad najavit da mi se odgodi utakmica? Dobijem odgovor da nijednu od tih utakmica NISAM MOGA ODGODIT JER NIJE NJIHOV PROBLEM STA SU MENI IGRACI OZLJEDJENI I DA REGISTRIRAM JOS IGRACA?! WTF? A zasto onda otocke ekipe ne registriraju 6-7 igraca koji su u Splitu pa ce moc dolazit igrat ili nek jednostavno igraju otocku ligu. Koliko bi ja to mora imat registriranih igraca, 48? Sad sam trazia promjenu termina, da igramo ranije jer oni koji bi mi mogli igrat igraju u HMNL i poklapaju se termini, ali ni to mi nije ucinjeno pa igramo u utorak. Bar mi svakome izidjemo u susret pa i na svoju stetu, ali nismo svi isti. Ocito ne vride ista pravila za sve. Imam 12 igraca i ako mi je 8 ozljedjeno i bolesno da ne mogu odgodit utakmicu, evala.

manje ekipa sa otoka = manje love udruzi; više registriranih igrača = više love udruzi

i savjet: nemoj nikome bit pizda da te jebu, ne odgađaj i ne izlazi u susret nikome, jer svi gledaju samo svoju guzicu. ima tu masu sukoba interesa
<<

DON FABIO

VIP član

Post 16 stu 2013, 15:06

Ispadam debil. Ja sam u Udruzi od 1990 kad se mnogi nisu ni rodili, ova ekipa igra od 1996., uvik uredno sve plati pa sracunajte koliko je to para. Svaki put kad god nekome zatriba odgoda ili promjena termina, pristanemo, ovi iz Gradske su se krstili kad smo dosli igrat termin koji njima pase s doslovno 2 igraca, brania je moj zamjenik s krvavom nogom, mislim sta je na branku da nije prazna, treci igrac mi je bia golman, a cetvrti s teskom ozljedom tako da drugo poluvrime nije ni moga i zato smo izgubili 8-1. Da smo odbili i dosli igrat u pravi termin njih ne bi bilo pa bo dobili 3-0 bb, ali nismo takvi pa smo izasli kakvi jesmo, a zadnju utakmicu nas je nazalost bilo nedovoljno pa smo dobili i minus bod. Ja nisam tu od jucer i koliko znam prije kad bi se uredno dostavila ljecnicka dokumentacija o bolesti i ozljedama utakmica bi se odgodila, a sad mi kaze da to nije njihov problem i da registriram jos nekoliko igraca. Ocu mater i cacu registrirat? Otocani uredno odgadjaju svoje utakmice, raspored i prvenstvo i da je kako koga zapadne, totalna laz i sprdacina i nema veze s onim sta je receno prije pocetka lige. Kao njima radi zrajekta bla bla.. Pa sta oni ne registriraju ljude koji zive u Splitu? Sta ne igraju hvarsku ili bracku ligu? Nego njima je trajekt i ajmo micanje termina ili odgoda. Sad sam zrazia da nas se stavi neki raniji termin, bilo koji samo ne u 19:30, prvi, treci nebitno, ali uredno sam dobia odjebanicu, niko nije tia pristat jer ovima ne bi moga doc jedan igrac i sl. Hvala lipa, sad znam kako stvari funkcioniraju pa cu se ponasat u skladu s tim. A prvenstvo je neregularno vec nakon 5 kola i obecanja s pocetka kako ce se igrat kako i kad koga zapadne i da ista pravila vride za sve je palo u vodu vec nakon prvog kola. Naravno, uplatnicu cemo dobit uredno i po propisu.
F-OFF!!!
<<

Fone

Član

Post 16 stu 2013, 22:35

Nevera - Andora 4:2. Tvrda utakmica, otišlo je na kraju na našu stranu. Napokon smo odigrali obranu kako triba, nakon šta smo u zadnje 2 primili 16, danas smo ostali na 2. Protivnik dobar, utakmica korektna, sutra igramo nadoknadu sa Zlatanon, bit će zajebano, opet su dobili danas.
<<

FC_Kavana_Club

Novi član

Post 17 stu 2013, 10:09

Kavana - Gradska 7-4 nakon šta je Gradska povela 4-0 probudili smo se i u zadnjih 12 minuta okrenili
Bili 9 - Boćari 3-1
Milna - Mertojak 2-2 Mertojak je vodija 2-0 dosta dugo, Milna se ispromašivala čak i sa gol linije nisu mogli dat gol, onda su u zadnjih 3-4 minute uspili doć do 2-2 šta je i najpoštenije
AGAINST MODERN FOOTBALL - FC KAVANA CLUB
<<

Fone

Član

Post 17 stu 2013, 21:56

Zaostala utakmica, Nevera - Zlatan Otok 1-7. Šta bi reka Pero Nadoveza, nakon šta je Hajduk izgubia od Dunaffera: "Bolji su, ol ste ćoravi".
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014