FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

admin

Site Admin

Post 25 kol 2012, 13:24

1. liga mladih, sezona 2012/2013
<<

FRAFO

VIP član

Post 12 ruj 2012, 10:43

Na prvi dojam mi 1.liga izgleda slabija nego ikad. Ispale su dvije ekipe od kojih se s obzirom na kvalitetu i očekivalo da ispadnu (GARAŽA PUJANKE i ZLATAN OTOK), ali su se raspale 3 vrlo dobre ekipe (KAMELEON KLUB, RADUNICA i TOPEL), tako da u novu sezonu ulazimo s čak 5 novih prvoligaša: ZLATARIJA DVORNIK, DUJMOVAČA D.O.O., ARTEM, MNK UNHSDR(ex HOTEL ROTONDO) i DOMUS CROATIA KMAN.
Za naslov kao i prošle sezone konkuriraju HERCEGOVAC, MNK ZLATKO CELENT, IS DEUTSCHE i STROŽANAC. Ove ekipe kvalitetom znatno odskaču od ostatka lige i ne vidim tko bi im se mogao bodovno približiti na manje od 10 bodova.
Borbu za ostanak bi trebale voditi ekipe koje su ušle u ligu, s tim da je po meni ZLATARIJA DVORNIK sigurna, a DUJMOVAČA D.O.O. ima vrlo dobre igrače ali joj nedostaje širine... Najugroženiji bi trebali biti DOMUS, MNK UNHSDR i ARTEM.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 ruj 2012, 20:26

Mislim da će se i Zlatarna uključit u borbu za vrh. Navodno je i Artem pojačan, a tek tribamo vidit s kakvim će rosterom istrčat ex Rotondo. Za ispadanje bi glavni kandidat triba bit Domus ako se značajno ne pojača, a drugog putnika u drugu ligu ne bih prognozira. Iako su se raspale ekipe Kameleona i Topela mislim da će većina njihovih igrača pojačat ostale prvoligaše tako da vjerujem da će liga bit jača nego lani.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 14 ruj 2012, 20:35

Zlatarija ce osvojit ligu, a Gruba bit prvi strijelac.
F-OFF!!!
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 ruj 2012, 00:45

Vice ColoColo napisao:Mislim da će se i Zlatarna uključit u borbu za vrh. Navodno je i Artem pojačan, a tek tribamo vidit s kakvim će rosterom istrčat ex Rotondo. Za ispadanje bi glavni kandidat triba bit Domus ako se značajno ne pojača, a drugog putnika u drugu ligu ne bih prognozira. Iako su se raspale ekipe Kameleona i Topela mislim da će većina njihovih igrača pojačat ostale prvoligaše tako da vjerujem da će liga bit jača nego lani.

Ako ostanemo u ligi to će za nas biti veliki uspjeh a to je i cilj ove sezone!!!
KUKAVICA UMIRE TISUĆU PUTA HEROJ SAMO JEDNOM !
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

torres19

VIP član

Post 15 ruj 2012, 07:49

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
Vice ColoColo napisao:Mislim da će se i Zlatarna uključit u borbu za vrh. Navodno je i Artem pojačan, a tek tribamo vidit s kakvim će rosterom istrčat ex Rotondo. Za ispadanje bi glavni kandidat triba bit Domus ako se značajno ne pojača, a drugog putnika u drugu ligu ne bih prognozira. Iako su se raspale ekipe Kameleona i Topela mislim da će većina njihovih igrača pojačat ostale prvoligaše tako da vjerujem da će liga bit jača nego lani.

Ako ostanemo u ligi to će za nas biti veliki uspjeh a to je i cilj ove sezone!!!

Ajme je piliš naopako ,kakiš bezveze ,prvo misto je jedini cilj reci im otvoreno.Samo je jedan Kaki a taj igra u Zlatarije ,zato ne kaki.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

FRAFO

VIP član

Post 15 ruj 2012, 09:12

STROŽANAC - IS DEUTSCHE X2
-prva ovosezonska utakmica je ujedno i derbi kola; minimalnu prednost dajem "švabama"
MNK UNHSDR - COLO COLO X2
-iako je ex-Rotondo velika nepoznanica, Colo Colo je favorit
PARNA MASTIONA - MNK ZLATKO CELENT 2
-Celent je i ove sezone jedan od favorita za naslov...
PB SPLIT - ORBICO 1
-PB bolji
DUJMOVAČA - ZLATARIJA DVORNIK 2
-u dvoboju prošlosezonskih drugoligaša prednost dajem "zlatarima" koji su lani uzeli duplu krunu.
HERCEGOVAC - KIDAN ŽILE 1
-branitelji naslova su veliki favoriti; "žilaši" su navodno slabiji nego lani
ARTEM - DOMUS 1
-Domus je po mnogima glavni favorit za ispadanje, tako da bi Artem ovo trebao dobiti
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 15 ruj 2012, 12:07

FRAFO napisao:Na prvi dojam mi 1.liga izgleda slabija nego ikad. Ispale su dvije ekipe od kojih se s obzirom na kvalitetu i očekivalo da ispadnu (GARAŽA PUJANKE i ZLATAN OTOK), ali su se raspale 3 vrlo dobre ekipe (KAMELEON KLUB, RADUNICA i TOPEL), tako da u novu sezonu ulazimo s čak 5 novih prvoligaša: ZLATARIJA DVORNIK, DUJMOVAČA D.O.O., ARTEM, MNK UNHSDR(ex HOTEL ROTONDO) i DOMUS CROATIA KMAN.
Za naslov kao i prošle sezone konkuriraju HERCEGOVAC, MNK ZLATKO CELENT, IS DEUTSCHE i STROŽANAC. Ove ekipe kvalitetom znatno odskaču od ostatka lige i ne vidim tko bi im se mogao bodovno približiti na manje od 10 bodova.
Borbu za ostanak bi trebale voditi ekipe koje su ušle u ligu, s tim da je po meni ZLATARIJA DVORNIK sigurna, a DUJMOVAČA D.O.O. ima vrlo dobre igrače ali joj nedostaje širine... Najugroženiji bi trebali biti DOMUS, MNK UNHSDR i ARTEM.

TORRES evo ti prognoza čovika koji prati ligu i zna pravo stanje !!!Neznam šta se ti pališ kad ne igraš ovu ligu eto ti Ebur pa se snjima igraj doću vidit derbi drugog kola vidim već si ga najavio,pozz
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

torres19

VIP član

Post 16 ruj 2012, 10:26

UNH Sud.Dom.Rata. napisao:
FRAFO napisao:Na prvi dojam mi 1.liga izgleda slabija nego ikad. Ispale su dvije ekipe od kojih se s obzirom na kvalitetu i očekivalo da ispadnu (GARAŽA PUJANKE i ZLATAN OTOK), ali su se raspale 3 vrlo dobre ekipe (KAMELEON KLUB, RADUNICA i TOPEL), tako da u novu sezonu ulazimo s čak 5 novih prvoligaša: ZLATARIJA DVORNIK, DUJMOVAČA D.O.O., ARTEM, MNK UNHSDR(ex HOTEL ROTONDO) i DOMUS CROATIA KMAN.

TORRES evo ti prognoza čovika koji prati ligu i zna pravo stanje !!!Neznam šta se ti pališ kad ne igraš ovu ligu eto ti Ebur pa se snjima igraj doću vidit derbi drugog kola vidim već si ga najavio,pozz

Ja ovo komentiram ka gledatelj i ka poznavatelj prilika oko tebe ,nisi ti nikad igra da bi osta u ligi a i frafo zna o čemu ja pričam samo ti neda gušta.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 17 ruj 2012, 02:10

Kao voditelj "ex-Rotonda" mogu rec da u sezonu ulazimo samo s jednim ciljem (imperativom), a to je ostati u lizi. E sad, igracki smo se popunili, ali sigurno ce i tribat vrimena da sve legne na svoje misto, da se ustimamo. S pobjedom u 1.kolu sigurno ce lakse biti igrat dalje, pa se nadamo dobrom startu...
<<

UNH Sud.Dom.Rata.

Član

Post 17 ruj 2012, 07:38

AUTO SIMPET napisao:Kao voditelj "ex-Rotonda" mogu rec da u sezonu ulazimo samo s jednim ciljem (imperativom), a to je ostati u lizi. E sad, igracki smo se popunili, ali sigurno ce i tribat vrimena da sve legne na svoje misto, da se ustimamo. S pobjedom u 1.kolu sigurno ce lakse biti igrat dalje, pa se nadamo dobrom startu...

Ma ništa ne brini mene suci obožavaju a i torres je među njima pa se oni svi skupa brinu za mene i ekipu da ne bi šta krenilo nizbrdo na početku!,a torres je bio i među prvima koji nam je čestitao na osvajanju Torcida kupa pa evo i ja njemu želim puno sriće i bodova u 2.ligi doću ih i pogledat ponekad a drugo kolo ne bi propustio ni za šta!HŽV
"UZ HEROJE DO GROBA"
<<

yanakiss

Novi član

Post 17 ruj 2012, 08:22

Prvi favorit lige je Hercegovac, koji je doveo jedno pojačanje, ali pravo - BUMBA, iz kameleona
Ali kao šta se zna,puno je teze obraniti nego osvojit, zato ce pravu konkurenciju imat prvenstveno u ekipama IS DEUTCHE i STROZANAC.
ZLATKO CELENT ove godine mislim da neće bit u samoj borbi za vrh jer im ipak neće biti Kraljevića i Martinca koji moraju na operaciju, a bez njih dvojice igra im je, pogotovo u kontinuitetu, na lošijih razini
U vrhu lige definitivno ce biti ZLATARIJA DVORNIK koja ima izniveliran igrački kadar sa 10tak dobrih igraca, šta je bitno za ligaska natjecanja.
Bez obzira na prethobne izjave,UNHSDR ce biti takodjer u vrhu lige, jer su privukli na raznolike nacine nekolicinu kvalitetnih pojedinaca.
Odmah poslije njih bi trebao biti PB SPLIT, a i DUJMOVACA kojoj za nešto više ipak fali širina klupe.
KIDAN ZILE, ARTEM, COLO COLO i PARNA MASTIONA bi ipak trebali osigurat opstanak, a kao glavne favorite za ispadanje vidim ORBICO i DOMUS, koji ako se nije bitno pojacao nebi triba uhvatiti dvoznamenkasti broj bodova
Zadnja izmjena: yanakiss; 17 ruj 2012, 08:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 17 ruj 2012, 13:59

Čitam ovo sta piše Yanakiss pa se pitam o kojim načinima dovođenja igrača govori. I evo sad me maloprije zove brat pa mi govori kako se priča da plaćamo igrače! Tužno je kako čovik može bit pokvaren i bavit se takvim pizdarijama, a još jadnije je šta neki ljudi prihvate to kao istinu, bez da se jave i pitaju je li to istina. Kako samo ljudi mogu bit zli i pokvareni...
<<

PAGO

Član

Post 17 ruj 2012, 14:17

Po svemu gore napisanom Domus figurira kao siguran fenjeraš, a za drugo misto koje vodi u 2.ligu bi uz nas moga konkurirat Orbico, neka se opet skupa borimo za ostanak :)
<<

yanakiss

Novi član

Post 17 ruj 2012, 14:27

Ja o plaćanju nisam reka ni riječi, samo sam reka da ste na raznolike nacine privukli neke pojedince koji su do jucer igrali u drugim ekipama!
A šta se tice svega toga, ja ne sudjelujem u toj lizi i sve to promatram sa strane, tako da nemam nikakvih interesa u svemu tome.
Nije mi bila namjera nikoga uvrijediti, ali svako može protumačiti izjavu kako njemu odgovara, a tebi valjda odgovara to na način da su to pizdarije i pokvarenost
Sljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013