1. liga mladih
17.KOLO
STROŽANAC - GARAŽA PUJANKE -------------------------------------------------- 1
-kvaliteta je evidentno na strani Strožanca, iako je Garaža mnogo puta već pokazala da zna iznenaditi...
ZLATARNA DVORNIK - RIBARI ------------------------------------------------------ X2
-pojačani Ribari od polusezone ne znaju za poraz i na dobrom su putu da izbore ostanak u ligi
COLO COLO - DUJMOVAČA DOO --------------------------------------------------- X2
-dvije ekipe koje se poznaju "u dušu", a malu prednost bi ipak dao Dujmovači kojoj su bodovi potrebniji...
MNK ZLATKO CELENT - LC MONTY PAYTON ---------------------------------------- 2
-i bez Miše i Ede "cirkusanti" imaju dovoljno kvalitete da ovo dobiju
HERCEGOVAC VP - ARTEM ----------------------------------------------------------- 1
-zicer kola! Hercegovac u borbi za naslov nema pravo na kiks, a Artem je po meni nakon prijelaznog roka najslabija momčad lige i teško će izbjeći ispadanje u 2.ligu
KIDAN ŽILE - EBUR -------------------------------------------------------------------- 1
-prednost "žilašima" koji su možda najozbiljnija momčad lige, dok kod Ebura nikad ne znaš u kakvom će se sastavu okupiti...
PB SPLIT - PARNA MASTIONA -------------------------------------------------------- 1
-PB je ipak znatno kvalitetnija momčad i ne bi trebao kiksati...
-kvaliteta je evidentno na strani Strožanca, iako je Garaža mnogo puta već pokazala da zna iznenaditi...
ZLATARNA DVORNIK - RIBARI ------------------------------------------------------ X2
-pojačani Ribari od polusezone ne znaju za poraz i na dobrom su putu da izbore ostanak u ligi
COLO COLO - DUJMOVAČA DOO --------------------------------------------------- X2
-dvije ekipe koje se poznaju "u dušu", a malu prednost bi ipak dao Dujmovači kojoj su bodovi potrebniji...
MNK ZLATKO CELENT - LC MONTY PAYTON ---------------------------------------- 2
-i bez Miše i Ede "cirkusanti" imaju dovoljno kvalitete da ovo dobiju
HERCEGOVAC VP - ARTEM ----------------------------------------------------------- 1
-zicer kola! Hercegovac u borbi za naslov nema pravo na kiks, a Artem je po meni nakon prijelaznog roka najslabija momčad lige i teško će izbjeći ispadanje u 2.ligu
KIDAN ŽILE - EBUR -------------------------------------------------------------------- 1
-prednost "žilašima" koji su možda najozbiljnija momčad lige, dok kod Ebura nikad ne znaš u kakvom će se sastavu okupiti...
PB SPLIT - PARNA MASTIONA -------------------------------------------------------- 1
-PB je ipak znatno kvalitetnija momčad i ne bi trebao kiksati...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
LC MONTY PAYTON - PARNA MASTIONA ------------------------------------------ 1
-i bez suspendiranog Radmila očekujem pobjedu "cirkusa". Nisam očekivao da će se Parna ovako brinuti oko ostanka u ligi...
MNK ZLATKO CELENT - ARTEM ---------------------------------------------------- 1
-Celent se nakon blijedog ulaska u sezonu digao i ne bi trebao strepiti oko ostanka u ligi. S druge strane Artem je po meni gotovo siguran putnik u 2.ligu, iako prošlotjedna pobjeda protiv Dujmovače im daje neku nadu...
STROŽANAC - HERCEGOVAC VP --------------------------------------------------- 2
-Hercegovac je opet zasjeo na 1.mjesto i ne namjeravaju ga tek tako ispustiti.
EBUR - RIBARI ----------------------------------------------------------------------- 2
-derbi začelja; Ribari su u boljoj formi i potrebnija im je pobjeda jer do kraja imaju više teških utakmica.
ZLATARNA DVORNIK - GARAŽA PUJANKE ----------------------------------------- 1
-obje ekipe su sigurne u sredini tablice, a iako Garaža ima 6 bodova više mislim da su "zlatari" kvalitetniji...
PB SPLIT - COLO COLO ------------------------------------------------------------ 1
-PB je kiksao u prošlom kolu i sada nemaju pravo na kiks ako se žele nadati naslovu.
KIDAN ŽILE - DUJMOVAČA D.O.O ------------------------------------------------- 1
-Dujmovača je ušla u zonu ispadanja i strepit će do zadnjeg kola oko ostanka u ligi. "Žilaši" su ipak kvalitetniji i ozbiljniji...
-i bez suspendiranog Radmila očekujem pobjedu "cirkusa". Nisam očekivao da će se Parna ovako brinuti oko ostanka u ligi...
MNK ZLATKO CELENT - ARTEM ---------------------------------------------------- 1
-Celent se nakon blijedog ulaska u sezonu digao i ne bi trebao strepiti oko ostanka u ligi. S druge strane Artem je po meni gotovo siguran putnik u 2.ligu, iako prošlotjedna pobjeda protiv Dujmovače im daje neku nadu...
STROŽANAC - HERCEGOVAC VP --------------------------------------------------- 2
-Hercegovac je opet zasjeo na 1.mjesto i ne namjeravaju ga tek tako ispustiti.
EBUR - RIBARI ----------------------------------------------------------------------- 2
-derbi začelja; Ribari su u boljoj formi i potrebnija im je pobjeda jer do kraja imaju više teških utakmica.
ZLATARNA DVORNIK - GARAŽA PUJANKE ----------------------------------------- 1
-obje ekipe su sigurne u sredini tablice, a iako Garaža ima 6 bodova više mislim da su "zlatari" kvalitetniji...
PB SPLIT - COLO COLO ------------------------------------------------------------ 1
-PB je kiksao u prošlom kolu i sada nemaju pravo na kiks ako se žele nadati naslovu.
KIDAN ŽILE - DUJMOVAČA D.O.O ------------------------------------------------- 1
-Dujmovača je ušla u zonu ispadanja i strepit će do zadnjeg kola oko ostanka u ligi. "Žilaši" su ipak kvalitetniji i ozbiljniji...
GARAŽA PUJANKE - PB SPLIT ----------------------------------- 2
-PB nema izbora, jednostavno nemaju pravo na kiks ako žele ostati u utrci za naslov
DUJMOVAČA DOO - ZLATARNA DVORNIK ----------------------- 2
-obje ekipe se nisu proslavile u kupu gdje su eliminirane od četveroligaša. Nedvojbeno im je važnija današnja utakmica u kojoj prednost dajem ipak kvalitetnijim "zlatarima"
RIBARI - LC MONTY PAYTON ------------------------------------- 2
-"cirkusanti" su ipak bolja momčad i vjerujem da će to potvrditi na terenu.
COLO COLO - HERCEGOVAC ------------------------------------- 2
-teško da će Hercegovac ovdje kiksati...
STROŽANAC - EBUR ----------------------------------------------- 1
-obje ekipe dosta osciliraju ove sezone, ali ja vjerujem u pobjedu Strožanca
PARNA MASTIONA - MNK ZLATKO CELENT ---------------------- X2
-po meni danas najizjednačenija utakmica. Malu prednost dajem Celentu koji je u boljoj formi.
ARTEM - KIDAN ŽILE ----------------------------------------------- 2
-Artem traži bodove spasa, ali teško će to ići protiv uvijek ozbiljnih "žilaša"
-PB nema izbora, jednostavno nemaju pravo na kiks ako žele ostati u utrci za naslov
DUJMOVAČA DOO - ZLATARNA DVORNIK ----------------------- 2
-obje ekipe se nisu proslavile u kupu gdje su eliminirane od četveroligaša. Nedvojbeno im je važnija današnja utakmica u kojoj prednost dajem ipak kvalitetnijim "zlatarima"
RIBARI - LC MONTY PAYTON ------------------------------------- 2
-"cirkusanti" su ipak bolja momčad i vjerujem da će to potvrditi na terenu.
COLO COLO - HERCEGOVAC ------------------------------------- 2
-teško da će Hercegovac ovdje kiksati...
STROŽANAC - EBUR ----------------------------------------------- 1
-obje ekipe dosta osciliraju ove sezone, ali ja vjerujem u pobjedu Strožanca
PARNA MASTIONA - MNK ZLATKO CELENT ---------------------- X2
-po meni danas najizjednačenija utakmica. Malu prednost dajem Celentu koji je u boljoj formi.
ARTEM - KIDAN ŽILE ----------------------------------------------- 2
-Artem traži bodove spasa, ali teško će to ići protiv uvijek ozbiljnih "žilaša"