2. liga veterana
Sorry Mileni ali moram reagirat na ovo "epileptičari" jer mislim da nisi u pravu šta se tiće vaše utakmice i kb-a. Prvo poluvrime bez ijedne grubosti, gušt vas je bilo gledat,priznajete krive odluke sudaca,vračate balun jedni drugima totalni fair-play i onda u drugom vaš golman kreće na sudca(da je neznam šta bilo netriba onako reagirat) i zasluženo je isključen a možda je tribalo i prikinit utakmicu jer ga je navodno i udrija (to nemogu reć ,nisan dobro vidija). I nakon toga počinje opće divljanje cile vaše ekipe na svaku odluku suca , ulazite žešće i to poprilično i kad vam sudi faul samo se vi u dvorani čudite. Realno vas je kb triba dobit ali očito da teško podnosite možebitni poraz jer se nažalost ovo ponašanje ponavlja.Dajte skulirajte se malo pa ovo je REKREACIJA , nema potribe za takvim ponašanjem i ovo govorim čisto iz pozicije neutralnog promatrača koji gušta pogledat mali balun, pogotovo 2.veteransku.
Stoj mi dobro , puno uspjeha tvojoj ekipi i nadam se da će bit sve manje ovakvih scena!
Stoj mi dobro , puno uspjeha tvojoj ekipi i nadam se da će bit sve manje ovakvih scena!
Ne da ne možemo dobit Firule evo već 3 utakmice nego im ne možemo dat ni gol... al' barem je igra kontra njih bilo bolja nego u obe utakmice prošle godine...
dugo je bilo 0:1, u drugome smo probavali više na silu nego organizirano pa primamo i drugi gol, puno su jači u duel igri... na kraju probali sa igračem golmanom, ali samo za
Issa - Firule 0-3
dugo je bilo 0:1, u drugome smo probavali više na silu nego organizirano pa primamo i drugi gol, puno su jači u duel igri... na kraju probali sa igračem golmanom, ali samo za
Issa - Firule 0-3
MALDINI napisao:Izgleda da će bit ove godine drame u ligi, u dva kola nitko nema 2 pobjede (doduše ima još jedna zaostala utakmica), oće reć nema favorita, svak može dobit svakoga. Ali zato postoji jedna jedina ekipa koja još uvik ima 0 bodova, a to smo mi. Još je rano za išta reć (iz juniorskog sastava smo priključili dvojicu i doveli još jednog igrača, nominalno smo jači nego lani) al brzo se vrate slike od lani sa masu poraza u nizu iako smo svaku utakmicu bili bar ravnopravni. Bar smo zabili više od 1 gola na utakmici, a to nam se lani desilo tek u 12.kolu!
Baš je čudo da ekipa koja ima tebe i drugu stativu izgubi utakmicu!
Možda ti je previše 1. liga i ovo.
onošta sudci rade od lige to je jadno.Sudca nisan udrija nego ga uvatija za đep.Prvo pol. je počea filozofirat da se vrime kad je golman van broji a onda nastavija .2 pol. kad san pop... izbijen balun igraču s noge a on mi stane na ruku i tako stoji a "sudac" ne prekida akciju nego pušta igru.svi mi igramo iz rekreacije al je svakom cilj pobjeda zato pater ili kako već ne piši o onom sta nisi vidija .A da me mileni nije uvatija ne da bi suca udrija nego bi bilo svega.jer ako misle neki da sude ligu prvaka i da su oni bogovi e nisu
komac napisao:onošta sudci rade od lige to je jadno.Sudca nisan udrija nego ga uvatija za đep.Prvo pol. je počea filozofirat da se vrime kad je golman van broji a onda nastavija .2 pol. kad san pop... izbijen balun igraču s noge a on mi stane na ruku i tako stoji a "sudac" ne prekida akciju nego pušta igru.svi mi igramo iz rekreacije al je svakom cilj pobjeda zato pater ili kako već ne piši o onom sta nisi vidija .A da me mileni nije uvatija ne da bi suca udrija nego bi bilo svega.jer ako misle neki da sude ligu prvaka i da su oni bogovi e nisu
Gleda sam samo dio 1.poluvremena i vidio situaciju di ti je sudac počeo brojati kad si bia sa balunom van terena. Igrač KB-a je pucao pored gola, ti si otišao po balun i umisto da normalno uđeš u teren i izvedeš, ti si izvan terena gledao raspored svojih igrača, nisi ušao unutra nego si išao iza branke na drugu stranu i tek onda ušao u teren i izveo balun na samom isteku 4 sekunde. Sudac ti počinje brojati kad smatra da si u mogučnosti izvest gol-aut...
pater famillias napisao:Sorry Mileni ali moram reagirat na ovo "epileptičari" jer mislim da nisi u pravu šta se tiće vaše utakmice i kb-a. Prvo poluvrime bez ijedne grubosti, gušt vas je bilo gledat,priznajete krive odluke sudaca,vračate balun jedni drugima totalni fair-play i onda u drugom vaš golman kreće na sudca(da je neznam šta bilo netriba onako reagirat) i zasluženo je isključen a možda je tribalo i prikinit utakmicu jer ga je navodno i udrija (to nemogu reć ,nisan dobro vidija). I nakon toga počinje opće divljanje cile vaše ekipe na svaku odluku suca , ulazite žešće i to poprilično i kad vam sudi faul samo se vi u dvorani čudite. Realno vas je kb triba dobit ali očito da teško podnosite možebitni poraz jer se nažalost ovo ponašanje ponavlja.Dajte skulirajte se malo pa ovo je REKREACIJA , nema potribe za takvim ponašanjem i ovo govorim čisto iz pozicije neutralnog promatrača koji gušta pogledat mali balun, pogotovo 2.veteransku.
Naravno da i ja moram reagirat, odnosno osjećam potrebu odgovorit na tvoj post. Kao prvo bi želio pobliže objasnit povijest dvoboja sa dotičnom ekipom, naime, kad god smo igrali protiv njih, tijekom cijele utakmice bi bilo "padanja" po podu iz ničega, odglumljivanja faulova i isforsirane vike tipa: aaaaah, ajme, ubi me, satra me... itd. da sad ne karikiram previše, otud i moj posprdan naziv "Epileptičari" (ispričavam se ako je koga i uvrijedilo). Drugo što ti želim reći, prije nego nastavim post, jest da nismo ni mi anđeli i to je činjenica. Imamo i mi svojih problema i ponašanja, koje nas u očima onih koji nas gledaju, čine upravo onakvima kakvim si nas i ti doživio. Ja ne bježim od toga, niti ću se sad ovdje previše truditi da nas opravdavam, ali...
Uvijek postoji ono ali, kao što novčić ima dva lica, mač dvije oštrice, naravno da je tako i dvostrukih mjerila, dvostrukih viđenja i razmišljanja u svezi jedne stvrari i to je u biti dobro, tako da poštivam tvoje mišljenje i drago mi je što pišeš svoj osvrt i svoje viđenje.
I sam si rekao da je prvo poluvrime bilo i fer i korektno, npr. ja vraćam balun koji me okrznuo za aut (a da nitko nije vidija) zato što sam tako naučen i odgojen i zato šta smatram da je tako jedino i ispravno, i vjeruj mi, nisam jedini iz ekipe koji bi to napravija, tako da moram i demantirati tvoju konstataciju o općem divljanju CILE ekipe, zato što to naprosto nije točno.
Naš križ je šta nas stvari s početka moga posta, u kombinaciji sa greškama sudaca i konstantnim podgrijavanjem takve atmosfere od strane protivničke ekipe dovedu da jednostavno puknemo i popizdimo. Evo ti i primjer, Peksiju sudac Lukin ne daje očigledan žuti karton za start s leđa nad Galićem u izglednoj poziciji za gol, a u sljedećem napadu nama ide žuti zbog nekog faula i to, zamisli, na Peksijevo inzistiranje...ALO!? (nekako i smatram da su od tada i počele pizdarije) A onda to famozno padanje, jednostavno ti dođe da ga "klepiš" još žešće drugi put (šta se u konačnici i dogodi) jer znaš da ti ide izvuć odglumljeni prekršaj.
Šta se Komca tiče, jer NISI dobro vidija, nije ga udrija, ali je napravija takav mot ka da će ga udrit i odma sam zna da mu ne gine crveni i zato sam ga nastoja maknit da mu i kazna ne bude predrastična.
A ja te sad molim samo jednu stvar, da se pokušaš stavit u njegovu kožu, dakle golman si, braniš odlično, lik ti stane na nogu i onako, pederski, nesportski, je ne diže s tvoje ruke...Ma znaš šta, sad dok ovo pišem imam osjećaj da bi ga griza za nogu od bijesa (i oglođa je). Onda se i sam nađem u razmišljanju, ma koji pišo uopće i pokušavam biti fairplay prema svakome...
Nadalje, na tvoje realno, ja dajem svoje realno, a to je da je na kraju rezultat i pravedan s obzirom na utakmicu i igru, s tim da smatram da smo bili duplo bolji prvo poluvrime.
I na kraju idem probat dat neku konkluziju, nije da mi teško podnosimo možebitan poraz, ka šta ti sugeriraš, (uvik ću dat poštenu šaku ruke onome ko me pošteno dobije i to ću napravit bez sustezanja i lažnog smješka), već teško podnosimo nepravedne sudačke odluke, teško podnosimo nesportsku ekipu (čitaj padavičare) i slične stvari.
Znam i to da nas masu ekipe ne voli, znam i to da se protiv nas posebno napale (šta mi osobno i ne smeta), samo mi je žaj šta nas ovakva ekipa može dovest do onakvog stadija di mi gubimo samokontrolu (i opet ti ponavljam, ne svi igrači) i onda se desi ono šta se desi.
Ne triba nas niko volit....ali nas niko neće ni jebavat!
Stoj i ti meni dobro, hvala na željama za uspjeh i pridružujem se tvojim nadama za što manje ovakvih scena...
Pozdrav!
Zadnja izmjena: Mileni; 04 lis 2012, 17:49; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bog Mileni, nisam stiga ništa odgovorit ali evo sad sam uvatija malo vrimena i prisiljen sam ti ovo napisat jer si po meni prilično subjektivan po pitanju svoje ekipe ( nemoj ovo shvatit ka neku svađu ili tako nešto jer nemam tih poriva , jednostavno se javljam ka neutralni promatrač 2.lige kojemu nije ugodno gledat takve scene). Ne bi ulazija u povijest vaših utakmica sa kb-om ali imam osjećaj da je nešto drugo posrijedi jer tvoje objašnjenje da padaju , plaču i sl. nije se vidilo u prvom pol. nego tek kasnije kad su i imali razloga za padat koliko ste išli žestoko ali da se ne ponavljam , šta se tiče Komca ,citirat ću te: "dakle golman si, braniš odlično, lik ti stane na nogu i onako, pederski, nesportski, je ne diže s tvoje ruke.."-- mislim da ako mu je netko i sta na nogu, napravija je to slučajno u trku a ne da bi ga drža, a u to sam siguran iz 2 raloga. Prvi je da se to VIDILO sa tribina a drugi razlog je taj šta bi mu je Komac sam odgriza da je tako bilo.
Spominješ da vi popizdite kad suci pogriješe, pa jel se to samo vama dešava, jeste li vi ikad u igri pogriješili ili ste samo vi u pravu , sve to nije razlog za POPIZDIT na onakav način. Sićam se i vaše prošlogodišnje utakmice sa MM kad ste isti ovakvi bili možda još i žešći a i još nekih utakmica di se tako ponašate kad počnete gubit tako da mislim da se stvarno pogubite kad ste u minusu. Normalno je da svatko voli dobit ali po koju CIJENU??? Bojim se da će na vašim utakmicama to eskalirat u još nešto gore a to stvarno nema smisla.
Eto toliko od mene i volija bi da me demantirate na terenu. Viruj mi ja bi bija najsritniji.
Srdačan pozdrav!
Spominješ da vi popizdite kad suci pogriješe, pa jel se to samo vama dešava, jeste li vi ikad u igri pogriješili ili ste samo vi u pravu , sve to nije razlog za POPIZDIT na onakav način. Sićam se i vaše prošlogodišnje utakmice sa MM kad ste isti ovakvi bili možda još i žešći a i još nekih utakmica di se tako ponašate kad počnete gubit tako da mislim da se stvarno pogubite kad ste u minusu. Normalno je da svatko voli dobit ali po koju CIJENU??? Bojim se da će na vašim utakmicama to eskalirat u još nešto gore a to stvarno nema smisla.
Eto toliko od mene i volija bi da me demantirate na terenu. Viruj mi ja bi bija najsritniji.
Srdačan pozdrav!
Mileni napisao:pater famillias napisao:Sorry Mileni ali moram reagirat na ovo "epileptičari" jer mislim da nisi u pravu šta se tiće vaše utakmice i kb-a. Prvo poluvrime bez ijedne grubosti, gušt vas je bilo gledat,priznajete krive odluke sudaca,vračate balun jedni drugima totalni fair-play i onda u drugom vaš golman kreće na sudca(da je neznam šta bilo netriba onako reagirat) i zasluženo je isključen a možda je tribalo i prikinit utakmicu jer ga je navodno i udrija (to nemogu reć ,nisan dobro vidija). I nakon toga počinje opće divljanje cile vaše ekipe na svaku odluku suca , ulazite žešće i to poprilično i kad vam sudi faul samo se vi u dvorani čudite. Realno vas je kb triba dobit ali očito da teško podnosite možebitni poraz jer se nažalost ovo ponašanje ponavlja.Dajte skulirajte se malo pa ovo je REKREACIJA , nema potribe za takvim ponašanjem i ovo govorim čisto iz pozicije neutralnog promatrača koji gušta pogledat mali balun, pogotovo 2.veteransku.
Naravno da i ja moram reagirat, odnosno osjećam potrebu odgovorit na tvoj post. Kao prvo bi želio pobliže objasnit povijest dvoboja sa dotičnom ekipom, naime, kad god smo igrali protiv njih, tijekom cijele utakmice bi bilo "padanja" po podu iz ničega, odglumljivanja faulova i isforsirane vike tipa: aaaaah, ajme, ubi me, satra me... itd. da sad ne karikiram previše, otud i moj posprdan naziv "Epileptičari" (ispričavam se ako je koga i uvrijedilo). Drugo što ti želim reći, prije nego nastavim post, jest da nismo ni mi anđeli i to je činjenica. Imamo i mi svojih problema i ponašanja, koje nas u očima onih koji nas gledaju, čine upravo onakvima kakvim si nas i ti doživio. Ja ne bježim od toga, niti ću se sad ovdje previše truditi da nas opravdavam, ali...
Uvijek postoji ono ali, kao što novčić ima dva lica, mač dvije oštrice, naravno da je tako i dvostrukih mjerila, dvostrukih viđenja i razmišljanja u svezi jedne stvrari i to je u biti dobro, tako da poštivam tvoje mišljenje i drago mi je što pišeš svoj osvrt i svoje viđenje.
I sam si rekao da je prvo poluvrime bilo i fer i korektno, npr. ja vraćam balun koji me okrznuo za aut (a da nitko nije vidija) zato što sam tako naučen i odgojen i zato šta smatram da je tako jedino i ispravno, i vjeruj mi, nisam jedini iz ekipe koji bi to napravija, tako da moram i demantirati tvoju konstataciju o općem divljanju CILE ekipe, zato što to naprosto nije točno.
Naš križ je šta nas stvari s početka moga posta, u kombinaciji sa greškama sudaca i konstantnim podgrijavanjem takve atmosfere od strane protivničke ekipe dovedu da jednostavno puknemo i popizdimo. Evo ti i primjer, Peksiju sudac Lukin ne daje očigledan žuti karton za start s leđa nad Galićem u izglednoj poziciji za gol, a u sljedećem napadu nama ide žuti zbog nekog faula i to, zamisli, na Peksijevo inzistiranje...ALO!? (nekako i smatram da su od tada i počele pizdarije) A onda to famozno padanje, jednostavno ti dođe da ga "klepiš" još žešće drugi put (šta se u konačnici i dogodi) jer znaš da ti ide izvuć odglumljeni prekršaj.
Šta se Komca tiče, jer NISI dobro vidija, nije ga udrija, ali je napravija takav mot ka da će ga udrit i odma sam zna da mu ne gine crveni i zato sam ga nastoja maknit da mu i kazna ne bude predrastična.
A ja te sad molim samo jednu stvar, da se pokušaš stavit u njegovu kožu, dakle golman si, braniš odlično, lik ti stane na nogu i onako, pederski, nesportski, je ne diže s tvoje ruke...Ma znaš šta, sad dok ovo pišem imam osjećaj da bi ga griza za nogu od bijesa (i oglođa je). Onda se i sam nađem u razmišljanju, ma koji pišo uopće i pokušavam biti fairplay prema svakome...
Nadalje, na tvoje realno, ja dajem svoje realno, a to je da je na kraju rezultat i pravedan s obzirom na utakmicu i igru, s tim da smatram da smo bili duplo bolji prvo poluvrime.
I na kraju idem probat dat neku konkluziju, nije da mi teško podnosimo možebitan poraz, ka šta ti sugeriraš, (uvik ću dat poštenu šaku ruke onome ko me pošteno dobije i to ću napravit bez sustezanja i lažnog smješka), već teško podnosimo nepravedne sudačke odluke, teško podnosimo nesportsku ekipu (čitaj padavičare) i slične stvari.
Znam i to da nas masu ekipe ne voli, znam i to da se protiv nas posebno napale (šta mi osobno i ne smeta), samo mi je žaj šta nas ovakva ekipa može dovest do onakvog stadija di mi gubimo samokontrolu (i opet ti ponavljam, ne svi igrači) i onda se desi ono šta se desi.
Ne triba nas niko volit....ali nas niko neće ni jebavat!
Stoj i ti meni dobro, hvala na željama za uspjeh i pridružujem se tvojim nadama za što manje ovakvih scena...
Pozdrav!
Pozdrav Pater Famillias, naravno da vođenje ovakog dijaloga, odnosno polemike ne smatram svađom, naprotiv, kao što sam prethodno i rekao, svako ima svoje viđenje, svoj doživljaj i svoju priču. Samo bi htio nadodati, odnosno replicirati na tvoj odgovor. Biti objektivan ili subjektivan, pogotovo kad se radi o samom tebi ili o tvojoj ekipi, uvijek je teško i uvijek će biti predmet rasprava. Po pitanju famoznog "padanja" ne smatram da sam subjektivan, kako ti navodiš, iz razloga što sam ti naveo svoje doživljaje iz prethodnih utakmica koje ti NISI gledao. Nakon što je ova utakmica, koja je i povod naše debate, eskalirala u neželjenom pravcu, kažeš da si vidio kako idemo grublje i da su imali razloga padat. Po mom mišljenju, niti jedan takav faul nije bio toliko grub kako ti pokušavaš prikazat, a reakcije protivničkih igrača na možebitno žešće prekršaje (i to nakon pokušaja isprovociranih prekršaja) su još kudikamo i intenzivnije nego što inače znaju reagirat, tako da shvaćam da je i to utjecalo na formiranje i oblikovanje tvoga mišljenja.
Kažeš i to da ti ne bi ulazija u povijest naših dvoboja, a ja tvrdim da onda ne možeš objektivno ni donijet mišljenje o CILOJ ekipi (jer si spominja divljanje cile ekipe, što opet odlučno demantiram) na osnovu ove utakmice.
Šta se Komca tiče, situaciju o kojoj pričamo, nije isto VIDJETI sa tribina i doživjeti na terenu, vjeruj mi. Ne mogu prihvatiti tvrdnju da si ti vidio kako je protivnički igrač imao namjeru maknut mu se sa ruke. Ne znam kako to možeš "osjetiti" sa tribine. VIDJETI možeš, OSJETITI ne možeš jer nisi na terenu.
A da bezuvjetno vjerujem svom golmanu, vjerujem. Na kraju krajeva, njegova reakcija i govori koliko je bio isfrustriran takvim nesportskim potezom.
Tvoj argument, da bi mu Komac i sam oglođa nogu da je to bila istina ne stoji, jer ne možeš znat kako bi ni ti sam reagira u takvoj situaciji. On je svoju frustraciju demonstrira traženjem opravdane zadovoljštine i sankcije kod suca, protestirajući, a fintu da će ga udrit je učinija kad mu je ovaj jedva dočeka izvadit karton.
A sad šta se tiče tvoje zadnje konstatacije i komentara prošlogodišnje utakmice sa MM. Ne znam da li igraš mali balun, ako da onda moje pitanje glasi: "Jesi li ikada igrao protiv dotične ekipe?" Ako jesi možemo nastavit raspravu u nekim od idućih komentara. Ako nisi, neću se udostojiti niti replicirati na tvoj komentar te prošlogodišnje utakmice, jer smatram da nema smisla. Ne bi tia da se sad uvridiš, ali da si mi spomenija bilo koju utakmicu, sa bilo kojom ekipom, na kojoj je bilo svađe i nesportskog ponašanja, bilo sa naše strane ili bilo obostrano, ja bi ti reka da si donekle u pravu i ponovija ti ono iz mog prvog komentara, a to je da priznajem da nismo ni mi cvijeće...Ali donosit mišljenje iz tvog viđenja utakmice sa MM!!! Moram priznat da si mi sad malo povridija i osjećaje (inače sam senzibilan i osjetljiv tip), ali si mi da potvrdu da i ne poznaješ baš toliko materiju koliko sam mislija i da u biti sad smatram još i više da nisi u pravu. Ali... Da sad ni ja ne upirem previše.
Ispadam ovdje nekakav odvjetnik svoje ekipe, ali nema veze, neko mora ponijet i taj križ. Pogotovo jer smatram da mi klijent nije kriv.
Znam da bi i ti volija da te mi demantiramo na terenu, i da bi ti tada bia najsretniji. Pa eto, ja bi volija da si gleda ovu zadnju utakmicu sa Kljacima (bez obzira šta su novaci, bez obzira šta su zadnji) pa da vidiš kako se demantira...Nismo ih dobili glatko, rezultat ti to sugerira. A nigdi pizdarije, nigdi svađe, nigdi vike. Jer su ljudi normalni i OK, jer su suci mrvu iskusniji, a ne mulci koji se pogube nakon dvi minute...
I na kraju, šta kažeš za utakmicu Luna - Galo... tri suspendirana. Nismo valjda i tu mi nešto zajebali i skrivili?
Kažeš i to da ti ne bi ulazija u povijest naših dvoboja, a ja tvrdim da onda ne možeš objektivno ni donijet mišljenje o CILOJ ekipi (jer si spominja divljanje cile ekipe, što opet odlučno demantiram) na osnovu ove utakmice.
Šta se Komca tiče, situaciju o kojoj pričamo, nije isto VIDJETI sa tribina i doživjeti na terenu, vjeruj mi. Ne mogu prihvatiti tvrdnju da si ti vidio kako je protivnički igrač imao namjeru maknut mu se sa ruke. Ne znam kako to možeš "osjetiti" sa tribine. VIDJETI možeš, OSJETITI ne možeš jer nisi na terenu.
A da bezuvjetno vjerujem svom golmanu, vjerujem. Na kraju krajeva, njegova reakcija i govori koliko je bio isfrustriran takvim nesportskim potezom.
Tvoj argument, da bi mu Komac i sam oglođa nogu da je to bila istina ne stoji, jer ne možeš znat kako bi ni ti sam reagira u takvoj situaciji. On je svoju frustraciju demonstrira traženjem opravdane zadovoljštine i sankcije kod suca, protestirajući, a fintu da će ga udrit je učinija kad mu je ovaj jedva dočeka izvadit karton.
A sad šta se tiče tvoje zadnje konstatacije i komentara prošlogodišnje utakmice sa MM. Ne znam da li igraš mali balun, ako da onda moje pitanje glasi: "Jesi li ikada igrao protiv dotične ekipe?" Ako jesi možemo nastavit raspravu u nekim od idućih komentara. Ako nisi, neću se udostojiti niti replicirati na tvoj komentar te prošlogodišnje utakmice, jer smatram da nema smisla. Ne bi tia da se sad uvridiš, ali da si mi spomenija bilo koju utakmicu, sa bilo kojom ekipom, na kojoj je bilo svađe i nesportskog ponašanja, bilo sa naše strane ili bilo obostrano, ja bi ti reka da si donekle u pravu i ponovija ti ono iz mog prvog komentara, a to je da priznajem da nismo ni mi cvijeće...Ali donosit mišljenje iz tvog viđenja utakmice sa MM!!! Moram priznat da si mi sad malo povridija i osjećaje (inače sam senzibilan i osjetljiv tip), ali si mi da potvrdu da i ne poznaješ baš toliko materiju koliko sam mislija i da u biti sad smatram još i više da nisi u pravu. Ali... Da sad ni ja ne upirem previše.
Ispadam ovdje nekakav odvjetnik svoje ekipe, ali nema veze, neko mora ponijet i taj križ. Pogotovo jer smatram da mi klijent nije kriv.
Znam da bi i ti volija da te mi demantiramo na terenu, i da bi ti tada bia najsretniji. Pa eto, ja bi volija da si gleda ovu zadnju utakmicu sa Kljacima (bez obzira šta su novaci, bez obzira šta su zadnji) pa da vidiš kako se demantira...Nismo ih dobili glatko, rezultat ti to sugerira. A nigdi pizdarije, nigdi svađe, nigdi vike. Jer su ljudi normalni i OK, jer su suci mrvu iskusniji, a ne mulci koji se pogube nakon dvi minute...
I na kraju, šta kažeš za utakmicu Luna - Galo... tri suspendirana. Nismo valjda i tu mi nešto zajebali i skrivili?
Zadnja izmjena: Mileni; 12 lis 2012, 16:20; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bog Mileni, evo nismo se "čuli" odavno i moram ti reć kako vrime odmiće da sam i izgubija volju za nekim elaboriranjem naše prepiske pa bi zaključija sa tom temom i okrenija se utakmicama a ne ponašanjima pojedinaca, odnosno ekipa, uostalom vrime će pokazat ko je bija u pravu.
Pa shodno prethodno napisnom, malo prognoze:
24.10.2012. 17:35 ISSA - CAFFE BAR TANA K.B. SPLIT x
24.10.2012. 18:30 OSANDESETE PLETIONICA 1
24.10.2012. 19:20 PAPUNDEK CB LUNA x2
Pa shodno prethodno napisnom, malo prognoze:
24.10.2012. 17:35 ISSA - CAFFE BAR TANA K.B. SPLIT x
24.10.2012. 18:30 OSANDESETE PLETIONICA 1
24.10.2012. 19:20 PAPUNDEK CB LUNA x2