4. liga veterana
HEP-MIŠO 4-2 . Nemam pojma kako je tekao rezultat ,mada bi nama odgovarala 0 jer se još nadamo trećem mjestu. D.PROJEKT-FIFE 0-1. Derbi koji je moga i triba završit 0-0.ŠPERUN-SO.CAP 0-4. A šta reć kad je ljudima falija igrač a mi nismo navikli igrat sa igračem više. Nekako nam je prirodnije kad smo mi u minusu s jednim pa čak i dva igrača. Sad još tribamo dobit sve do kraja i da HEP prospe koji bod i da i da i................................ eto nas u trećoj ligi
hep : šperun 2:1 i hep je sad siguran na 3. mistu
d projekt je dobija so cap a fife je dobija mišu. ne znan točno rezultate.
zadnje kolo se rješava pitanje prvaka s tin da je d projektu dosta bod protiv šperuna jer ima bolji skor protiv fife.
so cap i mišo međusobno odlučuju ko će bit 4. a ko 5. možda bude važno za plasman u treću ligu ako bude odustajanja. lani i preklani su išle po 3 ekipe ako se dobro sićan.
d projekt je dobija so cap a fife je dobija mišu. ne znan točno rezultate.
zadnje kolo se rješava pitanje prvaka s tin da je d projektu dosta bod protiv šperuna jer ima bolji skor protiv fife.
so cap i mišo međusobno odlučuju ko će bit 4. a ko 5. možda bude važno za plasman u treću ligu ako bude odustajanja. lani i preklani su išle po 3 ekipe ako se dobro sićan.
mislim da se nema šta više riješit u zadnje kolo, malo je vjerovatno da će šperun, bez ikakvog omalovažavanja, dobit d projekt. osim toga igraju zadnju utakmicu kola tako da mogu kalkulirat, a sigurno će doć pogledat šta ćemo mi napraviti u prvoj utakmici...
"I'm saint, not a sinner
I'm soul, not a river"
jaf
I'm soul, not a river"
jaf