FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

yanakiss

Novi član

Post 27 ruj 2012, 08:02

Dvorana. 3679,00
Suci. 2154.00
Sl.osobe. 1256,00
Man.tros.udruge 2555.00
Liga kup. 250.00

+ 20 kn registracija za svakog igraca

(ovo vrijedi ako se nisu minjale ciijene od prošle godine)
<<

IRA

Česti član

Post 27 ruj 2012, 11:16

Ok, hvala!
<<

torres19

VIP član

Post 27 ruj 2012, 13:39

DON FABIO napisao:Necu se s tobom prepucavat, imas drugu ligu i pisi tamo

Nisi se valjda uvridija,malo zajebancije ne škodi nikom,tek je počelo,pa mi smo stari ratni drugovi.
nadam se da će na idućoj utakmici suđenje bit na visokoj razini čak sam uvjeren u to.
pozdrav.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

DON FABIO

VIP član

Post 27 ruj 2012, 17:00

Ma ne ljutim se, samo ne volim da me se proziva i pisu razne insinuacije koje nemaju veze s vezom. Ja bi se rado minja s tobom jer me stvarno zivcira da imam 15 igraca, a ne mogu skupit 5-6 za utakmicu, mislim da i Ronaldo i Messi dodju u mene igrat da bi imali milijun obaveza, macka imala proliv ili bi stalno bili ozlijedjeni. Je, sudjenje je bilo kriminalno, za dva gola su direktni krivci, ali da smo mi dobri i da dolazimo u najjacem sastavu ne bi ni suci sjebali. Vise me nervira ta neozbiljnost moje ekipe nego drugo, a Pisma je zasluzeno dobila, nisu bili bolji, ali jesu pametniji i spretniji.
F-OFF!!!
<<

R.CARLOS

Novi član

Post 27 ruj 2012, 23:34

Samo jako PISMON ZVATI !!!!
<<

juresorla

Novi član

Post 28 ruj 2012, 16:43

ovlaštene osobe šta je sutra s utakmicama u vrime derbija??
<<

yanakiss

Novi član

Post 28 ruj 2012, 20:03

Igra se, a oni koji igraju u to vrime imaju pegulu
<<

torres19

VIP član

Post 29 ruj 2012, 15:32

DON FABIO napisao:Pismom Zvati- Lobby bar Split 4-1
Kao prvo cestitke protivniku na zasluzenoj pobjedi, ali mislio sam da necu morati ovo reci odmah nakon prvog kola. U Udruzi se ocito sve mijenja i poboljsava, od infrastrukture do kvalitete nogometa, samo nazalost sudjenje tavori u istoj misjoj rupi. I prije sam upozoravao na nekvalitetu sudaca i bahatost pojedinaca, nazalost, moram opet jer se nista nije promijenilo. Ne trazim alibi za poraz, u sastavu u kojem smo bili, s dosta izostanaka bitnih igraca mozda nismo ni zasluzili kvalitetom pobjedu, ali mislim da su dva gola direktan poklon suca Pusica. Drugi sudac Cikojevic je statirao u kukuruzu i ne znam je li donio 1 ili 2 odluje oko evidentnog auta, dakle nebitne, ostalo je preuzeo mladi serif Pusic.

Done opet ti je Pušić sudija i jedan mladi sudac s njim i opet nisi dobija, kakvo je bilo suđenje, dali je drugi sudac opet statirao u kukuruzu?
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 29 ruj 2012, 15:43

Moram bit iskren i tebe pohvalit, osim mozda jednog nesviranog faula za nas, sve si dobro odradia i tvojim sudjenjem sam iznimno zadovoljan, a kolegu ti nazalost ne mogu pohvalit, jer je opet nspravia par ocitih gluposti kao npr. sviranje faula za protivnika koji veze s faulom nemaju. Mislim da cu trazit izuzece njegovog lika s nadih utakmica. Iako danas kao prosli put nije direktno utjeca na rezultat, ali kao sto znamo da je za nekoga igrat prva, a za nekoga peta liga, tako ni sudit ne moze svatko bilo sta. Nisamo dobili, bia si prisutan pa necu puno elaborirat, primamo jeftine golove, a zabit nam je znanstvena fantastika, zicere ne realiziramo, a onda te nece i srica. Danas smo bili brojni, ali do zla Boga neuigrani i mislim da ce nam trebat vremena da se to pocne vracat, jer mislim da ces se slozit da kvaliteta nije upitna, ali je nered. Puno je novih igraca i ne osjecaju se jos. Mertojaku cestitke na pobjedi, a mi evo i druge macice u vodu.. Uzalud je i posjed baluna 70% u obe utakmice kad ne dobijes, to se zaboravi, a pamti rezultat.
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 29 ruj 2012, 15:50

DON FABIO napisao:Moram bit iskren i tebe pohvalit, osim mozda jednog nesviranog faula za nas, sve si dobro odradia i tvojim sudjenjem sam iznimno zadovoljan, a kolegu ti nazalost ne mogu pohvalit, jer je opet nspravia par ocitih gluposti kao npr. sviranje faula za protivnika koji veze s faulom nemaju. Mislim da cu trazit izuzece njegovog lika s nadih utakmica. Iako danas kao prosli put nije direktno utjeca na rezultat, ali kao sto znamo da je za nekoga igrat prva, a za nekoga peta liga, tako ni sudit ne moze svatko bilo sta. Nisamo dobili, bia si prisutan pa necu puno elaborirat, primamo jeftine golove, a zabit nam je znanstvena fantastika, zicere ne realiziramo, a onda te nece i srica. Danas smo bili brojni, ali do zla Boga neuigrani i mislim da ce nam trebat vremena da se to pocne vracat, jer mislim da ces se slozit da kvaliteta nije upitna, ali je nered. Puno je novih igraca i ne osjecaju se jos. Mertojaku cestitke na pobjedi, a mi evo i druge macice u vodu.. Uzalud je i posjed baluna 70% u obe utakmice kad ne dobijes, to se zaboravi, a pamti rezultat.

Šta je je unutrašnja stativa 10 sek prije kraja to je nedostatak sriće i njihov golman čovik s tisuću ruku branija je maestralno ,a golove ste stvarno olako dobili pogotovo oni prvi ,teško se uvik vraćat nije ni Mertojak mutav ,oni mali br.7 Marijo Krešo je odličan igra ka sat ,da je briljantan gol njima jako bitan igrač.Vi niste loši nego baš neuigrani puno individualaca mal promet ,triba vrimena.
<<

DON FABIO

VIP član

Post 29 ruj 2012, 16:04

A golman im je poskida sve sta je moga, a neke sanse smo sami zabrljali kao npr 3-1, a Bruno umisto da da balun vrti biciklu tom jednom i odigra krivo, a sva tri gola smo smisno primili, treci je redikulozan, a nismo uspili ugurat u praznu branku jer ovom prodje balun ispod noge. Ka da mo rukomet igrali protiv obrane 6-0. Znam da ce to doc na svoje misto i da cemo pocet dobijat, triba vrimena jer neki si doslovno ne znaju imena, prvi put se vidili, ali morali smo dobit na iskustvo i individualnu kvalitetu, ali nismo, nema automatizma, sve u grcu jer se ne znaju. A slusaj, lani i preklani smo u prvom dijelu sve peglali i bili prvi pa bi sve prosuli na kraju, mozda ove godine bude obrnuto. Nije da nema volje i zelje, ali ne ide. Ne umanjijem njihovu vrijednost, ali mislim da smo jaci i od Mertojaka i Pisme i to osjetno, ali nismo materijalizirali, 6 bodova u vitar.. Razocaran sam, ali nadajmo se da ce bit bolje, triba radit, ne dolazi nista preko noci pa ni igra i rezultat. Cestitke sta ste Ogeb Ebur Pasu dobili
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 29 ruj 2012, 16:32

DON FABIO napisao:A golman im je poskida sve sta je moga, a neke sanse smo sami zabrljali kao npr 3-1, a Bruno umisto da da balun vrti biciklu tom jednom i odigra krivo, a sva tri gola smo smisno primili, treci je redikulozan, a nismo uspili ugurat u praznu branku jer ovom prodje balun ispod noge. Ka da mo rukomet igrali protiv obrane 6-0. Znam da ce to doc na svoje misto i da cemo pocet dobijat, triba vrimena jer neki si doslovno ne znaju imena, prvi put se vidili, ali morali smo dobit na iskustvo i individualnu kvalitetu, ali nismo, nema automatizma, sve u grcu jer se ne znaju. A slusaj, lani i preklani smo u prvom dijelu sve peglali i bili prvi pa bi sve prosuli na kraju, mozda ove godine bude obrnuto. Nije da nema volje i zelje, ali ne ide. Ne umanjijem njihovu vrijednost, ali mislim da smo jaci i od Mertojaka i Pisme i to osjetno, ali nismo materijalizirali, 6 bodova u vitar.. Razocaran sam, ali nadajmo se da ce bit bolje, triba radit, ne dolazi nista preko noci pa ni igra i rezultat. Cestitke sta ste Ogeb Ebur Pasu dobili

Je pala je i utvrda Oguz Bege Cetina Veličanstvenog ,baš smo ga namazali ,ali dobro se drži s obzirom na situaciju već smišlja kako se revanširat,pritajia se.
<<

mertojak

Novi član

Post 29 ruj 2012, 17:25

DON FABIO napisao:Moram bit iskren i tebe pohvalit, osim mozda jednog nesviranog faula za nas, sve si dobro odradia i tvojim sudjenjem sam iznimno zadovoljan, a kolegu ti nazalost ne mogu pohvalit, jer je opet nspravia par ocitih gluposti kao npr. sviranje faula za protivnika koji veze s faulom nemaju. Mislim da cu trazit izuzece njegovog lika s nadih utakmica. Iako danas kao prosli put nije direktno utjeca na rezultat, ali kao sto znamo da je za nekoga igrat prva, a za nekoga peta liga, tako ni sudit ne moze svatko bilo sta. Nisamo dobili, bia si prisutan pa necu puno elaborirat, primamo jeftine golove, a zabit nam je znanstvena fantastika, zicere ne realiziramo, a onda te nece i srica. Danas smo bili brojni, ali do zla Boga neuigrani i mislim da ce nam trebat vremena da se to pocne vracat, jer mislim da ces se slozit da kvaliteta nije upitna, ali je nered. Puno je novih igraca i ne osjecaju se jos. Mertojaku cestitke na pobjedi, a mi evo i druge macice u vodu.. Uzalud je i posjed baluna 70% u obe utakmice kad ne dobijes, to se zaboravi, a pamti rezultat.

Jesi ovo mislija u obe skupa 70%?
<<

Nesta14

Član

Post 29 ruj 2012, 17:47

DON FABIO napisao:A golman im je poskida sve sta je moga, a neke sanse smo sami zabrljali kao npr 3-1, a Bruno umisto da da balun vrti biciklu tom jednom i odigra krivo, a sva tri gola smo smisno primili, treci je redikulozan, a nismo uspili ugurat u praznu branku jer ovom prodje balun ispod noge. Ka da mo rukomet igrali protiv obrane 6-0. Znam da ce to doc na svoje misto i da cemo pocet dobijat, triba vrimena jer neki si doslovno ne znaju imena, prvi put se vidili, ali morali smo dobit na iskustvo i individualnu kvalitetu, ali nismo, nema automatizma, sve u grcu jer se ne znaju. A slusaj, lani i preklani smo u prvom dijelu sve peglali i bili prvi pa bi sve prosuli na kraju, mozda ove godine bude obrnuto. Nije da nema volje i zelje, ali ne ide. Ne umanjijem njihovu vrijednost, ali mislim da smo jaci i od Mertojaka i Pisme i to osjetno, ali nismo materijalizirali, 6 bodova u vitar.. Razocaran sam, ali nadajmo se da ce bit bolje, triba radit, ne dolazi nista preko noci pa ni igra i rezultat. Cestitke sta ste Ogeb Ebur Pasu dobili

Ispada da mi nismo ni igrali.. ka vas drugi gol je remek djelo. Imali ste svojih prilika I precku al je I vas vratar ima posla.. to da ste osjetno jaci imat cete priliku pokazat u uzvratu. Sportski pozdrav
Mertojak do zemuna!
<<

DON FABIO

VIP član

Post 29 ruj 2012, 19:36

Da Mertojak, falia sam, u obe skupa 35 %, danas 5. Tako je Nesta, bit ce i uzvrat. Necu sad brojit ko je koliko puta puca na branku, eto Torres ti je sudia pa valjda je dobro vidia ako je dobro sudia, ili pak nije.. Ma, nebitno. Mi smo igrali relativno lose i sami smo krivi za poraz, vama sam cestita, zasluzeno ste dobili i to je to, ne da mi se sad mirit ciji je veci. Lobby bar do Jokera.
Zadnja izmjena: DON FABIO; 29 ruj 2012, 19:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
F-OFF!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2012/2013