FAQ  •  Registracija  •  Login

1. liga mladih

<<

WITSCHGE

VIP član

Post 03 tra 2012, 12:16

Livi slušaj sad mene,osigurali su opstanak ali ja sam sudjelova u tome tako da nemožeš nikako umanjit moju vrijednost.S druge strane gledajući voditelj nije bija zadovoljan sa mojom formom i ima je samo dva riješenja.
1. Potirat me ( ALI ONDA NEMA VODONOŠE )
2.Poslat me na pripreme ( time sebi malo olakšat i u miru iščekivat rezultate )
Poslan sam na pripreme u inozemstvo ( i to ne pripreme za zadnjih 5 kola nego bazne pripreme za iduču sezonu ) tako da sam siguran da mi je najmanje proba osigurana za novu sezonu.Na probi opet imam 50-50 šanse da ostanem i sezonu tako da ja sam odlučan u namjeri.
NAPADAM MISTO DRUGE REZERVE!!!!!?? :lol::lol:
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

nova ganaracija

Novi član

Post 03 tra 2012, 16:10

Ti si jedan uistinu komican tip WITSCHGE.Na svaki tvoj post se iskreno nasmijem i ne znam zasto ne razmisljas o karijeri stand up komicara umjesto igranja
<<

D-ex 15

Česti član

Post 03 tra 2012, 18:03

Voodoo Vince napisao:
D-ex 15 napisao:
zagor napisao:Zna li ko kako je Hercegovac proša u kupu?

izgubija od petoligasa na penale,pa sad petoligasi glumataju ka da su osvojili ligu prvaka....ha ha ha

Cemu to? Kakvo glumatanje? Postena pobjeda protiv jakog protivnika koji nije moga doc u punom sastavu na tu utakmicu
(nisu mogli iz razno raznih razloga, nije bitno). Cestitke petoligasu i prvoligasu koji ce nadan se zadrzat vodecu poziciju do kraja!

ma to je zajebancija upucena momcima iz krenpija-ako slucajno citaju,pa ih ja malo prcan,ha ha ha
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 03 tra 2012, 22:07

nova ganaracija napisao:Ti si jedan uistinu komican tip WITSCHGE.Na svaki tvoj post se iskreno nasmijem i ne znam zasto ne razmisljas o karijeri stand up komicara umjesto igranja

uuuuuu, nemogu virovat da smatraš da sam tako loš igrač.No dobro uvažavam tvoje mišljenje ako je iskreno na kraju krajeva zato sam i poslan na pripreme a šta se tiće standup komičara pa ja ti i jesam uglavnom za odrzavanje atmosfere kako u svlačioni tako i na klupi.Al nemogu virovat da si me svrsta u loše igrače,cilo vrime sam se smatra bar prosječnim :lol::lol:
<<

svilaja1508

VIP član

Post 09 tra 2012, 20:34

sretan USKRS svima,
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

coky

Član

Post 16 tra 2012, 10:42

prica se po plakalusi da je famozni falcao iz kidan zila tempirao formu i da ce danas protiv celenta explodirat....
<<

Figo

Novi član

Post 16 tra 2012, 12:38

Falcao je teže ozlijeđen,u pitanju je glava!!!
<<

livi bočni

Novi član

Post 16 tra 2012, 19:48

Strožanac dobija Hercegovca,Žile istegle žile protiv Celenta ali uvatile i zasluženi bod a Colo colo razočarao slabim pristupom.Witschge na klupi u nemilosti trenera.
I TO JE U REDU
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 tra 2012, 19:51

"Švabe" su se rugale s nama, a mi nismo ni pošteni faul napravili...
<<

livi bočni

Novi član

Post 16 tra 2012, 20:05

Vice ColoColo napisao:"Švabe" su se rugale s nama, a mi nismo ni pošteni faul napravili...

Bili ste bez krvi nestala je prepoznatljiva čileanska igra ne kažem da niste imali svoje prilike ali ispadali ste smišni.Voditelju Miketa ti na klupi a jedino su ti brača pokazala želju za pobjedom. Niste u dobro?
I TO JE U REDU
<<

Duje Colo Colo

Novi član

Post 16 tra 2012, 21:16

Colo inaće je poznat po borbenosti ali danas je ona izostala. Falilo je timskog duha. Valjda smo se malo uljuljali nakon nekoliko pobjeda. Ja ne bi izdvaja bracu od ostalih.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 18 tra 2012, 21:22

livi bočni napisao:
Vice ColoColo napisao:"Švabe" su se rugale s nama, a mi nismo ni pošteni faul napravili...

Bili ste bez krvi nestala je prepoznatljiva čileanska igra ne kažem da niste imali svoje prilike ali ispadali ste smišni.Voditelju Miketa ti na klupi a jedino su ti brača pokazala želju za pobjedom. Niste u dobro?

ma prika mislija sam se odgovorit ti ili ne ali evo nisam izdrža.Najprije hvala ti jer šta je je na mojoj si strani,ali moram te zamolit da se ostaviš komentara na račun našeg voditelja.U dobrim smo odnosima ja i voditelj,dapače u odličnim i ćovik je bija tu za mene kad god mi je zatribalo a isto tako i ostatak ekipe.Ono šta bi tija spomenit je da colo Colo funkcionira ka ekipa na terenu baš zato šta svak radi svoj dio posla i nedira se voditelju u posal.Vice ima svoje vizije i nekad se neko ne uklapa u njih a to što sam ja na klupi i nisam blizu početne petorke je plod slabog treniranja ozljeda životnih problema i teško je tu trazit nešto više ili ti ga previše.Imam cilj,vratit se zdrav u sastav i dat ekipi najviše šta mogu,.nije ni meni drago šta malo igram ali ko može 100% tvrdit da je to malo.Ja sam vodonoša i dio ekipe i kad vidim da više ne služim i ne doprinosim koliko bi triba otić ću sam neče me tribat tirat :lol:
<<

svilaja1508

VIP član

Post 19 tra 2012, 22:31

studenti dobili parnu u zaostaloj utakmici
uvijek č
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

livi bočni

Novi član

Post 20 tra 2012, 06:58

WITSCHGE napisao:
livi bočni napisao:

ma prika mislija sam se odgovorit ti ili ne ali evo nisam izdrža.Najprije hvala ti jer šta je je na mojoj si strani,ali moram te zamolit da se ostaviš komentara na račun našeg voditelja.U dobrim smo odnosima ja i voditelj,dapače u odličnim i ćovik je bija tu za mene kad god mi je zatribalo a isto tako i ostatak ekipe.Ono šta bi tija spomenit je da colo Colo funkcionira ka ekipa na terenu baš zato šta svak radi svoj dio posla i nedira se voditelju u posal.Vice ima svoje vizije i nekad se neko ne uklapa u njih a to što sam ja na klupi i nisam blizu početne petorke je plod slabog treniranja ozljeda životnih problema i teško je tu trazit nešto više ili ti ga previše.Imam cilj,vratit se zdrav u sastav i dat ekipi najviše šta mogu,.nije ni meni drago šta malo igram ali ko može 100% tvrdit da je to malo.Ja sam vodonoša i dio ekipe i kad vidim da više ne služim i ne doprinosim koliko bi triba otić ću sam neče me tribat tirat :lol:

Nisam mislija ništa loše,ajde u k.... kako si me opra nego govorim da daješ možda i više od ostalih a manje igraš i to se po meni odrazi na igru i rezultat a takav bi VODONOŠA nama dobro doša ;) ,ekipa mi je draga nema nikakvih zlih komentara.
I TO JE U REDU
<<

Toma

Član

Post 20 tra 2012, 14:53

livi bočni napisao:
WITSCHGE napisao:
livi bočni napisao:Bili ste bez krvi nestala je prepoznatljiva čileanska igra ne kažem da niste imali svoje prilike ali ispadali ste smišni.Voditelju Miketa ti na klupi a jedino su ti brača pokazala želju za pobjedom. Niste u dobro?

Nisam mislija ništa loše,ajde u k.... kako si me opra nego govorim da daješ možda i više od ostalih a manje igraš i to se po meni odrazi na igru i rezultat a takav bi VODONOŠA nama dobro doša ;) ,ekipa mi je draga nema nikakvih zlih komentara.

Momče, pretjera si sa komentiranjem CC-a i Mikija! Ostavi se subjektivnih procjena!
O CC-u ima ko vodit računa. Vice sasvim dobro vodi ovu ekipu i tako će bit ubuduće...
Ako ti je Miki toliki idol, javi se čoviku i druži se malo s njim! Zasigurno te neće odbit. Dapače, uvjeren sam da ćeš i autogram dobit...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2011/2012