11 vel 2014, 15:13 Postao/la lampard
Ajmo malo ozivit forum.Evo mojih zapozanja i prognoza za konacan raspored na kraju sezone.
Udruga bocara i bol:ove dvi ekipe su u borbi za prvo mjesto koje ce na kraju pripasti bocarima.Bocari su pokazali veliku kvalitetu i konstantnost,sve njihove pobjede su plod smisljene taktike i ozbiljnosti(cestitam).Bol je pokazao snagu ali neke njihove pobjede su bile isforsirane i bile su plod spleta nesretnih okolnost za protivnicke ekipe(kao ova zadnja protiv mertojaka).Cestitam bolu na povratku u drugu ligu.
Bili9 i brodosplit(nevera):bili9 nisu vise u utrci za drugim mjestom i moraju se koncentrirati da zadrze trece koje najvjerovatnije vodi u visi rang.Razlog tome nije kvaliteta vec neozbiljnost koju su pokazali nedolazenjem u najjacem sastavu na sve utakmice( protiv solte sa jednom zamjenom ostali6-6,sigurna pobjeda da su bili kompletni).Nevera je jaka ekipa ali moraju malo mislit i na obrambene zadatke,ako to poprave bit ce velika borba za trece mjesto.
Milna mertoja i kavana klub:milna je trenutno u najboljoj poziciji zbog ozbiljnosti i kvalitetne klupe.Braca marinovic su im donijela kvalitetu vise ali ne i rezultatski pomak koji se ocekivao.Mertojak nakon par uzastopnih pobjeda upisuje lose rezultate protiv "lakih" protivnika.Nisam siguran u njihove ambicije zbog doze neozbiljnosti s kojom pristupaju utakmicama ali nedvojbeno jaka ekipa sa par odlicnih pojedinaca.
Kavana klub ekipa pravih prijatelja(i cura koje ih bodre svaku utakmicu,ako je dobrovoljno cere svaka cast).Kavana igra cvrstu obranu i jak kontranapad,u medjusobnim susretima oba puta su pobijedili mertojak a s milnom imaju remi.Zbog malo veceg bodovnog zaostatka i tezeg rasporeda utakmica mislim da ce bit iza ove dvi ekipe.
I CETVRO MJESTO ZNA VODIT U VISI RANG.
Ovu sredinu cu preskocit jer je premala bodovna razlika.
Gradska lobby bar pismom zvati:gradska nakon izravnog obracuna sa lobby barom je potvrdila da ce iduce godine nastupati u nizem rangu.Jednostavno radi toga sto gradska nema GOLMANA.Lobby je napravio pola posla ovom pobjedom ali tesko da ce stic ekipu pismom znati koja 8 utakmica nezna za poraz.Pismom zvati sam svrstao u ovu grupu zbog trenutnog stanja na tablici.Mislim da ce oni sezonu zavrsiti iznad kacunara koji ce kroz par kola morat spasavat glavu od lobby bara.
Ostale ekipe ce vjerovatno ostat na svojim trenutnim mjestima.