5A. liga mladih
Šta reć nakon onoga jučer, 9 miseci duga sezona rješena minut prije kraja... Čestitan momcima iz Ispod pele, odigrali su strašnu utakmicu. Mi smo ih glasno bodrili, al mislin da je navijanje bilo korektno prema protivničkoj ekipi. Čestitan Starom placu na odličnoj sezoni, bila je velika borba, jedni i drugi smo "kiksali" samo 4 utakmice, i smatram da obe ekipe zaslužuju da se okušaju u višem rangu. Da je Plac osvojia ligu, bilo bi zasluženo jer su nas dobili oba puta. Čestitan prvin strijelcima Nasupu i Martiniću (mislin da imaju isto golova), nije mala stvar uvalit 59 golova, ma u kojoj ligi to bilo. Pohvale i organizatorima lige, a šta se mene tiče i suđenje je manje-više bilo ok kroz cilu sezonu. Dogodine idemo na parket, al meni osobno je draže igrat na otvorenome, posli utakmice guštaš pit pive na suncu i zajebavat se sa igračima iz drugih ekipa. Pozdrav svin ekipama lige, natjecanje je bilo fer i borbeno, loše stvari, grube faulove i sudačke greške će se brzo zaboravit.
FAST FOOD MEDENI-SUBOVCI 7:3 (5:3),oprostili smo se pobjedom i naš cilj koji smo sebi zadali a to je ući među osam je ispunjen,više smo nego zadovoljni jer biti u drugom djelu odmah iza vodećih je veliki uspjeh,pohvalio bi sve momke koji su igrali ovu polusezonu te ostvarili ovako visok plasman,sljedeću sezonu sigurno napadamo poziciju koja vodi ligu više,triba nam golman (jozo odlazi u UNH) i još jedan dobar sidrun a već imamo neke u vidu pa ćemo vidit dolazi dugo toplo ljeto pa ćemo prvo malo odmoriti i vidimo se na jesen pozzz,,,,.
HAJDUK,koliko volim ja tvoje pobjede ma igraj muški i kad te ne ide !
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
HAJDUK,bez tebe moj je život nesretan jer ja živim za samo jedan san !
HAJDUK,jer mom životu smisao si ti uz tebe vječno su tvoji SPLIĆANI !!!
Vinnie Jones napisao:Možda ja i jesam needuciran jer općenito vama u savezu odgovara da je tako, tako da bi nam redovito mogli prodavat muda za bubrige kad god vam odgovara i slat svašta i svakoga da sudi ovu jadnu 5.ligu.Umisto da tu i tamo organizirate kakav seminar za voditelje di bi nas mogli educirat vi se igrate bogova(bez pokrića).Za masne pare pravite majmune od nas koji vas plaćamo.Već danima pričam sa raznim sudcima i pokazujem snimke i niko ama baš niko nije ni blizu tvojih teorija.Ali mora bit da si jako utjecajan u udruzi jer čak ni jedan Tores (koji uvik ima šta reć) se ne smi oglasit na forumu a kamoli ić kontra tebe???
Ja mislim da vam je jako lipo kad se povremeno sastanete i onda se između sebe rugate ovakvima ka šta san ja koji još uvik viruju u pravdu i misle da mogu nešto prominit.Ali ima Boga i pravde pa će u skoro vrime HNS uzet sva futsal natjecanja u svoje okrilje ka šta su ove godine uzeli Torcida kup,pa će svršit kurbin pir.
Vi ste sljedeći!!!
Niti te znam, niti me ne zanima tko si i što si al znan da tijekom cjele sezone maltretiraš sve sa svojim upisima i stalno kritiziraš protivnike, ljude koji vode udrugu i suce i to njih najviše. po ovome šta pišeš vidi se da si ili balavac ili ćovjek koji je jako malo u malome balunu. ja prije mislim da je ovo drugo ode. kako te nije sram spominjat bandu i lupeže iz hnsa i nama pritit da će nam oni vodit naš mali balun. neka vode šta oće ali budi siguran dok je nas veterana da više neće ovu organizaciju razjebat nikakvi hns i njihovi ljudi. jel ti znaš šta ti pišeš? hns je dva puta vodija sve ovo i oba puta bili smo prid gašenjen zbog dugova. skoro je nestalo malog baluna a ti sad navijaš da oni sve opet vode. ako nisi educiran educiraj se pa onda piši ove bedastoće a ako si educiran o ovome sram te bilo. to što dajete krv i šta ste humani lipo je i pohvaljujen to ali to ne znaći da imaš pravo i možeš vriđat i klevetat sve ostale. suci u našem savezu falivaju jer falivaju i svi ali suđenje je puno puno bolje nego u hns pogotovo ovi novi val sudaca šta se pojavija u zadnjih nekoliko godina jer su nas stari vukovići mikulići vodogazi taraši umorili i dodijali nam. splitski mali balun živi vječno.