4. liga veterana
MIŠO LANČIĆ - KONOBA ŠPERUN 1:1
Otvaranje sezone 20011/12 pripalo je starim suparnicima iz mlađih dana. Tvrda utakmica s agresivnijom igrom u granicama dozvoljenog, nije otišla na ničiju stranu iako su gosti imalo više prilika. Poveli smo u drugom poluvremenu golom Glumca ali ipak Šperun uspjeva uvalit gol za izjednačenje. Sve u svemu nije loše, glavno da se igra.
P.S. Daj ljudi nemojte da na ovom forumu pričam sam sa sobom cilu sezonu.
Otvaranje sezone 20011/12 pripalo je starim suparnicima iz mlađih dana. Tvrda utakmica s agresivnijom igrom u granicama dozvoljenog, nije otišla na ničiju stranu iako su gosti imalo više prilika. Poveli smo u drugom poluvremenu golom Glumca ali ipak Šperun uspjeva uvalit gol za izjednačenje. Sve u svemu nije loše, glavno da se igra.
P.S. Daj ljudi nemojte da na ovom forumu pričam sam sa sobom cilu sezonu.
Zadnja izmjena: GT Trade; 17 ruj 2011, 11:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
evo ću ti se ja pridružit da nisi sam.
je, je, malo je živnilo u drugo poluvrime ali bez grubosti, više je nervoza bila u pitanju. ipak su to dvi ekipe koje se znaju 100 godina pa nema straja.
kaže mi suigrač da je bija penal za nas u drugo poluvrime. kako san bija na klupi nisan moga vidit. šta kaže obrana?
koliko su ostale druge dvi utakmice?
je, je, malo je živnilo u drugo poluvrime ali bez grubosti, više je nervoza bila u pitanju. ipak su to dvi ekipe koje se znaju 100 godina pa nema straja.
kaže mi suigrač da je bija penal za nas u drugo poluvrime. kako san bija na klupi nisan moga vidit. šta kaže obrana?
shevchenko napisao:evo ću ti se ja pridružit da nisi sam.
Ja san mojima reka da bi ja na mistu suca svira penal, al ja san samo golman pa me moji ne drže zaozbiljno , ha ha ha. Al nekako i najpošteniji rezultat je ispa nerješeno, takva je bila i igra, izjednačena... Druge rezultate neznam.
to koliko je neki rezultat zaslužen ili ne nema veze jer nekad zaslužiš dobit pa izgubiš i obrnuto. isto tako sa sucima, nekad ti pomognu nekad odmognu. na kraju, kad se sve zbroji unutar sezone, imaš točno bodova koliko realno zaslužuješ. iako uvik po priči ispadne da je baš određena utakmica bila odlučujuća to nije istina jer ima 25 utakmica i svaka nosi isto bodova.
01.10.2011. 10:00 KONOBA ŠPERUN KONOBA FIFE - x neznan koja mi he konoba draža pa neka bude nula
01.10.2011. 10:55 MIŠO LANČIĆ D PROJEKT - x nisan siguran u kojem sastavu istrčavamo na teren tako da stavljan "sano" X
01.10.2011. 11:50 SO.CAP ORIGINAL HEP PROIZVODNJA - x tri nerješana puta 3.5 koeficijent ....... lipa lovica
01.10.2011. 10:55 MIŠO LANČIĆ D PROJEKT - x nisan siguran u kojem sastavu istrčavamo na teren tako da stavljan "sano" X
01.10.2011. 11:50 SO.CAP ORIGINAL HEP PROIZVODNJA - x tri nerješana puta 3.5 koeficijent ....... lipa lovica