4. liga mladi
Forlopp napisao:12:00 DŠR KMAN - OPS SPLIT 3-2
Kman-OPS vidio sam samo kraj. Obe ekipe s golman igračom, OPS bez Čaglja, 2-2 pred sam kraj i na kraju
neki čudan gol za Kman.
Živili
Samo mali ispravak vezano za igrač golmana od OPS-a, 9 min prije kraja ozlijedio nam se igrač te smo uslijed neimanja zamjenskih nogometnih nogu ostatak utakmice odigrali s golman igrač radi izlazenja iz prostora. Poveli smo nakon toga protiv Kmana i držali se ravnopravno, čak trebali i povećati vodstvo zbog dva mrtvaca koja Duka skida.
No primili smo gol sto je teško ne primiti zbog manjka igrača u polju. Na kraju smo izgubili zbog moje gluposti kada mi ispada lopta i ulazi u gol, jer mi je golman pucao te sam mislio zabit ako uhvatim. Hebi ga događa se. Ali teško je kada dobiješ gol 2 sek prije kraja, a igrali smo perfektno 9 min s tri igrača.
Čestitam Kmanu na tituli, a svima vama na forumu zelim dobar odmor i dobru pripremu za slijedecu sezonu.
Pozdrav svima!
Zadnja izmjena: KLEPTON; 15 svi 2011, 19:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
Nietzsche je mrtav - Bog
Izbornik napisao:Čak i Slobodna Dalmacija javlja o šokantnoj završnici!
[url]http://www.mnk-elclasico.com/images/clanci/Slobodna-mala.jpg[/url]
Klikni za veću sliku!
kapa do poda ; )
mario 4- MNK E`tiri
www.mnketiri.com
www.mnketiri.com
forza morocco napisao:FORZA JE UVIK S VAMA!
FORZA 'ETIRI !!!!
Etiri je uvik uz Vas...FORZA !!!!...
mario 4- MNK E`tiri
www.mnketiri.com
www.mnketiri.com
Neznam sto bi napisa osim da se ni mi ni dulux nismo trebali dovesti u ovu situaciju ali napokon su decki odigrali utakmicu u kojoj su bili 100%OD PRVE MINUTE teska i ne bas ugodna utakmica za moje srce pogotovo u situaciji gdje smo dva puta stizali rezultat hvala mojim deckima na koncentraciji i zelji za opstankom jos mi nije leglo sve na svoje mjesto mozda zato sto mi je zao da dulux ispada ali neko je morao sada nam ostaje sagledati sezonu i pokusati ispraviti greske za sljedecu te sto prije pripremiti adekvatna pojacanja za dogodine
Hvala svima na postovima podrske protekle sezone
Hvala svima na postovima podrske protekle sezone
Etiri 4ever
e jebiga...
šta reć?motiv nam je strašno opa nakon utakmice s kmanom.
dok smo vatali prve igrali smo odlično.početak drugog dila branimir i banka dva iksa
i onda osam pobjeda zaredom u hendikepu.onda smo izgubili kmana kad smo ih mogli
prestić(vodili 3:2 do 1:28 do kraja)i to je bilo to.pokušali smo protiv šolte i etirija uvatit
drugo misto al nije išlo,momci su više tili.ža mi je radi drugog mista(ko zna jel 3. ide u 3.ligu)
i krivo mi je i radi el klasika.nije da nismo tili.a i ova pauza nije pomogla.pozdrav svima.
juš pula/valpovo pa gotovo
dok smo vatali prve igrali smo odlično.početak drugog dila branimir i banka dva iksa
i onda osam pobjeda zaredom u hendikepu.onda smo izgubili kmana kad smo ih mogli
prestić(vodili 3:2 do 1:28 do kraja)i to je bilo to.pokušali smo protiv šolte i etirija uvatit
drugo misto al nije išlo,momci su više tili.ža mi je radi drugog mista(ko zna jel 3. ide u 3.ligu)
i krivo mi je i radi el klasika.nije da nismo tili.a i ova pauza nije pomogla.pozdrav svima.
bp
VIK napisao:e jebiga...
Taman sam i ja jučer komentira,kako je zapravo loš program priprema bija prvim trima ekipama.Mi fenjeraši smo udrili dijetu sa malo verdure,ribe i bokun biloga vina

Živija profesionalni amaterizam!:cool:
jmijac-4 napisao:Taman sam i ja jučer komentira,kako je zapravo loš program priprema bija prvim trima ekipama.Mi fenjeraši smo udrili dijetu sa malo verdure,ribe i bokun biloga vina
Da, a idući vikend nas očekuje prežderavanje s hobom, oboritom ribom, pekama, hektolitrima pića i novim svemirskim programom

Foxy 44- MNK 'Etiri
Foxy napisao:jmijac-4 napisao:Taman sam i ja jučer komentira,kako je zapravo loš program priprema bija prvim trima ekipama.Mi fenjeraši smo udrili dijetu sa malo verdure,ribe i bokun biloga vina
Da, a idući vikend nas očekuje prežderavanje s hobom, oboritom ribom, pekama, hektolitrima pića i novim svemirskim programom
Uz napomenu, da bi isti scenarij bio i da smo ispali.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Tomo MNK 'Etiri napisao:Foxy napisao:jmijac-4 napisao:Taman sam i ja jučer komentira,kako je zapravo loš program priprema bija prvim trima ekipama.Mi fenjeraši smo udrili dijetu sa malo verdure,ribe i bokun biloga vina
Uz napomenu, da bi isti scenarij bio i da smo ispali.
Bia bi isti scenarij, ali bi sve bilo malo prigušeno. Al dobro, poznati smo kao jedina ekipa koja je slavila ispadanje iz lige prije 2 sezone protiv Forze

Svaka čast momcima iz Classica, skupa smo doveli ligu do jedne od najizneizvjesnijih sezona, al šta je tu je, imali smo mrvu više sreće i želim im uspjeh u 5. lizi i što skoriji povratak na parket.
Foxy 44- MNK 'Etiri
KRATAK OSVRT NA SEZONU:
1. ETIRI: opstanak u lizi je bio zadani cilj na početku sezone i to smo ostvarili. (ne volimo travu)
Mislili smo da ćemo opstanak osigurati puno prije kraja(ali onda to ne bi bili MI), jer je liga ipak bila lakša od prošlogodišnje.
2. El CALSSICO:žao mi je što ispadaju jer se dugo znamo (na plenumu MNK Etirija ću predložiti fuziju " Etiri-Classico"(nakon oborite ribe i vina))
3. ZARA: zasluženo ispada jer su najmanje pokazali, trgnuli su se tek pred kraj
4. čitaj pod br. 1. jer je ovaj broj rezerviran samo za ETIRI
5. KMAN: čestitke na sasvim zasluženom prvom mjestu i čestitke D. G.
5. BANKA: po onome što čujem nisu osvojili baš puno simpatija u lizi. U zadnjem kolu smo morali navijati za Banku i jako su nas razočarali. Na kraju su i oni navijali za Etiri i jako smo ih razveselili. Ova obostrana ljubav je trajala samo jednokratno. Ljubav možemo obnovit ako upadne koji povoljan kreditić(dugoročna ljubav) ili bar gajba pive(kratkoročna ljubav). Ipak, čestitke za 2 mjesto.
6. VIK: da su dobili Kman, a trebali su... Iduće sezone su favoriti
7. BRANIMIR: prvi dio sezone ispod njihove kvalitete, ako odigraju cijelu iduću sezonu kao drugi dio ove onda su jedni od favorita(dobro su se pojačali)
8. ostale ekipe u lizi su po kvaliteti bile podjednake i svak je svakog pobjeđivao (za nijansu su bile kvalitetnije samo prve 4(etiri) ekipe). Dokaz je navedenome je što ekipa koja ispada ima visokih 27 bodova, a što je inače bilo sasvim dovoljno za opstanak u bilo kojoj ligi. Tablica ispod 4 tog mjesta je lako mogla bit drugačije raspoređena, a odlučila je po meni večinom veća sreća(bez uvrede)
9.opet ETIRI. Mi smo cijelu sezonu igrali toplo hladno, a nije ni čudno jer 3-4 bitna igrača gotovo nikad nisu bila na treningu, a to se može reći i za golmane kojih imamo svih 4(etiri) registriranih, a često i njih nije bilo na treningu. Na utakmicama nikad nismo znali tko će braniti, a pogotovo kako će braniti(bez uvrede), jer ne bi trenirali po mjesec i više i onda bi stali na branku. Snage je sve manje u usporedbi s mlađima. Svake smo godine sve stariji, a nimalo pametniji (i to je problem)
Iduće sezone smo opet favoriti u borbi za opstanak.
FRAFO, molim Vaš osvrt na sezonu, ako ste dovoljno pratili ligu.
1. ETIRI: opstanak u lizi je bio zadani cilj na početku sezone i to smo ostvarili. (ne volimo travu)
Mislili smo da ćemo opstanak osigurati puno prije kraja(ali onda to ne bi bili MI), jer je liga ipak bila lakša od prošlogodišnje.
2. El CALSSICO:žao mi je što ispadaju jer se dugo znamo (na plenumu MNK Etirija ću predložiti fuziju " Etiri-Classico"(nakon oborite ribe i vina))
3. ZARA: zasluženo ispada jer su najmanje pokazali, trgnuli su se tek pred kraj
4. čitaj pod br. 1. jer je ovaj broj rezerviran samo za ETIRI
5. KMAN: čestitke na sasvim zasluženom prvom mjestu i čestitke D. G.
5. BANKA: po onome što čujem nisu osvojili baš puno simpatija u lizi. U zadnjem kolu smo morali navijati za Banku i jako su nas razočarali. Na kraju su i oni navijali za Etiri i jako smo ih razveselili. Ova obostrana ljubav je trajala samo jednokratno. Ljubav možemo obnovit ako upadne koji povoljan kreditić(dugoročna ljubav) ili bar gajba pive(kratkoročna ljubav). Ipak, čestitke za 2 mjesto.
6. VIK: da su dobili Kman, a trebali su... Iduće sezone su favoriti
7. BRANIMIR: prvi dio sezone ispod njihove kvalitete, ako odigraju cijelu iduću sezonu kao drugi dio ove onda su jedni od favorita(dobro su se pojačali)
8. ostale ekipe u lizi su po kvaliteti bile podjednake i svak je svakog pobjeđivao (za nijansu su bile kvalitetnije samo prve 4(etiri) ekipe). Dokaz je navedenome je što ekipa koja ispada ima visokih 27 bodova, a što je inače bilo sasvim dovoljno za opstanak u bilo kojoj ligi. Tablica ispod 4 tog mjesta je lako mogla bit drugačije raspoređena, a odlučila je po meni večinom veća sreća(bez uvrede)
9.opet ETIRI. Mi smo cijelu sezonu igrali toplo hladno, a nije ni čudno jer 3-4 bitna igrača gotovo nikad nisu bila na treningu, a to se može reći i za golmane kojih imamo svih 4(etiri) registriranih, a često i njih nije bilo na treningu. Na utakmicama nikad nismo znali tko će braniti, a pogotovo kako će braniti(bez uvrede), jer ne bi trenirali po mjesec i više i onda bi stali na branku. Snage je sve manje u usporedbi s mlađima. Svake smo godine sve stariji, a nimalo pametniji (i to je problem)

Iduće sezone smo opet favoriti u borbi za opstanak.
FRAFO, molim Vaš osvrt na sezonu, ako ste dovoljno pratili ligu.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
PUMPLE napisao:Lipo je Mijač sve to napisa, a evo i mog osvrta:
1. ERICSSON N.T. - čestitke na osvojenom jesenskom naslovu, ali mislim da teško mogu izboriti ligu više. Imaju vrlo dobrog vratara Bulića, golgetera Matića + 2-3 korisna igraća. Igraju sporo, pa i ne čudi što se njihova igra bazira na obrani.
2. G.T. TRADE - prije točno godinu dana ova momčad je čvrsto držala začelje na polusezoni, ali u 2.dijelu su ušli u nevjerovatnu seriju i završili u sredini tablice. To je dalo ekipi pobjednički mentalitet i na krilima toga ekipa i danas nastavlja sa dobrim igrama. Obranu im drži Arsen, a napad Šljiva i Arsen. Po meni su 3.favoriti lige.
3. SPLITSKA BANKA - glavni favoriti za naslov. Imaju vrlo dobre igrače; Cokarić, Gračanin, Hrabar, Jurić, Lazaneo, ali nedolazak, tj. ozljede su ih koštale boljeg plasmana. Budu li u nastavku kompletni, titula bi trebala bit njihova.
4. DŠR KMAN - po meni 2. favoriti za naslov. Imaju najboljeg golmana lige Duku, ekstra igraće Grubišića i Pavića + još par dobrih igrača, ali veliki minus im je neozbiljnost. Bude li Pavić redovit i ozbiljan, te ako Duka ne bude spriječen dolazit zbog velikog baluna, onda su ozbiljan kandidat za naslov.
5. ANDORA - mislim da bolje od ovoga ne mogu. Ako žele računati na borbu za vrh, tribali bi se pojačati, jer ekipa je to sa par dobrih igraća (Hrnčić, Keč, Kanazir) i par 100 kilaša...
6. ViK - solidna ekipa, ali sa tankom klupom. Ljubičić i društvo mogu i bolje od ovoga, ali je potrebno više ozbiljnosti i borbenosti na terenu...
7. OPS SPLIT - ekipa koja ovisi isključivo o Čagalju. Bez njega su ispodprosječni. Ali bude li on na visokom nivou mogu se nadati i boljem od 7.mjesta.
8. LE MERIDIEN LAV - borbena ekipa taman za sredinu tablice
9. CRNI AT - po kvaliteti igrača njima je mjesto pri vrhu. Ipak nebi ih još otpisivao jer je to momčad koja je sposobna ući u pobjedničku seriju i ostvariti odlazak u višu ligu
10. MNK ETIRI - po meni najkorektnija ekipa lige. Virujem da su i sami zadovoljni ovim plasmanom i želim im da ga i zadrže.
11. MNK ŠOLTA - imaju Vukasovića i još 2 dobra igraća. Tribali bi i bolje od ovog...
12. EL CLASSICO - znatno slabija ekipa od one koju smo gledali lani... Od borbe za vrh, to je postala momčad koja se bori za opstanak...
13. MNK ŽRNOVNICA - teško će izbjeći ispadanje...
14. ZARA 07- glavni favoriti za ispast...