3. liga veterani
28 post(ov)a
• Strana 1 od 2 • 1, 2
4. liga - zanimljivost
Snimka kraja utakmice GT Trade - Splitska Banka mladi, koja uključuje potragu za izgubljenom lećom
je na blogu, pa ko voli nek izvoli.
Napadač GT-a je izgubio leću, nakon šta je pogodio prečku glavom, a onda su obe ekipe i suci par minuti
tražili izgubljenu leću.
Za svaku pohvalu, svaka čast na fer playu momci.
Snimka kraja utakmice GT Trade - Splitska Banka mladi, koja uključuje potragu za izgubljenom lećom
je na blogu, pa ko voli nek izvoli.
Napadač GT-a je izgubio leću, nakon šta je pogodio prečku glavom, a onda su obe ekipe i suci par minuti
tražili izgubljenu leću.
Za svaku pohvalu, svaka čast na fer playu momci.
Usput, sumljiv mi je igrač Zewe, ne znam koji mu je broj na leđima, znam samo da se svi obrambeni igrači žale sudcu na njega, kažu da ima previše kila za ovu ligu...
Pozdrav od jednog rekonvalescenta...
Buco, nedaj na se...
Pozdrav od jednog rekonvalescenta...
Buco, nedaj na se...
Zadnja izmjena: Mileni; 20 stu 2010, 00:58; ukupno mijenjano 1 put/a.
S osobitim zadovoljstvom mogu objaviti da je ideja s tv emisijom Udruge za mali nogomet - Split realizirana zahvaljujuci entuzijazmu dvojice mladih ljudi: Damira Drazica i Ante Radje. Prva, probna emisija postavljena je na YouTube:
UMN- Split TV
Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.
Iz prve emisije osim pregleda svih liga izdvajamo izvjestaj s derbija prve lige veterana Diskonti Toni : Pletionica Ivkovic , te razgovor s predsjednikom udruge g. Josipom Radicem.
Nadam se da ce emisija zazivjeti te da ce iz tjedna u tjedan imati sve vise gledatelja.
UMN- Split TV
Link na emisiju nalazi se i na stranicama udruge u gornjem desnom kutu, iznad rasporeda danasnjih utakmica.
Iz prve emisije osim pregleda svih liga izdvajamo izvjestaj s derbija prve lige veterana Diskonti Toni : Pletionica Ivkovic , te razgovor s predsjednikom udruge g. Josipom Radicem.
Nadam se da ce emisija zazivjeti te da ce iz tjedna u tjedan imati sve vise gledatelja.
28 post(ov)a
• Strana 1 od 2 • 1, 2