3. liga mladih
opet spinut - kac na kraju...predzadnje kolo...a otvaramo sa ovin šminkerima iz podstrane...negro
!!! SMRT BJELčUGAMA !!!
https://www.facebook.com/MalonogometniTurnirdaniSpinuta
http://studiobaranda.com/
https://www.facebook.com/MalonogometniTurnirdaniSpinuta
http://studiobaranda.com/
Puno je novih ekipa i u 3.ligi, čak 6 ih je došlo iz 4.lige: BILI AS, NEGRO SPINUT, KACUNAR, MNK ŠOLTA, MERTOJAK i ANDORA, a GRM & TUNJ je ispao iz 2.lige. Ovo je možda i najizjednačenija liga ove sezone, po meni pola ekipa konkurira za naslov, a druga polovina za 4.ligu...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Teško je davati detaljnije prognoze za ligu koja se toliko promijenila... Čak još ne možemo na stranici udruge viditi igrački roster pojedinih ekipa, tako da je svaka prognoza suvišna. Ja sam se za početak odvažio dati prognozu za 1.kolo:
STANOUPRAVA - ANDORA 1
-ex-Gradska se prošle sezone jedva spasila, a sad će vjerujem znatno ozbiljnije shvatit ligu. Andoru vidim kao jednog od glavnih kandidata za ispadanje, pa mislim da ovdje Stanouprava ne bi smjela imati problema.
BILI AS - KACUNAR 1
-prošle sezone ovo je bio derbi 4.lige. Danas "asovi" pojačani atletom Leom Ružićem figuriraju kao jedan od kandidata za visok plasman, a Kacunar je vjerojatno ostao bez voditelja Miketeka zbog novih pravila UMNa
MERTOJAK - NESLANOVAC CB PISTURA 2
-Pistura je iskusnija i kvalitetnija momčad
BATERIJA - MNK DALMATINAC 2
-uz ozbiljan pristup koji je uvijek upitan, Dalmatinac bi ovo trebao dobiti...
GRM & TUNJ - MNK ŠOLTA 1
-mlađahni "grmovi" su željni povratka u 2.ligu, a Šoltu vidim kao jednog od kandidata za ispadanje
PISMON ZVATI - MNK KMAN LOBBY BAR x2
-ova utakmica mi je najveća nepoznanica; Pismon zvati su se navodno pojačali, a za Kman ne znam što bi rekao... Otišao im je Leo, a priko foruma traže pojačanja i golmana. Hm, ne zvuči dobro...
BILI 9 - NEGRO SPINUT X2
-u ovoj utakmici je sve moguće; Spinut zna biti jako neugodan, a igra "Bajda-boysa" varira od odličnog do užasnog...
STANOUPRAVA - ANDORA 1
-ex-Gradska se prošle sezone jedva spasila, a sad će vjerujem znatno ozbiljnije shvatit ligu. Andoru vidim kao jednog od glavnih kandidata za ispadanje, pa mislim da ovdje Stanouprava ne bi smjela imati problema.
BILI AS - KACUNAR 1
-prošle sezone ovo je bio derbi 4.lige. Danas "asovi" pojačani atletom Leom Ružićem figuriraju kao jedan od kandidata za visok plasman, a Kacunar je vjerojatno ostao bez voditelja Miketeka zbog novih pravila UMNa
MERTOJAK - NESLANOVAC CB PISTURA 2
-Pistura je iskusnija i kvalitetnija momčad
BATERIJA - MNK DALMATINAC 2
-uz ozbiljan pristup koji je uvijek upitan, Dalmatinac bi ovo trebao dobiti...
GRM & TUNJ - MNK ŠOLTA 1
-mlađahni "grmovi" su željni povratka u 2.ligu, a Šoltu vidim kao jednog od kandidata za ispadanje
PISMON ZVATI - MNK KMAN LOBBY BAR x2
-ova utakmica mi je najveća nepoznanica; Pismon zvati su se navodno pojačali, a za Kman ne znam što bi rekao... Otišao im je Leo, a priko foruma traže pojačanja i golmana. Hm, ne zvuči dobro...
BILI 9 - NEGRO SPINUT X2
-u ovoj utakmici je sve moguće; Spinut zna biti jako neugodan, a igra "Bajda-boysa" varira od odličnog do užasnog...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
To trazimo igrace da ih mozemo kasnije preprodat
Nismo vise MNK KMAN, u biti jesmo, ali se ove sezone zovemo iskljucivo LOBBY BAR SPLIT, da ne bude zabune. To trazenje na forumu je bilo eto tako, imamo igrace, ali ocemo jos dva extra, da se ne ponove situacije od zadnje dvi godine kad smo gazili dok su igraci mogli dolazit, a kasnije zbog ozljeda i izostanaka jedva zavrsili ligu, to ocemo izbjec ove godine i imat sirok izbor. Slabiji smo za Lea i Baraca, ali doveli smo i adekvatne zamjene, nije da nismo radili nista, a najbitniju stvar, sponzora smo uspjesno rijesili. Forza Lobby!
Nismo vise MNK KMAN, u biti jesmo, ali se ove sezone zovemo iskljucivo LOBBY BAR SPLIT, da ne bude zabune. To trazenje na forumu je bilo eto tako, imamo igrace, ali ocemo jos dva extra, da se ne ponove situacije od zadnje dvi godine kad smo gazili dok su igraci mogli dolazit, a kasnije zbog ozljeda i izostanaka jedva zavrsili ligu, to ocemo izbjec ove godine i imat sirok izbor. Slabiji smo za Lea i Baraca, ali doveli smo i adekvatne zamjene, nije da nismo radili nista, a najbitniju stvar, sponzora smo uspjesno rijesili. Forza Lobby!
F-OFF!!!