FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

rooney

Novi član

Post 20 stu 2013, 22:39

EVO I MOJE SKROMNE PROGNOZE ZA SUTRA..
Smrdečija - Oxa-tisak 1 mislin da je vrime da simunić i mihovilović prorade
Splitska banka - Ambasador nekretnine 1 bankari su kvalitetnija ekipa definitivno
Negro Spinut - Klinika Sućidar 2 mislin da negro sa onom postavom iz zadnjeg kola nema šta tražit ( previše izostanaka )
Maslinica - Pivnica Karlo 1 Pivnica se vraća starim navikama mislin da će bit grubo prizemljenje
Max Moris - Oliva x jedna mora ostat i neriješeno iako mi je realnija pobjeda gosta ali neka bude x
Liverpool - Domus 1 Domus je prošlu dobija jer je igra protiv rezervi negra moglo bi ih to koštat sutra
Rent a car - Grm i tunj 2 Grmovi su mi najdraža ekipa u lizi i mislin da će do bodova

Liga je očekivano izjednačena dosta toga se minja iz kola u kolo kako momčadi tako i rezultati.. Mislin da će bit zanimljivo do samog kraja i teško je reć tko će u niži rang ali ja i dalje tvrdim da je pivnica uz maxovce i liverpool jedan od najvećih kandidata...
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 21 stu 2013, 18:57

E moj Rooney! Ostavi se prognoze , skačeš sam sebi u usta svaki put. Pogledaj svoj post na početku pa ćeš vidit svoju prognozu (vezanu za Liverpool naročito a i ostale ekipe). Neka ti ekipa ili igrač može bit draga ili ne, ali ti to ne smije biti mjerilo za objektivnu prognozu. FRAFO nam može biti primjer za to. Čovik prati lige, daje prognoze i prilično toga pogađa. Svaka čast, zadovoljstvo mi je čitati njegove komentare. Prognozu za današnje kolo neću previše komentirat osim opaske za Domus. Vjeruješ li ti uistinu da su rezultati Domusa čista slučajnost ? Dobit Oxu, Smrdečiju i Negro i remizirat s Splitskom bankom nije baš lako. Ili ti možda smatraš da su to slabe i nekvalitetne ekipe... Ne bih se s tobom složio ni u kom slučaju ! A za večerašnju utakmicu s Liverpoolom mogu reći da ćemo mi dati sve od sebe da pobijedimo, a ako bude malo sreće ... to je to. Ali ako i izgubimo mi ćemo se poslije utakmice zabaviti a protivniku čestitati.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 22 stu 2013, 00:07

Pivnica Karlo - Maslinica --> 1:5
Rezultat ne pokazuje pravi omjer snaga večeras... mislim da smo skoro cijelu utakmicu bili ravnopravan protivnik... imali neke vrlo dobre šanse koje nismo uspjeli iskoristiti. Imali smo 1:1 sve do nekih 6-7 minuta do kraja kada Maslinica zabija za vodstvo 2:1... i pri rezultatu 2:1 za Maslinicu 3-4 minute prije kraja uvodimo petog igrača u teren, ali tog petog igrača smo katastrofalno odigrali te poklonili Masilnici još 3 laka gola, za na kraju vrlo uvjerljivih 5:1.
Ali lako smo mogli uzeti makar bod večeras... imali smo i kod 2:1 zicer s par metara kojeg nismo iskoristili... šteta!

Prije nas je Klinika dobila Spinut.... mislim 7:3
<<

rooney

Novi član

Post 22 stu 2013, 10:36

croatia_kman_fan napisao:E moj Rooney! Ostavi se prognoze , skačeš sam sebi u usta svaki put. Pogledaj svoj post na početku pa ćeš vidit svoju prognozu (vezanu za Liverpool naročito a i ostale ekipe). Neka ti ekipa ili igrač može bit draga ili ne, ali ti to ne smije biti mjerilo za objektivnu prognozu. FRAFO nam može biti primjer za to. Čovik prati lige, daje prognoze i prilično toga pogađa. Svaka čast, zadovoljstvo mi je čitati njegove komentare. Prognozu za današnje kolo neću previše komentirat osim opaske za Domus. Vjeruješ li ti uistinu da su rezultati Domusa čista slučajnost ? Dobit Oxu, Smrdečiju i Negro i remizirat s Splitskom bankom nije baš lako. Ili ti možda smatraš da su to slabe i nekvalitetne ekipe... Ne bih se s tobom složio ni u kom slučaju ! A za večerašnju utakmicu s Liverpoolom mogu reći da ćemo mi dati sve od sebe da pobijedimo, a ako bude malo sreće ... to je to. Ali ako i izgubimo mi ćemo se poslije utakmice zabaviti a protivniku čestitati.

Reci ti meni pametnjakoviću tko si ti da mi govotis kakve ću prognoze stavljat i na koga ću tipovat ili simpatizirat.. Smeta ti šta tvoja nije medju tima?? Gledaj svoja posla i komentiraj šta oćes mene ostavi na miru. Ps. Za liverpool sam napisa komentar prije prvog kola ali me je jedan njihov igrac ili voditelj demantira i od tada sam pocea virovat u to sta čovik govori. Manje mudruj
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 22 stu 2013, 12:21

Rooney, Rooney! Ja sam pisao o objektivnoj prognozi ... Koga ćeš simpatizirat ili ne tvoja je osobna stvar. A što se mog "pametovanja i mudrovanja" tiče molim te da staneš na balun. Nemam namjeru pametovat i mudrovat , niti se s bilo kim svađat ili prepucavat po forumu. Kada sam ti napisao da se ostaviš prognoze bilo je to u zafrkanciji koju ti očito nisi tako shvatija. To mi je žao jer bi tada sve drugo bilo suvišno. Gledati sa tribina je jedna stvar a igrati na terenu je nešto skroz drugo. Zato ja u pravilu vrlo rijetko komentiram tuđe utakmice jer nikad neznam što se i zašto dogodilo kako se dogodilo. Usput , ovaj put si u prognozi ima 4/7. A Domus uspija nekako dobit Liverpoola, nije nam se "osvetila" pobjeda protiv oslabljenog Negra.
<<

torres19

VIP član

Post 22 stu 2013, 17:03

croatia_kman_fan napisao:Rooney, Rooney! Ja sam pisao o objektivnoj prognozi ... Koga ćeš simpatizirat ili ne tvoja je osobna stvar. A što se mog "pametovanja i mudrovanja" tiče molim te da staneš na balun. Nemam namjeru pametovat i mudrovat , niti se s bilo kim svađat ili prepucavat po forumu. Kada sam ti napisao da se ostaviš prognoze bilo je to u zafrkanciji koju ti očito nisi tako shvatija. To mi je žao jer bi tada sve drugo bilo suvišno. Gledati sa tribina je jedna stvar a igrati na terenu je nešto skroz drugo. Zato ja u pravilu vrlo rijetko komentiram tuđe utakmice jer nikad neznam što se i zašto dogodilo kako se dogodilo. Usput , ovaj put si u prognozi ima 4/7. A Domus uspija nekako dobit Liverpoola, nije nam se "osvetila" pobjeda protiv oslabljenog Negra.

Domus-liverpool 6-2 28:15 rezultat je bio 3-2 za Domus i tada daju gol za 4-2 i slijedi raspad.Do te kobne 28 minute smo igrali jako dobro i držali se nekako mogli čak i izjednačit jednom rječju bili smo odlični.Domus je pak bija bolji cijelo vrijeme i triba se kazat da bi bilo nepravedno da nisu dobili.U ovom slučaju bi nepravdu nekako podnili.Tija bi naglasit da je Domus ponajbolja ekipa ove lige iako nisu ni oni bili kompletni ,znači imaju još rezervi.Primali su udarce (i davali i h)i bili jako korektni prema nama i veliki palac gori za tu ekipu ,ugodno iznenađenje prvi put da igramo s njima ,gleda sam ih u nekim drugim sastavima prijašnjih godina s drugom taktikom.
Rooney samo unosi nemir ,ja bi ga nazva provokator sitnog zuba,a ekipi Domus želim svu sriću samo naprid do idućeg susreta valjda ćemo onda izdržat još te 2 min šta su nam falile makar za minimalni poraz :D
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

torres19

VIP član

Post 22 stu 2013, 17:06

rooney napisao:
croatia_kman_fan napisao:E moj Rooney! Ostavi se prognoze , skačeš sam sebi u usta svaki put. Pogledaj svoj post na početku pa ćeš vidit svoju prognozu (vezanu za Liverpool naročito a i ostale ekipe). Neka ti ekipa ili igrač može bit draga ili ne, ali ti to ne smije biti mjerilo za objektivnu prognozu. FRAFO nam može biti primjer za to. Čovik prati lige, daje prognoze i prilično toga pogađa. Svaka čast, zadovoljstvo mi je čitati njegove komentare. Prognozu za današnje kolo neću previše komentirat osim opaske za Domus. Vjeruješ li ti uistinu da su rezultati Domusa čista slučajnost ? Dobit Oxu, Smrdečiju i Negro i remizirat s Splitskom bankom nije baš lako. Ili ti možda smatraš da su to slabe i nekvalitetne ekipe... Ne bih se s tobom složio ni u kom slučaju ! A za večerašnju utakmicu s Liverpoolom mogu reći da ćemo mi dati sve od sebe da pobijedimo, a ako bude malo sreće ... to je to. Ali ako i izgubimo mi ćemo se poslije utakmice zabaviti a protivniku čestitati.

Reci ti meni pametnjakoviću tko si ti da mi govotis kakve ću prognoze stavljat i na koga ću tipovat ili simpatizirat.. Smeta ti šta tvoja nije medju tima?? Gledaj svoja posla i komentiraj šta oćes mene ostavi na miru. Ps. Za liverpool sam napisa komentar prije prvog kola ali me je jedan njihov igrac ili voditelj demantira i od tada sam pocea virovat u to sta čovik govori. Manje mudruj

Reci ime tog izdajnika šta te je demantira ,tko ima pravo tebe demantirat ,a i ti viruješ svakoj pi...
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 22 stu 2013, 22:05

Evo i mog pogleda na utakmicu s Liverpoolom. Igrali smo dobro, agresivno u obrani a strpljivo u napadu. Golove dali u pravom trenutku za nas , napravili tri pogreške u obrani i primili dva gola. U napadu smo pogodili i prečku, promašili nekoliko šansi, a treba reći i da je Liverpoolov vratar obranija u drugom poluvremenu tri-četri mrtve šanse. Kad su oni zaigrali igrača vratara kaznili smo njihove pogreške i utakmicu mirno priveli kraju. Momci iz Liverpoola dobro igraju postavljenu obranu i napad , ali... Nedostaju im , po mom mišljenju , barem dva mlađa igrača koja imaju eksplozivnost i brzinu da mogu povuć brzu kontru ili se u trku vratit i zaustavit protivničku kontru. Sama utakmica je ,što se tiče ponašanja ekipa i igre , bila korektna i bilo je zadovoljstvo igrat. A Liverpool ako bude imao ovakav pristup i u drugim utakmicama brzo će izić iz zone ispadanja. To je moje mišljenje...
<<

alebic

Novi član

Post 23 stu 2013, 03:41

bravo za moju CROATIA KMAN 83
<<

fabiofabio

Česti član

Post 26 stu 2013, 10:54

Prognoza

28.11.2013. 16:00 PIVNICA KARLO GRM I TUNJ Prednost grmovima a i tunjevima
28.11.2013. 16:55 MASLINICA DOMUS - Croatia Kman 83 Derbi-prednost Domusu samo zbog Micuna
28.11.2013. 17:55 LAST MINUTE RENT A CAR NEGRO SPINUT Spinut nekompletan pa prednost Leu i ekipi
28.11.2013. 18:50 LIVERPOOL OLIVA Sudar "posrnulih" ovisi u kakvim ce sastavima nastupit
28.11.2013. 19:50 SPLITSKA BANKA - MLADI MAX - MORIS Bankarima prednost
28.11.2013. 20:45 OXA TISAK AMBASADOR NEKRETNINE Drugi derbi na rasporedu,Oxa prva ali im to u ovoj utakmici nece nista znacit,naprid nasi
28.11.2013. 21:45 SMRDEČIJA KLINIKA SUĆIDAR Kad mene nema Klinika pobjeduje,reka je Micun "pametnom" dosta hahaha
Hajduk Split
<<

FRAFO

VIP član

Post 26 stu 2013, 12:40

10.KOLO

28.11.2013.16:00PIVNICA KARLO:GRM I TUNJ2
-"grmovi" su jednostavno mlađi i brži od "pivničara" koji će se do kraja sezone grčevito boriti za ostanak...
28.11.2013.16:55MASLINICA:DOMUS - Croatia Kman 831
-derbi kola. Malu prednost bi ipak dao kvalitetnijoj Maslinici...
28.11.2013.17:55LAST MINUTE RENT A CAR:NEGRO SPINUT1
-po meni je "Last minute" kvalitetnija ekipa, a i Spinut ima 2 suspendirana igrača.
28.11.2013.18:50LIVERPOOL:OLIVAx2
-derbi začelja. Obje ekipe na tablici stoje slabije od očekivanog i pobjeda im je imperativ. Malu prednost bi ipak dao Olivi, iako imam dojam da nikad nisu bili slabiji i Liverpool bi trebao iskoristiti izostanak odličnog Kalinića.
28.11.2013.19:50SPLITSKA BANKA - MLADI:MAX - MORIS1
-"bankari" su veliki favoriti protiv slabašnog Max-Morisa
28.11.2013.20:45OXA TISAK:AMBASADOR NEKRETNINE1
-Oxa je najugodnije iznenađenje lige i vjerujem da će i nakon ovog kola ostati vodeći.
28.11.2013.21:45SMRDEČIJA:KLINIKA SUĆIDARx2
-Smrdečiju sam prije sezone vidio kao velike favorite za naslov, ali neke promjene u igračkom kadru su me natjerale da promijenim mišljenje. I dalje je to vrlo dobra ekipa s 2 extra igrača i dobrim vratarom, ali nedostaje tu širine... Klinika je pak preeiskusna ekipa koja bi mogla kazniti i najmanju njihovu grešku.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

fabiofabio

Česti član

Post 07 pro 2013, 00:06

05.12.2013. 16:00 AMBASADOR NEKRETNINE 4 6 KLINIKA SUĆIDAR - Na kraju zasluzeno nasa pobjeda
05.12.2013. 16:55 OXA TISAK 0 4 MAX - MORIS - Veliko iznenadenje,stvarno su ih nadigrali
05.12.2013. 17:55 SMRDEČIJA 0 3 LAST MINUTE RENT A CAR Bez zamjene,steta borili su se ka lavovi
05.12.2013. 18:50 GRM I TUNJ 3 5 DOMUS - Croatia Kman 83 - Utakmica kola,puno golova,ritam odlican.Malo bi trebali stat na balun i jedni i drugi.Fali iskustva
05.12.2013. 19:50 MASLINICA 2 2 LIVERPOOL - Maslinica bez Pome i Luketina slabija za 50 %
05.12.2013. 20:45 NEGRO SPINUT 5 3 PIVNICA KARLO - Realno
05.12.2013. 21:45 OLIVA 2 3 SPLITSKA BANKA - MLADI - Bankari su dobri

Prvi put sam gleda Domus ove sezone,igraju daleko najkvalitetniji nogomet.Svaka cast.

Klinika na drugom mistu,predsjednik je obeca "prascica".
Hajduk Split
<<

torres19

VIP član

Post 07 pro 2013, 21:20

fabiofabio napisao:05.12.2013. 16:00 AMBASADOR NEKRETNINE 4 6 KLINIKA SUĆIDAR - Na kraju zasluzeno nasa pobjeda
05.12.2013. 16:55 OXA TISAK 0 4 MAX - MORIS - Veliko iznenadenje,stvarno su ih nadigrali
05.12.2013. 17:55 SMRDEČIJA 0 3 LAST MINUTE RENT A CAR Bez zamjene,steta borili su se ka lavovi
05.12.2013. 18:50 GRM I TUNJ 3 5 DOMUS - Croatia Kman 83 - Utakmica kola,puno golova,ritam odlican.Malo bi trebali stat na balun i jedni i drugi.Fali iskustva
05.12.2013. 19:50 MASLINICA 2 2 LIVERPOOL - Maslinica bez Pome i Luketina slabija za 50 %
05.12.2013. 20:45 NEGRO SPINUT 5 3 PIVNICA KARLO - Realno
05.12.2013. 21:45 OLIVA 2 3 SPLITSKA BANKA - MLADI - Bankari su dobri

Prvi put sam gleda Domus ove sezone,igraju daleko najkvalitetniji nogomet.Svaka cast.

Klinika na drugom mistu,predsjednik je obeca "prascica".

Maslinica bez pome i luketina je malo sutra slabija za 50%.Kakve su to paušalne izjave.S njih dvojicom smo isto igrali nulu a od onog Povijača mi se još vrti lik je predobar igrač.Ali mi smo živi ,nakon 33 poraza doša je remi a imali smo pobjedu u đepu na kraju spašavali živu glavu.Ajmo se skupit izać iz neugodne zone.
<<

fabiofabio

Česti član

Post 09 pro 2013, 09:06

Po mojoj procjeni jesu,Povijac je dobar igrac ali se vidi da je sa velikog baluna i da igrate malo ozbiljniju obranu vrlo jednostavno bi ga zatvorili.Mirko je bia igrac Brodosplita i da je ima mogucnost da se posveti malom balunu vjerovatno bi ga danas gledali u prvoj HMNL.Poma je lipa liva noga kakvih ima jako malo u ligama.
Hajduk Split
<<

10

VIP član

Post 25 pro 2013, 18:54

Sritan Božić svima
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014