Liga kup - mladi
72 post(ov)a
• Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Arturo Vidal napisao:Da i wigan bi osvojio premiership to je dokaza protiv citya u FA Cupu.
ne znam gdje si analogiju izvukao, moja se temelji na brojkama i prijašnjim ogledima, te djelomično iskustvu i osobnom mišljenju (koje se na prije navedenome bazira).
i dalje mislim da 2.-5. iz a lige ne bi više od 5og mjesta bili u b.
Danas pobjede El Camina i Hercegovca.
Corpo Morto nakon vodstva gubi konce i utakmicu u zadnjim minutama.
Stari Plac se dobro suprostavia prvacima, ali uz dobru igru imaju jako lošu realizaciju i na kraju gube utakmicu.
Corpo Morto nakon vodstva gubi konce i utakmicu u zadnjim minutama.
Stari Plac se dobro suprostavia prvacima, ali uz dobru igru imaju jako lošu realizaciju i na kraju gube utakmicu.
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
Pozdrav svima sta su sra*li po 5.a lizi samo da obavjestim 2 1 u pobjedama protiv 5.B... EL Camino koji je zadnji u 5.a lizi dobija je odnosno nadigra Corpo morto,5.b ce upisat jos jednu pobjedu protiv a lige u kupu,a to je ona od Krtice protiv Kmana jer se krtica ne normalno poboljsala otkad ih je par ljudi pocelo kritizirat,momcima svaka cast na posljednjim predstavama ali dobit ce samo zato jer je Kman vec odusta od lige,inace bi bilo utisno...neznam jeli ima jos koja utakmice osim te izmedu ove dvi lige,ali ako bude ic ce u prilog 5.a...Pozdrav
IL VICTUM - PISMON ZVATI 3:2
Solidan otpor ekipe iz treće lige , malo smo bili krnjavi u početku no kako je utakmica odmicala mislim da je pobjeda otišla na stranu boljih.
Čestitke Ugrinu na vrlo dobroj predstavi .
VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU DOŠLI BODRIT NA TRIBINE !!!
Solidan otpor ekipe iz treće lige , malo smo bili krnjavi u početku no kako je utakmica odmicala mislim da je pobjeda otišla na stranu boljih.
Čestitke Ugrinu na vrlo dobroj predstavi .
VELIKO HVALA SVIMA KOJI SU DOŠLI BODRIT NA TRIBINE !!!
Ako srcem svoj put dubiš i mali korak velik bit će , di si zasta, nov se budiš jer pobjednik iz tebe kliče do pobjede, do pobjede.....
72 post(ov)a
• Strana 2 od 5 • 1, 2, 3, 4, 5