FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 27 lis 2013, 21:52

torres19 napisao:jedna ili možda dvi pobjede u nizu minja kompletnu sliku ili raspoloženje i mi smo prije ove utakmice bili sličnog razmišljanja ,možda koji igrač više na klupi za podignit trku(jedno kvalitetno pojačanje) i nebi to bilo loše a mi trajemo dosta dugo i iznenađujuće smo visoko ali moraš svako 2 god prominit malo krv dovest jednog ali pravog a jednog poslat u veterane jer dolaze mlađi ,brži,bolji.
a forum je katastrofa neda mi se ni pisat osim fabija i još ponekog niko ,šteta .Triba dona ,auto simpet,garry-a,begu,10,radića,bobby-a,fonu, jmijac i još ponekog sve u jednu ligu.To bi bija forum ,a što je liga viša to je intezitet pisanja po forumu manji ,šteta velika šteta.

A ko će znat... istina da bi nam koje pojačanje dobro došlo... ali teško je danas nać slobodnog, a pravog igrača.
U svakom slučaju, ne predajemo se... probat ćemo nešto prominit pa ćemo vidit. Nema predaje!!!
<<

1950

Novi član

Post 30 lis 2013, 09:06

NEGRO SPINUT SPLITSKA BANKA - MLADI -2 bankari u naletu
MAX - MORIS SMRDEČIJA -2 smrdecija bolja
GRM I TUNJ OXA TISAK - 1x grm se naoštrio
OLIVA AMBASADOR NEKRETNINE -x2 bolja forma, sve moguće
DOMUS - Croatia Kman 83 PIVNICA KARLO-1 pivari ce se tesko otriznit
LAST MINUTE RENT A CAR LIVERPOOL- x2 za vrdoljaka
KLINIKA SUĆIDAR MASLINICA - 2 tesko iz krize protiv dobre maslinice
<<

JAKISA

Novi član

Post 30 lis 2013, 10:51

Evo da se ja malo ukljucim i prodrman ovi uspavani forum i dam jedan pogled iz sudacke organizacije.
Na zadnjem sastanku sudacke organizacije dan je jasan naputak kako se odnosit prema problematicnim igracima i to posebno prema onima koji su vise puta kaznjavani zbog grubih faula i nepristojnog ponasanja.
Delegati mi se žale da se takvi izgredi i dalje sankcioniraju samo zutim kartonima a nekada zbog straha i bez toga zato pozivam sve mlade suce i kolege da dodju danas i sutra navecer i vide kako se sudi i odnosi bez straha prema takvim pojedincima koji nisu zasluzili da budu na terenu a ni na tribinama
Zdravi i veseli bili
<<

1950

Novi član

Post 30 lis 2013, 11:17

nisi mi jasan, igrača treba tretirati iz utakmice u utakmicu, zašto bi neki igrač ispaštao radi grijeha iz prošlosti i zbog toga sta je na lošem glasu, i onda kad za istu stvar on dobije crveni a neko drugi prode samo sa usmenom opomenom samo napravite gore i izazivate revolt , pozivas mlade suce da vide kako ti treniras strogocu i ljecis komplekse, tako si treba napisat, vec prije utakmica odlucia si se istaknit i bit u centru zbivanja, a svi znamo da je sudac najbolji kad ga se ne spominje, jos jednom si zaboravia da nismo mi tu radi vas nego vi radi nas, taj nagli igrač ti daje dnevnicu isto ka i oni mirni, i zato pozovi mlade suce da zaobidu gripe dok si ti na terenu

1950h
<<

JA_SAM

Član

Post 30 lis 2013, 12:04

NEGRO SPINUT SPLITSKA BANKA - MLADI - x
MAX - MORIS SMRDEČIJA -2
GRM I TUNJ OXA TISAK - 2
OLIVA AMBASADOR NEKRETNINE -1
DOMUS - Croatia Kman 83 PIVNICA KARLO- 2
LAST MINUTE RENT A CAR LIVERPOOL- 2
KLINIKA SUĆIDAR MASLINICA - 1
<<

JA_SAM

Član

Post 30 lis 2013, 12:05

1950 napisao:nisi mi jasan, igrača treba tretirati iz utakmice u utakmicu, zašto bi neki igrač ispaštao radi grijeha iz prošlosti i zbog toga sta je na lošem glasu, i onda kad za istu stvar on dobije crveni a neko drugi prode samo sa usmenom opomenom samo napravite gore i izazivate revolt , pozivas mlade suce da vide kako ti treniras strogocu i ljecis komplekse, tako si treba napisat, vec prije utakmica odlucia si se istaknit i bit u centru zbivanja, a svi znamo da je sudac najbolji kad ga se ne spominje, jos jednom si zaboravia da nismo mi tu radi vas nego vi radi nas, taj nagli igrač ti daje dnevnicu isto ka i oni mirni, i zato pozovi mlade suce da zaobidu gripe dok si ti na terenu

1950h

jakiša je uvik u pravu
<<

rooney

Novi član

Post 31 lis 2013, 06:32

NEGRO SPINUT - SPLITSKA BANKA - MLADI - 1 Bit će teška utakmica ali negro bi moga iznenadit......
MAX - MORIS SMRDEČIJA - 2 Mislin da su maxovci siguran putnik u niži rang......
GRM I TUNJ - OXA TISAK - 1 grm je bolja ekipa....
OLIVA - AMBASADOR NEKRETNINE - 2 Navijački na ambasador.....
DOMUS - Croatia Kman 83 PIVNICA KARLO- x mora netko ostat neriješeno mislin da će domus.....
LAST MINUTE RENT A CAR - LIVERPOOL- 1 Mislin da je ovo zicer kola.....
KLINIKA SUĆIDAR - MASLINICA - 2 mimaju kvalitetu više od klinike iako je teško prognozirat ovu utakmicu....
NAJBITNIJI DIO SAM IZOSTAVIJA SMRT DRUKERIMA MA GDJE BILI OXA TISAK
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 31 lis 2013, 23:05

Pivnica Karlo - Domus 3:6
Opet nula... iako je ovo danas bilo bolje nego zadnjih par utakmica, i dalje nedovoljno dobro za skupit koji bod. Ništa, idemo pokušat drugu utakmicu uzet prve bodove.
<<

rooney

Novi član

Post 01 stu 2013, 18:54

Evo i mog pogleda na ovo kolo koje sam pogleda par utakmica koje su bile jako interesantne... U prvoj sam pogleda samo drugo poluvrime bankara i negra tj stiga sam kod rezultata 2-0 za bankare a negro prakticki bez pola ekipe. Medjutim fanaticnom borbenoscu i pravovremenom izmjenom igrac vratar dolaze do zasluzenog preokreta iako je meni draza splitska banka.. Igrac vratar je odigra odlicno ne znam mu ime namistija je 2 od 3 gola i jednog za 2-2 iz slobodnog, na kraju se bankari bunili za krivo dosudjen aut 10 sek do kraja ali budimo realni zato su suci tu.. U drugoj utakmici smrdecija-max rezultat prevelik ali ocekivan s obzirom u kojem sastavu je dosla smrdecija matija doslovno nije ima s kim pas odigrat. S druge strane max to odlicno iskoristija i vecinom preko br 10 i vukica napravija rezultatsku razliku.. U trecoj utakmici ravnopravna igra sa dosta gresaka u pocetku ali i lipih poteza.. Gleda sam do 1-1 krajnji rezultat ne znam.. Eto toliko pozzz
<<

lorko11

Novi član

Post 08 stu 2013, 10:54

Najprije ću se nasmijat na ovaj komentar poviše pa ću iskomentirat jučerašnju utakmicu... Smrdečija od prve minute opasnija mi se spustili u 9 metara i čekali kontre i polukontre iz koje smo priko tice poveli 0-1( lip potez prije gola).. Oni i dalje nastavili stiskat i iz jedne glupe situacije igrač mi pobigne iza leđa i smrdečija dolazi moran priznat zasluženo do izjednačenja.. I kad su svi čekali poluvrime neshvatljivi poklon smrdečije koja nam poklanja balun 10 sek do kraja mi iz njega napravimo korner iz kojeg povedemo cini mi se 1 ili 2 sekunde do pol 1-2.... Ulaz u drugo poluvrime oni izašli malo više šta nas je u prvi sek malo izbacilo iz takta ali nakon par napada smo mogli utrostručit vodstvo iz par odličnih kontri i zicera... Imali su i oni par situacija ali je đigerica to s lakoćom pokupija... Većinom su napadali sa marinom i matijom koji su pogodili 2 ili 3 stative nisam siguran i onda kao i prvo poluvrime kad su svi vidili kraj mi gol iz njihove greške tj. igrača koji je na zadnjeg iša 1 na 1 mi uzeli balun i opet 1 ili 2 sek do kraja dali gol za 1-3... Šta reć na kraju možda po šansama nije zaslužena pobjeda ali ukupno gledajući po meni smo više želili pobjedit i to se na kraju ostvarilo... Sad smo treći samo triba nastavit ovako....MOŽDA ĆE I SPONZOR UDRIT GRADELE NIKAD NE ZNAŠ
GO BLUES
<<

josip

VIP član

Post 10 stu 2013, 19:40

Liga je skroz izjednacena ove god, svak svakog moze dobit bice svega do kraja, neki moji igraci su igrali ragbi protiv neugodne olive koja ce po meni bit u gornjem dijelu tabele, svakom po bod, moglo je na obe strane mi smo malo vise sansi imali nista od mog mr stoposto skora odlazim ko mr x :)
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 10 stu 2013, 21:49

Evo da i ja dam kratki komentar utakmice proteklog kola između Oxe i Domusa. Kvalitetna, borbena, čvrsta i uzbudljiva utakmica koje se ne bi sramili ni da se igrala i u višem rangu takmičenja. Obje ekipe mlade , brze, tehnički kvalitetne gdje je Domus pokazao više taktičke zrelosti i iskustva koje su igrači stekli igrajući u višem rangu. Prvo poluvrijeme premoć Domusa koja na kraju nije materijalizirana s više pogodaka prednosti. Drugo poluvrijeme propuštamo prilike za riješiti utakmicu i omogućavamo protivnicima da se vrate u igru. Tada obje ekipe propuštaju ( bolje rečeno oba vratara odlično brane) po nekoliko prigoda da bi u samoj završnici Oxa zaigrala igrača-vratara i nama pružila 4 prilike koje nismo iskoristili. Na kraju pobjeda Domusa protiv kvalitetnog i korektnog protivnika. Suđenje korektno. Ako nastave ovako odgovorno igrati Oxu vidim pri vrhu ljestvice, pitanje je samo koliko brzo će izlaziti iz krize rezultata koja je neminovna u dugom ligaškom natjecanju. Mi se polako dižemo i u igri i rezultatima, i kada se kompletiramo bit ćemo nezgodan protivnik svima.
P.S. Fabo , tvoja Klinika bez tebe 7 bodova, a s tobom 3. Iz ovoga izvedi zaključak, pametnom dosta.
<<

Desni brzi

Novi član

Post 12 stu 2013, 16:02

JA_SAM napisao:
1950 napisao:nisi mi jasan, igrača treba tretirati iz utakmice u utakmicu, zašto bi neki igrač ispaštao trči grijeha iz prošlosti i zbog toga sta je na lošem glasu, i onda kad za istu stvar on dobije crveni a neko drugi prode samo sa usmenom opomenom samo napravite gore i izazivate revolt , pozivas mlade suce da vide kako ti treniras strogocu i ljecis komplekse, tako si treba napisat, vec prije utakmica odlucia si se istaknit i bit u centru zbivanja, a svi znamo da je sudac najbolji kad ga se ne spominje, jos jednom si zaboravia da nismo mi tu radi vas nego vi radi nas, taj nagli igrač ti daje dnevnicu isto ka i oni mirni, i zato pozovi mlade suce da zaobidu gripe dok si ti na terenu

1950h

jakiša je uvik u pravu

Je, i ja se slažem, čak mi se čini da jse Jakov popravija u suđenju. Čak su mi ljudi rekli da su ga vidili po Marjanu da trči skupa sa Mikulićem. Samo naprid Jalove.
<<

Desni brzi

Novi član

Post 12 stu 2013, 16:04

croatia_kman_fan napisao:Evo da i ja dam kratki komentar utakmice proteklog kola između Oxe i Domusa. Kvalitetna, borbena, čvrsta i uzbudljiva utakmica koje se ne bi sramili ni da se igrala i u višem rangu takmičenja. Obje ekipe mlade , brze, tehnički kvalitetne gdje je Domus pokazao više taktičke zrelosti i iskustva koje su igrači stekli igrajući u višem rangu. Prvo poluvrijeme premoć Domusa koja na kraju nije materijalizirana s više pogodaka prednosti. Drugo poluvrijeme propuštamo prilike za riješiti utakmicu i omogućavamo protivnicima da se vrate u igru. Tada obje ekipe propuštaju ( bolje rečeno oba vratara odlično brane) po nekoliko prigoda da bi u samoj završnici Oxa zaigrala igrača-vratara i nama pružila 4 prilike koje nismo iskoristili. Na kraju pobjeda Domusa protiv kvalitetnog i korektnog protivnika. Suđenje korektno. Ako nastave ovako odgovorno igrati Oxu vidim pri vrhu ljestvice, pitanje je samo koliko brzo će izlaziti iz krize rezultata koja je neminovna u dugom ligaškom natjecanju. Mi se polako dižemo i u igri i rezultatima, i kada se kompletiramo bit ćemo nezgodan protivnik svima.
P.S. Fabo , tvoja Klinika bez tebe 7 bodova, a s tobom 3. Iz ovoga izvedi zaključak, pametnom dosta.

Fabo, ko se ovo miša, ne žali ga.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 stu 2013, 10:00

Pivnica Karlo - Smrdečija 6:4
Konačno smo se makli s nule... upisali smo prve bodove, probili led i sad nas se čuvajte :-)
Maslinica je iduća... Filipe, oprez, Pivnica je krenila :)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014