FAQ  •  Registracija  •  Login

5.B liga mladih

<<

strucnjak ipo

Novi član

Post 24 svi 2013, 15:17

Zadnja prognoza za ovu sezonu

GRADELE:BALANTINE 1 pijanci svi imaju krstenje tako da se mozda nece ni odigrat
SUTIKVA KRTICA 2 puno puno bolji i bez radeljica
MAGLA MARINERO 2 a mozda i 1 ako marinero ne dode
KAOS NANOTECH 2 derbi zaceljitos
ZARA CORPO 1 zara trgovina ipak boljsa
UNITED KAMELEON 2 a mozda kameleon i pusti
JEL NECES ETIRI 2 kljakovic gaspic je cili etiri
RIVA MIRABELA 2 bas me zanima oce li se mirabela skupit
<<

KLUPA1

Novi član

Post 24 svi 2013, 23:37

Čitam ovu priču oko gradela... Pojedinici niste normalni!!
Ekipa VOLE GRADELE su za vas koji ih napadate jedinica mijere poštenja...

Glede Marinera u startu odjebite sa provokacijam oko dolaska ili ne te tko i koliko nas igra!!!
Ja svojoj materi ne puštam na PES kamali ću ikome u ovoj ligi!!
Dobronamijerne kritike i šale DA .... a ostalo nas zaobiđite!!!
<<

E4

Član

Post 25 svi 2013, 12:05

moram se osvrnit na optuzbe uvazenog voditelja (pogledajte se u oci). Naime ovakve optuzbe su poprilicno teske i trbale bi imati malo jace uporiste od teorije zavjere a pogotovo ako dolaze od strane voditelja ekipe koja se takodjer bori za ulazak u visi rang sto bi stvarno volio znati uvazeni kolega jer ako vec imate hrabrosti ovako sto napisati onda se barem prestavite da mi koji citamo mozemo dobiti potpunu sliku. Dakle svaka momcad pocinje prvenstvo sa nula bodova i ima 30 kola da izbori ulazak u visi rang ili ostanak u istoj lizi, i iskljucivo sa svojim zalaganjem i htjenjem bori se za sto bolji plasman. To sto te dvije momcadi treniraju skupa i poslije piju i druze se to je pohvalno i nemora znaciti da su se dogovorili da im bas ne dojdu golman i najbolji igrac jer ako se vec dogovaraju onda to sigurno nece biti izostavljanje igraca jer da su ta dva igraca bila na utakmici i izgubili vjerujem da bi bila teorija zavjere malo drugacija stoga uvazeni kolega imali ste dovoljno vremena da si osigurate zalihu bodova vecu od jedne i druge ekipe koju optuzujute i osigurate ulazak puno prije kao sto su to ucinili prvaci te im ovim putem cestitam. Ponavljam da bi stvarno volio znati za kiju ekipu igra ili je vodi uvazeni voditelj ne napadam nikoga najmanje ekipe koje se u zadnjem kolu bore za 4 mjesto ali bilo li lijepo znati moju mocad zna t vidi se na logu

Sto se tice momaka koji koriste forum da pisu tko je s koje strane drine gospodo ako ste tolike frajercine nemojte se skrivati iza svojih nick name
Etiri 4ever
<<

vestra turpe

Novi član

Post 26 svi 2013, 13:16

E4 napisao:

Sto se tice momaka koji koriste forum da pisu tko je s koje strane drine gospodo ako ste tolike frajercine nemojte se skrivati iza svojih nick name

Slažem se.Nek se predstavi postolar Emir pa ću i ja!
<<

marenda

Novi član

Post 26 svi 2013, 14:01

jel se odigrala koja utakmica danas?
<<

Rodney Trotter

Novi član

Post 26 svi 2013, 17:24

vestra turpe napisao:

Slažem se.Nek se predstavi postolar Emir pa ću i ja!
[/quote]

Ako on skoči sa zgrade oćeš i ti?!?
<<

Rodney Trotter

Novi član

Post 26 svi 2013, 17:26

marenda napisao:jel se odigrala koja utakmica danas?

gradele-balantajn 5-3
sutikva-krtica -prekinuto u prvoj minuti
<<

mali.balun

Novi član

Post 26 svi 2013, 19:07

ma iako san samo redoviti gledatelj ove lige potaknut pisanjima pojedinih "idiota" moran i ja nesto napisat...doticni pogledajte se u oci prica obicne pizdarije.Po atmosferi toga dana na trbinama (a bia san prisutan veoma blizu) autor ovog idiotskog posta je ili glumac-ronaldo iz krtice (mislin da je kapetan) ili najglasniji momak iz fc united jer obadvojica su bili i previse bucni i nervozni sta mirabella gubi. a sami ne kuze da su sami krivi sta in momcadi nisu medu prvih 4 koji se zasluzeno nadaju ulasku u visi rang. Fc United je tijekon sezone pokaza da nisu momcad vec da ovise o jednon igracu sirovici koji je stvarno ekstra klasa sta je i dokaza kad je sam dobia pola ekipa. a kapetan krtice ne kuzi da u momcadi nema ponajboljeg igraca lige (mislin da se zove kuran) i da in golman nije medu boljin golmanima u ligi (ako ovo citas reci mi koja je tajna onih dodavanja sa branke na branku) bili bi medu zadnjih 5 a ne prvih 5... tribali ste kroz cilu sezonu osigurat misto medu prvih 4 pa se ne bi bavili ovin pizdarijama ko je kome pustia i slicno.
<<

Ožujci

Česti član

Post 26 svi 2013, 20:03

Pet godina igramo bez golmana , Prvi put da nam se u pet godina netko ne pojavi od ekipa , Mirabela se jedva skupila i stručnjaci ipo cili naš trud da prostite poseriu od vrha do podanka !!! 6 remija i 6 poraza uz ostale pobjede su nas dovele di jesmo . Zato hvala svima koji to razume !!
danas utakmica protiv naših PIJANACA sa Mišon na čelu su nam pokazali zube i vodili su 2-0 , tribalo se vračat iz tog sranja di su moji pokazali po tko zna koji put da su EKIPA i okrenili su rezultat !!!
I za kraj želim svima sve naj bolje sa nama ili bez nas u naj Ligi 5-oj B uz pjesmu http://www.youtube.com/watch?v=tCYjpUfBAEE :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :wave: :wave: :wave:
MNK VOLE GRADELE
<<

GTR7

Novi član

Post 26 svi 2013, 22:26

mali.balun napisao:ma iako san samo redoviti gledatelj ove lige potaknut pisanjima pojedinih "idiota" moran i ja nesto napisat...doticni pogledajte se u oci prica obicne pizdarije.Po atmosferi toga dana na trbinama (a bia san prisutan veoma blizu) autor ovog idiotskog posta je ili glumac-ronaldo iz krtice (mislin da je kapetan) ili najglasniji momak iz fc united jer obadvojica su bili i previse bucni i nervozni sta mirabella gubi. a sami ne kuze da su sami krivi sta in momcadi nisu medu prvih 4 koji se zasluzeno nadaju ulasku u visi rang. Fc United je tijekon sezone pokaza da nisu momcad vec da ovise o jednon igracu sirovici koji je stvarno ekstra klasa sta je i dokaza kad je sam dobia pola ekipa. a kapetan krtice ne kuzi da u momcadi nema ponajboljeg igraca lige (mislin da se zove kuran) i da in golman nije medu boljin golmanima u ligi (ako ovo citas reci mi koja je tajna onih dodavanja sa branke na branku) bili bi medu zadnjih 5 a ne prvih 5... tribali ste kroz cilu sezonu osigurat misto medu prvih 4 pa se ne bi bavili ovin pizdarijama ko je kome pustia i slicno.

Majstore odakle tebi pravo da nazivas ikoga idiotom ?
Kapetan krtice nije pisao nikakve postove do sad na nikakve temeu vezi 5b lige.
Ako imas kakav problem u vezi mene i moje ekipe slobodno mi se javi u nedjelju u 12 kad igramo posljednje kolo da to raspravimo.
Ako su se doticne ekipe dogovorile o eventualnom pustanju (u sta nevjerujem)to sami najbolje znaju.
Ja bi samo cestitao ekipi kameleona i mirabelle na ulasku u 4 .ligu i odlicnom nogometu kroz cijelu sezonu.
Ostalima kao i mojoj ekipi vise srece u iducoj sezoni!
<<

riri

Član

Post 26 svi 2013, 22:27

mali.balun napisao:ma iako san samo redoviti gledatelj ove lige potaknut pisanjima pojedinih "idiota" moran i ja nesto napisat...doticni pogledajte se u oci prica obicne pizdarije.Po atmosferi toga dana na trbinama (a bia san prisutan veoma blizu) autor ovog idiotskog posta je ili glumac-ronaldo iz krtice (mislin da je kapetan) ili najglasniji momak iz fc united jer obadvojica su bili i previse bucni i nervozni sta mirabella gubi. a sami ne kuze da su sami krivi sta in momcadi nisu medu prvih 4 koji se zasluzeno nadaju ulasku u visi rang. Fc United je tijekon sezone pokaza da nisu momcad vec da ovise o jednon igracu sirovici koji je stvarno ekstra klasa sta je i dokaza kad je sam dobia pola ekipa. a kapetan krtice ne kuzi da u momcadi nema ponajboljeg igraca lige (mislin da se zove kuran) i da in golman nije medu boljin golmanima u ligi (ako ovo citas reci mi koja je tajna onih dodavanja sa branke na branku) bili bi medu zadnjih 5 a ne prvih 5... tribali ste kroz cilu sezonu osigurat misto medu prvih 4 pa se ne bi bavili ovin pizdarijama ko je kome pustia i slicno.

slažem se s tobo 100 posto. obojica seru kvake, a nemaju pojma o životu a još manje o nogometu. obojica imaju u ekipi vrhunske igrače, a filozofiraju ko da su oni bogom dani umisto da puste momke da igraju i grade igru oko njih, a ne kad treba čupat, spas traže u njima dvojici. pogotovo,ovaj glumac iz krtice.kuran im se natječe za najboljeg strijelca a on ga kad vode 5 razlike drži na klupi.pravi kapetan.i još mu neće da dodaju kad može dati gol a utakmica rješena.ne znam uopće šta igra s njima kao i sirovica s unitedom. a što se tiče igre kurana i golmana,svaka čast,ko da igraju sto godina skupa.golman je genijalan i najbolji asistent u ligi. A priče o prodavanju utakmica su za malu dicu.ovo je 5.liga,a ne liga uefa.a sve floskule o tome su debilne kao i oni koji ih pišu
<<

GTR7

Novi član

Post 26 svi 2013, 22:57

Kao prvo kapetan krtice cestita ekipama kameleona i mirabelle na plasmanu u 4.ligu i najboljom igrom kroz cijelu sezonu.

Nisam sudjelovao u postovima do sada pa tako ni u onom o namjestanju utakmice.
Smatram da je to totalna glupost i da nije vrijedno ove rasprave.
Ako su doticne ekipe dogovarale ishod(u sta nevirujem) to znaju oni sami.
Sramotno je sto si pojedinci na forumu dozvoljavaju ,da bez ikakvog razloga vrijedaju ljude koji nemaju veze sa tim o cemu pisu.
<<

ervin bulku

Član

Post 26 svi 2013, 23:07

sad samo cekan da se javi neko iz uniteda i da napise da ni on nije nista pisa. biće da je neko falija temu i da se uopce ne radi o ovoj ligi i ovim gradelama i mirabelli. mene samo zanima ako ne taj "pogledajte se..." iz ekipe uniteda, kako reagira na ocito pustanje golova sirovici? jer ono sto je uradia golman kaosa kad mu daje loptu u noge par sekundi do kraja je ocito pustanje!(ali zele zao mi je cini mi se da ce gaspic dat protiv jel neces bar 5 golova)
<<

ervin bulku

Član

Post 26 svi 2013, 23:11

a sto se tice tog kurana pari mi se da on igra samo kad se igra protiv najjacih, jer kad su lakse utakmice onda dadne gol i ode na klupu(ne mislim citavu utakmicu ali 5-10 min gubi, a pari mi se da je spreman da moze igrat uvik). ako se momak bori za titulu onda bi triba igrat citave utakmice bar zadnjih kola jer krtici je isto bila 6 ili 5
<<

Gayathlaj 7

Član

Post 27 svi 2013, 10:13

ervin bulku napisao:sad samo cekan da se javi neko iz uniteda i da napise da ni on nije nista pisa. biće da je neko falija temu i da se uopce ne radi o ovoj ligi i ovim gradelama i mirabelli. mene samo zanima ako ne taj "pogledajte se..." iz ekipe uniteda, kako reagira na ocito pustanje golova sirovici? jer ono sto je uradia golman kaosa kad mu daje loptu u noge par sekundi do kraja je ocito pustanje!(ali zele zao mi je cini mi se da ce gaspic dat protiv jel neces bar 5 golova)

Molin da nas ne misate u te repove sta povlacite, i mislin da cili etiri nece dat pet golova.... :lol:
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013