3. liga mladih
Grm i tunj - Lobby bar Split 7:2
Rezultatski izgleda glatko, ali bilo je sve osim toga. Kod 2-2 imamo 2,3 milijun postotne sanse za 3:2, 4:2, s po metra praznu branku i ne zabijemo, igra je bila dobra i imali smo zrelije prilike i onda.. nemam pojma.. poklonili smo im 5 golova, di su išli trojica na vratara. Jedna situacija je pogotovo apsurdna, mi idemo 3 na 1 i moj igrač vuče balun, ima dodat di oce, a on ode do aut crte, padne, izgubi balun i mi dobijemo gol di oni izadju trojica na vratara. I to moj najpouzdaniji igrač i ima je jos par kikseva. Neka glupa utakmica, rezultat je takav kakav je, ko te pita poslije sta bi bilo da je bilo. Mogli smo ovo dobit, nismo, protivniku čestitke na pobjedi osim igraču broj 10 koji je *****, suci korektni. Da ponovim, na ekipu Grm i Tunj nikakve primjedbe, *****
Molio bih bez vrijeđanja i prijetnji! Hvala.
Rezultatski izgleda glatko, ali bilo je sve osim toga. Kod 2-2 imamo 2,3 milijun postotne sanse za 3:2, 4:2, s po metra praznu branku i ne zabijemo, igra je bila dobra i imali smo zrelije prilike i onda.. nemam pojma.. poklonili smo im 5 golova, di su išli trojica na vratara. Jedna situacija je pogotovo apsurdna, mi idemo 3 na 1 i moj igrač vuče balun, ima dodat di oce, a on ode do aut crte, padne, izgubi balun i mi dobijemo gol di oni izadju trojica na vratara. I to moj najpouzdaniji igrač i ima je jos par kikseva. Neka glupa utakmica, rezultat je takav kakav je, ko te pita poslije sta bi bilo da je bilo. Mogli smo ovo dobit, nismo, protivniku čestitke na pobjedi osim igraču broj 10 koji je *****, suci korektni. Da ponovim, na ekipu Grm i Tunj nikakve primjedbe, *****
Molio bih bez vrijeđanja i prijetnji! Hvala.
Zadnja izmjena: DON FABIO; 26 vel 2013, 10:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
F-OFF!!!
bubi0502 napisao:ČIRO napisao:10 napisao:as kupa izgubia 4-2 od mertojaka. čestitke protivniku
Sta se desava sa mojim favoritima za osvojit ligu 2 izgubljene i jedna egal dobivena utakmica na pocetku drugog dijela...........
nema ih nedaju im zene i vojska da igraju hahahaha
Čekaj nek uvate 35 godina pa će ih tirati na balun, barem žene
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
Nietzsche je mrtav - Bog
13:00 STANO-UPRAVA - GRADSKA PISMON ZVATI 2
siguro priko 5ipo golova!
13:55 BATERIJA MERTOJAK 2
Mertojak to mora dobit mladi poletniji!
14:55 NEGRO SPINUT LOBBY BAR SPLIT 2
Mora i don fabia vise krenit sve zavisi u kakvom ce sastavu doc!
15:50 BILI 9 GRM I TUNJ 2
i ode prognoziran vise od 5ipo golova!
16:50 MNK ŠOLTA KACUNAR 1
Koliko san vidia igrac koji im je dosa ima tri zuta pa po meni tesko !
17:45 MASLINICA AS KUPA x
Pravi derbi mirise mi na podjelu bodova!
siguro priko 5ipo golova!
13:55 BATERIJA MERTOJAK 2
Mertojak to mora dobit mladi poletniji!
14:55 NEGRO SPINUT LOBBY BAR SPLIT 2
Mora i don fabia vise krenit sve zavisi u kakvom ce sastavu doc!
15:50 BILI 9 GRM I TUNJ 2
i ode prognoziran vise od 5ipo golova!
16:50 MNK ŠOLTA KACUNAR 1
Koliko san vidia igrac koji im je dosa ima tri zuta pa po meni tesko !
17:45 MASLINICA AS KUPA x
Pravi derbi mirise mi na podjelu bodova!
Hvala Ćiro sta virujes u nas, ne znam ni ja još u kakvom ćemo sastavu bit, znam da mi nema Zokica, prvog strijelca lige, bez njega smo dosta slabiji, a i zabit gol nam je znanstvena fantastika. Svejedno idemo na pobjedu pa sta bude. Da nam je spojit par pobjeda i nekako se dovuc u prvih 5, ali ne ide.. Probat ćemo pa sta bude, igraj muški i kad te ne ide
F-OFF!!!
DON FABIO napisao:Hvala Ćiro sta virujes u nas, ne znam ni ja još u kakvom ćemo sastavu bit, znam da mi nema Zokica, prvog strijelca lige, bez njega smo dosta slabiji, a i zabit gol nam je znanstvena fantastika. Svejedno idemo na pobjedu pa sta bude. Da nam je spojit par pobjeda i nekako se dovuc u prvih 5, ali ne ide.. Probat ćemo pa sta bude, igraj muški i kad te ne ide
Tako i triba uvik ic na pobjedu,nije bit u jednom igracu bit je kolektiv jedino se tako moze ic naprid!
Spinut- Lobby bar Split 2-1
Ćiro, nazalost nije falia samo jedan nego pola momčadi, sta zbog ozljeda sta zbog obaveza, bili smo dosta oslabljeni, dobili su minutazu oni koji inače igraju malo, ali smo se borili. Nazalost ušli smo nikako u utakmicu i iz dvi greške primili odmah dva gola u prve tri minute, nekoncentrirani i onda smo morali lovit rezultat. Smanjili na 2-1, kasnije igra i nije bila loša, ali nas ubija realizacija, bas ne znamo dat gol. Protivnici fer i korektni momci, utakmica nije bila teška za sudit. Čestitke Spinutu na zasluzenoj pobjedi, bili su malo spretniji i sretniji i dobili, ali pošteno. Mislim da cemo ovo odradit pošteno do kraja jer vise sansi nemamo, a onda probat napravit kvalitetniji roster za sljedeću sezonu (ako budemo imali sponzora i igrali, šteta bi bila da se ugasimo nakon 17 godina), imamo mi i sada dobar igrački kadar, ali uvik nam zbog obaveza fale 2-3 igrača. Morat cemo naći kvalitetne igrače i koji mogu dolazit jer krpat se stalno iz kola u kolo je malo frustrirajuce, a i ne mozes napravit kvalitetan rezultat. Ova sezona nam nikako nije sila kako triba, more grešaka i glupo izgubljenih bodova, imamo kartona ka da smo grubijani, a uvik smo bili fair-play ekipa, ali skupili smo se na prisu paniku zadnji sekund prije lige, neuigrani, ne treniramo i rezultat je takav kakav je. Najgore mi je kad poslije utakmice mi dodju suci ili oni koji su gledali i kažu bili ste bolji, imali šanse, pisi propalo, to se zaboravi odmah, a bodova nema. Jbga
Ćiro, nazalost nije falia samo jedan nego pola momčadi, sta zbog ozljeda sta zbog obaveza, bili smo dosta oslabljeni, dobili su minutazu oni koji inače igraju malo, ali smo se borili. Nazalost ušli smo nikako u utakmicu i iz dvi greške primili odmah dva gola u prve tri minute, nekoncentrirani i onda smo morali lovit rezultat. Smanjili na 2-1, kasnije igra i nije bila loša, ali nas ubija realizacija, bas ne znamo dat gol. Protivnici fer i korektni momci, utakmica nije bila teška za sudit. Čestitke Spinutu na zasluzenoj pobjedi, bili su malo spretniji i sretniji i dobili, ali pošteno. Mislim da cemo ovo odradit pošteno do kraja jer vise sansi nemamo, a onda probat napravit kvalitetniji roster za sljedeću sezonu (ako budemo imali sponzora i igrali, šteta bi bila da se ugasimo nakon 17 godina), imamo mi i sada dobar igrački kadar, ali uvik nam zbog obaveza fale 2-3 igrača. Morat cemo naći kvalitetne igrače i koji mogu dolazit jer krpat se stalno iz kola u kolo je malo frustrirajuce, a i ne mozes napravit kvalitetan rezultat. Ova sezona nam nikako nije sila kako triba, more grešaka i glupo izgubljenih bodova, imamo kartona ka da smo grubijani, a uvik smo bili fair-play ekipa, ali skupili smo se na prisu paniku zadnji sekund prije lige, neuigrani, ne treniramo i rezultat je takav kakav je. Najgore mi je kad poslije utakmice mi dodju suci ili oni koji su gledali i kažu bili ste bolji, imali šanse, pisi propalo, to se zaboravi odmah, a bodova nema. Jbga
Zadnja izmjena: DON FABIO; 02 ožu 2013, 23:19; ukupno mijenjano 1 put/a.
F-OFF!!!