18 vel 2013, 01:43 Postao/la DON FABIO
Sta se tice sudaca, čast izuzecima, tu ubrajam i tebe Torres, a sta se tice naše utakmice jučer di sudac sa metra ne vidi ocito potezanje rukama tj. da igrača zarotira oko sebe, i sami protivnik će priznat da je faul jer je bia faul ipo, a sudac mi kaze, tvoj igrač je reka da nije. Točno, reka je da nije, ono sarkasticno da mu ne kaze jesi li slip, a meni kaze lik me ubija, a ***** ne sudi nista ili di Curcic prodje dvojicu i ovaj mu zapne nogu, nikom nista i jos spusimo kontru. Necu rec da su odluke direktno utjecale na rezultat, ali bilo je 1-0 za njih i imaju 3 faula i jos 10 minuta, i onda su odjednom postali sveci kad smo mi pritisnuli, faula ni za lik. Zokic ne čini našu ekipu, mada nam znaci puno, ali jučer jednostavno smo bili losi i bezidejni, i ono sta smo imali smo gadjali semafor. Ti si sam reka, sve nesto igramo, vrtimo, ali nekonkretno. I to je istina. S tim da jučer i nismo bili nesto dominantni pogotovo prvo poluvrime, Šolta je bila bolja, za razliku od ostalih utakmica di uglavnom mi vodimo igru, ali ne materijaliziramo, npr. protiv Andore i Kacunara, neka se ne uvride, mi smo uvatili bod u te dvi utakmice, a totalno nadigrali protivnike koji su imali minimum šansi, a mi sleper, ali oni su svoje iskoristili, mi nismo. To mi je muka, ono jučer i ne toliko jer nismo bili "u utakmici". Šolta je ekipa s kojom smo trenirali u Spaladiuma i dobivali glatko 9 od 10 puta s puno razlike, ali ovo je bila druga prica, bili su bolji, a mi ocito imamo grdnih problema sami sa sobom, a i ne pasu nam bas takve ekipe koje igraju tvrdo, natrag, zatvoreno. Bega je pametno vodia svoje, ja sam sve izrotira i pokuša, ali oni od kojih sam ocekiva golove (kad nema Zoke), ka da nisu bili na utakmici. Jbga, ne mozes glavom kroz zid. Mene vise boli ono sta smo prosuli hrpu bodova di smo objektivno mogli vise, a ovakve utakmice di ne ide se dogadjaju i nije mi toliko teško pa taj poraz za razliku od nekih. A sta se sudjenja tice, ponavljam, čast izuzecima, ali necu prominit mišljenje da je sudjenje u globalu nekvalitetno, a pojedinci to potvrdjuju iz kola u kolo, a za neke je puno ekipa tražilo izuzece (je li to znaci da su dobri?), a posebna je prica sviranje petog faula, to je tabu tema.
Molio bih bez vrijeđanja. Hvala!
Zadnja izmjena:
DON FABIO; 18 vel 2013, 13:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
F-OFF!!!