FAQ  •  Registracija  •  Login

3. liga mladih

<<

torres19

VIP član

Post 18 vel 2013, 17:53

yanakiss napisao:
DON FABIO napisao:E moj Lukine, siti se naše prve utakmice koju ste dobili di ti je sudac Pusic poklonia dva gola, prvo svirajuci nepostojeci penal, a drugo kad ste nam na paniku dali gol jer niste tili priznat ociti korner i dok smo mi čekali korner vi ste izletili 2 na vratara. I tad su te suci ostetili? Protiv Solte necu rec da su nas ostetili, momci su bili bolji i bilo bi neposteno da nisu dobili, a sta se tice sudjenja, čast izuzecima, ostalo je banana, a mislim da o tome nesto govori i sta se za neke suce traži izuzece od vise ekipa, prolistaj forum od prve do pete lige, na prste jedne ruke mozes nabrojat di je spomenuto da su suci bili u redu, a koliko su toga zasrali moze se napisat biblioteka. Seres po meni ka voditelju, e pa ja sam bia lani isključen kad sam vodia 4-0 jer sam zamolia suca da sudi normalno i ne kompenzira, a on mi je reka mrs tamo na klupu. Bahato ste, bezobrazni i neznalice. I naravno da je u konačnici došlo do sranja i da je utakmica prekinuta, a ja sam dobia 4 miseca kazne. Trudim se uvik bit fer i posten, i tebi sam reka da je moj igrač zasluzia crveni, ja sam prizna da je, a ti mi se bahato obratis da nemas sta pricat sa mnom. U Udruzi sam puno duže od tebe i od mnogih, 22-23 godine, nisam balavac i prosa sam i vidia svašta pa čak i to da igrač Ferijalca sucu odvali dvi samarcine, delegat utekne ispod stola i... NE PREKINE SE UTAKMICA I OD NAŠIH 5-1 skoro izgubimo utakmicu jer su nas isprebijali i na silu tili dobit Prkic i ekipa. U tih 20-ak godina ja mogu svakome pogledat u oci i uvik cu stisnit ruku kad izgubim, a mozes pitat igrače i voditelja Solte (utakmica je bila 1-0 do 5 sekundi prije kraja i moglo se dogodit i da dobijemo), a ja sam reka momci čestitam, bili ste bolji. Sudacki previdi su utjecali na igru i nervozu mojih igrača, ali Šolta je dobila pošteno.

Prvo sta moram rec je da pricas neke stvari koje nemaju veze sa vezom, o tebi ka voditelju nisam sra nista, imam svoju ekipu(e) i ne interesira me puno sta se dogadja u tudjem dvoristu. A sad da se vratim na prvu utakmicui sudjenje Pusica, onda cu ti rec da je penal bija cist ka suza, jer je tvoj vratar pokupija covika i nemate se sta bunit za to. Jedina stvar je da je Cikojevic koji je bija blize dogadjaju triba to sudit, ali u tu odluku necu ulazit zasto to nije sudija, ali u onom trenutku tvoj vratar je prokliza i u inerciji je doslo do kontakta i prema tome faul je bija, a sta ga ti neces da priznas ili ne zelis to je druga stvar. O tome navodnom korneru necu komentirat jer se toga ne sicam. A tu utakmicu opcenito ste igrali na takav nacin da vam je doticni pojedinac imao 300 suteva sa 15tak metara i igra je sam tako da nam je to poprilicno pomoglo u igranju obrane. Vidija sam da si se okomija na Pusica, cilo vrime ti je na jeziku, ali nije ti on kriv za sve, covik ima gresaka ka i svi mi, a ta odluka mu je bila ispravna, a to sta je dosudija sa malo vece udaljenosti nije uopce bitno jer kad je nesto ocito, onda nije bitno odakle je dosudjeno!!!!
A na ovoj drugoj utakmici gdje ste izvukli bod, nisam se ni bunija na sudjenje, jer smo i bez obzira na ta dva crvena kartona, koja su bila ocita, tribali vas dobit 5 razlike. i iskljucivi krivci smo mi sami, tj neki pojedinci koji su imali solo dionice. Na kraju utakmice samo sam komentira sa svojim kolegama, i dosli smo do zakljucka da je bilo gresaka i to je to!!!
Na svakoj utakmici su dva suca, i isti su i jednoj ekipi i drugoj, greske se dogadjaju i uvik ce se dogadjat, ima ih na stetu i jedne i druge ekipe, pa samo bi bilo dobro da ne gledas utakmicu subjektivno i trazis krivca (ne iskljucivo) u njima!!!!!!!!!!!!!!

Lukin i Don ka Murinjo i Ferguson tvrdoglava oba pogotovo Lukin.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

BobyThePoliceman

VIP član

Post 18 vel 2013, 18:06

torres19 napisao:Čim sam prista sudit onda sam dio te organizacije.Bilo bi licemjerno da blatim kolege premda imam svoje mišljenje koje im kažem u facu pa oni kažu vrhuški pa vrhuška oplete po meni s razlogom jer znam bit jako neugodan.Jedina je istina ako ću nastavit sudit onda ću morat smirit strasti jer mi dikod dođe da svašta rečem sucima.Boby stvarno si fer momak ako se nešto i falije to prokomentiramo onako prijateljski zaljubljeni u ovaj sport i sve što ga čini zanimljivim ,ne glumim autoritet premda nekad moraš stavit se čvršće jer će ti utakmica iskliznit iz ruku.Nekad znam da će igrač ili voditelj opsovat i molim Boga da se suzdrži ali kad se desi moram ga kaznit ili se ostavit ovog a bude mi žaj svakog crvenog radi prigovora, ali to je tako pravila ja nisam izmislija.Nije ni nama lako pogotovo ako neznamo onda smo najeb... skroz hahahha

Slažen se da ne valja pilat granu na kojoj sidiš. Al nemoj onda bar skakt kad se "napada" dotične suce kao da se osjetis prozvanim (a nisi) :P

Da se bar svi nastoje držat pravila...bar bi zna na cemu si :)
Dvornik...since 1474
<<

torres19

VIP član

Post 18 vel 2013, 18:27

BobyThePoliceman napisao:
torres19 napisao:Čim sam prista sudit onda sam dio te organizacije.Bilo bi licemjerno da blatim kolege premda imam svoje mišljenje koje im kažem u facu pa oni kažu vrhuški pa vrhuška oplete po meni s razlogom jer znam bit jako neugodan.Jedina je istina ako ću nastavit sudit onda ću morat smirit strasti jer mi dikod dođe da svašta rečem sucima.Boby stvarno si fer momak ako se nešto i falije to prokomentiramo onako prijateljski zaljubljeni u ovaj sport i sve što ga čini zanimljivim ,ne glumim autoritet premda nekad moraš stavit se čvršće jer će ti utakmica iskliznit iz ruku.Nekad znam da će igrač ili voditelj opsovat i molim Boga da se suzdrži ali kad se desi moram ga kaznit ili se ostavit ovog a bude mi žaj svakog crvenog radi prigovora, ali to je tako pravila ja nisam izmislija.Nije ni nama lako pogotovo ako neznamo onda smo najeb... skroz hahahha

Slažen se da ne valja pilat granu na kojoj sidiš. Al nemoj onda bar skakt kad se "napada" dotične suce kao da se osjetis prozvanim (a nisi) :P

Da se bar svi nastoje držat pravila...bar bi zna na cemu si :)

Dobro si reka "nastojat" držat pravila ,bar to.
Nisam se osjetija prozvanim nego mi je dosadno u životu hehehe
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
<<

IRA

Česti član

Post 18 vel 2013, 18:49

Torres je moj idol!
<<

degen

Član

Post 19 vel 2013, 14:28

torres sta si mi sve navalia na leđa?..koliko cu utakmica kazne dobit?
Zadnja izmjena: degen; 19 vel 2013, 14:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 19 vel 2013, 16:27

degen napisao:torres sta si mi sve navalia na leđa?..koliko cu utakmica kazne dobit?

to je moj prijatelj torres cuja da van nisan više voditelj pa vas je za kaznu ostavija bez voditelja par utakmica,a taman si pocea uživat plodove mog rada zadnjih miseci-ne brini nece ti dat puno kazne-inace si miran i staložen-moja prognoza je misec dana kazne,naravno-šalin se....
<<

torres19

VIP član

Post 19 vel 2013, 17:35

degen napisao:torres sta si mi sve navalia na leđa?..koliko cu utakmica kazne dobit?

Napisa san da si me vata iza utakmice i da san jedva pobiga hehehe šala mala .
Neznam evo sad ću napisat izvještaj nije bilo ništa specifično sve normalno ja sam sudija a ti vika na mene to je to ako nemoš malo podviknit jebeš onda i šefa i stanicu. po meni jedna utakmica kazne ali da kažen da i delegati pišu izvješće i njihovo je meritornije jer oni to hladne glave pišu nisu sudionici sukoba pa onda discipinski sudac odlučuje.
Ispravak inače je jedna kazne a ko viče na Toresa 3 utakmice kazne dobije,neki nažalost i više.
<<

torres19

VIP član

Post 19 vel 2013, 17:37

D-ex 15 napisao:

to je moj prijatelj torres cuja da van nisan više voditelj pa vas je za kaznu ostavija bez voditelja par utakmica,a taman si pocea uživat plodove mog rada zadnjih miseci-ne brini nece ti dat puno kazne-inace si miran i staložen-moja prognoza je misec dana kazne,naravno-šalin se....

Očistija san ti teren za povratak ,nemoj nikom reč za naš dogovor.
<<

D-ex 15

Česti član

Post 19 vel 2013, 21:45

torres19 napisao:
D-ex 15 napisao:

Očistija san ti teren za povratak ,nemoj nikom reč za naš dogovor.

ha ha ha....meni trebaju novi izazovi...evo upravo pregovaram sa jednim posrnulim prvoligašem,da ga vratim na stare staze slave...iman trojbu između te ponude i jednog spanjolskog kluba....ipak sam ja priznat i prepoznat stručnjak pa čak i mogu birat....financijski detalji če bit objavljeni nakon lječničkog i psihijatrijskog pregleda i potpisa ugovora....
<<

degen

Član

Post 19 vel 2013, 22:37

Vidim da i ti neces dobit nagradu za fair play igrca lige...a je koji zuti i zbog vike na suce siguran sam.... dexteru zelim ti da preuzmes maglu ponovno i da se usrecis :) --- vicem ja svaku utakmicu ali suci netribaju uvik cut sve ;)
<<

D-ex 15

Česti član

Post 20 vel 2013, 09:52

degen napisao:Vidim da i ti neces dobit nagradu za fair play igrca lige...a je koji zuti i zbog vike na suce siguran sam.... dexteru zelim da TI preuzmes maglu ponovno i da NAS usrecis :) --- vicem ja svaku utakmicu ali suci netribaju uvik cut sve ;)

ha ha ha....pošalji avion,ja san se vec spakira....moje bolesno srce ce uvijek tuci za maglu......ali cekaj malo??....pa nisan ja kruno kurčić......
Zadnja izmjena: D-ex 15; 20 vel 2013, 09:57; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ČIRO

Novi član

Post 20 vel 2013, 14:07

Moja prognoza! Prvo misto je po meni već zaključeno a to je As Kupa,za drugo misto bit ce borbe izmedu maslinice i grm i tunja!
<<

zagor

Član

Post 21 vel 2013, 01:18

ČIRO napisao:Moja prognoza! Prvo misto je po meni već zaključeno a to je As Kupa,za drugo misto bit ce borbe izmedu maslinice i grm i tunja!

maslinica je moj favorit
ŽIVI URU ,ALI ŽIVI POŠTENO!!!!!
<<

ČIRO

Novi član

Post 22 vel 2013, 23:15

13:00 KACUNAR MASLINICA 2
13:55 GRM I TUNJ LOBBY BAR SPLIT 2
14:55 BATERIJA ANDORA 2
15:50 MERTOJAK AS KUPA 2
16:50 BILI 9 MNK ŠOLTA 2
17:45 STANO-UPRAVA - GRADSKA NEGRO SPINUT 1