1. liga veterana
Danas opet pobjeda ..ovaj put protiv Firula..gubili smo 0:2 i na kraju okrenuli na 3:2..mozda ne bi bilo nepravedno da je ostalo nerijeseno,ali zadnji gol je zasluzio da bude pobjednicki....sada bjezimo Issi 8 bodova,Firulama 6,Jaku 4 i Bezmeku 1 bod...nista jos nije sigurno tko ce ostati u Ligi...idemo se rastereceno nadigravati s Diskontom slijedece kolo...
Pa sad je vidljivo tko su najizvjesniji kandidati za ispadanje iako još ništa nije gotovo ali s obzirom na ždrijeb i preostalih 12 bodova u igri mislim da su Issa i Firule na 80 % od ispadanja....za prvaka je vjerojatno isto priča gotova jer će Jadransko teško propustiti prednost od 6 bodova ali vidjet ćemo sve do kraja.
mi u nekoj ludoj teoriji možemo ostat, al kako nas ide ove sezone mislin da će se prije sve razvit obrnuto od onoga kako bi tili...
imali smo sve u svojim rukama i onda u ovu sad utakmicu uđemo bez 3 ključna igrača...
nema druge nego odigrat maksimalno do kraja pa šta bude, u najgoren slučaju ić u obranu naslova prvaka 2. lige
imali smo sve u svojim rukama i onda u ovu sad utakmicu uđemo bez 3 ključna igrača...
nema druge nego odigrat maksimalno do kraja pa šta bude, u najgoren slučaju ić u obranu naslova prvaka 2. lige
Danas smo opet odigrali vrhunsku utakmicu...i to protiv Diskonta...realno smo trebali voditi 5:0 u prvih 10 minuta,a na kraju smo primili dva gola,zapravo autogola,iz nijedne sanse i gubili 0:2 kao i proslo kolo,ali ovaj put protiv odlicne ekipe..na kraju smo utakmicu dobili 4:3 sasvim zasluzeno...cujem da je Bezmek dobio Jako,a Issa izgubila od Goge i Tonija...iako ne matematicki misljenja sam da ce se borba zadnja tri kola voditi izmedju Isse,Firula i Jaka za opstanak..drugi su se odlijepili..
Mislim da se nakon ovog kola iskristaliziralo tko će u borbu za opstanak.....kako sam i predvidio Issa je sigurni putnik dok će Firule i Jako voditi borbu do zadnjeg kola.....što se tiće prvaka Jadransko se remijem protiv Firula dovelo u situaciju da još nije riješila pitanje iako je najizvjesnije da će oni biti prvaci po meni zasluženo jer su najkonstantniji kako u igri tako i u dolascima na utakmice
Kao što sam i predvidio zadnji put borba za ostanak u ligi će se voditi između Firula i Jako sporta.....Firule su prosule prednost od 2:0 te su na kraju osvojili samo bod pa će morati ova dva kola osvojiti maksimalnih 6 bodova uz čekanje eventualno oba kiksa Jako sporta (mislim da do toga neće doći).....Issa je pobijedom nad lošim bankarima sebi vratila mali tračak nade u čudo iako mislim da je tu priča gotova......za prvaka Jadransko je ovom pobijedom stavila već jednu ruku na pehar te po meni samo splet okolnosti može spriječiti osvajanje pehara....štoviše siguran sam da će naslov prvaka proslaviti već u sljedećem kolu.....eto prođe još jedna sezona bez velikih iznenađenja jer se prošlogodišnji drugoligaši vračaju u drugu ligu, a iz nje u prvu ligu opet dolazi Cosmos i ex. Pletiona (sada Šimić dom).
Issa zasluzeno nas dobila..iako je utakmica po meni znacajno utjecala na nasu igru mora se priznati da bez brace Bulat nismo ekipa koja moze bez teske borbe nekoga dobiti...nepravedno prema Issi sto Toni i Gogo nisu dosli na utakmicu s Jakom..sveukupno gledajuci drzim da tablica realno odrazava snagu ekipa uz rijetke iznimke...
Drzim da bi Firule mogle dobiti Vagabundo cisto radi angazmana oko opstanka..ako Jako sport izgubi od Grada koji zeli osvojiti ligu to bi znacilo da Jako ide u 2.ligu...Jadranskom je protiv nas dovoljan bod tako da i ako budemo kompletni tesko mozemo prirediti senzaciju..ali nogomet je nogomet pa ni to ne bi iskljucio..
Čitajući pravilnik meni se čini da je po pitanju prvaka sve već riješeno.
Utvrđivanje plasmana
Članak 49.
Ekipa koja pobijedi na utakmici osvaja tri (3) boda, a kod neriješenog rezultata svaka momčad osvaja
po jedan (1) bod.
Ako momčadi osvoje isti broj bodova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tablice od rezultata
koje su u međusobnim utakmicama postigle ekipe sa jednakim brojem bodova.
Plasman na dodatnoj pomoćnoj tablici utvrđuje se zbrojem osvojenih bodova. Ako je zbroj bodova
jednak, odlučuje razlika između danih i primljenih golova u dodatnoj pomoćnoj tablici. Ako je i ovaj
kriterij jednak onda bolje mjesto na tablici zauzima momčad koja je postigla više golova u dodatnoj
pomoćnoj tablici. Ako je i ovaj kriterij jednak bolje mjesto na tablici zauzima ekipa koja ima bolju
razliku ukupno primljenih i danih golova, a u slučaju iste ukupne gol razlike, bolje mjesto na tablici
zauzima momčad koja je postigla više golova.
1 JADRANSKO OSIGURANJE 25 17 7 1 66:31 0 58
2 GRAD SPLIT - G. K. BAČVICE 25 17 4 4 79:43 0 55
međusobni omjer
01.10.2013. 16:50 GRAD SPLIT - G. K. BAČVICE 2 : 3 JADRANSKO OSIGURANJE
18.02.2014. 20:20 JADRANSKO OSIGURANJE 3 : 1 GRAD SPLIT - G. K. BAČVICE
U borbi za opstanak se može javit :
-isti broj bodova u osnovnoj tablici
-isti broj bodova u dodatnoj tablici
-isti broj postignutih golova u dodatnoj tablici (po 6)
-ista gol razlika
-dakle, u slučaju istog broja bodova i iste ukupne gol razlike moglo bi presudit šta je MM ove sezone da puno više golova.
12 JAKO SPORT - MICKEY MOUSE 25 8 3 14 55:70 0 27
13 FIRULE 1967 25 6 6 13 36:51 0 24
međusobni omjer
29.10.2013. 20:20 FIRULE 1967 4 : 1 JAKO SPORT - MICKEY MOUSE
04.03.2014. 20:20 JAKO SPORT - MICKEY MOUSE 5 : 2 FIRULE 1967
Utvrđivanje plasmana
Članak 49.
Ekipa koja pobijedi na utakmici osvaja tri (3) boda, a kod neriješenog rezultata svaka momčad osvaja
po jedan (1) bod.
Ako momčadi osvoje isti broj bodova, plasman se utvrđuje na osnovu dodatne tablice od rezultata
koje su u međusobnim utakmicama postigle ekipe sa jednakim brojem bodova.
Plasman na dodatnoj pomoćnoj tablici utvrđuje se zbrojem osvojenih bodova. Ako je zbroj bodova
jednak, odlučuje razlika između danih i primljenih golova u dodatnoj pomoćnoj tablici. Ako je i ovaj
kriterij jednak onda bolje mjesto na tablici zauzima momčad koja je postigla više golova u dodatnoj
pomoćnoj tablici. Ako je i ovaj kriterij jednak bolje mjesto na tablici zauzima ekipa koja ima bolju
razliku ukupno primljenih i danih golova, a u slučaju iste ukupne gol razlike, bolje mjesto na tablici
zauzima momčad koja je postigla više golova.
1 JADRANSKO OSIGURANJE 25 17 7 1 66:31 0 58
2 GRAD SPLIT - G. K. BAČVICE 25 17 4 4 79:43 0 55
međusobni omjer
01.10.2013. 16:50 GRAD SPLIT - G. K. BAČVICE 2 : 3 JADRANSKO OSIGURANJE
18.02.2014. 20:20 JADRANSKO OSIGURANJE 3 : 1 GRAD SPLIT - G. K. BAČVICE
U borbi za opstanak se može javit :
-isti broj bodova u osnovnoj tablici
-isti broj bodova u dodatnoj tablici
-isti broj postignutih golova u dodatnoj tablici (po 6)
-ista gol razlika
-dakle, u slučaju istog broja bodova i iste ukupne gol razlike moglo bi presudit šta je MM ove sezone da puno više golova.
12 JAKO SPORT - MICKEY MOUSE 25 8 3 14 55:70 0 27
13 FIRULE 1967 25 6 6 13 36:51 0 24
međusobni omjer
29.10.2013. 20:20 FIRULE 1967 4 : 1 JAKO SPORT - MICKEY MOUSE
04.03.2014. 20:20 JAKO SPORT - MICKEY MOUSE 5 : 2 FIRULE 1967
Dakle, red je čestitat novom starom prvaku grada Splita! Ovo starom se odnosi na veteransku razinu takmičenja. Svaka čast momci, otkad smo zajedno trenirali pratim vas i uvik isto, krenete u jesen jako, do Nove godine dobro brodite i onda u 2.dijelu pad. Ove sezone nije bilo padova, zadržali ste ritam do kraja i zasluženo pokal ide vama.
JADRANSKO, čestitam u ime ZORZIJA!
JADRANSKO, čestitam u ime ZORZIJA!
Tko leži - NE BJEŽI!