FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 lis 2013, 19:34

Žile dobile Hercegovac, mi dobili Celent, Artem upisao prve bodove protiv Ribara.
Šteta šta ne mogu priuštit sebi da provedem cili dan u dvorani. Po meni se ima šta vidit i po kvaliteti i po neizvjesnosti.
<<

josip_radic

Stari član

Post 14 lis 2013, 23:29

Mi smo izgubili 5:3. Vodili smo skoro cijelu utakmicu, ali Montijevci su konstantno bili bolji. Borili se jesmo, ali jednostavno: bolji su i zasluženo su nas pobjedili. Dok je bilo svježine i snage, uspjevali smo se (o)braniti. Čim smo malo izgubili koncentraciju, priča je završila.
Okrećemo se drugim utakmicama, sad smo otpali iz borbe za prvaka :) :) :mrgreen: ;)
<<

Englez

Novi član

Post 15 lis 2013, 09:16

Vice ColoColo napisao:Žile dobile Hercegovac, mi dobili Celent, Artem upisao prve bodove protiv Ribara.
Šteta šta ne mogu priuštit sebi da provedem cili dan u dvorani. Po meni se ima šta vidit i po kvaliteti i po neizvjesnosti.

PB dobio u ludoj završnici, strožanac dobio parnu
<<

FRAFO

VIP član

Post 21 lis 2013, 09:05

6.kolo

LC MONTY PAYTON - ZLATARNA DVORNIK 2
-prednost dajem "zlatarima" koji su ozbiljnija momčad i vjerujem da će doć u solidnom broju, dok "cirkusu" ovaj termin baš i ne odgovara...
EBUR - PB SPLIT 2
-sve osim pobjede do sada 100%tnih PBovaca bilo bi veliko iznenađenje
ARTEM - GARAŽA PUJANKE X2
-Jozo Radić predobro poznaje ekipu Artema i vjerujem da će taktički dobro pripremiti momčad
STROŽANAC - DUJMOVAČA 1
-iako su na tablici trenutno izjednačeni, Strožanac je nedvojbeno kvalitetnija momčad.
PARNA MASTIONA - COLO COLO 1X
-dvije momčadi koje krasi zajedništvo, kolektivna igra bez nekog ekstra individualca. Vrlo izjednačena utakmica, minimalna prednost konstantnijoj Parni...
KIDAN ŽILE - MNK ZLATKO CELENT 1
-Celent je upao u velike probleme, a "žilaši" nisu ekipa koja će dozvoliti da se na njima vade...
RIBARI - HERCEGOVAC VP 2
-zicer kola! Razlika u kvaliteti je prevelika i sve osim sigurne pobjede Hercegovca bi bilo iznenađenje...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

CR7

Novi član

Post 28 lis 2013, 10:45

16:00 STROŽANAC KIDAN ŽILE 2 -ako dođe Perišić moguće i obratno
16:55 COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC RIBARI 1 -2 prave klape, colo kvalitetniji
17:55 ZLATARNA DVORNIK MNK ZLATKO CELENT X -moguća sva 3 znaka
18:50 DUJMOVAČA D.O.O. ARTEM 1 -bolja momčad
19:50 PB SPLIT L.C. MONTY PAYTON 1 -ali bit će im papreno
20:45 PARNA MASTIONA GARAŽA PUJANKE 1 -Parna klapa prava
21:45 HERCEGOVAC VISOKO POTKR. EBUR Split UNHSDR 1 -ekipa kontra plačenika, nije u šoldima sve
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 28 lis 2013, 20:42

Strožanac : Žile x, mi dobili 8:2, Celent vodija protiv Zlatarne...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 29 lis 2013, 10:58

Prvi poraz PBa, smjena na vrhu, Garaža dobila Parnu.
Cirkus, Artem i Celent su ušli u seriju nakon lošijeg starta. U ovoj ligi nema opuštanja...
<<

josip_radic

Stari član

Post 29 lis 2013, 13:27

Postoji jedna ekipa koja je u prošloj sezoni startala sa 0 bodova u prvih 9 kola, a u ovoj sezoni u prvih 7 kola jedina je neporažena ekipa lige :D :) :shock:
<<

FRAFO

VIP član

Post 29 lis 2013, 13:55

josip_radic napisao:Postoji jedna ekipa koja je u prošloj sezoni startala sa 0 bodova u prvih 9 kola, a u ovoj sezoni u prvih 7 kola jedina je neporažena ekipa lige :D :) :shock:

Colo Colo ove sezone u borbi za prvaka :clap: :mrgreen:
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 29 lis 2013, 14:16

FRAFO napisao:
josip_radic napisao:Postoji jedna ekipa koja je u prošloj sezoni startala sa 0 bodova u prvih 9 kola, a u ovoj sezoni u prvih 7 kola jedina je neporažena ekipa lige :D :) :shock:

I to s istim igračkim kadrom :lol:
Lipo je vidit tablicu, al tek nas čekaju najteži ispiti. Kad (i ako) skupimo 26 bodova onda možemo razmišljat o borbi za plasman u prvih 8 šta bi nam bio najveći uspjeh do sada. Mislim da smo prošle godine jako dobro naučili kako se lako upada u negativnu seriju, a kako se teško iz nje izlazi.

Kad se već častimo, Garaža tri pobjede - 7. misto na tablici. A bilo je plakanja prije početka sezone, straha od debakla, prognoze o sigurnom ispadanju. Čudna ova liga skroz...
<<

josip_radic

Stari član

Post 29 lis 2013, 14:48

Vice ColoColo napisao:
FRAFO napisao:

I to s istim igračkim kadrom :lol:
Lipo je vidit tablicu, al tek nas čekaju najteži ispiti. Kad (i ako) skupimo 26 bodova onda možemo razmišljat o borbi za plasman u prvih 8 šta bi nam bio najveći uspjeh do sada. Mislim da smo prošle godine jako dobro naučili kako se lako upada u negativnu seriju, a kako se teško iz nje izlazi.

Kad se već častimo, Garaža tri pobjede - 7. misto na tablici. A bilo je plakanja prije početka sezone, straha od debakla, prognoze o sigurnom ispadanju. Čudna ova liga skroz...

Uf, pred početak lige nisam se baš bio sretan zbog našeg sudjelovanja u ovoj ligi, ali već nakon prva dva kola (bez obzira na poraze) sam se ugodnije osjećao i najavio Garažinu borbu za prvaka. Ipak, prvaci ćemo teško biti, a sljedeći cilj je biti ispred Hercegovca (kazao sam to jučer njihovim igračima i stručnom stožeru). :P :P :P :oops:
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 29 lis 2013, 15:44

josip_radic napisao:Ipak, prvaci ćemo teško biti, a sljedeći cilj je biti ispred Hercegovca (kazao sam to jučer njihovim igračima i stručnom stožeru). :P :P :P :oops:

Je priča se da ih je uvatila panika, žicaju lovu od sponzora da mogu dovest pojačanja :-P
Nadam se da će se PB i oni pratit do kraja, bilo bi dobro da opet zadnje kolo odlučuje prvaka.
<<

Special One

Novi član

Post 29 lis 2013, 19:07

Suđenje jučerašnjeg dvojca, gospode Taraša i Krivošije, na utakmici Hercegovac - Ebur, je u najmanju ruku bilo katastrofalno, ne ponovilo se više...
<<

landy

Novi član

Post 30 lis 2013, 23:03

Sudjenje ne mogu komentirat jer sam isa ca posli PB Split - Monti Pajton pa sam propustia vidit zadnje dvi tekme, a vidin da se crvenilo nesto. Bilo kako bilo na vrhu imamo skroz izjednacene 2 ekipe, a nesto mi je milo vidit kako se doli placenici koprcaju :mrgreen:
<<

balun st

Novi član

Post 31 lis 2013, 16:09

izgleda da ove godine Kovini pulenovi Ebur ispadaju i prije nego su se našli u 1 . ligi ...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2013/2014