FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

admin

Site Admin

Post 05 ruj 2013, 21:43

1. liga mladih

1. liga mladih, sezona 2013/2014
<<

FRAFO

VIP član

Post 08 ruj 2013, 15:29

UVOD U SEZONU

Pozdrav svim forumašima na početku još jedne malonogometne sezone.
Prošle sezone smo svjedočili dominaciji Hercegovca i borbi između 5 ekipa do posljednjeg kola za očuvanje prvoligaškog statusa. Bilo je čak 5 novih ekipa u ligi i mnogi će reći kako je liga bila nikad slabija, a zanimljivo je da su na kraju sezone donji dio tablice (8.-14.mjesto) sačinjavale ekipe koje su posljednje dvije sezone ušle u ligu...
Usuđujem se kazati da će ove sezone liga biti još slabija! Naime, dvije ekipe su se odlučile povući iz lige (vrlo jaki IS DEUTSCHE i solidni MNK UNHSDR), pa ćemo ove sezone imati 4 nove ekipe od kojih su neki izraziti favoriti za fenjer...
Borba za prvaka: HERCEGOVAC - osvojili su 2 uzastopna naslova i ove sezone kreću po 3 naslov u nizu što još nikome nije uspjelo. Nekidan su osvojili superkup i najavili da će i ove sezone biti prvi favoriti.
PB SPLIT - po meni drugi favoriti i ozbiljna prijetnja prvacima. Navodno su se pojačali braćom Jurjević i Pintarom, tako da je sad ova ekipa praktički Torcida Mertojak. Uz pravog vratara bi po meni bili i glavni favoriti za naslov...
STROŽANAC - ne vjerujem da imaju velike izglede u borbi za naslov, ali bivše prvake se nikako ne smije otpisati. Da još nisu za otpis pokazali su prethodni vikend osvojivši regionalni Ožujsko kup i sljedećeg vikenda bi se trebali u Križevcima boriti za 100 000 kn.

Borba za ostanak: GARAŽA PUJANKE - u ligu su ušli kao sedmoplasirana momčad 2.lige i samim time su najizgledniji kandidati za ispadanje. Iako, valja imati na umu da je Garaža u drugom dijelu sezone igrala vrlo dobro i s nekoliko pojačanja bi mogli svima biti tvrd orah...
RIBARI - uz Garažu su veliki favoriti za fenjer i mislim da bi bilo pravo sportsko čudo ako te dvije ekipe ne ispadnu. Ribari će biti dodatno hendikepirani neigranjem Znaora koji je potpisao profesionalni ugovor sa Solinom i zabranjeno mu je igrati "sa strane"...
Od ostalih ekipa tu su COLO COLO, DUJMOVAČA, EBUR, ARTEM i LC MONTY PAYTON, ali svi oni su ipak kvalitetom znatno iznad gore navedenog dvojca.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

josip_radic

Stari član

Post 08 ruj 2013, 23:34

Ovo gore realno da ne može realnije. Hercegovac je nemoguće živ i moćan. PB ako krene moćno mogao bi im zapapriti, iako po meni, teško ako hercegovac bude motiviran. Strožanac je Strožanac i slažem se da je suludo otpisati ga iz borbe za prvaka.
Nije pila naopako, ali s obzirom na kvalitetu bila bi senzacija da mi opstanemo, a za Ribare ne znam. Ako budu u prošlogodišnjem sastavu, teško će dogodine biti članovi ove naše elitne lige. Dujmovača je iskusna i kao takva u prednosti pred nama i Ribarima, a od ostalih ne vidim tko bi mogao ispasti. Monty ne bi trebao biti ugrožen kad smo mi i Ribari u ligi. Naravno sve uz uvjet da igrački sastavi ostanu u okviru najava i očekivanja. Mi ćemo se boriti svaku utakmicu kao i uvijek, a koliko će i hoće li to biti dovoljno, vidjeti ćemo. Dugo je prvenstvo, 26 kola... Kolo po kolo, utakmicu po utakmicu...

Ipak meni se čini da je liga ove godine jača nego prethodnih 5-6 sezona. Možda subjektivno, ali tako mislim.

E i za ne vjerovati: od kada se igra liga kup (9sezona), 7 puta smo u 1.kolu izvukli ekipu iz 1.lige... Ove godine Strožanca!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 09 ruj 2013, 06:25

Hm, nema više Radunice, Kameleona, Topela, Inera, pa sad ni Is Deutsche i UNHSDR... teško da liga može biti jača od prethodnih, iako je to samo moje objektivno mišljenje :)
<<

ivan14

Novi član

Post 11 ruj 2013, 19:47

Hercegovac ća se ove godine malo vise namučit nego prošle ali su ipak favoriti. Po meni pb split ovisi o zalaganju na utakmici i dolaženju na utakmice glavna dva tri igrača(velaga,jurjević(oni normalni naravno za drugoga jhe bolje za pb da ne dolazi ako misle sta napravit),pintar,dubovac). iza njih bi mogla bit borba između zlatko celent,strožanca,parna mastiona i kidan žile. na začelju vidim ribare jer znaor ne može igrat dujmovaču ako se ne pojača i colo colo. garažu iako svi smatraju najslabijom pružit će najveći otpor svima od ovih sa začelja po mom mišljenju. sve ćemo vidit na prvom kolu kad se bude zna igrački kadar svih ekipa.
<<

mufc

Novi član

Post 12 ruj 2013, 18:38

Čisto iz znatiželje, koji je "normalni" Jurjević?
<<

ivan14

Novi član

Post 12 ruj 2013, 21:03

a oni manji sad ne znam koje je kojemu ime oni manji je totalni (neću reć šta ali svi znamo o čemu pričam ko prati mali balun ne želin vriđat nikoga ali oni je sramota za ovu našu ligu i za mali balun općenito. srića ima brata koji je jako dobar igrač ako ne i najbolji u ligi koji ga vodi sa sobom inače bi igra ko zna di pa bi manje bija pun sebe .
<<

mufc

Novi član

Post 12 ruj 2013, 21:08

Ti da obaviš veliku nuždu bija bi manje pun sebe ;)
<<

FRAFO

VIP član

Post 14 ruj 2013, 20:30

Prognoza 1.kola

Evo da otvorim ovogodišnju "kladionicu":
HERCEGOVAC VP - DUJMOVAČA DOO 1
- sve osim pobjede aktualnih prvaka bilo bi veliko iznenađenje...
LC MONTY PAYTON - STROŽANAC 2
-uz sav respekt prema "cirkusantima" koji u svome rosteru imaju nekoliko odličnih i prekaljenih igrača, Strožanac je bolja momčad i ako će se "nenačeti" vratiti iz Križevaca (Ožujsko kup) očekujem njihovu pobjedu
MNK ZLATKO CELENT - MNK EBUR UNHSDR 1
-daleko od toga da su "turci" mutavi, ali Celent bi protiv novaka u ligi trebao dobiti makar na iskustvo...
COLO COLO - GARAŽA PUJANKE 1
-dvoboj dvaju ekipa kojima će glavna preokupacija biti ostanak u ligi... Prednost dajem Colo Colu.
KIDAN ŽILE - RIBARI 1
- sve osim glatke pobjede "žilaša" bi bilo veliko iznenađenje...
PB SPLIT - ARTEM 1
- pojačani PB bi trebao glatko slaviti protiv daleko slabijeg Artema
ZLATARNA DVORNIK - PARNA MASTIONA 1X
-ovo bi trebala biti najneizvjesnija utakmica 1.kola. Malu prednost dajem "zlatarima" koji su se pojačali Pavićem iz Is Deutschea i od njih očekujem vrlo dobru sezonu.
<<

ivan14

Novi član

Post 15 ruj 2013, 14:08

HERCEGOVAC VP - DUJMOVAČA DOO 1
- jednostavno su predobri i prebrzi za dujmovaču
LC MONTY PAYTON - STROŽANAC 1
- mislim da su montyevci bolji pitanje je ozbiljnosti
MNK ZLATKO CELENT - MNK EBUR UNHSDR 2
- zicer kola
COLO COLO - GARAŽA PUJANKE x
- utakmica s puno opreza za jedne i druge svaki bod će im biti bitan
KIDAN ŽILE - RIBARI 1
- ribari su zalutali u ovu ligu
PB SPLIT - ARTEM 1
- ako su nagađanja točna o pojačanjima za pb onda bi to tribala bit glatka pobjeda
ZLATARNA DVORNIK - PARNA MASTIONA 2
- ukoliko dođu rožić i pavičić onda su mastionmičari izraziti favoriti u ovom susretu
<<

PARNI POGON

Novi član

Post 16 ruj 2013, 08:25

Nema Pavicica, ali se Lovac spremija za ovu sezonu, bit ce golova
<<

Buljan

Novi član

Post 16 ruj 2013, 21:55

RIbari - Kidan žile 0 : 4
Cestitke na fer igri i na zasluzenoj pobjedi.. glavni razlog poraza vidin u nedostatku jednog igraca koji bi vodija i diktira igru (znaoru..)
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 17 ruj 2013, 08:42

Mi smo uspili dobit Garažu minimalno 1:0 više na snagu nego na znanje. Garaža se disciplinirano branila, Pipi je kvalitetno prima duge balune i tako razbija naš presing, a mi nismo uspili riješit kućicu vanjskim šutem. Nažalost falila su nam oba igrača koja mogu stvorit višak 1 na 1 tako da smo ponovo bili jalovi.
Utakmica nije bila na nivou 1. lige, opet se pokazuje da mi pratimo ritam protivnika, protiv boljih ekipa pari da i mi nešto znamo, a protiv lošijih da smo još gori...
Sve u svemu 3 boda u bitci za opstanak su upisana, idemo dalje. Garaži čestitke na fer i korektnoj igri kao i uvijek.
<<

josip_radic

Stari član

Post 17 ruj 2013, 12:32

Po meni ste zasluženo dobili iako smo mi primili gol nakon nikakve reakcije golmana koji nas je nakon toga obranama održavao u aktivnom rezultatu. Na samom kraju imali smo par jako dobrih šansi za izjednačenje, ali nismo uspjeli uknjižit bod. Vama sreća, nama žal za bodom, ali nema veze, gura se dalje. Još je 25 utakmica do kraja i ako dobijemo sve do kraja, a vas 2 razlike u 14.kolu bit ćemo prvaci, stoga ne ovisimo o nikome nego o sebi. :D
<<

totti

Novi član

Post 23 ruj 2013, 15:51

RIBARI - MNK ZLATKO CELENT 2

PARNA MASTIONA - KIDAN ŽILE 1

GARAŽA PUJANKE - HERCEGOVAC VISOKO POTKR. 2

EBUR Split UNHSDR - L.C. MONTY PAYTON 1

DUJMOVAČA D.O.O. - PB SPLIT 2

ARTEM - ZLATARNA DVORNIK 2

COLO COLO - GRAĐEVNO ZEC - STROŽANAC 2
Sljedeće