veterani 45
4 post(ov)a
• Strana 1 od 1
Prateći većinu liga šta uživo, šta na ovim našim stranicama, stječem dojam da je ova liga nekako samo teret Savezu, ili da se izrazim drugačije, da je Savez najmanje briga za ovu ligu. Umisto da svi guštaju da se neki ljudi koji imaju volje i toliko ljubavi za mali balun pojavljuju desetljećima u raznim ligama, njih se pomalo ignorira i baca na margine. Neki će reć da to nije tako jer je Savez oformija ovu ligu, pa je pokuša oformit ligu za još stariju populaciju, ali kad se praćem cijele lige i onoga šta se događa oko nje stekne dojam da su to samo aktivnosti da bi imali što raditi ljudi koji zarađuju (suci, delegati...) onda je to grubo.
Ima tu okolnosti na koje se ajmo reć nije moglo utjecat: malo ekipa, puno puno otkazivanja kola, prebacivanja lige, nedostatka vode..., ali kad otvorim stranice liga pa vidim da je ova liga odigrana 27. 04. i da ne mogu vidit rezultate, a ažurirane su stranice liga koje su odigrane 28., 29. i 30., onda to iritira. Neko će reć da se više gledaju te stranice liga mladih pa da je OK da se prije i ažuriraju, ja ne mislim da je tako jer jednako je teško platit ligu mladih kao i ligu veterana.
Ima tu okolnosti na koje se ajmo reć nije moglo utjecat: malo ekipa, puno puno otkazivanja kola, prebacivanja lige, nedostatka vode..., ali kad otvorim stranice liga pa vidim da je ova liga odigrana 27. 04. i da ne mogu vidit rezultate, a ažurirane su stranice liga koje su odigrane 28., 29. i 30., onda to iritira. Neko će reć da se više gledaju te stranice liga mladih pa da je OK da se prije i ažuriraju, ja ne mislim da je tako jer jednako je teško platit ligu mladih kao i ligu veterana.
Zadnja izmjena: 40; 02 svi 2012, 19:56; ukupno mijenjano 1 put/a.
4 post(ov)a
• Strana 1 od 1