FAQ  •  Registracija  •  Login

2. liga mladih

<<

DrugCkalja

Član

Post 21 vel 2014, 00:55

Pogodio je i Liverpool i maslinicu.

A u utakmici Liverpoola jedna situacija koja je po meni usmjerila rezultat. 7ica Liverpoola gradi balun prema golautu, igrač negra uzima loptu, iz auta, i zabije gol, koji je priznat. Nije jasno kako niti jedan od sudaca ne vidi, ako se sa tribine vidi... 1:3
<<

torres19

VIP član

Post 21 vel 2014, 16:43

Nebi ni pisa ali kad vidim tvoj post vraćaju mi se slike ,

bolje da sve zaboravimo.Žaj mi je šta sam doša jučer igrat,parila je noćna mora(šepan i igran jer nas nema ,kad nešepan najgori sam a pogotovo...).Spinut više nego zasluženo dobija moram naglasit , bilo bi 3-1 ovako je 5-1 mi smo poraz bili ukalkulirali .sudac nam nije ni triba jer smo jedni drugim vraćali njihove krive odluke ,epilog svega je more žutih kartona za nas i zadnju minutu kad je sve gotovo sudi sve za liverpool i šta je i šta nije da i mi budemo zadovoljni šta nas je dodatno razljutilo.Nije niko glup.Bolje mučat još sam vruć ,sprijećija sam katastrofu širih razmjera jer su se neki tili obračunavat sa sucem drugi su tili otić sa terena,ne pamtim ovakovo gubljenje živaca s naše strane.Možda sudac nije ima lošu namjeru ali je zakuva dobro, šteta za sve aktere jučerašnje utakmice ,gadljivo.Da je sudija taj gol aut niko mu nebi rič reka a bija je a kasnije faulove ajme majko i on se izgubija u svemu tome nije mu bilo lako a nije ga bilo ni briga.
Kad je sve prošlo ja sam se ispriča u ime svoje ekipe jer sam triba i osjeća potrebu,moj kolega meni nije a treba je jer mu je jučer glava bila negdi drugdi pa bi isprika ili neka lipa rič bar djelomično oprala gorak okus njegove/njihove neozbiljnosti.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DrugCkalja

Član

Post 21 vel 2014, 17:05

od miša to nećeš doživit. ko što sam i do sada rekao par puta, nije mi jasno kako tako zalutalog guraju toliko...
<<

torres19

VIP član

Post 21 vel 2014, 17:29

Nemoj ,nije u redu da se diran u te stvari ispada da ja valjan a drugi nevalja .100 puta san reka svak može imat loš dan ali pristup ti mora bit dobar.
Svatko će nać jednog dvojicu koji mu nepašu O Mišu sve najbolje ima i boljih i gorih sudaca od njega ,ima stav kakav ima previše služben možda bi triba bit fleksibilniji a možda i nebi to on zna.
Nitko nikog ne gura ima puno utakmica i nemogu svaku sudit Vlado Mikulić i Taraš.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

DrugCkalja

Član

Post 21 vel 2014, 18:00

ne govorim o njegovom stavu, to nije upitno, to je čak i poželjno. upitan je kriterij i držanje istoga, samo to. ne kažem da mora bezgrešan bit, nit on niti bilo tko, ali koliko vidim nitko ne prati da li neki sudac napreduje, nazaduje ili stagnira. možda je to nebitno u cijeloj priči, jer svi dobiju plaću, drugo se čini nebitno.
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 21 vel 2014, 19:51

Torres o kojoj ti utakmici pišeš? Ja po zapisniku vidim da su vam sudili jučer Doljanin i Marić pa mi nije jasno....
<<

torres19

VIP član

Post 21 vel 2014, 20:26

drug čkalja je ubacija miša onako jer mu je na glavi ,miš s ovim mojim suđenjem nema ništa.
Sad je gotovo i nije bitno prominit ništa nemožemo ,ko je gleda sve je vidija ko nije taj je privilegiran.

Ali vidim da sam opet počeja puno pisat po forumu pa bi se odjavija i pozdravija sve do kraja sezone.
budite mi svi pozdravljeni.
<<

rooney

Novi član

Post 24 vel 2014, 16:56

DrugCkalja napisao:Pogodio je i Liverpool i maslinicu.

A u utakmici Liverpoola jedna situacija koja je po meni usmjerila rezultat. 7ica Liverpoola gradi balun prema golautu, igrač negra uzima loptu, iz auta, i zabije gol, koji je priznat. Nije jasno kako niti jedan od sudaca ne vidi, ako se sa tribine vidi... 1:3

I ja sam bija na tribini i ne bi se baš složija da je balun toliko iziša vani ako je uopće izaša.,. Inače utakmica sama po sebi čudna spinut dosta loš ali i takav puno bolji i opasniji... Utakmica prije na mišiće borba za svaki balun i na kraju takav i rezultat... Još sam pogleda malo maxovce i mogu reć da su odigrali ok protiv odličnog i čvrstog protivnika...Rezultat na kraju malo previsok ali to je čar malog baluna.Evo moje prognoze za iduće kolo
.[bet7]
27.02.2014.|16:00|MASLINICA|LAST MINUTE RENT A CAR 1 mislin da je maslinica uz domus najjača ekipa u lizi
|27.02.2014.|16:55|PIVNICA KARLO|LIVERPOOL 2 derbi začelja u kojem pivnica ima puno više za izgubit
|27.02.2014.|17:55|GRM I TUNJ|KLINIKA SUĆIDAR 2 grm neprepoznatljiv u igri i zalaganju.. iman osjećaj ka da nešto bojkotiraju
|27.02.2014.|18:50|SMRDEČIJA|SPLITSKA BANKA - MLADI 1 navijačka jedinica
|27.02.2014.|19:50|DOMUS - Croatia Kman 83|OLIVA 1 čisto radi stanja na tablici nisam ih odavno gleda
|27.02.2014.|20:45|MAX - MORIS|AMBASADOR NEKRETNINE 1 ambasador čvrst ali maxovci su trenutno bolji
|27.02.2014.|21:45|OXA TISAK|NEGRO SPINUT 2 jedino sigurno je preko 5 žutih i minimum 1 crveni.. Bit će cirkus sto posto načuja sam da je i van terena nedavno bilo burno... To neću propustit
KOMENTAR
[/bet7]
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 27 vel 2014, 23:51

Pivnica Karlo - Liverpool -> 4:1
I konačno, nakon punih 18 kola, više nismo zadnji !!!!!

Prije nas Maslinica dobila Last minute 3:2.... u vrlo čudnoj utakmici... gdje je Last minute igrao skoro cilu utakmicu s igračem manje... ovi iz Maslinice se nisu ni trudili previše u igri protiv trojice nego su čekali da prođe vrijeme (imali su 3:1)... i onda par minuta prije kraja Last minute uspijeva zabiti za 3:2... i 7 sekundi prije kraja ima akumulirani za bod - ali nije išlo.
<<

FRAFO

VIP član

Post 06 ožu 2014, 13:53

SPLITSKA BANKA MLADI - NEGRO SPINUT ---------------------------------------- 2
-Spinut pobjedom ostaje u utrci za 1.ligu
SMRDEČIJA - MAX MORIS ----------------------------------------------------------- 1
-Smrdečija ovo dobija na iskustvo
OXA TISAK - GRM I TUNJ ----------------------------------------------------------- 1
-kod Oxe se uvijek očekuje utakmica s malo golova
AMBASADOR NEKRETNINE - OLIVA ------------------------------------------------- 1X
-najizjednačenija utakmica ovog kola; malu prednost dajem Ambasadoru
PIVNICA KARLO - DOMUS CROATIA KMAN ----------------------------------------- 2
-ovo bi trebao biti zicer. Domus će se kao prvak vratiti u 1.ligu
LIVERPOOL - LAST MINUTE RENT-A-CAR ------------------------------------------ 2
-"redsi" će nažalost jako teško opstati u drugoligaškom društvu...
MASLINICA - KLINIKA SUĆIDAR ----------------------------------------------------- 1
-derbi kola, ali po meni sigurna pobjeda Maslinice. Klinika nakon jesenskog naslova klizi sve dalje i dalje od vrha...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

croatia_kman_fan

Novi član

Post 13 ožu 2014, 23:32

Pozdrav svim forumašima. Mora sam se javit s najnovijim rezultatima i statistikom. Bogu hvala 15 utakmica u pozitivnom nizu i prednost 6 kola prije kraja od 6 bodova ispred Maslinice. Uz to postigli smo večeras i 100 -ti gol ( i ova poruka je stota na ovogodišnjem forumu 2.lige). Mi dobili Oxu 7:2, Maxovci razmontirali Maslinicu bez Povijača 9:1 - svaka čast momci. Bitka za opstanak se maksimalno zakuhala . Bit će zanimljivo do kraja.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 ožu 2014, 01:33

Potaknut našom pozitivnom serijom u drugom dijelu prvenstva, palo mi na pamet pogledat kako bi izgledala tablica ako bi se računali samo bodovi osvojeni u drugom dijelu (nakon odigranih 7 kola drugog dijela prvenstva).

1. Domus..............19
2. Maslinica...........18
3. Spinut..............14
4. Smrdečija..........13
5. Pivnica.............13
6. Max.................13
7. Oxa.................10
8. Grm.................10
9. Oliva................10
10. Liverpool..........9
11. Ambasador........5
12. Last minute.......3
13. Klinika.............3
14. Splitska............1

Ova tablica otprilike otkriva i trenutnu formu ekipa, te bi mogla pomoći u predviđanjima raspleta ove lige.

Domus i Maslinica su i po trenutnom stanju na tablici i po ovoj tablici dvije najbolje ekipe, tako da vjerujem da pitanje prvog i drugog mjesta ne bi trebalo biti upitno.

Što se opstanka tiče, aktualna tablica kaže da smo mi i Ambasador trenutno najbliže ispadanju, ali ova gore tablica ukazuje na to da bi i Splitska banka mogla imati problema. Mislim da će se borba za opstanak voditi između nas, Liverpoola, Ambasadora i Splitske banke. Oliva igra dobro, a Last minute vjerovatno ima ipak dovoljnu bodovnu zalihu iz prvog dijela prvenstva pa ih niti trenutna loša forma ne bi trebala brinuti.
<<

josip

VIP član

Post 15 ožu 2014, 09:45

pivnica_karlo napisao:Potaknut našom pozitivnom serijom u drugom dijelu prvenstva, palo mi na pamet pogledat kako bi izgledala tablica ako bi se računali samo bodovi osvojeni u drugom dijelu (nakon odigranih 7 kola drugog dijela prvenstva).

12. Last minute.......3
a Last minute vjerovatno ima ipak dovoljnu bodovnu zalihu iz prvog dijela prvenstva pa ih niti trenutna loša forma ne bi trebala brinuti.

Teski amaterizam :) pa da je g. Leo Ruzic toliko znacio za ovu nekad respektabiln ekipu, nadam se da ce uprava poslati igracima putem poste ovu tablicu jer bolje da razmisle o squashu pikadu ili bac kladiva a ostave se ove plemenite sport vjestine
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 ožu 2014, 11:54

Ustvari, osvojeni bodovi u samo 7 kola ne pokazuju realan odnos snaga jer je netko imao bolji, a netko lošiji raspored utakmica.... ali evo u zagradama i osvojeni bodovi u prvih 7 kola prvog dijela prvenstva... to je mislim puno realniji pokazatelj...

1. Domus..............19 (10)
2. Maslinica...........18 (12)
3. Spinut..............14 (13)
4. Smrdečija..........13 (9)
5. Pivnica.............13 (0)
6. Max.................13 (7)
7. Oxa.................10 (16)
8. Grm.................10 (12)
9. Oliva................10 (8)
10. Liverpool..........9 (6)
11. Ambasador........5 (12)
12. Last minute.......3 (12)
13. Klinika.............3 (10)
14. Splitska............1 (14)

Splitska banka najveći pad (-13 bodova), pa Last minute (-9 bodova), Ambasador (-7 bodova)...
Najveći napredak naravno mi (+13 bodova) pa Domus (+9 bodova)....

Ali iako ove brojke govore o trenutnoj formi ekipa, ovo gore ne mora ništa značit... ono što je bitno je kako će ekipe uć u ovih zadnjih 6 kola... tko će dolazit na utakmice, hoće li bit kompletni ili ne, hoće li se pojačavat pojedine ekipe, itd... i naravno, treba imat malo i sreće u pojedinim utakmicama.

Sve u svemu, bit će zanimljivo do kraja, kako gore tako i dole.
<<

DrugCkalja

Član

Post 15 ožu 2014, 12:03

fina analiza. spinut je svakako puno bolji drugio dio sezone, a bit će vrlo čupavo na dnu do samog kraja. :)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014