FAQ  •  Registracija  •  Login

4. liga mladih

<<

Fone

Član

Post 29 tra 2013, 01:13

Nevera - Elclassico 12:3. Klasiko je povea nakon šta smo izgubili balun, i ima je još par šansi za povećat vodstvo, al drugi golman Nevere je predobro brania, i da nije prekoristan u igri, sigurno bi češće staja na branku. :) Tada se probudia veliki Knezović i sa 3 gola preokrenia utakmicu. Kako se bližia kraj, klasiko je pada sa snagon jer su imali samo jednu zamjenu i pali su skroz. Za nas dobro, jer da ih je bilo više, ne bi rezultat bia ovoliki. Fer utakmica, suđenje ok. Prije nas boćari dobili krempij, mislin da su matematički danas osigurali naslov, čestitke u ime ekipe Nevere!
<<

blade_8699

Novi član

Post 05 svi 2013, 20:50

Krempij dobija Neveru, Boćari dobili Sierru 4:2.
<<

torres19

VIP član

Post 06 svi 2013, 20:28

Ima jedna ekipa ili bolje reč klapa koju bi bilo nepravedno ne spomenut.GT TRADE je sve ono čemu se ja divim to je skupina veterana koji su u nedilju igrali bez zamjene a bore se kada im se radi o glavi doslovno do zadnje kapi znoja i vode Mornare većinu utakmice i na kraju izgube časno.Nije bilo puno ljudi u dvorani i šteta.Padaju s nogu ,golman stavlja led u rukavice na prst(samo da može branit), na klupi nema zamjene ali zato ima dva voditelja hahaha.Mole Boga da Veseli zovu timeout da malo odahnu.A prije utakmice svađa ,nemaju jedan dres njih taman za započet 3 igrača,2 golmana i 2 voditelja ,parodija.Triba pogledat tablicu pa će svima bit jasno o čemu ja pričam.A par vrhunskih poteza driblinga i količina trke za nevirovat.
MOMCI VELIKO VAM HVALA ZA ONO ŠTA STE MI PRIUŠTILI DA ONAKVU UTAKMICU SUDIM.NEĆU TO NIKAD ZABORAVIT.To je bit svega šteta šta ispadate.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

Voodoo Vince

Član

Post 07 svi 2013, 13:18

torres19 napisao:Ima jedna ekipa ili bolje reč klapa koju bi bilo nepravedno ne spomenut.GT TRADE je sve ono čemu se ja divim to je skupina veterana koji su u nedilju igrali bez zamjene a bore se kada im se radi o glavi doslovno do zadnje kapi znoja i vode Mornare većinu utakmice i na kraju izgube časno.Nije bilo puno ljudi u dvorani i šteta.Padaju s nogu ,golman stavlja led u rukavice na prst(samo da može branit), na klupi nema zamjene ali zato ima dva voditelja hahaha.Mole Boga da Veseli zovu timeout da malo odahnu.A prije utakmice svađa ,nemaju jedan dres njih taman za započet 3 igrača,2 golmana i 2 voditelja ,parodija.Triba pogledat tablicu pa će svima bit jasno o čemu ja pričam.A par vrhunskih poteza driblinga i količina trke za nevirovat.
MOMCI VELIKO VAM HVALA ZA ONO ŠTA STE MI PRIUŠTILI DA ONAKVU UTAKMICU SUDIM.NEĆU TO NIKAD ZABORAVIT.To je bit svega šteta šta ispadate.

Potpisujen! Ljudi igraju najlipši nogomet lige upravo zbog iskustva i želje, možda fali force i mladosti, ali najbitniju stvar imaju - vole nogomet! Svka in čast za to! Uvik ih je gušt gledat :)
"You can be a king or a street sweeper, but everybody dances with the Grim Reaper."
<<

GT Trade

Česti član

Post 07 svi 2013, 15:12

Ajde ekipa pomalo rasplakat ćete nas :shock:

Je, u nedilju je starčad dala sve od sebe, bilo nas je straj da ko ne završi na hitnu al nema toga šta piva ne more izličit.
Sve u svemu nas pet i voditelji preko 350 godina na kontu ....
Malo mi je teško bilo šta pametno napisat jer nakon 30 godina igranja od betona na školskom na Brdima do dvorane na Gripama došlo je vrime da se stane na balun i zapljeska mlađima kojima ipak teško možemo parirat. Srce bi ali force fali šta se vidilo i u nedilju. Cilu sezonu smo davali sve od sebe uz standardnu dozu vike al sve to ide u rok službe, držali smo se koliko smo mogli.... to je ipak GT Trade. Najbolje od svega je šta smo bili i ostali klapa. Glumcu i meni (s ledom u rukavici) ovo je bija oproštaj od mladih jer nas nema slijedeće kolo, ali veći dio GT-a nastavlja živit kroz Mišu lančića u IV veteranskoj.
Službeno priopćenje uprave kluba slijedi, ovo su samo par mojih riči s gropon u grlu...
<<

Spodoba

Novi član

Post 07 svi 2013, 18:10

Je je,stvarno svaka čast Trade-u,sve kako je Torres napisa.. kapa do poda..
zadnje kolo poslastica,brački derbi.. iako je Nevera bila isprid Milne cilu sezonu Milna mi se stalno doimala jača..siguran san da neće izgubit zadnju..
<<

VIK

Član

Post 12 svi 2013, 14:31

godišnji odmor je već počeja šta smo i pokazali zadnju u ligu i jučer u kupu.
još el clasico i drniš pa gotovo.

posebni pozdrav starim meštrima iz GT-a!

još el klasiko i drniš

ja sam se nalazio u autobusu...
bp
<<

shime 1950

Novi član

Post 20 svi 2013, 17:24

Kratki rezime:
po meni tablica realna iako niko nije ocekiva od kavane da ce bit tu di je, s obzirom kako su poceli sezonu.
Boćari uvjerljivo udigrali najbolje od svih ovu sezonu. Nevera druga zaluzeno pogotovo posli zadnje utakmice. itd.
neugodno su me iznenadile gavrine trupe...od njih sam ocekiva bolje....
pozdrav mladićima iz GT i puno srice dalje..!!!!
U DANIMA SRETNIM, U DANIMA GRUBIM
<<

FRAFO

VIP član

Post 20 svi 2013, 19:09

Evo moga kratkog osvrta na sezonu:
1. UDRUGA BOĆARA BRANITELJA - zasluženo prvaci i po meni će biti favoriti za osvojiti 3.ligu
2. MNK NEVERA POSTIRA - dugo su se s "boćarima" utrkivali za 1.mjesto, ali na kraju mogu biti zadovoljni što su uhvatili 2.mjesto ispred zahuktale Milne...
3. MILNA - uoči sezone ih nisam vidio ovako visoko, ali kako je sezona odmicala tako su i oni prikupljali sve više respekta u mojim očima. Vjerujem da će i za njih biti mjesta u 3.ligi, zaslužili su.
4. FC KAVANA CLUB - po meni su najugodnije iznenađenje lige, pogotovo nakon onako kriminalnog ulaska u sezonu. Uz malo sreće mogli bi i oni u 3.ligu...
5. KREMPIJ - mislim da mogu biti zadovoljni vrlo dobro odigranom sezonom, njihovo vrijeme tek dolazi...
6. STARI PLAC-ADOREA - iako 6.mjesto nije loš rezultat, s obzirom na igrački arsenal kojim raspolažu očekivao sam puno više od njih, i za mene su oni najveće razočarenje lige.
Iz lige su ispali DŠR KMAN, VESELI MORNARI i GT TRADE.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Prethodni

Vrati se na: Sezona 2012/2013