FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

FRAFO

VIP član

Post 19 ožu 2014, 12:00

NEGRO SPINUT - DOMUS ------------------------------------------------------------ 2
-derbi kola; Domus je najbolja momčad lige, ima dobru bodovnu prednost i treba to zadržati do kraja
LIVERPOOL - GRM I TUNJ ----------------------------------------------------------- 2
-"redsi" su izašli iz zone ispadanja, ali će se do posljednjeg kola boriti za očuvanje drugoligaškog statusa. Grmovi su ipak kvalitetniji i očekujem njihovu pobjedu...
OLIVA - MASLINICA ------------------------------------------------------------------ 2
-kvaliteta je na strani Maslinice koja bi nakon dužeg vremena opet mogla u 1.ligu (ex Dalmatinac)
MAX MORIS - KLINIKA SUĆIDAR ---------------------------------------------------- 2
-Maxovci su prije sezone figurirali kao jedan od kandidata za ispadanje, a evo ih na vrlo visokom 5.mjestu. Klinika nakon polusezone i jesenskog naslova reda same neuspjehe (6 poraza i tek 1 pobjeda). Vrijeme je da nekoga i pobjede...
SPLITSKA BANKA MLADI - OXA TISAK --------------------------------------------- 2
-"bankari" su već dugo bez pobjede (9 utakmica) i opasno su se približili zoni ispadanja. Ništa bolje ne bi trebalo biti ni nakon ovog kola, jer igraju protiv vrlo dobre Oxe...
SMRDEČIJA - PIVNICA KARLO ------------------------------------------------------ 1X
-"pivari" su se vratili na "fenjer", ali njihove solidne igre u posljednje vrijeme daju im nadu da će i sljedeće sezone igrati u ovom društvu. Malu prednost bi ipak dao Smrdečiji zbog par extra pojedinaca koji sami mogu riješiti utakmicu
LAST MINUTE RENT-A-CAR - AMBASADOR NEKRETNINE ------------------------- 1X
-obje ekipe igraju slabo u posljednje vrijeme, a malu prednost dajem žutima zbog ranijih rezultata...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 21 ožu 2014, 01:14

Pivnica - Smrdečija --> 3:7

Danas je Smrdečija bila puno bolja od nas... bili su kompletni pa valjda zato.
Nama ništa danas nije išlo... bili smo loši i zasluženo izgubili.

Prije nas Oxa dobila Splitsku 4:2 ili 5:2
<<

torres19

VIP član

Post 28 ožu 2014, 20:54

Skinuli smo lidere u odličnoj utakmici i tako se približili ostanku ,u velikoj smo seriji bravo moji.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DrugCkalja

Član

Post 28 ožu 2014, 21:31

čuo sam od jednog velikog voditelja da se vaša serija poklapa sa sparing partnerom koji iz vas vadi ono najbolje :D :D :D

a gledajući tablicu, rezultate i statistiku nije falija. :P

svakako bravo za dobru partiju!
<<

torres19

VIP član

Post 28 ožu 2014, 21:44

Mislim da se išto nešto slično priča i o vašoj seriji. :D :D :D :D :D
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 28 ožu 2014, 21:54

Drago mi je da se torres opet pojavija na forumu. Čestitke na srčanoj i hrabroj utakmici i pobjedi , naravno . I našoj seriji je mora jednom doći kraj po zakonu velikih brojki. Usput kao obavijest , neki su popili prijavu za sinoćnju "rađu"
<<

MNK_SV. JOSIP DUGIRAT

Član

Post 10 svi 2014, 18:54

Poštovani,

ako već niste čuli, naš dragi član Udruge za mali nogomet Split, kolega, sudac, vratar i mnogima od Vas dugogodišnji prijatelj Joško Rogić Miš se ozbiljno razbolio. Naše misli i molitve su uz njega. Ponukani tim nepredviđenim i teškim događajem odlučili smo organizirati HUMANITARNI TURNIR NA MALE BRANKE koji će se održati sutra, u nedjelju, 11.5.2014. na terenima sportskog centra Sv. Duje (na cesti iz smjera Jokera prema Brdima kroz Kopilicu se skrene desno na semaforu kod Vatrogasaca i Prometove garaže) s početkom u 14h (trajanje turnira je predviđeno do 20:30). Cilj turnira je podrška našem dragom Grande Mouseu i pomoć njemu i njegovoj obitelji. Sav prihod (uplate za turnir, hrana, piće, donacije) donirat ćemo njemu i njegovoj obitelji. Budući da je broj ekipa na turniru već popunjen (32), pozivamo Vas ako imate volje i vremena da date podršku našem Misu, bilo financijski, bilo samo svojim prisustvovanjem sutrašnjem turniru. Hrana i piće bit će po simboličnim cijenama. I svi se skupa nadamo da će to biti jedno lijepo druženje kao podrška našem dragom Mišu.

Srdačan pozdrav
Kidan žile i prijatelji
<<

okocha

Član

Post 16 svi 2014, 09:47

Čestitke Domusu na tituli!

MNK Maslinica
<<

mazalica

Novi član

Post 16 svi 2014, 10:18

Cestitke svim ekipama na manje vise fer i korektnoj godini..cestitke prvacima i maslinici a posebno najboljem strijelcu koji je i u zadnjem kolu pokaza kvalitet postigavsi CAK 7 golova u zadnjih 10 minuti sto je stvarno vrhunsko ostvarenje..te naravno cestitke njegovom voditelju koji mu je omogucio tako jedno vazno ostvarenje..lip pozdrav do sljedece godine
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 22 svi 2014, 21:48

Na kraju sezone samo kratki pogled na čitavu ligu ( subjektivan ću biti sigurno). Po mom mišljenju konačna tablica je pokazala ozbiljnost pristupa svih ekipa. Oni koji su bili odgovorniji (čitaj - ključni igrači dolazili redovito ) i imali veći broj kvalitetnih igrača ( dužu klupu) u gornjem su dijelu i ni u jednom trenutku nisu strahovali za opstanak , već su isključivo mogli razmišljati o plasmanu. U donjem dijelu borba za opstanak ( za drugog putnika u treću ligu jer je objektivno Pivnica svoje šanse prokockala slabim prvim dijelom sezone) zanimljivo gotovo do samog kraja. Ambasador je bio u najgoroj situaciji jer su između ostalih trebali dobiti Domus Croatia Kman kojemu je ta utakmica bila bitna za očuvanje prvog mjesta. Oni su svoje šanse, po mom mišljenju , izgubili zbog svog pristupa ( u čitavom drugom dijelu - koliko sam ja gledao - njih je bilo na svakoj utakmici najviše 6-7 ). Za mene pomalo neugodno iznenađenje je plasman Olive. Nas su namučili ( jedina su ekipa koju nismo dobili ove godine - uz Maslinicu s kojom imamo tri neriješene utakmice) ali mi se čini da im je zub vremena malo pokvaren. U jednoj utakmici mogu dobiti gotovo svakoga ali u kontinuitetu već nastaje problem. Malo svježe krvi ne bi im škodilo. Na vrhu tri, po meni , najbolje i najkvalitetnije ekipe . A ostatak lige izjednačen , svak svakoga može dobit. Uostalom ,razlika je u 2-3 boda. Ekipe su bile fer i uglavnom korektne ( uvijek se može dogoditi iskakanje pojedinca ali čitave ekipe su većinom vrlo korektne). Suđenje solidno, vjerujem da može biti još i puno bolje. Mlađima popust jer za njih ima još vremena a starijima molba - budite mlađim kolegama potpora i primjer ali pozitivan. A i jednima i drugima preporuka - prepotenciju ostavite kući , nije vam potrebna na terenu. Ima i jedna rečenica koju sam čuo i protumačio na svoj način. I NAJBOLJI GRIJEŠE ALI SAMO NAJVEĆI PRIZNAJU SVOJU POGREŠKU. Ovo važi za sve prave suce i ljude. Na ovom mjestu želim zahvaliti svima koji su nam pružali potporu čitave sezone, i koji su nam na kraju sezone čestitali na osvojenom prvom mjestu i povratku u prvu ligu.
Samo jedan kratki komentar na Mazalicu: ako sam ja glavni "krivac" što je moj igrač na kraju i najbolji strijelac lige prihvaćam s ponosom svu krivnju. Moj je najveći grijeh da ga nisam izvadio iz igre kad je počeo davati golove. Sram ga bilo, a i mene skupa s njim. Uz to, on igra za ekipu koja je u ligaškom natjecanju dala 151 gol, a on je od toga dao samo 30%. A to je priznat ćeš loše. Da je dao kao drugi 50% imao bi oko 75 golova i to bi bila prava mjera. Ali nisam ja kriv što je bilo utakmica kada nije moga ni s mula bacit balun u more. Svejedno, rado prihvaćam na sebe tvoju čestitku za njegovo postignuće. Hvala .
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2013/2014