- za Mertojak koji igra 5.A ligu i po svemu sudeći osvojit će je, sam plasman u četvrtfinale je ogroman uspjeh, iako budimo realni i recimo kako su imali mnogo sreće sa ždrijebom jer su igrali samo protiv ekipa iz 4. i 5.lige. Iako je iza Domusa možda i najlošija sezona u povijesti, izgleda da su "penzići" još uvijek sposobni igrati ozbiljan nogomet, a ovo natjecanje je prilika da se barem donekle popravi loš dojam. Očekujem pobjedu Domusa, ipak su puno iskusniji...
GRM & TUNJ - DŠR KMAN 2
- za mene je Kman najugodnije iznenađenje liga-kupa. Možda su trebali ispast već u 1.kolu kada su Foolsi bili bolji, ali su se provukli na penale... Sad očekujem novu pobjedu Kmana i njihov prolaz u polufinale.
FORZA MAROCCO - DALER 2
- svaka čast "marokancima" na jako dobroj sezoni (plasman među 8 u liga-kupu, ostanak u 2.ligi unatoč brojnim prognozama da sigurno ispadaju), ali mislim da protiv Dalera nemaju nikakve šanse. Tribaju bar dati sve od sebe i skupo prodat kožu...
MNK ZLATKO CELENT - STROŽANAC 1
- ždrijeb je bio nemilosrdan i dvije najbolje momčadi u udruzi susrest će se već u četvrtfinalu. Biti će to ujedno i repriza prošlogodišnjeg finala kada je Strožanac relativno lako došao do duple krune. Po meni se ove sezone Celent pokazao kao bolja momčad i vjerujem da će to dokazati i na terenu. Ako ništa barem da uzmu utješnu nagradu...