2. liga veterana
MALDINI napisao:Dobija.
Sam sebe...
Svaka čast protivnicima, ali ja mislin da smo radi čistog manjka povratne trke, želje, agresije, racionalnog nogometnog razmišljanja ili sportske inteligencije ili svega toga zajedno utakmicu koju vodimo 1:0 i (PO MOM SUBJEKTIVNOM MIŠLJENJU) držimo protivnika u konopcima 5min do kraja (uz to falijemo 1-2 čiste druge stative i imamo više od igre), izgubili na kraju 1:3.
Jao nama...
Samo je tvoje neznanje veće od tvoje želje za pobjedom.
Moram ti priznat da si ti najveći zaljubljenik u futsal zadnjih dvadeset godina, pa nek priča ko šta oće.
Luna - Zorzi 1:2!
Evo mi spojili dvi pobjede (kako ide ona reklama za Laško, di su dvi - zazivaju treću). Ovi put je bilo sriće, protivnik je bija dobar, pogotovo golgeter Berkamp, a mi smo možda bili malo borbeniji i do zadnje nismo odustajali. Na kraju nas je poljubilo, u zadnje 21 sekunde smo zabili oba gola.
Drugi rezultati?
Evo mi spojili dvi pobjede (kako ide ona reklama za Laško, di su dvi - zazivaju treću). Ovi put je bilo sriće, protivnik je bija dobar, pogotovo golgeter Berkamp, a mi smo možda bili malo borbeniji i do zadnje nismo odustajali. Na kraju nas je poljubilo, u zadnje 21 sekunde smo zabili oba gola.
Drugi rezultati?
Tko leži - NE BJEŽI!
MALDINI napisao:Luna - Zorzi 1:2!
Drugi rezultati?
Priča mi je Toma tužnim glasom: izjednačimo 21 sek prije kraja i onda ja vratim Vukija na branku i onda 4 sek prije kraja.... mi damo gol iz kornera!!!!!
Svaka čast! Bitno je da se gine pa rezultat kakav bude.
Opet nam se iste gluposti dešavaju. Povratna trka je na vruće-hladno, a u periodima kad je bila loša smo bez veze primili gol. Još malo neodlučnosti kad triba u zadnjoj liniji bit rezolutan i u kategoriji primljeni golovi imaš 3 kom. Mogli smo do 3 boda (vodili smo 2:1), a zabili smo pred sam kraj za spasit bod, ja mislin da je realno. Šteta njihovog nepotrebnog crvenog kartona, ostatak više-manje korektan.
Uvatili smo priključak, sad se triba škapulat iz zone ispadanja.
Trofejni trener nam je još uvik neporažen, nek samo nastavi ovako, nek što duže traje!
Uvatili smo priključak, sad se triba škapulat iz zone ispadanja.
Trofejni trener nam je još uvik neporažen, nek samo nastavi ovako, nek što duže traje!
Tko leži - NE BJEŽI!
Issa - Firule 1:1
jako dobar derbi sa podjelom bodova di bi protivnici, čini mi se tribali bit zadovoljniji bodom nego mi...
Odigrali smo dobro i osim 2-3 minute pada koncentracije sve je išlo kako triba, šansi dovoljno, ali dobra obrana Firula na čelu sa jako raspoloženim golmanom nije dala više od jednog u svoju mrižu...
Sve u svemu, tu smo pri vrhu, na puškometu vodećem...smetamo i čekamo priliku...
jako dobar derbi sa podjelom bodova di bi protivnici, čini mi se tribali bit zadovoljniji bodom nego mi...
Odigrali smo dobro i osim 2-3 minute pada koncentracije sve je išlo kako triba, šansi dovoljno, ali dobra obrana Firula na čelu sa jako raspoloženim golmanom nije dala više od jednog u svoju mrižu...
Sve u svemu, tu smo pri vrhu, na puškometu vodećem...smetamo i čekamo priliku...
forza morocco napisao:Issa - Firule 1:1
Koja je ovo sezona zaredom da ste u aktivnoj utrci za 1.ligu?
U svakom slučaju puno sreće...
a evo iz sezone u sezonu ista priča...borba za opstanak, pa se trgnemo, uđemo u seriju, pojavi se nada, onda opet kriza, aj dobro je u sredini...pa onda dođemo u prva tri ekipe i borba do zadnjeg kola-dva i onda ništa...
vidit ćemo kako će se sve rasplest, ima još 10 kola i sve kalkulacije spadaju u kategoriju šbbkbb... ove szone doslovno svako svakome može uzet bodove, nema nedodirljivih...
fala i pozdrav
vidit ćemo kako će se sve rasplest, ima još 10 kola i sve kalkulacije spadaju u kategoriju šbbkbb... ove szone doslovno svako svakome može uzet bodove, nema nedodirljivih...
fala i pozdrav