yanakiss napisao:DON FABIO napisao:E moj Lukine, siti se naše prve utakmice koju ste dobili di ti je sudac Pusic poklonia dva gola, prvo svirajuci nepostojeci penal, a drugo kad ste nam na paniku dali gol jer niste tili priznat ociti korner i dok smo mi čekali korner vi ste izletili 2 na vratara. I tad su te suci ostetili? Protiv Solte necu rec da su nas ostetili, momci su bili bolji i bilo bi neposteno da nisu dobili, a sta se tice sudjenja, čast izuzecima, ostalo je banana, a mislim da o tome nesto govori i sta se za neke suce traži izuzece od vise ekipa, prolistaj forum od prve do pete lige, na prste jedne ruke mozes nabrojat di je spomenuto da su suci bili u redu, a koliko su toga zasrali moze se napisat biblioteka. Seres po meni ka voditelju, e pa ja sam bia lani isključen kad sam vodia 4-0 jer sam zamolia suca da sudi normalno i ne kompenzira, a on mi je reka mrs tamo na klupu. Bahato ste, bezobrazni i neznalice. I naravno da je u konačnici došlo do sranja i da je utakmica prekinuta, a ja sam dobia 4 miseca kazne. Trudim se uvik bit fer i posten, i tebi sam reka da je moj igrač zasluzia crveni, ja sam prizna da je, a ti mi se bahato obratis da nemas sta pricat sa mnom. U Udruzi sam puno duže od tebe i od mnogih, 22-23 godine, nisam balavac i prosa sam i vidia svašta pa čak i to da igrač Ferijalca sucu odvali dvi samarcine, delegat utekne ispod stola i... NE PREKINE SE UTAKMICA I OD NAŠIH 5-1 skoro izgubimo utakmicu jer su nas isprebijali i na silu tili dobit Prkic i ekipa. U tih 20-ak godina ja mogu svakome pogledat u oci i uvik cu stisnit ruku kad izgubim, a mozes pitat igrače i voditelja Solte (utakmica je bila 1-0 do 5 sekundi prije kraja i moglo se dogodit i da dobijemo), a ja sam reka momci čestitam, bili ste bolji. Sudacki previdi su utjecali na igru i nervozu mojih igrača, ali Šolta je dobila pošteno.
Prvo sta moram rec je da pricas neke stvari koje nemaju veze sa vezom, o tebi ka voditelju nisam sra nista, imam svoju ekipu(e) i ne interesira me puno sta se dogadja u tudjem dvoristu. A sad da se vratim na prvu utakmicui sudjenje Pusica, onda cu ti rec da je penal bija cist ka suza, jer je tvoj vratar pokupija covika i nemate se sta bunit za to. Jedina stvar je da je Cikojevic koji je bija blize dogadjaju triba to sudit, ali u tu odluku necu ulazit zasto to nije sudija, ali u onom trenutku tvoj vratar je prokliza i u inerciji je doslo do kontakta i prema tome faul je bija, a sta ga ti neces da priznas ili ne zelis to je druga stvar. O tome navodnom korneru necu komentirat jer se toga ne sicam. A tu utakmicu opcenito ste igrali na takav nacin da vam je doticni pojedinac imao 300 suteva sa 15tak metara i igra je sam tako da nam je to poprilicno pomoglo u igranju obrane. Vidija sam da si se okomija na Pusica, cilo vrime ti je na jeziku, ali nije ti on kriv za sve, covik ima gresaka ka i svi mi, a ta odluka mu je bila ispravna, a to sta je dosudija sa malo vece udaljenosti nije uopce bitno jer kad je nesto ocito, onda nije bitno odakle je dosudjeno!!!!
A na ovoj drugoj utakmici gdje ste izvukli bod, nisam se ni bunija na sudjenje, jer smo i bez obzira na ta dva crvena kartona, koja su bila ocita, tribali vas dobit 5 razlike. i iskljucivi krivci smo mi sami, tj neki pojedinci koji su imali solo dionice. Na kraju utakmice samo sam komentira sa svojim kolegama, i dosli smo do zakljucka da je bilo gresaka i to je to!!!
Na svakoj utakmici su dva suca, i isti su i jednoj ekipi i drugoj, greske se dogadjaju i uvik ce se dogadjat, ima ih na stetu i jedne i druge ekipe, pa samo bi bilo dobro da ne gledas utakmicu subjektivno i trazis krivca (ne iskljucivo) u njima!!!!!!!!!!!!!!
Lukin i Don ka Murinjo i Ferguson tvrdoglava oba pogotovo Lukin.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video