18 tra 2012, 21:22 Postao/la WITSCHGE
livi bočni napisao:Vice ColoColo napisao:"Švabe" su se rugale s nama, a mi nismo ni pošteni faul napravili...
Bili ste bez krvi nestala je prepoznatljiva čileanska igra ne kažem da niste imali svoje prilike ali ispadali ste smišni.Voditelju Miketa ti na klupi a jedino su ti brača pokazala želju za pobjedom. Niste u dobro?
ma prika mislija sam se odgovorit ti ili ne ali evo nisam izdrža.Najprije hvala ti jer šta je je na mojoj si strani,ali moram te zamolit da se ostaviš komentara na račun našeg voditelja.U dobrim smo odnosima ja i voditelj,dapače u odličnim i ćovik je bija tu za mene kad god mi je zatribalo a isto tako i ostatak ekipe.Ono šta bi tija spomenit je da colo Colo funkcionira ka ekipa na terenu baš zato šta svak radi svoj dio posla i nedira se voditelju u posal.Vice ima svoje vizije i nekad se neko ne uklapa u njih a to što sam ja na klupi i nisam blizu početne petorke je plod slabog treniranja ozljeda životnih problema i teško je tu trazit nešto više ili ti ga previše.Imam cilj,vratit se zdrav u sastav i dat ekipi najviše šta mogu,.nije ni meni drago šta malo igram ali ko može 100% tvrdit da je to malo.Ja sam vodonoša i dio ekipe i kad vidim da više ne služim i ne doprinosim koliko bi triba otić ću sam neče me tribat tirat
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....