Post 24 svi 2011, 18:57

šolta napisao:http://www.youtube.com/watch?v=xhNeVubEAWM&feature=related
Volija bi bit oko sokolovo,to je najbolji posa na svitu.Nikad neću zaboravit savezu šta nam je da najkvalitetnijeg suca za kvalifikacije za prvu ligu.Gospodin Mikulić je opet bio centar moči cile utakmice.Volija bi da nam samo sudi gospodin Mikulić,jer kad on sudi mi se osjećamo močno.

Sad ozbiljno hvala gospodine Mikuliću šta me niste isključili iako sam zaslužija.Znam vas 15 godina i uvik bi bez problema vadili meni kartone.Ovi put je osta u džepu i prvi put sam vas pobjedija.

MIKULIĆ-ŠOLTA
37 1

Nemogu vas stić,ali sam mislija da neću imat ni ovi jedan,ovaj jedan vridi onoliko koliko sam ćeka 15 godina.

MIKULIĆ-ŠOLTA
37 38

Gospodine Mikuliću vi ste najslabija karika i molio bi da napustite Udrugu malog nogometa Split i pustite ljude da igraju.

P.s.
Gospodine Mikuliću nemojte ovo shvatit kao napad,jer ja vas kao čovjeka cijenim i poštujem i dapače dragi ste mi.Ali kao suca vas mrzin i ne mogu vas vidit naštampanog sa zviždaljkom u ustima i onakvim ponašanjem.

Eto zasad je to od mene,ali ISKRENO,znam da mi je sad gotovo,ali gospodine Radiću volija bi da mi gospodin Mikulić sudi svaku utakmicu,jer mislim da mogu nakon 15 godina gospodinu Mikuliću objasnit da se ne igra liga zbog njega nego zbog nas "debila" koji volimo taj mali balun.

Živija gospodin Mikulić i nije nužno da se zove Vlado.
Pa nisam ja Jole brate ,da se slikam sa ženom i dicom.Ja sam Vuco,ja sam hodajući spomenik.Ja sam LIVERPOOL čoviče,ja nisam pjevač ja sam LIVERPOOL.
http://dnevnik.hr/showbizz/omg/bez-dlak ... menik.html
http://www.youtube.com/watch?v=yuTYYl-oqL4
http://www.theguardian.com/football/vid ... -mcg-video