17 sij 2013, 10:22 Postao/la forza morocco
Issa - Gallo 1:2
U prvom poluvrimenu oni nešto bolji, par izrazitih šansi na obje strane, ali na odmor idemo sa 0:0. U drugim dilu mi dosta bolji, stvaramo šanse, ali i falivamo mrtvace. Ipak dajemo gol za 1:0, ali i nastavljamo falivat sa crte doslovno...
Onda dajemo autogol i dovodimo utakmicu u nervoznu završnicu di na scenu stupa neš collina Vlado koji točno minut prije kraja pušta prednost nakon faula na 9 metara, drugi igrač puca, faliva branku...čisti gol aut...za sve u dvorani osim Vlade koji vraća faul na 9 metara??
mi radimo grešku i primamo gol i gubimo utakmicu koju smo po šansama tribali i zaslužili dobit...
reka san mu uživo i ode ću ponovit, kroz sve moje godine u UMN-u, od mladih do veterana Vlado Mikulić je barem 10 puta na ovaj način indirektno riješio susret svojom greškom u zadnjim minutama i toga mi je već pun kufer...
da se razumimo, da smo mi zabili 3 puta doslovno sa gol crte, dobili bi utakmicu i vez njegovih gluposti, ali šta je previše, previše je, a o kriteriju dijeljenja žutih kartona i faula da ne govorin...neki put odsudi maestralno, ali vrlo često radi greške koje rješavaju utakmice...
inače utakmica po meni dosta dobra za gledanje...