16 stu 2013, 15:06 Postao/la DON FABIO
Ispadam debil. Ja sam u Udruzi od 1990 kad se mnogi nisu ni rodili, ova ekipa igra od 1996., uvik uredno sve plati pa sracunajte koliko je to para. Svaki put kad god nekome zatriba odgoda ili promjena termina, pristanemo, ovi iz Gradske su se krstili kad smo dosli igrat termin koji njima pase s doslovno 2 igraca, brania je moj zamjenik s krvavom nogom, mislim sta je na branku da nije prazna, treci igrac mi je bia golman, a cetvrti s teskom ozljedom tako da drugo poluvrime nije ni moga i zato smo izgubili 8-1. Da smo odbili i dosli igrat u pravi termin njih ne bi bilo pa bo dobili 3-0 bb, ali nismo takvi pa smo izasli kakvi jesmo, a zadnju utakmicu nas je nazalost bilo nedovoljno pa smo dobili i minus bod. Ja nisam tu od jucer i koliko znam prije kad bi se uredno dostavila ljecnicka dokumentacija o bolesti i ozljedama utakmica bi se odgodila, a sad mi kaze da to nije njihov problem i da registriram jos nekoliko igraca. Ocu mater i cacu registrirat? Otocani uredno odgadjaju svoje utakmice, raspored i prvenstvo i da je kako koga zapadne, totalna laz i sprdacina i nema veze s onim sta je receno prije pocetka lige. Kao njima radi zrajekta bla bla.. Pa sta oni ne registriraju ljude koji zive u Splitu? Sta ne igraju hvarsku ili bracku ligu? Nego njima je trajekt i ajmo micanje termina ili odgoda. Sad sam zrazia da nas se stavi neki raniji termin, bilo koji samo ne u 19:30, prvi, treci nebitno, ali uredno sam dobia odjebanicu, niko nije tia pristat jer ovima ne bi moga doc jedan igrac i sl. Hvala lipa, sad znam kako stvari funkcioniraju pa cu se ponasat u skladu s tim. A prvenstvo je neregularno vec nakon 5 kola i obecanja s pocetka kako ce se igrat kako i kad koga zapadne i da ista pravila vride za sve je palo u vodu vec nakon prvog kola. Naravno, uplatnicu cemo dobit uredno i po propisu.
F-OFF!!!