FAQ  •  Registracija  •  Login

Liga-kup

<<

josip_radic

Stari član

Post 27 lis 2010, 15:55

st kmica napisao:
west ham napisao:¸kad bi tribalo pocet

...A...kad bi tribalo pocet A...prica se po ulici da opet ista prica tek na kraju sve...A...A presidente?

A no, no... Plan je bio da se prvo kolo odigrava počevši od 9.mjeseca, ali uslijed neriješenih odnosa unutar rukometnih klubova (RK Split i EMC Split) nismo to uspjeli izrealizirati. Čim se njihovi međusobni problemi riješe (a ima naznaka da to neće trajati vječno) trebao bi započeti Liga kup iako koliko sad ima smisla započimati ga prije mjeseca veljača-ožujka 2011. s obzirom na hladnoću, ne znam, vidjeti ćemo. Uglavnom i dalje je u planu završnicu kupa (zadnjih 16 ili 8) odigrati po završetku prvenstva, a sve ova uvodna kola u tijeku prvenstva. Vidjeti ćemo, nadam se da će tomu biti tako.
<<

josip_radic

Stari član

Post 11 ožu 2011, 00:06

Kup bi trebao startati uskoro, točnije čim se stave pojačani reflektori na igralište ŽRK Split. Nismo uspjeli izrealizirati da se kup igra tijekom sezone nego pri kraju, ali vjerujemo da će u sljedećoj sezoni biti kako smo planirali.
<<

Vinnie Jones

VIP član

Post 20 ožu 2011, 21:01

josip_radic napisao:Kup bi trebao startati uskoro, točnije čim se stave pojačani reflektori na igralište ŽRK Split. Nismo uspjeli izrealizirati da se kup igra tijekom sezone nego pri kraju, ali vjerujemo da će u sljedećoj sezoni biti kako smo planirali.

Moramo li kao članovi 5.A lige odigrati kup utakmicu(e)?
Iovako su nam igrači večinom načeti pa još jedna ozbiljna utakmica na betonu.
Ne znam koliko ima smisla?Kakva je kazna ako se ne pojavimo?
Ubila nas ova loša(užas) podloga kod zlatka vujovića.Moran reć podloga jer ono se nesmi zvat travom.
Predsjedniče razmisli o alternativi za dogodine(Frane Bućan,Franko Bogdan).To su ipak travnati tereni sa boljom ostalom infrastrukturom!
<<

josip_radic

Stari član

Post 20 ožu 2011, 21:56

Vinnie Jones napisao:Moramo li kao članovi 5.A lige odigrati kup utakmicu(e)?
Iovako su nam igrači večinom načeti pa još jedna ozbiljna utakmica na betonu.
Ne znam koliko ima smisla?Kakva je kazna ako se ne pojavimo?
Ubila nas ova loša(užas) podloga kod zlatka vujovića.Moran reć podloga jer ono se nesmi zvat travom.
Predsjedniče razmisli o alternativi za dogodine(Frane Bućan,Franko Bogdan).To su ipak travnati tereni sa boljom ostalom infrastrukturom!

Kup je obavezan, ukoliko ga ekipa ne odigra, bude kažnjena negativnim bodovima koji se primjenjuju u sljedećoj natjecateljskoj sezoni. Propzicije kupa će uskoro biti objavljene i na našoj stranici.
Što se tiče igrališta na kojima će se igrati liga u sljedećoj sezoni, svakako ću sazvati plenum ekipa i o tome sa vama prodiskutirati i čuti vaša razmišljanja. Nažalost, ove godine je ispalo tako kako je ispalo, a zašto je tome tako, čuti ćete na plenumu. Nadam(o) se boljem u sljedećoj sezoni. Naravno činimo i činiti ćemo sve (dok god obnašam ovu funkciju) da bi nam svima bilo ljepše i ugodnije igranje.
Živili!
<<

gavra stari plac

VIP član

Post 27 ožu 2011, 18:20

jel se igra na igralistu u vukovarskoj ili na igralistu kraj restorana duje
<<

bubi0502

Član

Post 27 ožu 2011, 18:36

kraj duje
Zadnja izmjena: bubi0502; 27 ožu 2011, 18:36; ukupno mijenjano 1 put/a.
dikod uđe dikod neuđe i opet dobro je
<<

FRAFO

VIP član

Post 28 ožu 2011, 14:44

Ponedjeljak, 28.03.2011.
STARI PLAC - MARJAN 1
-zicer! Obje ekipe igraju 5.A ligu, a Stari plac im je u dvije utakmice ukrcao 29 golova!!!
RIVA BOL - DŠR KMAN 2
-Riva Bol je ispodprosječna petoligaška ekipa, a Kman je favorit za naslov u 4.ligi.
PEKARA BABIĆ - ANDORA 2
-u dvoboju između trećeligaša i četvrtoligaša prednost dajem Andori koja sigurno ulazi motiviranija u ovo natjecanje, dok će "pekari" doći tek tako da nastupe.
Zadnja izmjena: FRAFO; 28 ožu 2011, 14:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

FRAFO

VIP član

Post 28 ožu 2011, 14:51

Utorak 29.03.2011.
SIERRA LEONE - HEMINGWAY BAR 2
-očekujem tijesnu i neizvjesnu utakmicu, a malu prednost dajem Hemingwayu
DVORNIK 1474 - AEDES 2
-ovo bi mogla biti još jedna neizvjesna utakmica; prednost Aedesu
FC ATHLETICO - MNK OLIVA 2
-Oliva je nedvojbeni favorit u ovoj utakmici, ali je upitno u kakvom će se sastavu okupiti budući da im je puno važnija borba za drugoligaški život...
<<

FRAFO

VIP član

Post 28 ožu 2011, 14:58

Srijeda, 30.03.2011.
TOPEL - MATAN I JARANEN 1
-zicer; Topel je veliki favorit u ovoj utakmici i sve osim njihove lagane pobjede bilo bi senzacija, bez obzira u kakvom sastavu nastupili
DUJMOVAČA - BILI 9 1
-iako je ove sezone Dujmovača itekako navikla na poraze te će gotovo sigurno sljedeće sezone igrati 2.ligu, dvoboj protiv "Bajda-boysa" će im dobro doći da okuse slast pobjede...
MNK KMAN - ORBICO 2
-drugoligaški lider je izrazit favorit u dvoboju protiv Kmana, ali je upitno koliko će ozbiljno pristupiti ovoj utakmici budući da ih već sutradan očekuje ligaški derbi s Rotondom.
<<

FRAFO

VIP član

Post 28 ožu 2011, 15:02

Četvrtak 31.03.2011.
ČELOPEK - MNK ŠOLTA 2
-Šolta je kvalitetnija momčad i vjerujem u njihovu pobjedu
DICA SA SKALICA - MAX & MORIS 2
-"maxovci" igraju svoju najbolju sezonu u posljednjih nekoliko godina i izraziti su favoriti protiv petoligaša
LAVANDIN ZA UMIVANJE - GRM & TUNJ 2
-"grmovi" bi ovo trebali dobit bez problema...
<<

BaJdA

Član

Post 30 ožu 2011, 19:23

Bili 9 - Dujmovača 3:3.... prošli na penale....
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
<<

DON FABIO

VIP član

Post 30 ožu 2011, 22:27

Orbico - MNK Kman 5 (6):4
Bez golmana (mada se nas zamjenik voditelja trudna na branci, ali nije vratar), bez voditelja (mene kaznjenog), bez pola ekipe.. ocekiva bi se potop, ali opet smo dobro odigrali i po meni nesritno izgubili, sta je jos veća šteta od poraza, dobili smo jos jedan crveni karton i sad stvarno ne znam ocemo li imat s kim ligu završit , sta ozlijedjeni, sprijeceni i 3 kažnjena igrača .. Sama utakmica, glupo promijeni golovi, stalno u zaostatku, izjednacimo, pa jedan penal, pa drugi, s igračem vise dodjemo na 5-4 ali se vise nije moglo. Mada će neki rec da su oni igrali koliko im triba i slično, mada nije tako izgledalo, ja se vise priklanjam izjavi moga Jere, da mi Orbica dobivamo 7 od 10 puta, pa neka i'm je tu i Skocko i Pricuva, samo da mi imamo vratara i dvi zamjene.
Moram pohvalit Bozu Curcica koji je odigra odlično i bojali su ga se ka vraga, Bego pita koji vam je ovo sta ih valja , odlican igrač samo nazalost ne moze puno dolazit, a i pohvalit cu Lea na maestralnim minijaturama na klupi i asistencijama Orbicu.
F-OFF!!!
<<

torres19

VIP član

Post 31 ožu 2011, 05:37

BaJdA napisao:Bili 9 - Dujmovača 3:3.... prošli na penale....

vodili ste 3-1 2 min prije kraja ,primili gol za 3-3 30 sek. prije kraja , da si ključni penal (nemoj da ja moran ovo pisat)više nego zaslužen prolaz.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video
<<

10

VIP član

Post 31 ožu 2011, 09:46

bolje da smo ispali iz kupa jer da smo nastavili igrat, dobili bi jos koji crveni, a to nan ne pase tako da bolje da smo ispali. utakmica u egalu, mogli smo izjednacit, ali nismo i dobili su, Božo daleko nas najbolji igrac jucer, ja najgori, ko prizna, pola mu se prasta

p.s. cisti dokaz ljubomore je ovaj zlocesta zadnja recenica kaznjenog dona, upravo ono o cemu san pisa i u ligi jer nisi spomenia Matu koji je dobia crveni i penal napravia ili koga drugog koji je bia los isto nego mene koji san zasra samo 2.gol i to san izasa tad i vise nisan ulazia u igru jer san sjeba tu nogu i zato se nisan moga ni vratit, a ni igrat vise i takav zlocesti komentar se ne moze nikako drukcije protumacit nego ljubomora i to zbog onog iz lige, ali necemo o tome ovde, samo da ljudi vide istinu.

mogu i ja koju lose odigrat, ali satra nogu u ton duelu pa mislin da se moze i progledat kroz prste, a ne tako zlocesto kad je bilo i gorih :)

skuzajte svi na dugon postu
<<

BaJdA

Član

Post 31 ožu 2011, 13:18

torres19 napisao:
BaJdA napisao:Bili 9 - Dujmovača 3:3.... prošli na penale....

vodili ste 3-1 2 min prije kraja ,primili gol za 3-3 30 sek. prije kraja , da si ključni penal (nemoj da ja moran ovo pisat)više nego zaslužen prolaz.

aaaaaa care.... drago mi je da si gleda, doć ću i ja vas protiv Zare 07 :)..... nego evo da se zahvalin šjor Svilaji šta je virova u nas tak san sad sinja prognozu, nadam se da vas nismo razočarali... fala
I bez sudaca i bez miliona Podstrana dobit će novog šampiona
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Sezona 2010/2011