4. liga mladih
PAGO napisao:Stari Plac Adorea po meni uz Neveru glavni favorit. Nema veze šta im je Đemo otiša, s novim imenima po meni su jači nego lani. Došli su: Dino Majić (vjerojatno bolji golman od ovog prošlogodišnjeg koji im je uz to bia suspendiran pola sezone), Toni Mrđen, Renato Perišić i - Dean Banić!
Ajmo Gavra!!!
perisic je nas igrac vec godinama al ima problema sa kolinon tako da ko zna kad ce zaigrat a pitanje je koliko ce banić dolazit
evo me doma...
otvaramo s odličnim bračanima taman da vidimo di smo,
jesmo li izašli iz lifta koji vozi prema jugu.
falit će nam Alain Delon koji je otiša u bg predstavit svoj najnoviji film
"KURABA: mercator ili beograd?"
nadam se da će past 3 boda ili barem "zlatni traktor" da će doć s bg film fest
pozdrav
govnjar
otvaramo s odličnim bračanima taman da vidimo di smo,
jesmo li izašli iz lifta koji vozi prema jugu.
falit će nam Alain Delon koji je otiša u bg predstavit svoj najnoviji film
"KURABA: mercator ili beograd?"
nadam se da će past 3 boda ili barem "zlatni traktor" da će doć s bg film fest
pozdrav
govnjar
bp
Ma najmanje je bitno ko je placu doša, a ko je otiša... Puno je bitnije da su igrači od prošle sezone napredovali za 100 posto. To su postale zvijeri... Gavra je pola lita provea na marjanu, čujem da jede ljude koliko je spreman. Ima plac i par igrača iz "drugog" plana od kojih se očekuje bljesak ove sezone. Dresovi su im toliko uski da ih niko neće moć povlačit, a to je isto jedna bitna stvar za njihove brze igrače. Neznam, vidit ćemo sve, ali mislim da bi mogli već u prvom kolu vidit plac kakav nitko ne očekuje... Priča se po gradu da im je pivot odigra toliko jakih utakmica ovo lito u noći da sumnjam da ga može netko zaustavit. Oni drugi ćelavi se počea hranit tako da bi i on moga bit opasan. Imaju Maljkovića boljeg nego ikad. Popravia je izbačaj u livu stranu i sad odma upozoravan delegate da prošire rubriku di će mu upisivat golove. Jedan od važnijih igrača im je ovo lito dobia nadimak FUTSAL PEĆA... Upozoravam sve ekipe na ovog igrača jer on više ne igra ulični mali nogomet već futsal i opasniji je nego ikad. Tu im je dakako i novi voditelj, o njemu dosta govori to šta vodi plac... Onaj igrač šta biciklom podsjeća na Falc(a)a on je misterija... Nije definira još jel igra za plac ili za protivnike ali ako ga plac usmjeri u svom smjeru moglo bi bit svaša. Opasnost za svaku ekipu svakako može doć i iz bezbroj križanja i zajebanih kretnji njihovog, trkački, najspremnijeg igrača. Još su ostala ta pojačanja koja, kako sam već reka, mogu samo bit šlag na torti ove strašne malonogometne družine... Gavrinih trupa!
ops split-krempij 2:0.tvrda utakmica na koju je uvelike utjecao sudac davši ekipi ops split nepostojeć penal i igraču krempija crveni karton mada je svak vidija po crvenilu na faci igrača kremija da ga je balun pogodija u glavu prvo,a i lopta nije išla direktno prema golu,,pa nije moga bit crveni karton.šteta šta ne postoji snimka utakmice da se vidi gol koji je poništen krempiju jer se njihov igrač kune da ga je balun pogodija u prsa a ne u ruku kako je dosudia isti sudac koji je i svira penal.ugl velika mrlja na pobjedu ops split(svejedno čestitke momcima,nisu ništa krivi)
12:15 UDRUGA BOĆARA BRANITELJA OPS SPLIT - 2 iskusni ops je spreman za vrh ove godine
13:15 G.T. TRADE ELCLASICO - 2 prednost mlađima
15:10 SIERRA LEONE KREMPIJ - x zajebana utakmica
16:05 LAVANDIN ZA UMIVANJE F.C. KAVANA CLUB - 1 kavana blagi favorit, al navijački za lavandin
17:05 VESELI MORNARI MNK NEVERA POSTIRA - 2 nadam se potvrdi dobre forme iz prvog kola
18:00 VIK MILNA - 2 vik me razočara u prvom kolu, milna bi tribala dobit
19:00 STARI PLAC - ADOREA DŠR KMAN - 1 kman unatoč pobjedi nije izgleda dobro protiv GT-a
13:15 G.T. TRADE ELCLASICO - 2 prednost mlađima
15:10 SIERRA LEONE KREMPIJ - x zajebana utakmica
16:05 LAVANDIN ZA UMIVANJE F.C. KAVANA CLUB - 1 kavana blagi favorit, al navijački za lavandin
17:05 VESELI MORNARI MNK NEVERA POSTIRA - 2 nadam se potvrdi dobre forme iz prvog kola
18:00 VIK MILNA - 2 vik me razočara u prvom kolu, milna bi tribala dobit
19:00 STARI PLAC - ADOREA DŠR KMAN - 1 kman unatoč pobjedi nije izgleda dobro protiv GT-a