FAQ  •  Registracija  •  Login

Re: upiti, primjedbe, kritike...

<<

forza morocco

VIP član

Post 14 ožu 2013, 13:30

eto apdejt foruma je proša, samo, ima li šanse da se postavi koja druga "tema" tj. izgled foruma na nešto tamniju verziju ka šta se moglo prije?

ovo blišti za popiiii...

pozdrav adminu
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 ožu 2013, 14:10

Mislim da to nije problem, meni je isto draža tamnija varijanta. Pokušat ćemo organizirat nekakve ankete u okviru foruma, a u pripremi je i posebno iznenađenje.
Sve skupa zahvaljujući Dariovom angažmanu...
<<

D_ino

Česti član

Post 14 ožu 2013, 14:22

Re: 2. liga mladih

Novi forum! lipo,lipo...
<<

10

VIP član

Post 14 ožu 2013, 14:25

Re: 3. liga mladih

meni je ovo sad očajan pregled postova. puno bolje je bilo prije
<<

šile

Novi član

Post 14 ožu 2013, 14:54

Re: 2. liga mladih

nije loše
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 14 ožu 2013, 15:45

forza morocco napisao:eto apdejt foruma je proša, samo, ima li šanse da se postavi koja druga "tema" tj. izgled foruma na nešto tamniju verziju ka šta se moglo prije?

ovo blišti za popiiii...

pozdrav adminu

Slažem se.
Pari ka da smo u bolnici.
VRATITE crnu podlogu!!!
<<

admin

Site Admin

Post 14 ožu 2013, 15:48

Upiti, prijedlozi, kritike...

Ovdje možete(kao i što sam naslov teme kaže) postaviti bilo kakvo pitanje, prijedlog ili pak kritiku...
<<

admin

Site Admin

Post 14 ožu 2013, 16:04

Re: Upiti, prijedlozi, kritike...

Molio bih vas za malo strpljena, pošto na forumu ima za odradit još doooosta "sitnica". :)
Uskoro će biti instalirani dodatni stilovi, pa možemo i pokrenit glasovanje koji stil izabrati kao zadani. Naravno, i dalje ostaje opcija da svaki korisnik može odabrati zadani stil za sebe u svome korisničkom profilu.
O svim promjenama na forumu ćete biti pravovremeno obaviješteni u za to predviđenoj temi http://umn-split.hr/forum/viewtopic.php?f=28&t=568
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 14 ožu 2013, 19:09

Re: Upiti, prijedlozi, kritike...

Novi izgled foruma... bit će sad miljun primjedbi i zamjerki... to je tako jer ljudi uglavnom ne vole promjene.
Evo i meni se na prvi pogled čini da je stari forum bia nekako pregledniji, ali sigurno je bilo razloga zašto se išlo na novu platformu.... a i sigurno će s vremenom i ovaj forum bit sve bolji i bolji.

Adminu i ostalima koji su se potrudili napraviti "preseljenje" foruma na novu platformu ne treba sad seruckat bezveze za svaku pizdariju... apeliram na forumaše da postaju samo korisne i dobronamjerne kritike/prijedloge.
<<

alebic

Novi član

Post 17 ožu 2013, 22:10

Re: Obavijesti

Svaka cast jeli postoji kakva mogucnost da se instalira Chat ......
<<

admin

Site Admin

Post 18 ožu 2013, 13:21

Postoji mogućnost, ali pitanje je ćemu to?
Mislim, postoje drugi programi za chat(skype, msn...), pa ne znam koliko ima smisla nešto slično ugrađivati u ovaj forum.
<<

FRAFO

VIP član

Post 26 ožu 2013, 10:14

Nije loše uvesti neke promjene u forum, malo ga osvježiti i slično... Ali moram priznat da mi se nikako ne sviđa ovaj novi forum, prije je bilo sve jednostavnije i preglednije. Evo npr. nije mi jasno zašto iznad svakog komentara piše naziv teme (Re. upiti, primjedbe, kritike... ili Re. 2. liga mladih), to je skroz nepotrebno... Isto tako prije se moglo kliknit odma na zadnji komentar neke teme, a sada više ne može nego samo na zadnju stranicu. Ne vidi se baš najjasnije korisničko ime kod svakog posta, tribalo bi malo povećat slova ili promijenit boju slova... Uglavnom, nije dobro... Definitivno će me na forumu biti sve manje...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 26 ožu 2013, 10:37

bravo za trud i uvaženu sugestiju o tamnom stilu...
<<

admin

Site Admin

Post 26 ožu 2013, 12:15

FRAFO napisao:Evo npr. nije mi jasno zašto iznad svakog komentara piše naziv teme (Re. upiti, primjedbe, kritike... ili Re. 2. liga mladih), to je skroz nepotrebno...

Nije mi jasno što ti tu smeta? :?:

FRAFO napisao:Isto tako prije se moglo kliknit odma na zadnji komentar neke teme, a sada više ne može nego samo na zadnju stranicu.

Netočno. Odnosno, može se i sada. Potrebno je samo kliknuti na malu žutu strelicu pored korisničkog imena od zadnjeg posta(vidi sliku)
klik-do-zadnjeg-posta.jpg
klik-do-zadnjeg-posta.jpg (160.13 KiB) Pogledano 6598 puta

FRAFO napisao:Ne vidi se baš najjasnije korisničko ime kod svakog posta, tribalo bi malo povećat slova ili promijenit boju slova...

Slažem se s ovim. :thumbup: Definitivno ćemo probati bar s uvećanim fontom.

FRAFO napisao:Uglavnom, nije dobro...

Razlozi zbog kojega se prešlo na novu platformu su prije svega bili sigurnosni(opasnost od hakerskih napada, bolja kontrola foruma, lakša obrana od spammera i robota...), a zatim i funkcionalni, odnosno mogučnost implementacije novih funkcija(ankete itd.). Posjećenost foruma je zadnjih godina u strašnom padu, pokušat ćemo s još nekim novinama osvježiti forum(da ne kažem privući ljude da ponovo komentiraju :) )
Razumim da je svaka promjena teška i da treba vremena da se na nju navikne(i samome mi je tako :) ).
Zato još jednom :thumbup: tebi i svim ostalim članovima ovog foruma na sugestijama kako da poboljšamo ovaj forum da nam bude što bolji.

FRAFO napisao:Definitivno će me na forumu biti sve manje...

Žalosti me što tako misliš, ali to je tvoje pravo.

U nadi da ćeš ipak s vremenom promijeniti mišljenje, pozdrav :wave:
<<

admin

Site Admin

Post 26 ožu 2013, 12:20

forza morocco napisao:bravo za trud i uvaženu sugestiju o tamnom stilu...

Hvala! :D
Svaka dobronamjerna sugestija je dobrodošla. :wink:
Sljedeće

Vrati se na: Novi forum